Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać.
3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogłoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: 30.01.2015, a4, carnival, discoplex, edition, hardstyle, night, pietna

Przesunięty przez: ROoZi
01-02-2015, 10:30
30.01.2015 - HARDSTYLE NIGHT - Carnival Edition Discoplex A4 / Pietna
Autor Wiadomość
ROoZi 
Reverse Bass!

Informacje
Piwa: 2448

$ wspomagacz (Ilość: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 01-02-2015, 17:27    #41

Link

[ Movies From Parties ]

Podziękowali:Darkfrog, wolfen88, SchizeQ, BD.Lukash
wolfen88 
EHs NU&Raw Style

Informacje
Piwa: 608

$ wspomagacz (Ilość: 3) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 01-02-2015, 17:58    #42

flahu napisał/a:
wolfen88 napisał/a:
Bla bla bla było wpaść w listopadzie na Drivera urodziny jak był Thilo! Od razu więcej ludzi się pojawiło!

rzadko sie juz tutaj wypowiadam ale badzmy powazni w a4 nigdy nie bylo tlumow i nie bedzie , pierwsze lepsze zdjecie z listopadowych urodzin Drivera , zdjecie nie robione o 22 bo podczas setu Drivera a na parkiecie w porywach 40-50 osob . I tak jak Łukasz pisał , na prawde zastanawiam sie czy te imprezy w ogole oplacaja sie organizator , nie zdziwilbym sie gdyby jeszcze doplacali do nich

W A4 były kiedyś tłumy do puki były ściągane tam gwiazdy typu: Showtek,Donkey Rollers,Frontliner itp. Wiem,bo jeździłem i dobrze pamiętam te stare dobre czasy :) Na secie Drivera: dla jednych było mało ludzi,dla jednych nie - ale to Ty widocznie nie wiesz ile tam przychodzi ludzi na zwykłe inne imprezy "Hardstyle Night" które sie odbywają co jakiś czas - zdecydowanie jeszcze mniej!! Więc to co było na Driverze to było na prawdę sporo! Zresztą kiedy było robione to zdjęcie to przecież wiadomo,że nie wszyscy byli akurat wtedy na parkiecie :) Sporo osób siedziało też w lożach albo było gdzie indziej. Mniejsza o to.
Aha no i skoro organizuja te imprezy to widocznie się opłacają.
Moim zdaniem co do frekwencji w A4 to była tam spora, do puki były ściągane tam gwiazdy - skończyły się gwiazdy skończyło się zainteresowanie,bo każdy woli za praktycznie te same pieniądze jechać do Energy na pewną gwiazdę i gdzie jest też bliżej. A do A4 wiadomo - łatwy i prosty dojazd też tam nie jest i jak się to wszystko podsumuje i przekalkuluje to oczywiście wychodzi też na to,że o wiele droższy,dłuższy wypad jest do Discoplexu niż do Energy. A ludzie zwracają właśnie też na to uwagę i nie każdy ma też transport żeby tam być na każdej imprezie. Ludzie stali się zbyt wygodni, każdy woli iść tam gdzie ma bliżej,gdzie są darmowe wejściówki itp. A takim klubem jest własnie Energy 2000. Takie moje zdanie.

[ Dodano: 01-02-2015, 18:02 ]
ROozi na Donkeyach to był chyba pobity rekord jeżeli chodzi o frekwencje na hardach w Discoplexie :) Pamiętam ledwo co dało się przejsć :D

[ Dodano: 01-02-2015, 18:04 ]
Darkfrog napisał/a:

Tutaj się mylisz, że nie było wystarczyło być kilka lat temu tam na showtekach, frontlinerze, donkey rollers etc. :D Pozdro nie wypowiadaj się jak nie masz konkretnych info, jeśli będą sprowadzane gwiazdy również nie wykluczam tego, że znowu pojawią się ludzi w A4 :)

Zgadzam się z tym i podpisuję sie pod tym! ;D
11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice.
Ostatnio zmieniony przez wolfen88 01-02-2015, 18:04, w całości zmieniany 2 razy  

UbeX 
Hard Fuckin Noise

Informacje
Piwa: 557

$ wspomagacz (Ilość: 4) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 01-02-2015, 21:56    #43

A ja wolę podnieść dupę z przed kompa zamiast narzekać i nawet dać 20zł więcej na paliwo ale wpaść gdzieś gdzie dzieje się coś naszego (ofc. jak praca pozwala). Tym razem dotarliśmy późno, w trakcie jak grał Regain- Tu mówić nic nie trzeba- klasa! Potem Raw Invader- grał przyjemnie, mocno (Sub Sonik-To Hell Ależ to ma pierdolnięcie :O ) parę tracków już oklepanych, inne mniej. Wszystko spoko tylko ten 'kolega' co grzebał przy mixerze :] Mam nadzieje że jeszcze będzie Ci dane się gdzieś pokazać ;) Potem Thriex zaserwował starsze core'y, a tym którym było mało wylądowali na disco :whistle: Miło było niektórych zobaczyć po dłuższej przerwie, czyli udany piątek z przygodami xD
Regain co do tych Twoich ziomeczków to ładny masz geriatryk wśród fanów :hihi:
Ostatnio zmieniony przez UbeX 01-02-2015, 22:10, w całości zmieniany 1 raz  

Regain 

Informacje
Piwa: 1013

HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 02-02-2015, 11:37    #44

UbeX napisał/a:
Regain co do tych Twoich ziomeczków to ładny masz geriatryk wśród fanów :hihi:

