Przesuniêty przez: Troi 17-07-2008, 16:39 | |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³: 29 Cze 2007 Wiek: 41 Posty: 3302 (0,47/dzieñ) Piwa: 471 Sk±d: DÄ…browa Górnicza  | Wys³any: 15-07-2008, 12:41 | #211
|
| | miniol napisa³/a: | | Ale w tamtym, roku zdecydowanie bardziej podobaÅ‚ mi sie wystroj. W tym roku jakos licho byÅ‚o ;] |
W dup*e byłęś gów*o widziałeś :mrgreen: | |
| |
 | |
|
Informacje Do³±czy³a: 15 Pa¼ 2007 Wiek: 39 Posty: 2708 (0,39/dzieñ) Piwa: 254 Sk±d: SR  | Wys³any: 15-07-2008, 13:03 | #212
|
| | Rafir napisa³/a: | | miniol napisa³/a: | | Ale w tamtym, roku zdecydowanie bardziej podobaÅ‚ mi sie wystroj. W tym roku jakos licho byÅ‚o ;] |
W dup*e byłęś gów*o widziałeś :mrgreen: |
+1 wystrój robił wrażenie!! jak to wyglądało z góry... ja chce jeszcze raz | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 25 Cze 2007 Wiek: 36 Posty: 111 (0,02/dzieñ) Piwa: 15 Sk±d: Siemianowice ÅšlÄ…skie  | Wys³any: 15-07-2008, 13:05 | #213
|
| | Rafir napisa³/a: | | miniol napisa³/a: | | Ale w tamtym, roku zdecydowanie bardziej podobaÅ‚ mi sie wystroj. W tym roku jakos licho byÅ‚o ;] |
W dup*e byłęś gów*o widziałeś :mrgreen: |
tam to rzeczywiscie "Black" jak cholera :roll: | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 29 Mar 2007 Wiek: 38 Posty: 6259 (0,88/dzieñ) Piwa: 2350 Sk±d: z Ukrainy  | Wys³any: 15-07-2008, 13:11 | #214
|
| Było pięknie! Co prawda nastrój mi popsuł szwankujący żołądek który został otruty przez cholernego lizaka haszyszowego czy co to tam było, przez co często musiał przysiadać na moment. W każdym razie pierwsze wrażenie jak ujrzałem hale od zewnątrz: o k***rwa jakie to duże. Jak weszłem do środka, to jakieś małe xP. Ale szybko rozejrzeliśmy sie po terenie, każdy sobie kupił to co miał kupić koszulki, opaski itd itp. i po krótkim czasie sruu na parkiet. Intra: masakryczne! Muzycznie też było zajebiście. Marcel Woods, co prawda na nim większość sie gibała niz tańczyła, ale zagrał sympatycznie i set dal mnie na +++ Fausto, set imprezy!! Co koleś przepięknie grał! Fruwałem jak jebnięty Headhunterz - bawiłem sie od początku do końca, ale bez większej radości że tak powiem . Nie zagrał tragicznie, ale bez rewolucji. Technoboy - hłe hłe, najsłabszy set imprezy xP. Gość puszczał jakieś smętne piosenki, do tego stopnia że normalnie mi sie przysneło na foteliku i obidziłem sie pod sam koniec. Ten koleś to jest taka pizdka że nie pojme po ką cholere go jeszcze bukują Showtek - ranyy co to była za druga nuta!!!??? ;// Tragedia. Na szczęście reszta seta na zdecydowany plus, w szczególności za Raver i Early Sounds <3 Black Identity - Zajebisty live-act, zajebiste nuty, ale przedewszystkim to show przy tym było masakryczne! Normalnie nic, tylko siedzieć i oglądać . To było coś masakryczniego w ch****j. The Prophet - drugi po Technogeju najsłabszy set. Smętnie i bez polotu. Donkey Rollers - Zajebiście . A remix Hardstyle Rockers zniszczył! Black in Time - troche FAIL, ale raczej z mojej winy, bo nastawiłem sie chyba za bardzo na cos zupełnie innego .Ale ogólnie pomysł zajebisty i wyszło zajebiscie. W ciul oldschoolu i skreczu, mi sie podobało! Evil Activities - mieszane uczucia troche, ale na plus Noizze Suppressor - wyjebiscie. Szkoda że już byłem totalnie bez sił i nie dałem rady sie ani chwile bawic . A na końcu to przygrzali łuhuhuhu
Organizacja imprezy też zajebiscie. Co prawda poruszałem sie głównie po strefie VIP ( xP ) ale przedewszystkim pomysł z kartami (coś jak w piramidzie) zamiast tych kretyńskich żetonów . Wejście całkiem szybko i sprawnie. Jedynie ceny troche przekozaczone, ale za 20 Euro wytrzymałem całą impreze :d.
