Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposb pokojowy.
2. Cierpliwo i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzie. Czasami trzeba poczeka.
3. Czytaj uwanie posty. Staraj sie nie zadawa pyta ktre byo zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako e nie kady regulamin jest perfekcyjnym ideaem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- moe ukara ostrzeeniem uytkownika, jeeli uzna to za suszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisa na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastpny temat

Tagi tematu: 31.12.2010, hardsylwester, moh, odwolany

Przesunity przez: ROoZi
08-12-2010, 17:58
31.12.2010 - MOH: HARDSYLWESTER - ODWOŁANY
Autor Wiadomo
kuber89 

Informacje
Doczy: 10 Lip 2010
Piwa: 81
Skd: Mysłowice

$ wspomagacz (Ilo: 1) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 29-10-2010, 10:02    #21

remik09 napisa/a:
myślę, że jak na sylwestra to raczej ta druga opcja ;) chociaż jestem ciekaw tej frekwencji w sumie

tego sie boje własnie .. juz tam kiedys bylem ze byl taki scisk ze sie ruszyc niedalo..

remik09 

Informacje
Doczy: 27 Gru 2007
Piwa: 228
Skd: Ruda Slaska

$ wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 29-10-2010, 10:49    #22

MegaClub napisa/a:
remik ty się nie zastanawiaj tylko zaznacz tą datę w kalendarzu :)

sylwestra to chyba każdy ma w kalendarzu zaznaczonego :P ale w mega wtedy chciałbym być, juz się z kumplami zajmujemy kołowaniem ekipy :P

netya 
zlosnica BUKA xD

Informacje
Doczya: 14 Lip 2007
Piwa: 781
Skd: Wroc?aw

$ wspomagacz (Ilo: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 29-10-2010, 13:19    #23

maniaczka napisa/a:
ja jestem za tyłami.. balkon za duży nie jest po co sie gnieść..pogadać też swobodnie nie idzie tylko gardło zdzierać.. z tyłu jest duużo wiecej miejsca nie co ciszej, bar pod nosem same + balkon w SYLWESTRA mi sie wogóle nie widzi.. mogą sobie tam np wykupic placyk inni (mniejsza grupa)

masz racje w tym co mowisz aczkolwiek taka duza ekipa raczej juz widac ze sie nie zjawi ,a na balkonie dawalismy rade zawsze. potem w lutym zlot to juz wiaodomo ze tyly bo bedzie duza ekipa , wieksza niz teraz. no ale w sumie mi to obojetne ( choc jednak skoro nas mniej to wolalabym balkon:P). chodzi mi tylko o to by ekipa w jednym miejscu byla w miare a nie ze jedni balkon a drudzy na tylach ;p wiec to juz pozostawiam do decyzji ogolu. Frog co ty na to?:P

;DD ;DD ;DD
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<<
Ostatnio zmieniony przez netya 29-10-2010, 13:19, w caoci zmieniany 1 raz  

maniaczka 

Informacje
Doczya: 30 Mar 2007
Piwa: 160
Skd: Bytom

Wysany: 29-10-2010, 13:27    #24

netya napisa/a:
mi tylko o to by ekipa w jednym miejscu byla w miare a nie ze jedni balkon a drudzy na tylach
no właśnie mi sie tez o to rozchodzi..a z tego co zauważyłam ostatnio to dużo osób śmigało na dół żeby pogadać np: JA :D ;) bo na tym balkonie chuja słychac.. ;p
co do frekfencji coś czuje ze bedzie nas dużo. :) a 26.02 jeszcze więcej :)
nie wiem jak tam chcecie.. ja jestem za tyłami.. ja nawet jak mam opaske na balkon to tam mało jestem bo na ogół wiecej czasu spędzam na dole i klacham :)
wybór zostawiam wam.. :)

Qzka 

Informacje
Doczya: 29 Pa 2007
Piwa: 15
Skd: Katowice Witosa

$ wspomagacz (Ilo: 3)