Nie mówiłem o nich, ale jeśli już to powiem Ci, że gdyby niektórzy młodzi byli tak nakręceni jak Piotruś i Łukasz to nasza publika nie wyglądałaby tak jak wygląda - więcej przy barze niż na parkiecie :hihi:

BD.Lukash 
Beat Destroyers

Informacje
Piwa: 1722

Wysłany: 02-02-2015, 15:27    #45

wolfen88 napisał/a:
Bla bla bla było wpaść w listopadzie na Drivera urodziny jak był Thilo! Od razu więcej ludzi się pojawiło!
Myślę,że gdyby jakąś gwiazdeczke ściągnęli to sporo ludzi by przyjechało,listopad był tego przykładem - też się wtedy zdziwiłem bo spodziewałem się małej ilości ludzi.
A co się teraz stało że nagle postanowiłeś przyjechać ?

Nie wiem jak było na urodzinach Drivera ale napewno mniej ludzi jak kiedyś przy DR , Tommyknockerze itd .
Co do narzekania akurat ja mam za sobą dużo imprez gdzie graliśmy dla 2 do 10 ludzi na parkiecie i nigdy nie narzekałem i zawsze chętnie wpadałem nawet dla tak małej frekwencji:)
Ale bądżmy realistami , scena hs w PL w porównaniu do Mega za dobrych czasów czy nawet A4 gdy ludzie wynajmowali autobusy aby się dostać do Krapkowic to na dzień dzisiejszy "chuj dupa i kamieni kupa" - niestety .

A wpadłem bo wypadało wkońcu , chęć mnie naszła :)

Driver 
HardStyle!

Informacje
Piwa: 349

Wysłany: 02-02-2015, 20:37    #46

Kolejna impreza za nami ...wszystkim przybyłym dziekujemy ze byliście z nami :)
Mam nadzieje ze pomimo słabszej frekwencji dobrze się bawiliście ...no coż z każdą nadchodzącą edycją staram się zrobić coś dla fanów mocniejszych brzmien, a wyglada to jak wyglada ...Polska scena Hardstyle z całą pewnością nie jest już taka jak kiedyś ...Ale to nie oznacza że mamy sobie odpuścić, jeżeli chodzi o mnie mam zamiar nadal robić swoje w temacie promocji i organizacji imprez. Ambitne plany są ...Do Discoplexu A4 wracamy w kwietniu tym razem z mega gwiazdą także mam nadzieje ze troszke wiecej osob ruszy swoje szacowne 4 litery z domu ...Wiecej info w tym temacie niebawem !!! ;)

Ps :

Ktos tam pytał czy oplaca sie robic te imprezy ...odpowiadam jak najbardziej tak poniewaz w piątki imprezy Discoplexe A4 wychodzą słabo, a nasza mimo wszystko cos tam przyciaga i to na 3 otwartych salach ...czyli coś tam zawsze się uzbiera na plus dla szefa ;)
O kase tu nie chodzi ale mi również sie to opłaca ;)

To zdjecie z mojej imprezy urodzinowej powyżej jest z początku mojego seta, po 15 min parkiet mialem prawie pełyny ...impreza dość udana jak na Discoplex A4 ...ci co byli to wiedzą jak to wyglądało ...Zdecydowanie wybrałbym ponownie na urodziny Discoplex A4 bo tam nikt sie nie wpierdala do Track list ;)

Pozdrawiam i do Nastepnej Driver!
Ostatnio zmieniony przez Driver 03-02-2015, 08:06, w całości zmieniany 5 razy  

Podziękowali:wolfen88, Darkfrog, Rawness, BD.Lukash, Regain, Kierowca, SoTeS, DJ Mike, lamborghini17, PietraZ, aDi1188, Overbizz, Kitana
wolfen88 
EHs NU&Raw Style

Informacje
Piwa: 608

Wysłany: 02-02-2015, 21:21    #47

No i Driver rozwiał wszystkie wątpliwości i od razu wszystko fachowo wyjaśnił :) To dobrze,że imprezy tego typu opłacają sie organizatorowi.
Skoro coś fajnego szykuje się na kwiecień to oczywiście postaramy się też tam być żeby znowu zasilić hardstyle"owe szeregi :puppyeyes:
11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice.

DJ Mike 
RAW HARDSTYLE!

Informacje
Piwa: 581

Wysłany: 04-02-2015, 03:11    #48

Mimo iż do Opola mam pół Polski to obiecuje wam że jak sprowadzicie kogos godnego to rusza duspko i przyjade z Piekarzem ^^'
27.04.2015 Superizsed Kingsday
19-21.06.2015 - Defqon1
18.08.2015 - Decibel Outdoor
31.12.2015 - Freaqshow

Podziękowali:Darkfrog
PietraZ 
Oh God Why

Informacje
Piwa: 485

Wysłany: 04-02-2015, 19:52    #49

DJ Mike napisał/a:
...i przyjade z Piekarzem ^^'

To będzie jeszcze catering? :rotfl: Będę! :D

Everything you hear, is real...

Podziękowali:Regain, lamborghini17, UbeX
BD.Lukash 
Beat Destroyers

Informacje
Piwa: 1722

Wysłany: 05-02-2015, 17:29    #50

Driver napisał/a:
bo tam nikt sie nie wpierdala do tracklist
ciekawe co miałeś na myśli haha :D
Ostatnio zmieniony przez BD.Lukash 05-02-2015, 17:29, w całości zmieniany 1 raz  

Odpowiedz do tematu
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)