| |
| Bede na tej imprezie | | Tak! | | 89% | [ 77 ] | | Nie! | | 10% | [ 9 ] | | | Gosowa: 86 | | Wszystkich Gosw: 86 | | | |
| Autor | Wiadomo |
Informacje Doczy: 25 Cze 2007 Wiek: 38 Posty: 550 (0,08/dzie) Piwa: 4 Skd: WirekŚwirek  | Wysany: 25-11-2007, 16:34 | #561
|
| no to jo teraz sie ubidziłech dopiero wiec cos napisza:D
Najpiwre poznanie ludzi z Green Malacz Team hehe Potem obejrzenie sławnej Ruły
No i Zabawa yło miodzio imprezka przednia niewiem czemu mnie nogi wczoraj tak szybko zaczły bolec:/ no ale i tak było warto hehe . Fajnie ze poznołech duuuzzzoooo osób z HF wariaty:P
A tak pozatym cytrynówka dobro hehe taki mus no i krakoff to cos twojego tez dobre:D
Do zobaczenia w piątek na HSN no i pózniej w lutym tyle czekania ojoj | |
| |
 | |
|
Informacje Doczya: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzie) Piwa: 781 Skd: Wroc?aw  | Wysany: 25-11-2007, 16:52 | #562
|
| imprezka bardzo udana:D muzycznie moze nie w100% tak jak lubie ale towarzysko itp udana na maximum i dlatego mi sie bardzo podobalo:D klimat rewelacja :D:D
zlocik pod rula wypalil :D z balkonikiem sie udalo wszystko (pomijajac male zamieszanie na poczatQ - za co przepraszam, ale to wkoncu 1raz zalatwialismy;P ) szef/wlasciciel przespoko chlop , wiec super mile zaskoczenie gdy na gore wlazl ochroniarz i sprawdzal bransoletki :D to mi sie podobalo i tak powinno byc a nie tak jak z pieczatkami bylo A-lusion przefajny koles ) pogadane ,foty i napite mnooostwo zdjec xDDD
powrot troche zmotany mielismy ale na szczescie dotarlismy wkoncu do Krk...wszystko pieknie tylko ten jeb**** deszcz;/;/ bueheeh ale ranne porycie po imprezie wpociagu the best:D
| DefQon.1 napisa/a: | ale zalamałem sie jak musieli konczyc HC ::((( |
| DefQon.1 napisa/a: | ale po ostatnim mialem chetke na szybką koncowke |
ja to samo Qrce .... tego hc bardzo mi braklo ;/
| DefQon.1 napisa/a: | w jednej chwili puscił taki kawalek co graja na skrzypcach |
nawet niewiem kto to byl,cisnelam mu tam zeby puscil mocniej cos ,to dupa ;/ ehh troszke koncowka jednak nietegez...a powinno byc na dobicie sie !:P a co do kawalka to przerobka/rmx Bitter Sweet Symphony ale niepamietam w czyim wykonaniu ...chyba Quicksilver`a...
a o ktora pania ci chodzi co pilnowala? i gdzie pilnowala?
