| |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Dołączył: 11 Wrz 2010 Wiek: 33 Posty: 367 (0,06/dzień) Piwa: 35 Skąd: PasĹÄk  | Wysłany: 12-06-2015, 10:41 | #31
|
| Nuta 8/10 . Zas Regain jak Wiedzmin , ma swoje plusy ale nie zesrajcie sie nim
- Pozdrawiam | |
| |
 | |
|
Informacje Dołączył: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzień) Piwa: 3135 Skąd: Katowice Tauzen  | Wysłany: 12-06-2015, 10:54 | #32
|
| | DoctorTaz napisał/a: | | Zas Regain jak Wiedzmin , ma swoje plusy ale nie zesrajcie sie nim |
Mam wrazenie ze boli cie dupa, co? ;] MiaĹbym pewne zatrzezenia do obranej drogi, stylu trackĂłw i takie tam osobiste odczucia. Ale jesli to co PaweĹ robi tak dobrze sprzedaje sie na zachodzie to chuj nam do tego, nie wypada sie nie cieszyÄ. Nie wiem czy cos robiles w tym kierunku ale jesli nie to zapewniam ze przebicie sie na zachodzie to trudna sprawa nawet dla rodowitych Holendrow. Kwestia talentu, znajomosci no i szczescia - wystarczy ze jedna rzecz sie nie zgadza i nic z tego.
Nie odzywaĹbym sie ale PawĹowi nie wypada, a ja mam to gdzies wiec tak od serca - zabunkruj sie w swojej jaskini zawistna polaczkowa szmato bo nie da sie czytac tego twojego nieuzasadnionego hejtu w strone Regaina. Chlopak realizuje marzenia wielu, a ty mozesz sobie co najwyzej sciagac ripy z 1gabba. Prosze o warna dla siebie. | |
| |
Podziękowali: | Trek, lamborghini17, Daron37, Regain, seweryn091, spoxxxx, Koksu |
Informacje Dołączył: 11 Wrz 2010 Wiek: 33 Posty: 367 (0,06/dzień) Piwa: 35 Skąd: PasĹÄk  | Wysłany: 12-06-2015, 11:24 | #33
|
| | SchizeQ napisał/a: | | DoctorTaz napisał/a: | | Zas Regain jak Wiedzmin , ma swoje plusy ale nie zesrajcie sie nim |
Mam wrazenie ze boli cie dupa, co? ;] MiaĹbym pewne zatrzezenia do obranej drogi, stylu trackĂłw i takie tam osobiste odczucia. Ale jesli to co PaweĹ robi tak dobrze sprzedaje sie na zachodzie to chuj nam do tego, nie wypada sie nie cieszyÄ. Nie wiem czy cos robiles w tym kierunku ale jesli nie to zapewniam ze przebicie sie na zachodzie to trudna sprawa nawet dla rodowitych Holendrow. Kwestia talentu, znajomosci no i szczescia - wystarczy ze jedna rzecz sie nie zgadza i nic z tego.
Nie odzywaĹbym sie ale PawĹowi nie wypada, a ja mam to gdzies wiec tak od serca - zabunkruj sie w swojej jaskini zawistna polaczkowa szmato bo nie da sie czytac tego twojego nieuzasadnionego hejtu w strone Regaina. Chlopak realizuje marzenia wielu, a ty mozesz sobie co najwyzej sciagac ripy z 1gabba. Prosze o warna dla siebie. |
TL;DR | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 10 Mar 2013 Posty: 1864 (0,38/dzień) Piwa: 942 Skąd: Warszawa  | Wysłany: 12-06-2015, 12:04 | #34
|
| | | zabunkruj sie w swojej jaskini zawistna polaczkowa szmato bo nie da sie czytac tego twojego nieuzasadnionego hejtu w strone Regaina |
Fajnie napisane. TeĹź mi twĂłrczoĹÄ Regaina tak na 100% nie podchodzi. Tak naprawdÄ to spodobaĹo mi siÄ Push it to the limit i mÄczyĹem to codziennie, a reszta jest do posĹuchania, ale bez szaĹu. Mimo to wiem, Ĺźe innym siÄ podoba to co PaweĹ robi i cieszy mnie to, Ĺźe mu siÄ udaĹo. Po prostu kwestia gustu, bo dla mnie to juĹź za bardzo podchodzi pod styl Radicala i caĹej reszty ekipy. No, ale co z tego? Skoro innym siÄ podoba to mi nie musi, a i tak bÄdÄ lataĹ w pierwszych rzÄdach na setach Regaina, nawet jak nie jest to do koĹca mĂłj gust. | _________________ HardTripy | |
| |
Podziękowali: | SchizeQ, Daron37, Ricken, Regain, Trek, spoxxxx, Koksu |
Informacje Dołączył: 03 Lip 2011 Wiek: 34 Posty: 1095 (0,2/dzień) Piwa: 741 Skąd: ChoRzĂłw  | Wysłany: 12-06-2015, 12:54 | #35
|
| | DoctorTaz napisał/a: | Nuta 8/10 . Zas Regain jak Wiedzmin , ma swoje plusy ale nie zesrajcie sie nim
- Pozdrawiam |
Ewidentnie dupa Cie szczypie Ocena nuty spoko ale Twoj dalszy komentarz swiadczy ze jestes po prostu jak Schiz napisal zazdrosnym polaczkiem bo sam z tego co sie orientuje tworzysz badz tworzyles z marnym skutkiem.Wiec rownie dobrze moge Ci powiedziec ze daj z tym spokoj bo jestes daremny. | |
| |
Podziękowali: | Regain, spoxxxx |
Informacje Dołączył: 26 Gru 2011 Wiek: 32 Posty: 1194 (0,22/dzień) Piwa: 1013 Skąd: WrocĹaw  | Wysłany: 12-06-2015, 13:16 | #36
|
| | DoctorTaz napisał/a: | Nuta 8/10 . Zas Regain jak Wiedzmin , ma swoje plusy ale nie zesrajcie sie nim |
PosĹuchaj Tomeczku, Ĺźeby byĹo jasne raz na zawsze. Skoro Tobie nie udaĹo siÄ osiÄ
gnÄ
Ä sukcesu w hardach bo wolaĹeĹ dostawaÄ wszystko na tacy a potem obwiniaÄ mnie brakiem swojego talentu to nie znaczy, ĹźebyĹ musiaĹ byÄ zawistnym Ĺmieciem. Produkuj dalej swoje Deepy na gotowych presetach, wydawaj dalej w Palm Island Records, ktĂłre nawet nie jest wytwĂłrniÄ
i osiÄ
gnij chociaĹź w tak minimalnym stopniu to, co osiÄ
gnÄ
Ĺem ja.
