| |
| Bede na tej imprezie | | Tak! | | 89% | [ 77 ] | | Nie! | | 10% | [ 9 ] | | | Głosowań: 86 | | Wszystkich Głosów: 86 | | | |
| Autor | Wiadomość |
miniol www.melbshuffle.pl

Informacje Dołączył: 25 Cze 2007 Wiek: 38 Posty: 1935 (0,28/dzień) Piwa: 288 Skąd: Siemianowice Ĺl.  | Wysłany: 26-11-2007, 19:41 | #601
|
| | asik napisał/a: | | No problem | ale nie smak i tak zostal
btw: mam nadzieje ze sie wam koszulki podobaja | _________________ Jestem traktorem! RobiÄ w holiĹudzie!! | |
| |
 | |
|
Informacje Dołączyła: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzień) Piwa: 781 Skąd: Wroc?aw  | Wysłany: 26-11-2007, 20:26 | #602
|
| Frog no no dobrze mowisz. z kasa troszQ bylo zamieszanie ale wazne ze sie udalo.i ze szef spoko chlop:D:D liste robic mielismy ale tak de facto niebylo pow.kto poza stala ekipa sie dolozy bo Qrde dokladalo sie tez troche osob ktorych nieznalismy...wiec liste ciezko byloby wczesniej zrobic. ale next time juz akurat tak sie zalatwi wszystko zeby zamoty niebylo i bedzie ostra selekcja ahahha!!:D
pozdrro:):*
[ Dodano: 2007-11-26, 21:10 ] aaa cholera nima edycji .
pozdrowienia i buzka dla Sky`a i jego pieknej oraz dla Eniego i Ewelinki :* btw wyscie chyba jakies foty robili ? z tego co pamietam...:P
pozdrro:):* | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 09 Sie 2007 Wiek: 37 Posty: 40 (0,01/dzień) Piwa: 0 Skąd: ChrzanĂłw  | Wysłany: 26-11-2007, 22:37 | #603
|
| dzieki za impreze, choc przyjechaliĹmy praktycznie na 2h tylko to i tak byĹo miĹo spÄdziÄ te 2 godzinki i zagraÄ, szkoda tylko ze tak krĂłtko graliĹmy :\
P.S. mam nadzieje ze Ci ktĂłrzy zostali jeszcze na naszym secie, a raczej jego fragmencie bo planowaliĹmy wiÄcej, wybaczÄ
nam ten ...nieco wyzszy BPM bo troszke ostro pokrÄciliĹmy tempo :-D
see u @ next party :-) | _________________

Hardwave & Crackman | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 02 Lip 2007 Wiek: 38 Posty: 937 (0,13/dzień) Piwa: 31 Skąd: Rotterdam  | Wysłany: 26-11-2007, 22:42 | #604
|
| | miniol napisał/a: | | Niestety umie chodzic |
hehe a ja za to ledwo sie ruszam :-D | _________________ 27.08 Fucking Bastards | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 28 Mar 2007 Wiek: 41 Posty: 6563 (0,93/dzień) Piwa: 2448 Skąd: ChorzĂłw Batory  | Wysłany: 26-11-2007, 22:42 | #605
|
| | Hardwave napisał/a: | | nieco wyzszy BPM bo troszke ostro pokrÄciliĹmy tempo |
wĹaĹnie na takie bpm liczymy na ostanie godziny impry ! szkoda wĹaĹnie Ĺźe tak krĂłtko bo ten Dj po Was zamuliĹ | _________________
 [ Movies From Parties ] | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 29 Mar 2007 Wiek: 38 Posty: 6259 (0,88/dzień) Piwa: 2350 Skąd: z Ukrainy  | Wysłany: 26-11-2007, 22:43 | #606
|
| | Hardwave napisał/a: | dzieki za impreze, choc przyjechaliĹmy praktycznie na 2h tylko to i tak byĹo miĹo spÄdziÄ te 2 godzinki i zagraÄ, szkoda tylko ze tak krĂłtko graliĹmy :\
P.S. mam nadzieje ze Ci ktĂłrzy zostali jeszcze na naszym secie, a raczej jego fragmencie bo planowaliĹmy wiÄcej, wybaczÄ
nam ten ...nieco wyzszy BPM bo troszke ostro pokrÄciliĹmy tempo :-D |
LoL? Ty masz czĹowieku chyba jakieĹ kompleksy bo takie przeprosiny sÄ
tak bezsensu Ĺźe wogĂłle niesposĂłb ich zrozumieÄ -.-'. ZresztÄ
to samo tyczy siÄ tych tĹumaczeĹ z waszych snipĂłw ktĂłre ostatnio daliĹcie. Po prostu ciÄ nie mogÄ zrozumieÄ czĹowieku. JuĹź widze jak wszyscy pĹakali z powodu wysokiego BPM. No comment. No offence. | _________________ Uwaga! Powyzszy post -jakkolwiek brzmi- jest niesmieszny.
 | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 02 Lip 2007 Wiek: 38 Posty: 937 (0,13/dzień) Piwa: 31 Skąd: Rotterdam  | Wysłany: 26-11-2007, 22:44 | #607
|
| | Frog napisał/a: | | Moze jaki nr konta dam |
ale kapa tez przelewac po 10zĹ ;/ nie kazdy ma darmowe przelewy, nie kazdy ma konto, wiec musieliby doplacac jeszcze po 3,5zĹ za przelew.. ja tam jestem za lista, bo nie widze tego zeby wogole balkonu nei zamowic
[ Dodano: 2007-11-26, 22:45 ]
| Hardwave napisał/a: | wybaczÄ
nam ten ...nieco wyzszy BPM bo troszke ostro pokrÄciliĹmy tempo :-D
|
Ĺooo a za co Wy przepraszacie :-D pol imprezy powinno byc w takim tempie ;] | _________________ 27.08 Fucking Bastards | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 09 Sie 2007 Wiek: 37 Posty: 40 (0,01/dzień) Piwa: 0 Skąd: ChrzanĂłw  | Wysłany: 26-11-2007, 23:13 | #608
|
| | Daron37 napisał/a: | | Hardwave napisał/a: | dzieki za impreze, choc przyjechaliĹmy praktycznie na 2h tylko to i tak byĹo miĹo spÄdziÄ te 2 godzinki i zagraÄ, szkoda tylko ze tak krĂłtko graliĹmy :\
to samo tyczy siÄ tych tĹumaczeĹ z waszych snipĂłw ktĂłre ostatnio daliĹcie. Po prostu ciÄ nie mogÄ zrozumieÄ czĹowieku. JuĹź widze jak wszyscy pĹakali z powodu wysokiego BPM. No comment. No offence. |
widocznie jesteĹ niekumaty i Ĺşle odbierasz to co pisze amen
| krakoff napisał/a: | Ĺooo a za co Wy przepraszacie :-D pol imprezy powinno byc w takim tempie ;] |
chcieliĹmy was dobiÄ pod koniec, ale to i tak chyba za wolno jak dla was, dla ciekawych byĹo 159 caĹy czas ale IMO dopiero od tej granicy zaczyna sie zabawa | _________________

Hardwave & Crackman | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 28 Mar 2007 Posty: 292 (0,04/dzień) Piwa: 0 Skąd: Gliwice  | Wysłany: 26-11-2007, 23:18 | #609
|
| | Hardwave napisał/a: | | chcieliĹmy was dobiÄ pod koniec, |
to sie nazywa szczetoĹÄ no ja teĹź siÄ chciaĹem z Wami dobic ale wtedy wszedĹ dj Zamulacz... i pojechaĹem do domku ale caĹa impreza byĹa cudna !!!!!! | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 29 Mar 2007 Wiek: 38 Posty: 6259 (0,88/dzień) Piwa: 2350 Skąd: z Ukrainy  | Wysłany: 26-11-2007, 23:21 | #610
|
| | Hardwave napisał/a: | | Daron37 napisał/a: | | Hardwave napisał/a: | dzieki za impreze, choc przyjechaliĹmy praktycznie na 2h tylko to i tak byĹo miĹo spÄdziÄ te 2 godzinki i zagraÄ, szkoda tylko ze tak krĂłtko graliĹmy :\
to samo tyczy siÄ tych tĹumaczeĹ z waszych snipĂłw ktĂłre ostatnio daliĹcie. Po prostu ciÄ nie mogÄ zrozumieÄ czĹowieku. JuĹź widze jak wszyscy pĹakali z powodu wysokiego BPM. No comment. No offence. |
widocznie jesteĹ niekumaty i Ĺşle odbierasz to co pisze amen |
WĹaĹnie tym komentarzem potwierdziĹeĹ moje przypuszczenia. DziÄkuje ;]. | _________________ Uwaga! Powyzszy post -jakkolwiek brzmi- jest niesmieszny.
 | |
| |
 | |
| |