Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposb pokojowy.
2. Cierpliwo i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzie. Czasami trzeba poczeka.
3. Czytaj uwanie posty. Staraj sie nie zadawa pyta ktre byo zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako e nie kady regulamin jest perfekcyjnym ideaem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- moe ukara ostrzeeniem uytkownika, jeeli uzna to za suszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisa na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastpny temat

Tagi tematu: 30.01.2015, a4, carnival, discoplex, edition, hardstyle, night, pietna

Przesunity przez: ROoZi
01-02-2015, 10:30
30.01.2015 - HARDSTYLE NIGHT - Carnival Edition Discoplex A4 / Pietna
Autor Wiadomo
BD.Lukash 
Beat Destroyers

Informacje
Doczy: 23 Sie 2009
Piwa: 1722
Skd: Gliwice

$ wspomagacz (Ilo: 3) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 31-01-2015, 21:14    #31

nawet ja się pojawiłem i stwierdzam że nic się nie zmieniło , w a4 dalej jest marnie i nie wiem czy w ogóle ( i czemu )się opłaca właścicielom robić takie imprezy. Może sobota była by lepszym dniem no i jakiś alias . Jedno wiem , nie pojawię się tam znowu przez 2 lata ( jeśli w ogóle) :piwo:

Ricken 

Informacje
Doczy: 03 Lip 2011
Piwa: 741
Skd: ChoRzów

$ wspomagacz (Ilo: 2)

Wysany: 31-01-2015, 21:27    #32

BD.Lukash napisa/a:
nawet ja się pojawiłem i stwierdzam że nic się nie zmieniło , w a4 dalej jest marnie i nie wiem czy w ogóle ( i czemu )się opłaca właścicielom robić takie imprezy. Może sobota była by lepszym dniem no i jakiś alias . Jedno wiem , nie pojawię się tam znowu przez 2 lata ( jeśli w ogóle) :piwo:

:P

Rawness 
Beat Destroyers

Informacje
Doczy: 09 Lip 2009
Piwa: 532
Skd: Zabrze

$ wspomagacz (Ilo: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 31-01-2015, 22:51    #33

BD.Lukash napisa/a:

lol

A mi się podobało :P

BD.Lukash 
Beat Destroyers

Informacje
Doczy: 23 Sie 2009
Piwa: 1722
Skd: Gliwice

Wysany: 31-01-2015, 22:53    #34

Nie no nie przesadzajmy , imprezy hs umarły bądżmy szczerzy :) nie mówię tutaj o e2k bo wiadomo tam jest marketing który działa i kasa .

wolfen88 
EHs NU&Raw Style

Informacje
Doczy: 15 Gru 2009
Piwa: 608
Skd: Zabrze / Chorzów

Wysany: 01-02-2015, 01:16    #35

BD.Lukash napisa/a:

BD.Lukash napisa/a:
Nie no nie przesadzajmy , imprezy hs umarły bądżmy szczerzy :) nie mówię tutaj o e2k bo wiadomo tam jest marketing który działa i kasa .

Bla bla bla było wpaść w listopadzie na Drivera urodziny jak był Thilo! Od razu więcej ludzi się pojawiło! :)
Myślę,że gdyby jakąś gwiazdeczke ściągnęli to sporo ludzi by przyjechało,listopad był tego przykładem - też się wtedy zdziwiłem bo spodziewałem się małej ilości ludzi.
A co się teraz stało że nagle postanowiłeś przyjechać ;P ?

[ Dodano: 01-02-2015, 01:20 ]
PietraZ napisa/a:
Niestety trafił się jakiś napakowany ochroniarz debil, co się rzucał. Pierwszy raz się z tym spotkałem w tym miejscu, bo zawsze miałem opinię, że w A4 ochrona jest spoko. No ale może to jednostkowy przypadek ^^'

Też się dziwie jak to czytam,bo wyjątkowo ochronę w Discoplexie w porównaniu do innych klubów uważałem za kulturalną i wporządku O_O
11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice.
Ostatnio zmieniony przez wolfen88 01-02-2015, 01:22, w caoci zmieniany 2 razy  

flahu 
Raw Beats !!!

