1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
kuber89, sorry ale jutro bedziesz mial. jak taki fan jestes to jedz do warszawy za tydzien. jeszcze przed sylwkiem impreza sie znajdzie. sylwek za granica masz w takich rytmach. wiec skoncz narzekanie. niewybierasz sie to eot.
wieksza ekipa stala (mam na mysli ta stara ekipe) lazila , byl balkon i wszyscy byli zadowoleni mimo ze na malej byly zupelnie inne dzwieki grane
Wtedy nie byĹo takiego popytu na HC. Teraz gusta muzyczne siÄ zmieniĹy, dlatego jest niezadowolenie
Ja niestety w zwiÄ zku ze zmianami na maĹej scenie, wracam do swoich pierwotnych planĂłw sylwestrowych. BÄdÄ siÄ bawiĹ jak co roku na domĂłwce Udanej bibki ĹźyczÄ
_________________ Jestem traktorem! RobiÄ w holiĹudzie!!
a ja bardzo lubie house i electro i bawiÄ sie przy tym rĂłwnie dobrze co przy hs, hc czy nawet sc. A Wy robicie ku*wa taki problem Ĺźe ja pitole. Czy zawsze musi byÄ to samo ?
No jak juz przyjade, to chcialabym sie pobawic przy HC
_________________ Die bass moet je niet horen, die moet je VOELEN!
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)