CytujÄ z Twojego Soundclouda:
| "You may say I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will be as one" |
Lepiej zmieĹ ten "cytat" bo do Ciebie nie pasuje. Z takim zachowaniem jakie Ty prezentujesz, zawsze bÄdziesz zerem w muzyce.
Nie pozdrawiam. | _________________ https://www.facebook.com/Regainmusic | | Ostatnio zmieniony przez Regain 12-06-2015, 13:17, w całości zmieniany 1 raz | |
| |
Podziękowali: | Ricken, SchizeQ, Trek, spoxxxx, Kasz |
Informacje Dołączył: 11 Wrz 2010 Wiek: 33 Posty: 367 (0,06/dzień) Piwa: 35 Skąd: PasĹÄk  | Wysłany: 12-06-2015, 13:52 | #37
|
| | Regain napisał/a: | | DoctorTaz napisał/a: | Nuta 8/10 . Zas Regain jak Wiedzmin , ma swoje plusy ale nie zesrajcie sie nim |
PosĹuchaj Tomeczku, Ĺźeby byĹo jasne raz na zawsze. Skoro Tobie nie udaĹo siÄ osiÄ
gnÄ
Ä sukcesu w hardach bo wolaĹeĹ dostawaÄ wszystko na tacy a potem obwiniaÄ mnie brakiem swojego talentu to nie znaczy, ĹźebyĹ musiaĹ byÄ zawistnym Ĺmieciem. Produkuj dalej swoje Deepy na gotowych presetach, wydawaj dalej w Palm Island Records, ktĂłre nawet nie jest wytwĂłrniÄ
i osiÄ
gnij chociaĹź w tak minimalnym stopniu to, co osiÄ
gnÄ
Ĺem ja.
CytujÄ z Twojego Soundclouda:
| "You may say I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will be as one" |
Lepiej zmieĹ ten "cytat" bo do Ciebie nie pasuje. Z takim zachowaniem jakie Ty prezentujesz, zawsze bÄdziesz zerem w muzyce.
Nie pozdrawiam. |
Dziekuje tez cie kocham . P.S POMYSLILES PISOWNIE NIE OSIAGNIC TYLKO TOBIE UDALO SIE OBCIAGNAC XDDDDD. WJECHALEM NA BIT JAK MICROSOFT NA RYNEK , LOJOOOOOL
 | | Ostatnio zmieniony przez DoctorTaz 12-06-2015, 13:54, w całości zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 04 Lip 2010 Wiek: 36 Posty: 767 (0,13/dzień) Piwa: 235 Skąd: Bydgoszcz  | Wysłany: 12-06-2015, 13:58 | #38
|
| Kultura siÄ z was dosĹownie wylewa Easy, chĹopaki
A co do traczka to nie mogÄ siÄ doczekaÄ kiedy usĹyszÄ live | | Ostatnio zmieniony przez Xearo 12-06-2015, 14:02, w całości zmieniany 3 razy | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 11 Wrz 2010 Wiek: 33 Posty: 367 (0,06/dzień) Piwa: 35 Skąd: PasĹÄk  | Wysłany: 12-06-2015, 14:00 | #39
|
| | Xearo napisał/a: | Kultura siÄ z was dosĹownie wylewa Easy, chĹopaki |
Ale ja jestem spokojny ja tylko pizde krece ale wiesz nie moze sie wydac bo oni biora mnie na powaznie | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 26 Gru 2011 Wiek: 32 Posty: 1194 (0,22/dzień) Piwa: 1013 Skąd: WrocĹaw  | Wysłany: 12-06-2015, 14:06 | #40
|
| | DoctorTaz napisał/a: | | Dziekuje tez cie kocham . P.S POMYSLILES PISOWNIE NIE OSIAGNIC TYLKO TOBIE UDALO SIE OBCIAGNAC XDDDDD. WJECHALEM NA BIT JAK MICROSOFT NA RYNEK , LOJOOOOOL |
Tym udowodniĹeĹ, Ĺźe powaĹźnie masz coĹ z gĹowÄ
stary | _________________ https://www.facebook.com/Regainmusic | |
| |
Podziękowali: | Trek, Kasz |
| |