na koniec napisze ze milo bylo poznac znow mnostwo osob m.in Katka,Naga-Suka,Sirell,Over Freak,Q-bus no i panow Radials`ow ...kogo jeszcze ,niepamietam :p
dziekuje wszystkim za wspaniala impreze no i coz... juz chce nastepna z wami!!! :*
pozdrro:):* | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 28 Mar 2007 Wiek: 19 Posty: 2437 (0,34/dzie) Piwa: 1 Skd: HF  | Wysany: 25-11-2007, 17:03 | #563
|
| ja twierdze ze impreza była wypaśna :D:D szkoda ze sie już skończyła ;/ ech pozdro all | _________________
| |
| |
 | |
Informacje Doczy: 29 Cze 2007 Wiek: 41 Posty: 3302 (0,47/dzie) Piwa: 471 Skd: Dąbrowa Górnicza  | Wysany: 25-11-2007, 17:09 | #564
|
| Łaaaaa D Niedawno wróciłem do świata żywych Bania dobra ;] Co do samej imprezy to pod względem muzycznym jestem troche rozczarowany końcówką i występem A-lusion... Ale ogólnie wszystko na wielki plus!!! Cytrynówka obalona , bania do tej pory Fajnie było poznac nowych forumowiczy... Nie będe wymieniał , bo kogoś napewno pomine :mrgreen:
Specjalne pozdrowienia dla dwóch koleżanek (Dagmara i ... ) które degustowały cytrynówke i niestety trunek dał im sie odczuc za mocno , szczególnie 2 koleżance której imienia nie pamiętam... Sorki ;-) następnym razem już nie poleje haha
Do następnej biby 8-) | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 25 Cze 2007 Wiek: 38 Posty: 550 (0,08/dzie) Piwa: 4 Skd: WirekŚwirek  | Wysany: 25-11-2007, 17:26 | #565
|
| | Rafir napisa/a: | | tóre degustowały cytrynówke i niestety trunek dał im sie odczuc za mocno , szczególnie 2 koleżance |
hehehe co nieco opkuła drzewo hehe ale potem juz w srodku normalnie sie bawiła
no i Bych zapomnioł napisac Bardzo fajny widok jak A-Lusion groł w koszulce z HardForum | |
| |
 | |
Informacje Doczya: 08 Pa 2007 Wiek: 41 Posty: 33 (0/dzie) Piwa: 0 Skd: Ruda Ĺ?ląska  | Wysany: 25-11-2007, 17:47 | #566
|
| Fajny moh fajny ale mnie sie podobał after który sobie zrobiliśmy wspólnie | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 30 Cze 2007 Wiek: 38 Posty: 261 (0,04/dzie) Piwa: 0 Skd: Jamaica  | Wysany: 25-11-2007, 17:51 | #567
|
| NO wiec siema wszystkim Impreza jak dla mnie na ten klub 10/10 a-lusion zagral pieknie i mimo tego ze mialem kontuzje tanczylem z calych sil a powrot z Netya Krakoff i dwoma kumplami to niesamowita przygoda Pozdro dla tych co udalo mi sie poznac/pogadac Rafir hardstyler ArturoSlask ? yoshko defqon motylek (jej faceta tez) Q-BuS i dla shuffler'a Pelapa tych co nie wymienilem to sry ale moglem zapomniec,wiekszosc i tak kojarze z twarzy z pod ruły czy z lozy cya do nastepnej imprezy ;-)
edit: zapomnialem o gargamelu dzieki za wode stary ;* i sporo tez bylo nowych forumowiczow tylko nie pamietam ksywy | | Ostatnio zmieniony przez Hasu 25-11-2007, 17:53, w caoci zmieniany 2 razy | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 27 Cze 2007 Wiek: 39 Posty: 4 (0/dzie) Piwa: 0 Skd: Sw-Ce  | Wysany: 25-11-2007, 17:51 | #568
|
| | Piramidka napisa/a: | Fajny moh fajny ale mnie sie podobał after który sobie zrobiliśmy wspólnie |
kupa smiechu na tym afterze "oszalolch"!! | _________________ If you're not in it for the love of the music, WOULD YOU PLEASE FUCK OFF | |
| |
 | |
arturroslask Terror man 0_o

Informacje Doczy: 13 Pa 2007 Wiek: 37 Posty: 128 (0,02/dzie) Piwa: 0 Skd: Kalety / Goes  | Wysany: 25-11-2007, 17:52 | #569
|
| No prawie dobrze napisales hehe
Pozdross | _________________ Be Hard . Be Core . Be Hardcore . | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 05 Wrz 2007 Wiek: 37 Posty: 3268 (0,47/dzie) Piwa: 88 Skd: Lohne  | Wysany: 25-11-2007, 18:05 | #570
|
| no to ja tez cosik napisze dziekuje wam wsztyskim za wspolmna zabawe bylo .... mmmm za*ebiscie najpierw pod rula krakoff, dobry ten twoj bmberek byl naprawde hehe nastepnym razem bierz go wiecej : p potem te stanie przed wejsciem myslalem ze mnie trafi cos 30min stania ale i tak bylo warto :D pozatym sobie pogadalem troche z kazdym co do line - up miodzio wszyscy super zagrali ale a-lusion byl normalnie ... bomba full wypas seciik mi sie podobal noi nie moge o solenizantach zapomnic hOkej i hardstylerz hehe sie pobawilismy razem jeszcze rqz dzieki batrdzoo wszytski z tymi co ida w piatek do WW na hsn to do piatku a z reszta do nastepnego MOH-a | |
| |
 | |
| |