Wysany: 29-10-2010, 14:22    #25

temat do przemyslenia, jesli uzbiera sie w miare ludzi i bede miala gdzie pisklaka zostawic to jak najbardziej jestem na tak ;)

Frog 
Alone Warrior

Informacje
Doczy: 25 Kwi 2007
Piwa: 484
Skd: Zabrze

Wysany: 29-10-2010, 15:44    #26

netya napisa/a:
Frog co ty na to?:P

W sumie to podobnie sadze jak ty Joanno ;) Jako ze zlot to juz osobna sprawa to wydaje mi sie ze nie ma co liczyc na mega frekencje "SAMICHSWOICH". A napewno raczej nie bedzie zeby caly tyl obsadzic. CHociaz tyl bardziej mi by pasowal ze wzgledow jakich napisala @Sisi Maniana. No glownie to mysle zalezy od deklaracji kto bedzie "Z NASZYCH". A z tym naprawde moze byc roznie bo tak jak napisalem wiele osob traktuje SYLWESTRA szczegolnie i nawet mimo ze caly rok tylko na HARDY uczeszcza to tutaj moze szukac wlasnie ODMIANY. A czesc osob juz ma poplanowane, w kolo tez napewno beda ciekawe opcje. POMARANCZA tez pewnie ciekawa impreze zrobi no takze roznie moze byc. Po za tym to bedzie sylwek takze na stolach bedziemy mieli flaszki jakies inne rzeczy takze chyba w ogole loze na dole odpadaja jak sobie pomysle no bo chwila nie uwagi i byle kto moze ze stolu zwinac..... A tak na balkonie bedziemy ze tak powiem "Odizolowani". Jak by tyl byl nasz to nie wiem jakimis sofami odgrodzone czyj jakos by to musialo byc. Ale nie kurna w koncu TEN OCHRONIARZ bedzie przy WEJSCIU CALA IMPREZE !!! Bo na serio kiedys cos waznego komus z ginie i beda jaja. Chyba po to rezerwujemy osobne VIP miejsce zeby bylo jakos strzezone odzielone. I mimo tego ze podobnie jak @maniaczka ze ostatnio mam opaski na balkon ale baardzo malo co tam jestem to na ta impreze chyba jednak balkon wydaje mi sie bardziej do ogarniecia i odizolowania bezpiecznego no i chyba nie damy rady zapelnic calego tylu jesli by byl. No chyba ze w ciagu tygodnia pojawi sie jakas masa deklaracji od osob stad ktore potwierdza swoja obecnosc...

Tylko teraz tak. Ile miejsc na Balkon bedzie przewidzianych ? Bo w sylwestra to tak mysle troche wiecej sie siedzi pije gada cos zjesc. A tak jak zawsze mamy 50osob czy iles to napewno tam nie siadzie... No niewiem jak MegaClub mysli, czy tyle ile zmiescisie osob na sofach na balkonie to tyle miejsc bedzie przeznaczonych ? Ja bym cos za taka opcja byl. Czyli ze 20,30 osob chyba jak by tak jeden obok drugiego na sofach u gory posadzic....
Ostatnio zmieniony przez Frog 29-10-2010, 16:18, w caoci zmieniany 2 razy  

maniaczka 

Informacje

Wysany: 29-10-2010, 16:01    #27

dobra ja sie poddaje :P aczkolwiek na to
Frog napisa/a:
Jak by tyl byl nasz to nie wiem jakimis sofami odgrodzone czyj jakos by to musialo byc.
ja bym na to sposób znalzła :D bo idzie to własnie zamknąc a wchodzić tez idzie od tyłu obok pokoju DJ ^^' wsumie mogło by zamieszanie byc.. aaa dobra balkon i uj.. już to pieprze ;p

netya 
zlosnica BUKA xD

Informacje
Doczya: 14 Lip 2007
Piwa: 781
Skd: Wroc?aw

$ wspomagacz (Ilo: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 29-10-2010, 16:02    #28

