| |
| Bede na tej imprezie | | Tak! | | 89% | [ 77 ] | | Nie! | | 10% | [ 9 ] | | | G³osowañ: 86 | | Wszystkich G³osów: 86 | | | |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³: 28 Mar 2007 Wiek: 19 Posty: 2437 (0,34/dzieñ) Piwa: 1 Sk±d: HF  | Wys³any: 25-11-2007, 22:37 | #591
|
| | TecHnoBeaT napisa³/a: | Clabber Kaj ty żeÅ› byÅ‚ z Tym kluczem bo wóda czekaÅ‚a na wrózenie hehe ;d;) pozdro |
Z przodu koło głośnika, gdzie najgłośniej i największy żywioł. Tam sobie taniałem Przy następnym MoH-u trzeba będzie się spiknąć Dołączę może następnym razem do was
POZDRO dla ekipy z Tych - dzięki za imprezę było MEGA !! | _________________
| |
| |
 | |
|
Informacje Do³±czy³: 28 Mar 2007 Wiek: 19 Posty: 2437 (0,34/dzieñ) Piwa: 1 Sk±d: HF  | Wys³any: 25-11-2007, 23:57 | #592
|
| Na poczatek chcialem Was przeprosic za to czekanie przed wejsciem - ale niestety musielismy czekac az skonczy sie kabaret - zamiast o 20 skonczyli o 20:56!!! Nie mielismy nawet czasu na rozlozenie porzadnego ekranu na ktorym bylby wyswietlony film
Dziekuje wszystkim za swietna zabawe i klimat. Jesli macie jakies uwagi ktorych nie chcecie pisac publicznie prosze slijcie je na info@hardforum.pl | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 12 Sie 2007 Wiek: 36 Posty: 280 (0,04/dzieñ) Piwa: 1 Sk±d: Wola Filipowska  | Wys³any: 26-11-2007, 13:57 | #593
|
| | Rafir napisa³/a: | | kamcia232 napisa³/a: | | cypis napisa³/a: | | Ps. wie ktos moze co z filmem z MOH EE? |
Powiem tylko tyle CIERPLIWOÅšCI;)))
a co do imprezy to ja chce jeszcze raz A-LUSIONA!!!!!! Proponuje na ten najblizszy MOH w lutym żeby go zaproszono znowu!!! jesteśćie za myśle;P???? |
W życiu Żadnych Alusionów... Vortex zagrał 100 razy lepiej. Czas na kogoś innego (czytaj Brennan , Mondello , Zatox ) ;] |
Vortex Gral zajefajnie, A-Lusion zagral tez bardzo dobrze ale po co zapraszac np kogos w tak krotkim okresie czasu 2 razy skoro mozna np sprobowac np zaprosic kogos takiego jak (Brennan, Zatox, Technoboy czy Headhunterz) pozdros ;] | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 25 Cze 2007 Wiek: 43 Posty: 890 (0,13/dzieñ) Piwa: 129 Sk±d: Chorzów  | Wys³any: 26-11-2007, 14:06 | #594
|
| | Rafir napisa³/a: | W życiu Å»adnych Alusionów... Vortex zagraÅ‚ 100 razy lepiej. Czas na kogoÅ› innego (czytaj Brennan , Mondello , Zatox ) ;] |
phi.... nie znacie siÄ™!!!!:P
| | Vortex Gral zajefajnie, A-Lusion zagral tez bardzo dobrze ale po co zapraszac np kogos w tak krotkim okresie czasu 2 razy skoro mozna np sprobowac np zaprosic kogos takiego jak (Brennan, Zatox, Technoboy czy Headhunterz) pozdros ;] |
Wiem tu to doskonale rozumiem;((Pewnie mało ludzi by przyszlo jeżeli w tak krotkim okresie czasu zagrałby ten sam DJ;/no ale Showtek bedzie w styczniu i w marcu to tu tez mamy bardzo krotki odstęp czasu.... no cóz nie pozostalo nic innego jak mieć nadzieje że pojawi sie na MOH 2xE...... albo możę w Energy przynajmniej wcześniej.... | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 03 Wrz 2007 Wiek: 40 Posty: 179 (0,03/dzieñ) Piwa: 0 Sk±d: Bykowina City  | Wys³any: 26-11-2007, 15:53 | #595
|
| Imprezka super bylo tak fajnie muzycznie ze nie do konca wyleczona noge znow zajechalem i spuchla ale kogo to obchodzi wiec do rzeczy ... Ekipa jak zwykle zajebista A zagral fajnie ale nie zajebiscie wkurzalo mnie to ze hymn Q lecial pare razy no i ten koles na koncu co zapuscil Freefalla od tego momentu juz sie nie bawilem
reszta zagrala swietnie chociaz Malec jakos mnie nie ruszyl Eni i Sky wrecz przeciwnie a RP nie pamietam
Dzieki za imprezke i do nastepnego | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 09 Wrz 2007 Wiek: 40 Posty: 135 (0,02/dzieñ) Piwa: 1 Sk±d: CWAJKA  | Wys³any: 26-11-2007, 16:03 | #596
