1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
Wybieram siÄ wybieram!! W sumie nie ogarniaĹem Ĺźadnych szczegĂłĹĂłw, ale rzucajÄ c okiem na tÄ sprawÄ stwierdzam, Ĺźe samochĂłd odpada, bo w Ĺźyciu nie znajdÄ przynajmniej jeszcze dwĂłch (TRZEĹšWYCH ) kierowcĂłw na prawie 600 km trasÄ, wiÄc trzeba bÄdzie jakiĹ cholerka jego w dupÄ zapierdolona pkp maÄ pociÄ g zrobiÄ.
Wiesz co, ja jestem z ziomeczkami ustawiony na tego tripa, ale jeszcze nie rozplanowaliĹmy sobie tego tematu jak naleĹźy. DomyĹlam siÄ, Ĺźe podepniemy siÄ pod Defkona i zapewne to siÄ skoĹczy na tym, Ĺźe wbijemy siÄ do tego wĹaĹnie Ĺudstokowego, ale nie ukrywam, Ĺźe bardziej by mnie jaraĹo auto Tak czy owak zobaczymy!
SwojÄ drogÄ Armia w line upie, toteĹź liczÄ na jakieĹ siekierowe hity!
Ja wybywam dzisiaj na WrocĹaw a jutro WOODSTOCK! Do zobaczenia nna polu! Defkona numer mam. Tobie koko na wszelki wypadek wysyĹam PW z komem bo nie wiem czy jeszcze masz mĂłj numer i czy ja posiadam ten sam .
W kaĹźdym razie jak bedziecie dawaÄ cynk to sie stykniemy!
_________________ Uwaga! Powyzszy post -jakkolwiek brzmi- jest niesmieszny.
Kolejny Woodstock zaliczony i udany! ByĹo konkretnie, choÄ bardziej pijacko . Panic Cell, Armia i Jelonek zajebicho! Ale mistrzostwo Ĺwiata to ĹÄ ki Ĺan Masakra co Ci panowie odpierdalali na scenie i to co grali .
A koko FAIL! ;d
_________________ Uwaga! Powyzszy post -jakkolwiek brzmi- jest niesmieszny.
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)