Frog napisa/a:
Po za tym to bedzie sylwek takze na stolach bedziemy mieli flaszki jakies inne rzeczy takze chyba w ogole loze na dole odpadaja jak sobie pomysle no bo chwila nie uwagi i byle kto moze ze stolu zwinac..... A tak na balkonie bedziemy ze tak powiem "Odizolowani". Jak by tyl byl nasz to nie wiem jakimis sofami odgrodzone czyj jakos by to musialo byc

dokladnie o tym samym myslalam. dlatego zapytalma o zdanie. bo wiem ze ty sie na bank wybierasz. i nieraz sie ogarnialo balkon itp.

Frog napisa/a:
I mimo tego ze podobnie jak @maniaczka ze ostatnio mam opaski na balkon ale baardzo malo co tam jestem to na ta impreze chyba jednak balkon wydaje mi sie bardziej do ogarniecia i odizolowania bezpiecznego no i chyba damy rady zapelnic calego tylu jesli by byl. No chyba ze w ciagu tygodnia pojawi sie jakas masa deklaracji od osob stad ktore potwierdza swoja obecnosc...

otoz to.

czyli moim zdaniem pozostaje poczekac na odpowiedz od Mega , i czekac na deklaracje ludzi ile bedzie sie wybieralo. i wtedy rozsadzic kwestie. bo teraz w zasadzie 2 miesiace do imprezy wiec nie kazdy jeszcze kminil.

ps. maniaczka spoko luz, jak wyzej napisalam :) inna kwestia ze przejscie jest faktycznie ale to juz mogloby troche komplikacji byc. ja tamtedy to nie szlam chyba z 2lata .niepamietam nawet ze tam to przejscie nadal funcjonowalo xd

;DD ;DD ;DD
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<<
Ostatnio zmieniony przez netya 29-10-2010, 16:03, w caoci zmieniany 1 raz  

maniaczka 

Informacje

Wysany: 29-10-2010, 16:27    #29

netya napisa/a:
szlam chyba z 2lata .niepamietam nawet ze tam to przejscie nadal funcjonowalo xd
normalnie, idziesz idziesz na końcu są drzwi i wchodzisz na sam tył gdzie loże i tam gdzie w lat można było na taras wyjść idziesz w prawo i masz bar z czerwonymi lożami :D i cicia majonez i fest by mi to pasowało :D

dobra czekam na deklaracje ludzi kto w ilu itd :) jakas lista itp :) na pewno w przybliżeniu mozemy określic dopiero za mies tak przypuszczam :)

tiz 

Informacje
Doczy: 24 Maj 2010
Piwa: 169
Skd: west

Wysany: 29-10-2010, 23:33    #30

Frog napisa/a:
Tylko teraz tak. Ile miejsc na Balkon bedzie przewidzianych ? Bo w sylwestra to tak mysle troche wiecej sie siedzi pije gada cos zjesc. A tak jak zawsze mamy 50osob czy iles to napewno tam nie siadzie... No niewiem jak MegaClub mysli, czy tyle ile zmiescisie osob na sofach na balkonie to tyle miejsc bedzie przeznaczonych ? Ja bym cos za taka opcja byl. Czyli ze 20,30 osob chyba jak by tak jeden obok drugiego na sofach u gory posadzic....

dwie spokojnie dam radę na kolana wziąć :) a takie maleństwa jak maniana to 4 jeśli nie bedą się wierciły :)
Ostatnio zmieniony przez tiz 29-10-2010, 23:36, w caoci zmieniany 1 raz  

Wywietl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez moliwoci zmiany postw lub pisania odpowiedzi
1 uytkownikw czyta ten temat (1 Goci i 0 Anonimowych uytkownikw)
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wywietle: 15535
Odpowiedzi: 256
Odwiedzin z google: 4841
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: