Przesunity przez: ROoZi 08-12-2010, 17:58 | |
| Autor | Wiadomo |
hayer86 aka Latexowa Morda

Informacje Doczy: 24 Sie 2009 Wiek: 39 Posty: 2047 (0,33/dzie) Piwa: 1318 Skd: Katowice  | Wysany: 18-11-2010, 20:54 | #121
|
| | eni napisa/a: | | to TYLKO mala sala, wiec nie wiem czemu taka spina |
Raz, że na małej miał być ino HC i wyżej, a niektórzy na pewno głównie by tam siedzieli
Dwa, taka sala przyciągnie przypadkowe osoby ... | _________________
 | | Ostatnio zmieniony przez hayer86 18-11-2010, 20:54, w caoci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
|
Informacje Doczy: 26 Sty 2009 Posty: 182 (0,03/dzie) Piwa: 102 Skd: Katowice  | Wysany: 18-11-2010, 20:57 | #122
|
| | hayer86 napisa/a: | | eni napisa/a: | | to TYLKO mala sala, wiec nie wiem czemu taka spina |
Raz, że na małej miał być ino HC i wyżej, a niektórzy na pewno głównie by tam siedzieli
Dwa, taka sala przyciągnie przypadkowe osoby ... |
czytaj post wcześniej. a nazwa imprezy eliminuje przypadkowe osoby. | |
| |
 | |
hayer86 aka Latexowa Morda

Informacje Doczy: 24 Sie 2009 Wiek: 39 Posty: 2047 (0,33/dzie) Piwa: 1318 Skd: Katowice  | Wysany: 18-11-2010, 20:59 | #123
|
| | MegaClub napisa/a: | | nazwa imprezy eliminuje przypadkowe osoby. |
Na zwykłych Moh'ach, pomimo tego, że jest tylko HS/HC znajdują się przypadkowe osoby, więc i tu się znajdą niestety. | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 29 Cze 2007 Wiek: 41 Posty: 3302 (0,47/dzie) Piwa: 471 Skd: Dąbrowa Górnicza  | Wysany: 18-11-2010, 21:06 | #124
|
| | MegaClub napisa/a: | | hayer86 napisa/a: | | eni napisa/a: | | to TYLKO mala sala, wiec nie wiem czemu taka spina |
czytaj post wcześniej. a nazwa imprezy eliminuje przypadkowe osoby. |
Nazwa imprezy eliminuje przypadkowe osoby hmm czyli kto będzie sie bawił do hitów eski na malej? przecież nikt przypadkowy nie pójdzie na HARD sylwka. Nie pisze tego z ironia tylko zastanawia mnie takie posunięcie reklamujące imprezę jako hard co odstrasza wspomniane laski do bujania przy macarenach i innych a z drugiej strony organizacja clubowych klimatów na malej oczywiste jest ze znajdzie sie pare najebanych osób które pójdą na małą ale z drugiej strony jeśli sie organizuje osobną salę z jakims tam djem to wypadaloby chyba zmienić motyw przewodni imprezy na sam Sylwester a mnie HARD. To tylko moje osobiste odczucia a jak to wyjdzie sie okaże | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 26 Sty 2009 Posty: 182 (0,03/dzie) Piwa: 102 Skd: Katowice  | Wysany: 18-11-2010, 21:09 | #125
|
| | hayer86 napisa/a: | | MegaClub napisa/a: | | nazwa imprezy eliminuje przypadkowe osoby. |
Na zwykłych Moh'ach, pomimo tego, że jest tylko HS/HC znajdują się przypadkowe osoby, więc i tu się znajdą niestety. |
Szczerze ci powiem, nie wiem jak to skomentować. napisze do ciebie na GG | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 25 Kwi 2007 Wiek: 46 Posty: 4622 (0,65/dzie) Piwa: 484 Skd: Zabrze  | Wysany: 18-11-2010, 21:14 | #126
|
