Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ.
3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Og³oszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastêpny temat

Tagi tematu: 07, 11, 24, alusion, and, andrzejki, megaclub, moh

Andrzejki! MoH A-lusion and ... @ Megaclub - 24.11.07

Bede na tej imprezie
Tak!
89%
 89%  [ 77 ]
Nie!
10%
 10%  [ 9 ]
G³osowañ: 86
Wszystkich G³osów: 86

Autor Wiadomo¶æ
HardForum

Informacje
Do³±czy³: 28 Mar 2007
Piwa: 1
Sk±d: HF

Wys³any: 25-11-2007, 22:37    #591

TecHnoBeaT napisa³/a:

Clabber Kaj ty żeś był z Tym kluczem ;P bo wóda czekała na wrózenie hehe ;d;)
pozdro

Z przodu koło głośnika, gdzie najgłośniej i największy żywioł. Tam sobie taniałem :D Przy następnym MoH-u trzeba będzie się spiknąć :) Dołączę może następnym razem do was :D

POZDRO dla ekipy z Tych - dzięki za imprezę było MEGA !!
*przypisane posty do tego konta nie są jego autorstwem a użytkowników którzy zostali skasowani z forum!

HardForum

Informacje
Do³±czy³: 28 Mar 2007
Sk±d: HF

Wys³any: 25-11-2007, 23:57    #592

Na poczatek chcialem Was przeprosic za to czekanie przed wejsciem - ale niestety musielismy czekac az skonczy sie kabaret - zamiast o 20 skonczyli o 20:56!!! Nie mielismy nawet czasu na rozlozenie porzadnego ekranu na ktorym bylby wyswietlony film :(

Dziekuje wszystkim za swietna zabawe i klimat. Jesli macie jakies uwagi ktorych nie chcecie pisac publicznie prosze slijcie je na info@hardforum.pl

Tubi 
Hardstyle Lover

Informacje
Do³±czy³: 12 Sie 2007
Sk±d: Wola Filipowska

Wys³any: 26-11-2007, 13:57    #593

Rafir napisa³/a:
kamcia232 napisa³/a:
cypis napisa³/a:
Ps. wie ktos moze co z filmem z MOH EE?

Powiem tylko tyle CIERPLIWOÅšCI;)))

a co do imprezy to ja chce jeszcze raz A-LUSIONA!!!!!!
Proponuje na ten najblizszy MOH w lutym żeby go zaproszono znowu!!!
jesteśćie za myśle;P????

W życiu xD Żadnych Alusionów... Vortex zagrał 100 razy lepiej. Czas na kogoś innego (czytaj Brennan , Mondello , Zatox ) ;]

Vortex Gral zajefajnie, A-Lusion zagral tez bardzo dobrze ale po co zapraszac np kogos w tak krotkim okresie czasu 2 razy skoro mozna np sprobowac np zaprosic kogos takiego jak (Brennan, Zatox, Technoboy czy Headhunterz) pozdros ;]

kamcia 
EHs&NuHs&RaW

Informacje
Do³±czy³a: 25 Cze 2007
Piwa: 129
Sk±d: Chorzów

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 2) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 2)

Wys³any: 26-11-2007, 14:06    #594

Rafir napisa³/a:
W życiu xD Żadnych Alusionów... Vortex zagrał 100 razy lepiej. Czas na kogoś innego (czytaj Brennan , Mondello , Zatox ) ;]

phi.... nie znacie siÄ™!!!!:P

Vortex Gral zajefajnie, A-Lusion zagral tez bardzo dobrze ale po co zapraszac np kogos w tak krotkim okresie czasu 2 razy skoro mozna np sprobowac np zaprosic kogos takiego jak (Brennan, Zatox, Technoboy czy Headhunterz) pozdros ;]

Wiem tu to doskonale rozumiem;((Pewnie mało ludzi by przyszlo jeżeli w tak krotkim okresie czasu zagrałby ten sam DJ;/no ale Showtek bedzie w styczniu i w marcu to tu tez mamy bardzo krotki odstęp czasu....
no cóz nie pozostalo nic innego jak mieć nadzieje że pojawi sie na MOH 2xE......
albo możę w Energy przynajmniej wcześniej....

Eres 
( ( ((o)) ) )

Informacje
Do³±czy³: 03 Wrz 2007
Piwa: 0
Sk±d: Bykowina City

Wys³any: 26-11-2007, 15:53    #595

Imprezka super :D bylo tak fajnie muzycznie ze nie do konca wyleczona noge znow zajechalem i spuchla :/ ale kogo to obchodzi wiec do rzeczy ...
Ekipa jak zwykle zajebista :) A zagral fajnie ale nie zajebiscie :) wkurzalo mnie to ze hymn Q lecial pare razy no i ten koles na koncu co zapuscil Freefalla :/ od tego momentu juz sie nie bawilem :/

reszta zagrala swietnie chociaz Malec jakos mnie nie ruszyl :P Eni i Sky wrecz przeciwnie :) a RP nie pamietam xD

Dzieki za imprezke i do nastepnego :)

eYo 
MY STYLE IS DUTCH

Informacje
Do³±czy³: 09 Wrz 2007
Sk±d: CWAJKA

Wys³any: 26-11-2007, 16:03    #596

Impreza zajebista no ale niestety ok 2 w nocy film mi sie urwal :-|
haha pierwszy raz na MoH ||| too much % :cry:
QLIMAX '08

Frog 
Alone Warrior

Informacje
Do³±czy³: 25 Kwi 2007
Piwa: 484
Sk±d: Zabrze

Wys³any: 26-11-2007, 16:28    #597

Ja powiem tak. Imprezka super jak zwykle glownie dzieki swojskiej ekipiebalkoniku i muzie ;> NA minus to bym zaliczyl :
wystep ostatniego DJ przy ktorego muzie odechcialo mi sie bawic :/
Dziewczyna ktora przesadzila z czyms i dostala padaczki :( Przykra sprawa :(
No i poraz kolejny okazalo sie ze nie wszyscy byli tacy chetni do zlozenia sie na loze jak tu sie deklarowalo. Tak jak ja poprzednio tak i teraz KRAKOFF musial dolozyc ze swoich $.
I cos ztym trzeba zrobic. Albo naprawde bedzie ktos z lista w reku i absolutnie nitk z poza listy nie wejdzie albo wogole nie zamawiamy balkonu. Ludzie nie potraficie sie jakos bardziej zorganizowac. Moze jaki nr konta dam i tam bedziemy wplacac pieniadze wczesniej zeby potem nie bylo problemow w srodku. COS trzeba zmienic bo TAK nie moze byc. Mamy byc razem zwraci i zorganizowani. ONE HARD TEAM !
Do nastepnej imprezki 25tego :>

yoshko 
Infectious

Informacje
Do³±czy³: 27 Kwi 2007
Piwa: 48
Sk±d: Bytom

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 26-11-2007, 16:32    #598

Frog napisa³/a:
Moze jaki nr konta dam i tam bedziemy wplacac pieniadze wczesniej zeby potem nie bylo problemow w srodku.

i o tym tez kiedyś napisałem... żeby zbierać hajs wczesniej! Ale jak zwykle nikt mnie nie słuchał!

miniol 
www.melbshuffle.pl

Informacje
Do³±czy³: 25 Cze 2007
Piwa: 288
Sk±d: Siemianowice Åšl.

Wys³any: 26-11-2007, 16:55    #599

No to ja cos napisze od siebie :P

Pierwsze co to moje pol godzinne spoznienie. przepraszam wszystkich, a przede wszystkim Asie, która musiała na mnie czekać sama przez pół godziny na dworcu. Naprawde bardzo przepraszam. Głupio mi teraz :/
Potem pobłądziliśmy w silesi i pod rurą byliśmy już dosyć późno :/ tylko sie zdążyłem przywitac z wszystkimi rozdac koszulki i zrobic łyczek krakowskiej wódeczki. Wszyscy sie zwineli pod club a my sobie piwkowaliśmy :P W środku masakra :D tylu znajomych hehe niewiedzialem juz z kim sie witalem a z kim jeszcze nie :D załamała mnie końcówka. Za mało hc, a gdyby był jakiś nsg to bym sie rozplyną. Niestety umie chodzic co oznacza, że było za mało bpm :P miejmy nadzieje ze na kolejnnym mohu przez tydzien nie bede mogl chodzic :)

Teraz tylko czekać na kolejny moh ; p

asik 

Informacje
Do³±czy³a: 15 Pa¼ 2007
Piwa: 254
Sk±d: SR

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 2)

Wys³any: 26-11-2007, 18:01    #600

No z tą kasą to wiedziałam, że tak będzie... Zawsze jest dużo gadki, a jak co do czego przychodzi, to wiele osób dostaje amnezji, czy ja nie wiem co. Przecież 10zł to tyle co nic! MoH-y nie są co tydzień, więc tyle można chyba odłożyć, albo 2 piwa sobie odpuścic w Mega, a nie żeby ktoś dopłacał do interesu potem.

miniol napisa³/a:
No to ja cos napisze od siebie :P

Pierwsze co to moje pol godzinne spoznienie. przepraszam wszystkich, a przede wszystkim Asie, która musiała na mnie czekać sama przez pół godziny na dworcu. Naprawde bardzo przepraszam. Głupio mi teraz :/

No weź skończ xD No problem ;-)

miniol napisa³/a:
Potem pobłądziliśmy w silesi i pod rurą byliśmy już dosyć późno :/

Tu to chyba ja powinnam przeprosic heh :mrgreen:

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wy¶wietleñ: 27985
Odpowiedzi: 708
Odwiedzin z google: 7899
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: