1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ. 3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
No to bez kłótni powiem krótko GRA-TU-LA-CJE Paweł. I Teraz pytanie który numer EP-ki w labelu A2 Records zostanie wydany ten remix? Obstawiam,że między 94,a 96.
Przepraszam Regaina za to, że go obrażałem, ale to dlatego, że nazwał mnie dziwką gdy mu ssałem pałe i po wszystkim gdy ostro spuścił mi się do mordy, ja zacząłem wykłucać się o 2,20 zł za to wszystko. Jak on mógł po takim dobrze zrobionym lodziku, nie dać mi pensji. 2,20 zł !! Ja wiem, że 15 zł za loda to dużo, a 17,20 to w ogóle, ale starałem się.
Lubie poza tym w dupe, więc jak coś to piszczcie do mnie na priv.
O KURWA WSTAWILES FILM BURACZKA ,szkoda pewnie ze nie znasz jego innych ani o co mu chodzi "casualu" no ale lepiej sie chwalic.
"Nie zamierzam dyskutowac z debilami" - motto zycia moje <3 Ale tutaj nie ma z kim dyskutowac bo do debili wam daleko, zreszta sie nie rozpisuje bo znowu ban a za dobra zabawa
Chciałeś powiedzieć przyjebany Wracając odrobinkę do 'obciągania' obecna sytuacja wskazuje że Regain to już dobrze rokujący brazzers, a nasz 'tazio' to wciąż prawiczek Paweł teraz czas na ten collab który musieliście odłożyć na bok!!
Chciałeś powiedzieć przyjebany Wracając odrobinkę do 'obciągania' obecna sytuacja wskazuje że Regain to już dobrze rokujący brazzers, a nasz 'tazio' to wciąż prawiczek Paweł teraz czas na ten collab który musieliście odłożyć na bok!!
Przeciez napisal przyjebany?xD Chyba, ze czegos nie zrozumialem po pijaku
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu: Wy¶wietleñ: 5068 Odpowiedzi: 79 Odwiedzin z google: 188