| |
| Bede na tej imprezie | | Tak! | | 89% | [ 77 ] | | Nie! | | 10% | [ 9 ] | | | G³osowañ: 86 | | Wszystkich G³osów: 86 | | | |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³a: 25 Cze 2007 Wiek: 43 Posty: 890 (0,13/dzieñ) Piwa: 129 Sk±d: Chorzów  | Wys³any: 25-11-2007, 18:33 | #571
|
| no to ja doszłam w miare do seibie choc niedawno z zajebi***go afterka wrócilam:))) a więc od poczatku niestety na rułe nie dotralam za pozno przyjechałam:((ale spotkalam większośc forumowiczów pod wejściem i juz na samym początku poznałąm paru nowych forumowiczów;))Nastepnie ja Netya i Krakoff poszliśmu do szefa klubu zalatwiać balkonik:))zaje**sty gościu:)pozdro dla tego Pana:* Imprezka w 10000% udana, jeden z moich najlepszych MOHów;]Udało mi się poznać A-lusiona i jego towarzysza Sebastiana goście poprostu niesamowici:))Bardzo podobała im sie imprezka,ludzie no i Polska "wonderfull people" to słowa A-lusiona :-) Rozmawialo mi sie z nim zajebiś**e mimo iz mój angielski nie jest za bogaty hahah;D Najlepsze bylo ja mu mówie "i would like live in Holland because you have the best hardstyle events like Qlimax, Qbasse, DefQon1 etc..." a Onne (bo tak ma na imie jakby ktos niewiedzial:P)mi na to "i take you to Holland" loooooooollllllll odlecialam
:roll: :roll: no i ten after poprostu mega zajebiś**e no i na pożegnanie dostałam od A-lusiona smycz SCANTRAXX,którą mial zalozoną podczas grania w Mega zatkalo mnie po prostu Chyba dam se ja w ramke ehhhhhh.......szkoda że tak szybko mineło i musieli wracać ale mam nadzieje że juz niedlugo znowu zawita do Polski tu kieruje zdanie do naszego kochanego organizatora MOHów :*Dzięki wielki Tomek:* P.S.Pozdro dla tych których poznałam czyli Rafira, Miniola,Sirell, NoName,NagaSuka sorry jeśli kogos nie wymieniłam ale nie pamietam reszty nicków:* Dozobaczenia w piatek na HSN w WW;))) | |
| |
 | |
|
Informacje Do³±czy³: 03 Kwi 2007 Wiek: 37 Posty: 189 (0,03/dzieñ) Piwa: 0 Sk±d: Gliwice  | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 28 Mar 2007 Wiek: 19 Posty: 2437 (0,34/dzieñ) Piwa: 1 Sk±d: HF  | Wys³any: 25-11-2007, 18:57 | #573
|
| Dawno mnie tu nie było na tym forum :-> Ogólnie impreza ujdzie w tłoku, bywały znacznie lepsze...
(+) muza, szczególnie A-Lusion
(+) przewóz z pl.piastów pod sam MegaClub busikiem i spowrotem
(-) powykręcana laska przed dj, którą zabrała erka ;/
(-) sporo małolatów po 16-17 lat...
(-) ochrona która pod koniec zaczęła prowokować i o mało co w naszą ekipe by nie wjechali (na szczeście było nas coś 40 osób :-D )...
(-) bójka za dj'ką z udziałem popier.dolonego gościa w koszulce GKS'u Katowice - od tego momentu klimat się popsuł i impreza do dupy...
(-) jakoś za jasno było i za cicho..
