1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
dno. powaga. co to ma byc? jakies zdupione plinkanie. i nie mowie tego dlatego ze slucham early. po prostu to jest syf. nuta zrobiona zeby byla i tyle.
jestes jednym z tych ktorzy qlimax uzywaja jako synonim slowa hardstyle?
a to coĹ dziwnego? w koĹcu na tej imprezie jest najwiÄcej ĹwiateĹek, klajmaks wymiata ;]
nie wiem Schizq jak Ty, ale jak ja chcÄ posĹuchaÄ sensownego hardstyle to raczej musze siÄ wiecznie cofaÄ w czasie, bo dziĹ to nawet nie mam motywacji do przeszukiwania kupy gĂłwna za dobrymi kawaĹkami typu eins zwei telefunken : ) ale nie chcÄ mi siÄ o tym debatowaÄ, przecieĹź widaÄ wyraĹşnie jak sytuacja w tej muzyce wyglÄ da. softstyle, nie dla mnie.
no i wracajÄ c jeszcze do meritum. brennan pobiĹ rekord w spadku z wysokoĹci na samo dno Brennanie Heart, jeĹli to czytasz to Ĺap 'samo kurwienie siÄ nie sprawi, Ĺźe staniesz siÄ Tiesto' ;]
_________________ Ironia - sposĂłb wypowiadania siÄ oparty na niezgodnoĹci, czÄsto przeciwieĹstwie dosĹownego i ukrytego sensu wypowiedzi. ĹÄ czy siÄ jÄ z zawoalowanÄ kpinÄ , zĹoĹliwoĹciÄ , wyĹmiewaniem, dystansem.
dziĹ to nawet nie mam motywacji do przeszukiwania kupy gĂłwna za dobrymi kawaĹkami
wystarczy przegladac tracklisty kilku artystĂłw ktorzy wiadomo ze reprezentujÄ mocniejszy styl. Wiadomo 100% sie nie spodoba ale wlasnie tak mozna szybciej znalesc cos dobrego. Nie mowie tutaj o mnie chociaz ja tez robie duza selekcje, ale z tych wiekszych nazwisk to np Thera, Geck-o, B-Front, Frontliner,Ran-D, Degos & Re-done, Solutio & The I's, Hardstyle Mafia itd. Jesli szukacie mocnych nut wsrod ludzi typu A-Lusion, Wildstylez czy Headhunterz to nic tylko pogratulowac
Stvo napisał/a:
brennan pobiĹ rekord w spadku z wysokoĹci na samo dno
Polecam
Stvo napisał/a:
a to coĹ dziwnego?
ta bo qlimax to najbardziej rozslawiona impreza a hardstyle gatunek bardziej rozbudowany niz tych kilku artystĂłw grajacych tam. EventĂłw jest dziesiatki a moze i setki wiecej, qlimax tylko ma slawe.
A zeby nie bylo ze offtop, to kawalek ma cos w sobie, czuc ze chcial zrobic w klimatycznym stylu, ale w pewnym miejscu sie zagalopowaĹ. Nie mam mozliwosci posluchania teraz ale melodia mniej wiecej do polowy jest fajna a potem schodzi w zla strone
Ostatnio zmieniony przez SchizeQ 02-11-2010, 09:06, w całości zmieniany 1 raz
Stvo napisaĹ/a: a to coĹ dziwnego? ta bo qlimax to najbardziej rozslawiona impreza a hardstyle gatunek bardziej rozbudowany niz tych kilku artystĂłw grajacych tam.
to kawalek ma cos w sobie, czuc ze chcial zrobic w klimatycznym stylu, ale w pewnym miejscu sie zagalopowaĹ. Nie mam mozliwosci posluchania teraz ale melodia mniej wiecej do polowy jest fajna a potem schodzi w zla strone
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)