| | GLOWNA sala jest HARD wiec SYLWESTER jest HARD. Mala sala to w przypadku tej imprezy DODATEK. I zeby zrobic cos dla tych ktorzy beda chcieli odpoczac od mocnego brzmienia bedzie wlasnie te miejsce. Dla tych ktorzy beda caly czas chciei byc w rytmie HARD niech traktuja jak by tego miejsca poprostu nie bylo. Gdyby byly na malej cory i inne terrory to byloby to jak na zwyklym MOHu. A pisane bylo ze tak ma nie byc. Ze ta impreza to Sylwester i byc cos innego. Ja z przyjemnoscia pobawie sie na przemian Troche HARDOW i troche przy przegladzie hitow z calego dysko-klubowego roku. Co do przypadkowych osob... Jesli ich nie bedzie to nie zapelni sie klubu i impreza moze nie dojsc do skutku. Bo sami widzicie ze nawet z naszego grona hardowcow wiele osob ma juz zaklepane inne plany sylwestrowe takze trzeba myslec jak zrobic by to wszystko wypalilo. | _________________
  | | Ostatnio zmieniony przez Frog 18-11-2010, 21:16, w caoci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 26 Sty 2009 Posty: 182 (0,03/dzie) Piwa: 102 Skd: Katowice  | Wysany: 18-11-2010, 21:15 | #127
|
| | Rafir napisa/a: | | MegaClub napisa/a: | | hayer86 napisa/a: | | eni napisa/a: | | to TYLKO mala sala, wiec nie wiem czemu taka spina |
czytaj post wcześniej. a nazwa imprezy eliminuje przypadkowe osoby. |
Nazwa imprezy eliminuje przypadkowe osoby hmm czyli kto będzie sie bawił do hitów eski na malej? przecież nikt przypadkowy nie pójdzie na HARD sylwka. Nie pisze tego z ironia tylko zastanawia mnie takie posunięcie reklamujące imprezę jako hard co odstrasza wspomniane laski do bujania przy macarenach i innych a z drugiej strony organizacja clubowych klimatów na malej oczywiste jest ze znajdzie sie pare najebanych osób które pójdą na małą ale z drugiej strony jeśli sie organizuje osobną salę z jakims tam djem to wypadaloby chyba zmienić motyw przewodni imprezy na sam Sylwester a mnie HARD. To tylko moje osobiste odczucia a jak to wyjdzie sie okaże |
ESKA ? kto napisał hity z satelity ? przeczytaj sobie pare postów wcześniej. Jak to ktoś mi napisał: nie pójdę na H.S bo moja laska nie lubi HS i HC wiec idę z nią żeby się pobawiła... ile jest takich par ? luzuj. Elektro i Dutch to nie eska, wiec nie troluj.
Tak masz racje i wtedy każdy hard beret weźmie sobie kobiete , ona bedzie siedziec na małej a chłop na dużej... Ciągnięcie tematu nie ma sensu a ja chciałem tylko nakreślić jak to wg mnie wygląda | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 01 Gru 2009 Wiek: 35 Posty: 180 (0,03/dzie) Piwa: 56 Skd: Toruń  | Wysany: 18-11-2010, 21:20 | #128
|
| | Mi nie zbija taki układ. Dobre niekomercyjne electro nie jest złe. | |
| |
 | |
Informacje Doczya: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzie) Piwa: 781 Skd: Wroc?aw  | Wysany: 18-11-2010, 21:43 | #129
|
| | Frog, i eni zgadzam sie w 100% . zreszta MegaClub, dobrze napisal, to nie zlot. moze byc raz co innego. na duzej beda hardy wiec ja probelmu ne widze. | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzie) Piwa: 3135 Skd: Katowice Tauzen  | Wysany: 18-11-2010, 21:46 | #130
|
| kto bedzie grał electro i dacze? | |
| |
 | |
| |