Impreza zaliczona, teraz moge spokojnie umrzeć.
No na koniec dzieki asikowi, Frogowi, Malutkiej, Budikom i krakoff'owi za wspólną impreze i zajebisty pobyt w Amsterdamie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: | _________________ Uwaga! Powyzszy post -jakkolwiek brzmi- jest niesmieszny.
 | |
| |
 | |
Hardstylek ! Always Hardcore !

Informacje Do³±czy³a: 25 Maj 2008 Wiek: 35 Posty: 57 (0,01/dzieñ) Piwa: 0 Sk±d: Ruda ÅšlÄ…ska  | Wys³any: 15-07-2008, 13:15 | #215
|
| | tylko pozazdrościć... :-) | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 25 Cze 2007 Wiek: 36 Posty: 111 (0,02/dzieñ) Piwa: 15 Sk±d: Siemianowice ÅšlÄ…skie  | Wys³any: 15-07-2008, 13:35 | #216
|
| | Daron37 napisa³/a: | Technoboy - hÅ‚e hÅ‚e, najsÅ‚abszy set imprezy xP. Gość puszczaÅ‚ jakieÅ› smÄ™tne piosenki, do tego stopnia że normalnie mi sie przysneÅ‚o na foteliku i obidziÅ‚em sie pod sam koniec. Ten koleÅ› to jest taka pizdka że nie pojme po kÄ… cholere go jeszcze bukujÄ… Showtek - ranyy co to byÅ‚a za druga nuta!!!??? ;// Tragedia. Na szczęście reszta seta na zdecydowany plus, w szczególnoÅ›ci za Raver i Early Sounds <3 Black Identity - Zajebisty live-act, zajebiste nuty, ale przedewszystkim to show przy tym byÅ‚o masakryczne! Normalnie nic, tylko siedzieć i oglÄ…dać . To byÅ‚o coÅ› masakryczniego w ch****j. The Prophet - drugi po Technogeju najsÅ‚abszy set. SmÄ™tnie i bez polotu. Donkey Rollers - ZajebiÅ›cie . A remix Hardstyle Rockers zniszczyÅ‚!
|
Ciekawe czy to dlatego Technoboy sie nie zgodzil na transmisje swojego seta Showtek - fajne remixy, uczucia mieszane co do drugiej nuty +1 BI - na tym secie rzeczywiscie jest na czym zawiesic ucho... szkoda, ze oko nie moglo zobaczyc Prophet - hm, tu mamy troche inne zdania... DR - nic dodac, nic ujac... "Metro" :roll: :roll: | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 09 Pa¼ 2007 Wiek: 42 Posty: 436 (0,06/dzieñ) Piwa: 8 Sk±d: NL/ P-Å„  | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 25 Cze 2007 Wiek: 36 Posty: 111 (0,02/dzieñ) Piwa: 15 Sk±d: Siemianowice ÅšlÄ…skie  | Wys³any: 15-07-2008, 13:50 | #218
|
| to jednak jest set Technoboy'a...
hm, dziwne :-> | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzieñ) Piwa: 781 Sk±d: Wroc?aw  | Wys³any: 15-07-2008, 14:22 | #219
|
| Wenus84, ile to w sumie zajmuje? bo tyle liinkow;/ niedalo sie inaczej tego zrobic?;/
btw co do relacji wczoraj to ah i oh i wogole za rok no musze tam byc!!!! wiedzialam ze bedzie magicznie i z tego co mowili to tak bylo ))) eh.... a te dekoracje to mnie zmiazdzyly jak zobaczylam je na fotach ! i porownujac wszystkie edycje to tegoroczne najbardziej mi sie podobaly:D:D:D meduzy :D
pozdrro:):* | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | |
| |
 | |
miniol www.melbshuffle.pl

Informacje Do³±czy³: 25 Cze 2007 Wiek: 38 Posty: 1935 (0,28/dzieñ) Piwa: 288 Sk±d: Siemianowice Åšl.  | Wys³any: 15-07-2008, 14:37 | #220
|
| porownuje filmiki z 2007 z fimikami z 2008 i wedlog mnie ten rok byl gorszy | _________________ Jestem traktorem! Robię w holiłudzie!! | |
| |
 | |
| |