|
| Impreza zajebista no ale niestety ok 2 w nocy film mi sie urwal :-| haha pierwszy raz na MoH ||| too much % | _________________ If you're not in it for the love of the music, would you please fuck off! PARTICIPANT QLIMAX '07 QLIMAX '08 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 25 Kwi 2007 Wiek: 46 Posty: 4622 (0,65/dzieñ) Piwa: 484 Sk±d: Zabrze  | Wys³any: 26-11-2007, 16:28 | #597
|
| Ja powiem tak. Imprezka super jak zwykle glownie dzieki swojskiej ekipiebalkoniku i muzie ;> NA minus to bym zaliczyl : wystep ostatniego DJ przy ktorego muzie odechcialo mi sie bawic Dziewczyna ktora przesadzila z czyms i dostala padaczki Przykra sprawa No i poraz kolejny okazalo sie ze nie wszyscy byli tacy chetni do zlozenia sie na loze jak tu sie deklarowalo. Tak jak ja poprzednio tak i teraz KRAKOFF musial dolozyc ze swoich $. I cos ztym trzeba zrobic. Albo naprawde bedzie ktos z lista w reku i absolutnie nitk z poza listy nie wejdzie albo wogole nie zamawiamy balkonu. Ludzie nie potraficie sie jakos bardziej zorganizowac. Moze jaki nr konta dam i tam bedziemy wplacac pieniadze wczesniej zeby potem nie bylo problemow w srodku. COS trzeba zmienic bo TAK nie moze byc. Mamy byc razem zwraci i zorganizowani. ONE HARD TEAM ! Do nastepnej imprezki 25tego | _________________
  | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 27 Kwi 2007 Wiek: 40 Posty: 874 (0,12/dzieñ) Piwa: 48 Sk±d: Bytom  | Wys³any: 26-11-2007, 16:32 | #598
|
| | Frog napisa³/a: | | Moze jaki nr konta dam i tam bedziemy wplacac pieniadze wczesniej zeby potem nie bylo problemow w srodku. |
i o tym tez kiedyś napisałem... żeby zbierać hajs wczesniej! Ale jak zwykle nikt mnie nie słuchał! | |
| |
 | |
miniol www.melbshuffle.pl

Informacje Do³±czy³: 25 Cze 2007 Wiek: 38 Posty: 1935 (0,28/dzieñ) Piwa: 288 Sk±d: Siemianowice Åšl.  | Wys³any: 26-11-2007, 16:55 | #599
|
| No to ja cos napisze od siebie
Pierwsze co to moje pol godzinne spoznienie. przepraszam wszystkich, a przede wszystkim Asie, która musiała na mnie czekać sama przez pół godziny na dworcu. Naprawde bardzo przepraszam. Głupio mi teraz Potem pobłądziliśmy w silesi i pod rurą byliśmy już dosyć późno tylko sie zdążyłem przywitac z wszystkimi rozdac koszulki i zrobic łyczek krakowskiej wódeczki. Wszyscy sie zwineli pod club a my sobie piwkowaliśmy W środku masakra tylu znajomych hehe niewiedzialem juz z kim sie witalem a z kim jeszcze nie załamała mnie końcówka. Za mało hc, a gdyby był jakiś nsg to bym sie rozplyną. Niestety umie chodzic co oznacza, że było za mało bpm miejmy nadzieje ze na kolejnnym mohu przez tydzien nie bede mogl chodzic
Teraz tylko czekać na kolejny moh ; p | _________________ Jestem traktorem! Robię w holiłudzie!! | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 15 Pa¼ 2007 Wiek: 39 Posty: 2708 (0,39/dzieñ) Piwa: 254 Sk±d: SR  | Wys³any: 26-11-2007, 18:01 | #600
|
| No z tą kasą to wiedziałam, że tak będzie... Zawsze jest dużo gadki, a jak co do czego przychodzi, to wiele osób dostaje amnezji, czy ja nie wiem co. Przecież 10zł to tyle co nic! MoH-y nie są co tydzień, więc tyle można chyba odłożyć, albo 2 piwa sobie odpuścic w Mega, a nie żeby ktoś dopłacał do interesu potem.
| miniol napisa³/a: | No to ja cos napisze od siebie
Pierwsze co to moje pol godzinne spoznienie. przepraszam wszystkich, a przede wszystkim Asie, która musiała na mnie czekać sama przez pół godziny na dworcu. Naprawde bardzo przepraszam. Głupio mi teraz |
No weź skończ No problem ;-)
| miniol napisa³/a: | Potem pobłądziliÅ›my w silesi i pod rurÄ… byliÅ›my już dosyć późno |
Tu to chyba ja powinnam przeprosic heh :mrgreen: | |
| |
 | |
| |