Przesuniêty przez: Troi 17-07-2008, 16:39 | |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³: 29 Mar 2007 Wiek: 38 Posty: 6259 (0,88/dzieñ) Piwa: 2350 Sk±d: z Ukrainy  | Wys³any: 15-07-2008, 14:44 | #221
|
| | miniol napisa³/a: | porownuje filmiki z 2007 z fimikami z 2008 i wedlog mnie ten rok byl gorszy |
Powiem tak: wydaje mi sie że dekoracyjnie 2k7 było lepsze niz 2k8, ale pod względem widowiska sie umywało. | _________________ Uwaga! Powyzszy post -jakkolwiek brzmi- jest niesmieszny.
 | |
| |
 | |
|
Informacje Do³±czy³a: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzieñ) Piwa: 781 Sk±d: Wroc?aw  | Wys³any: 15-07-2008, 15:26 | #222
|
| mi te meduzy sie strasznie podobaly a to drzewo zeszloroczne neee.juz wole 2006 i to cos co potem wyswietlalo napis dj`a co widzialam na fotach od Froga i tam bylo takie niebieskie cosik i tam pisalo..niewiem co to bylo ale miazga
pozdrro:):* | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 25 Kwi 2007 Wiek: 46 Posty: 4622 (0,65/dzieñ) Piwa: 484 Sk±d: Zabrze  | Wys³any: 17-07-2008, 07:57 | #223
|
| No to moze teraz ja kilka slow. Co do imprezy BLACK. To tak jak myslalem ze bedzie, nie przebila mojego PIERWSZEGO BIG EVENTU Q 2k6 (dla dziewczyn ktore nie byly jeszcze na zadnym Big Evencie napewno zrobil wieksze LOL niz na mnie). I chyba kazdy tak bedzie mial ze jego pierwszy BIG EVENT bedzie nie do pobicia... To tak jak np. z filmem Park Jurajski. Pamietacie 1 czesc i te olbrzymie dinozaury ?? Prawie kazdy robil mine krecika i JOOOOOO !!!! Pod wrazeniem wielkim. Nastepne czesci tez bylt dobre i widowiskowe ale to juz nie byl TEN PIERWSZY RAZ nie pierwszyzna i czlowiek juz lekkie przyzwyczajenie w sobie mial.... I tak samo z eventami... BLACKa uplasowalbym na rowni z Q2k7 no moze z przewaga na BLACK. Ale w sumie to NIE MOZNA tak porownywac. Bo kazdy z tych imprez ma plusy i minusy. QLIMAX ma przewage bo jest bardziej widowiskowy i tworzy mistik klimat...... Ale zas taki BLACK wypada za to lepiej muzycznie i towarzysko i organizacyjnie. Tzn. nie zebyscie mysleli ze BLACK to wogole zero widowiska.... Sami zobaczycie na filmikach czy zdjeciach ze efektow bylo troche i niektory byly nawet LEPSIEJSZE niz na Q, ale to tylko niektore. Reszte nazwal bym poprostu DOBRA OPRAWA. I to tylko jeden minus na korzysc Q. MUZYKA - tutaj przewaga nad Q bo mielismy wiecej HARDCORU i to w najlepszym wydaniu ! Na obu qlimaxach koncowy HC nie zrobil na mnie takiego wrazenia jak na BLACKu. JEsli chodzi o pierwsze dwa sety (tzw. rozkrecajace) MARCELA i FAUSTO to mysle ze mozna porownac je do pierwszych 2 setow z Q. Chodz Marcel zagral jak dla mnie bardziej lajtowiej. Ale FAUSTO to juz tak cos ala na Q. Z Marcela zapamietalem sobie ADVANCED bo mnie sie podoba Reszta ZALAJTOWA. FAUSTO powoli wkrecal ludzi w mocniejszy rytm i kilka piosenek juz bylo calkiem fajnych. No a MIOD zaczal sie od "LOWCY GLOW" ;> I odrazu od 1 piknej nutki http://pl.youtube.com/watch?v=RdNElzR1WpI albo tej piknej http://pl.youtube.com/watch?v=PYAbCUbagFE albo tej http://pl.youtube.com/watch?v=2yJTJ0GJJFY. Set ogolnie BARDZO PIKNY bo jak pamietam to lecialo duzo nutek z tego alboomu co ostatnio wyszedl Project One, Wildstylez czy cus to tam bylo. Zaraz potem podobnie utkwil mi Technoboy bo tak jak HH gral fajnie melodyjnie a ja tak lubie :)No i puscil na co liczylem OH MY GOD !! Oraz i Nasty Boyz - Angel;> No i BLACK IDT. !!! Ten set chyba najwieksze wrazenie zrobil. Taki jakis roznisty byl niespodziewany i chyba dlatego najbardziej utkwil w pamieci i zrobil wrazenie. Potem na rowni dobrych setow dal bym PROPHETA i DONKEJSOW i SHOWTEKA. NA samym koncu co bylo prawie totalnym bleeeeeeeeee to BLACK IN TIME Az mi kape zepsulo na dlasza zabawe No ale jak uslyszalo sie ciezkie rytmy porzadnego HC to mniaaaaammmm to podnioslo na duchu Chodz HF dziewczyny najlepiej dawaly na HC z nasz wszystkich. Mialy MOC PRzy secie EVILA kilka nutek bylo nie do konca teges ale i tak GIT. A przy NOJS SUPERKU to juz praktycznie calosc pikny LOOGIEN. Czyli tak jak napisalem wczesniej, MUZYCZNIE BARDZO DOBRZE choc myslalem ze HS bedzie bardziej ostrzejszy na BLACK imprezie a lecialo sporo takich melodyjnych no ale dla mnie to nie byl minus. Zreszta kurde musze posluchac setow bo mam jakies luki w pamieci i nie umie sobie wszystko skompletowac hehe Co do ostatniego aspektu LUDZIE - tutaj znow na plus dla BLACKa. Chyba dla tego ze na Q to zjedza sie chyba caly swiat i sie robi torche taki smietnik ludzki a na BLACKu wydaje mi sie ze zdecydowana wiekszoscia sa HOLENDRZY i jakos robili wszyscy wrazenie bardzo przyjaznych i bardzo dobrze i szczerze sie bawiacych. Czlowiek sie tak jakos lepiej czul bawiac tam na parkiecie niz na Q.... JAk by sie bylo jednym z nich a nie kims obcym totalnie. Chodz po tancu to zdecydowanie NAS mozna bylo odroznic od reszty.. A przy HARDCORZE to juz w ogole ! Holendrzy tupanko w miejscu hehe Mam to fajnie pokazane na filmikach zobacyzcie TAk jak pisze .wiecej jakiejs takie zyczliwosci i usmiechu na twarzy. Takie przynajmniej odnioslem wrazenie i to duzy plusik jest. Organizacyjnie tez na PLUS dla BLACKa. Bodajrze z 10 wejsc na statdion ! Lockery do ktorych bez problemu moglismy w czasie imprezy wracac. (przynajmniej MY VIPy) po pieniadze,bluze czy cus innego.. No i KARTY CHIPOWE zamiast zetonow. (Takie jak w Piramidzie). To tez bylo wygodniejsze i sprawniej wszystko szlo. Mozna bylo kupic karty za 10,20 i 50 euro. Jak cos zostalo komus na karcie to zwracali potem pieniazki do kieszeni takze naprawde fajna sprawa. Sumujac.... gdyby z Qlimaxa widowiskowosc przeniesc na BLACK to juz by byla SUPER DOJEBIASZCZA IMPREZA No. 1 chyba. Zobaczymy co powiem po nastepnych eventach ;> Polecam kazdemu ta impreze bo tak jak napisalem jest INNA od Q i pewnie inna od poozstalych dlatego warto ja przezyc !
Co do CALEGO NASZEGO HOELNDERSKIEGO WYJAZDU to JA PIERDDDDDD !!! BYLO MEGAAAAAAA !!! Naprawde duzo by pisac, czesc zobaczycie na fotkach reszte moge poopowiadac jak bedziemy sie widziec, ale HOLENDERSKI WEEKEND UDALO SIE NAPRAWDE REWELACYJNIE. Kazdego dnia chodzilismy po AMSTERDAMIE. Pieknym starym miescie z pieknymi malutkimi uliczkami. Zwiedzilismy i Gabinet Figur Woskowych i Czerwona Dzielnice na ktore DILERZY czy BITCHS to sprawa totalnie normalna i nikt sie z tym w ogole nie kryl !! Obchodzilismy glowne ulice ktore pelne byly barow, pubow, sklepow z pamiatkami no i oczywiscie COOOOOOOOOFIKOWWWWW !!!! Ludzie co nam Holenderskie Nasienie zrobilo w glowie to wyobrazic sobie moga ci co byli na Q 2k7 i pamietny COFFI SHOP w Arnhem ! W pierwszy dzien posmakowalismy WHITE WIDOW ;> I po jednym Joincie wszyscy "owdowielismy" Oj ciezkie potem bylo wieczorne spacerowanie po uliczkach A`damu W sobote musielismy przystopowac bo zblizal sie BLACK. Ale jak tylko wstalismy po BLACKu... huuuuuuuzia na jozia na miasto w poszukiwaniu MATKI NATURY W niedziele powalila nas i to naprawde na kolana kolejna odmiana wyszukana przez ujka FROGa a mianowicie --> BLUEBERRY !!! ;> Sie po prostu nie dalo ! Lzy nam wiciskalo cala niedziele ! A ze kupilismy Wiekszejszy Pakiecik z @Daronem to i na pozegnalny poniedzialek do samego samolotu starczylo :D:D. HOTEL zobaczycie tez na fotce, no MIOD MALINA i 1 KLASA ! Obsluga, pokoj jak i SNIADANIA na Pelnym Wypasie !!!! No ale w koncu to 4gwiazdki, nie moglo byc inaczej. No i frajda lotem samolotem z powrotem Tez, nie powiem, zajebiaszcza i szybka podroz, ktora umililismy sobie siekajac browarki na pokladzie z biegajacym CZILALA To ja juz nie czuja jakby wieksza ekipa HF leciala jednym samolotem !!! Na Bank bysmy Pikowali hehehe Japrawde ciesze sie ze TAK UDAL SIE NAM TEN WYJAZD. @Asik a nie mowilem ze bedzie DOBRZE a ty tyle sie na nerwowalas niepotrzebnie Juz teraz zaczynam myslec nad zrobieniem REPLAY tego holenderskiego weekendu w sylwestra na QrimeTime ! ;> Juz wiem ze BEDZIE PIKNIE !!! Zobaczymy czy uda sie znow to wszystko zrealizowac ;>
Na koniec chcialem podziekowac @Netyjce za to ze wyszla po nas o tak poznej porze zamiast sobie kosmato smacznie snic pod koluderka jak normalni ludzie No ale pifko na rynku mysle sjakas rekompensata bylo nie
A o to fotki z tego CRAZY WEEKENDU ;> Patrzcie po wyprawa byla naprawde GODNA I za NIE JEDEN USMIECH ;D;D
2008 07 10 Green Black Weekend @ Amsterdam by FROG.rar | _________________
  | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 29 Cze 2007 Wiek: 41 Posty: 3302 (0,47/dzieñ) Piwa: 471 Sk±d: DÄ…browa Górnicza  | Wys³any: 17-07-2008, 09:27 | #224
|
| Nie moge czytac takich opini bo mi żal dupe ściska I do tego wiem , że relacja nawet w połowie nie oddaje tego jak było zayebiście Zasysam foteczki i naciesze choc oko ;-) | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 05 Wrz 2007 Wiek: 37 Posty: 3268 (0,47/dzieñ) Piwa: 88 Sk±d: Lohne  | Wys³any: 17-07-2008, 10:05 | #225
|
| fotyy super aaaa fajne fotki z laserami byly ale szczegolnie mnie rozwalily te fotki w muzemum figur woskowych ::D | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 15 Pa¼ 2007 Wiek: 39 Posty: 2708 (0,39/dzieñ) Piwa: 254 Sk±d: SR  | Wys³any: 17-07-2008, 11:50 | #226
|
| No to Frog wszystko ładnie ujął Chcialam tylko dodac cos apropo tego naszego tanczenia- faktycznie bylo widac, ze nie jestesmy "tutejsi" i ludzie podbijali do nas, zaczepiali, zagadywali... Inni po prostu przestawali tanczyc i gapili sie. Niektorzy nawet probowali nas nasladowac, ale im to nie szlo :mrgreen: Co do fot-> calkiem dobrze oddaja to wszystko, co sie tam dzialo (zarowno na black jak i w holandii ogolnie ). Frog, masz szczescie, ze nie dales tej foty wiesz ktorej Na koniec chcialam podziekowac calej ekipie za zajebisty pobyt w NL ** Daronowi za to, ze jakos wytrzymal ze mna te pare dni w jednym pokoju (wiem, ze to nielatwe), Frogowi, za bycie naszym przewodnikiem, Malutkiej za calokształt (maczunga? ) i Budikom. Nawet sie nie spodziewalam, ze az tak zaje_biscie sie zgramy. Dziekuje Wam ;* No i jeszcze netyi- dzieki, ze sie nami zaopiekowalas po powrocie do kraju | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 28 Mar 2007 Wiek: 40 Posty: 619 (0,09/dzieñ) Piwa: 20 Sk±d: MysÅ‚owice  | Wys³any: 17-07-2008, 11:53 | #227
|
| | asik, mnie tylko dziwi ze az tyle fotek dalas sobie zrobic :-P | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 29 Mar 2007 Wiek: 38 Posty: 6259 (0,88/dzieñ) Piwa: 2350 Sk±d: z Ukrainy  | Wys³any: 17-07-2008, 12:30 | #228
|
| No nic dodać, nic ując hehe. Ja to właściwie mógłbym powtórzyć sam Amsterdam Weekend bez Black'a nawet | _________________ Uwaga! Powyzszy post -jakkolwiek brzmi- jest niesmieszny.
 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 15 Pa¼ 2007 Wiek: 39 Posty: 2708 (0,39/dzieñ) Piwa: 254 Sk±d: SR  | Wys³any: 17-07-2008, 13:12 | #229
|
| zaraz poleci jeszcze kilka fotek ode mnie, ale z samego pobytu w NL (w tym Daron jak spi po haszowym lizaku :mrgreen:) na black nie bralam aparatu.
| grzyb napisa³/a: | | asik, mnie tylko dziwi ze az tyle fotek dalas sobie zrobic :-P | ja tez sie dziwie
[ Dodano: 17 Lipiec 2008, 13:39 ] moje foty z Amsterdamu (4shared jak zawsze) ENJOY :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 11 Lip 2007 Posty: 2788 (0,4/dzieñ) Piwa: 215 Sk±d: ChoRzów  | Wys³any: 17-07-2008, 13:40 | #230
|
| ciuuup nie, po co to czytalem jedyne co bu mi sie nie podobalo to ta muza jak napisal frog bardziej melodyjna ale z opisy wynika, ze reszta to japierdziu az wam zazdroszcze teraz ja musze czekac na syndicate :f | _________________ Thao aka Tało aka Taho aka Tarło aka Tato aka Tako aka Tao Tao
| | [Dzisiaj 22] maly: jak to kiedyś Rozi na hardwindzie napisał: Always mam, a to była nazwa tracka |
| |
| |
 | |
| |