Na następną impreze w MegaClubie raczej się nie wybiore ;-) | _________________
| |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 28 Mar 2007 Wiek: 19 Posty: 2437 (0,34/dzieñ) Piwa: 1 Sk±d: HF  | Wys³any: 25-11-2007, 19:00 | #574
|
| | Hej a Deepack ma byc 02 luty ? Czy mi sie przeslyszalo ? :-D | _________________
| |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 03 Kwi 2007 Wiek: 37 Posty: 189 (0,03/dzieñ) Piwa: 0 Sk±d: Gliwice  | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 15 Pa¼ 2007 Wiek: 39 Posty: 2708 (0,39/dzieñ) Piwa: 254 Sk±d: SR  | Wys³any: 25-11-2007, 19:08 | #576
|
| | koko123 napisa³/a: | Wszystko fajnie, wszystko pieknie ale kim byÅ‚ k***a ten dj po Radial Playerz? to byÅ‚o jakieÅ› nieporozumienie, zamiast podtrzymać klimat po dynamicznym secie wyżej wymienionych Radialsow, on zaczoÅ‚ katować jumpstyle (...) szkoda ze manieczek nie puscil.. (...) Btw. Idioci taÅ„czÄ…cy bez koszulek przed djka i ekranem na którym leciaÅ‚ filmik z Moh:EE, kto ich tam k***a wpuscil, porażka i żenada (...) |
Wyjąłeś mi to z ust Poszłam sobie do łazienki na chwile i co slysze? Freefall-a i radosne okrzyki ludzi, chocby co najmniej 'pounding senses' albo nie wiem co puscili... No porazka
Ale ogólnie impreza zajebista. Cicho liczylam na takiego wlasnie seta A-Lusion i nie zawiodlam sie :mrgreen: Set masakra! Nawet mi bylo szkoda czasu, zeby na cole, albo do wuceta isc :mrgreen: Ekipa HF jak zawsze pokazala kto rządzi heh :mrgreen: Pozdrowienia dla wszystkich nowych ludzi, co poznalam no i wogole dla wszystkich z HF za ten klimat. Było cudnie! | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 02 Lip 2007 Wiek: 38 Posty: 937 (0,13/dzieñ) Piwa: 31 Sk±d: Rotterdam  | Wys³any: 25-11-2007, 19:35 | #577
|
| | pelap napisa³/a: | no to ja tez cosik napisze dziekuje wam wsztyskim za wspolmna zabawe bylo .... mmmm za*ebiscie najpierw pod rula krakoff, dobry ten twoj bmberek byl naprawde hehe nastepnym razem bierz go wiecej : p potem te stanie przed wejsciem myslalem ze mnie trafi cos 30min stania ale i tak bylo warto :D pozatym sobie pogadalem troche z kazdym co do line - up miodzio wszyscy super zagrali ale a-lusion byl normalnie ... bomba full wypas seciik mi sie podobal noi nie moge o solenizantach zapomnic hOkej i hardstylerz hehe sie pobawilismy razem jeszcze rqz dzieki batrdzoo wszytski z tymi co ida w piatek do WW na hsn to do piatku a z reszta do nastepnego MOH-a |
żurawinówka to byla i nie ma problemu zeby pojawiala sie pod rułą przed kazdym MoHem ;-) | _________________ 27.08 Fucking Bastards | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 28 Mar 2007 Wiek: 19 Posty: 2437 (0,34/dzieñ) Piwa: 1 Sk±d: HF  | Wys³any: 25-11-2007, 19:45 | #578
|
| impreza była po prostu zajebis**** :-D zresztą z ekipą HF zawsze tak jest!! Cytrynówka była rewelka i pod "rula" mix krakoff'a, nie wiem co to było ale smakowało nieźle :-D Poźniej przenieśliśmy się pod Mega gdzie kazali nam czekać na wejście gdzieś ok 40 minut, a tam tłok,zimno jak nie wiem co. Wielkie dzięki dla netya i yoshko,którzy nie pozwolili mi przed Mega zbytnio zmarznąć :-P Nareszcie weszliśmy, opaseczki na rączki i balkonik jedzie. Motyleeek bencka z Tobą to sama przyjemność oby tak dalej(Ty już wiesz o co chodzi :-D ) Pozdro dla Wszystkich z którymi się bawiłam było naprawdę super!! Do zobaczenia na kolejnych MoH'ach | _________________
| |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 04 Kwi 2007 Posty: 17 (0/dzieñ) Piwa: 0 Sk±d: mam wiedzieć ?  | Wys³any: 25-11-2007, 20:15 | #579
|
| Witam Na początku chciałbym wszysstkim podziękowac za piękny klimat jaki stworzyliście Dzięki wam było jak zawsze cudnie Dziękuje Muza była dobra wszyscy zagrali wg. naszych oczekiwań, czyli w swoim klimacie
Jedynie Apeluje do organizatorów by stawiali jednak na DJ którzy wiedzą co to jest hardstyle bo pod taką nazwą kryje sie cykl tych imprez, a Pan Sleeper raczej sie z tym nie zapoznał - To była porażka wieczoru, szok nei tylko dla mnie ale dla większosci z nas i napewno nie jedn sieze mna zgodzi Życze mu jak najlepiej ale jeśli chodzi o HS, to niech pozostanie lepiej za ścianami Gwara i przy comercialach co najlepiej chyba mu wychodzi Pozdrawiam
Dozobaczenia na kolejnej imprezie HS
P.S Clabber Kaj ty żeś był z Tym kluczem bo wóda czekała na wrózenie hehe ;d;) pozdro | _________________ -= HaRdCorE 100% =- | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 28 Mar 2007 Wiek: 19 Posty: 2437 (0,34/dzieñ) Piwa: 1 Sk±d: HF  | Wys³any: 25-11-2007, 21:15 | #580
|
| | teraz moja kolej, podobało mi sie średnio na jeża, nie wiem może dlatego ze wmiare trzeźwy byłem :-D Co do muzy to swietnie było, A-lusion troszeczke rozczarował ,s podziewałem sie troszke wiecej po nim, malec to przezywa chyba drugą młodość haha, najlepiej z nich wszystkich zagrał, pozdro dla wszystkich | _________________
| |
| |
 | |
| |