Informacje
Doczy: 19 Mar 2011
Piwa: 624
Skd: Knurów

Wysany: 01-02-2015, 09:27    #36

wolfen88 napisa/a:
Bla bla bla było wpaść w listopadzie na Drivera urodziny jak był Thilo! Od razu więcej ludzi się pojawiło!

rzadko sie juz tutaj wypowiadam ale badzmy powazni w a4 nigdy nie bylo tlumow i nie bedzie , pierwsze lepsze zdjecie z listopadowych urodzin Drivera , zdjecie nie robione o 22 bo podczas setu Drivera a na parkiecie w porywach 40-50 osob . I tak jak Łukasz pisał , na prawde zastanawiam sie czy te imprezy w ogole oplacaja sie organizator , nie zdziwilbym sie gdyby jeszcze doplacali do nich

gdzie powinno wygladac to tak

wiem ze zaraz znajda sie obroncy gdzie ja tam porownoje a4 do holandii :)
Ostatnio zmieniony przez flahu 01-02-2015, 09:27, w caoci zmieniany 1 raz  

Regain 

Informacje
Doczy: 26 Gru 2011
Piwa: 1013
Skd: Wrocław

HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 01-02-2015, 13:58    #37

flahu napisa/a:
wiem ze zaraz znajda sie obroncy gdzie ja tam porownoje a4 do holandii :)

Właśnie.

Cieszmy się, że w ogóle cokolwiek, gdziekolwiek cyklicznie się pojawia bo z jednej strony sranie, że nie ma imprez w Polsce a z drugiej hejty, że w ogóle ktoś je organizuje :zzz:

Podzikowali:wolfen88, SoTeS, BEBE, UbeX, PietraZ
aDi1188 

Informacje
Doczy: 09 Pa 2011
Piwa: 35
Skd: Opole

Wysany: 01-02-2015, 14:03    #38

Ja tam narzekać nie mam na co, bo jak zwykle dobrze się bawiłem w A4 :)
Przyzwyczaiłem się do tego że tłumów tam nie ma i pewnie nie będzie, ale nie przyjeżdżam na hardy żeby się wybawić, a nie liczyć ile osób przyjechało. Wolę dobrze poimprezować w A4 niż na Headhunterzach w e2k gdzie się ruszyć nie da.
Na szczęście mam w miarę blisko to też dla mnie na plus.
Muzycznie super. Set Regaina = INSANE! To samo można powiedzieć o Raw Invader :]
Resq co tu dużo gadać, profeska bez dobrego intro się nie obyło.
Na głównej sali się nie podoba?
Jest disco dance i black and white :D
Nawet Sotes się dobrze bawił przy disco o 3:30 ^^
Do następnej!

Podzikowali:SoTeS
Raw_Invader 

Informacje
Doczy: 15 Wrz 2011
Piwa: 35
Skd: Rybnik !

Wysany: 01-02-2015, 15:08    #39

Jak dla mnie impreza zdecydowanie na plus, szczególnie towarzystwo było wyborne :D muzycznie impreza na bardzo dobrym poziomie, wszystkie sety zasługują na pochwałę :)

Jedynym bólem jest ta frekwencja, o której każdy no ale niestety tak to już jest z tymi hardami w klubie innym niż energy 2000... i raczej nic na to nikt nie poradzi.. może reklama miesiąc/dwa by zwiększyła frekwencję ale nie sądzę, że jakoś znacznie.. Gwiazda owszem ale to też jest ryzyko według mnie bo mogą ludzie przyjść a mogą olać - pewnie więcej by było tylko czy wtedy gwiazda się spłaci ? a w energy ludzie są zawsze chociażby nie wiadomo co tam leciało :P

A i bym zapomniał dziękuję za pozytywne opinie na temat mojego secika - mam nadzieję, że jeszcze będę miał okazję zagrać dla was na hardach w Discoplexie :) !

Darkfrog 
!RAW HARDSTYLE!

Informacje
Doczy: 20 Sty 2010
Piwa: 132
Skd: Opo

Wysany: 01-02-2015, 15:56    #40

flahu napisa/a:
a4 nigdy nie bylo tlumow i nie bedzie

Tutaj się mylisz, że nie było wystarczyło być kilka lat temu tam na showtekach, frontlinerze, donkey rollers etc. :D Pozdro nie wypowiadaj się jak nie masz konkretnych info, jeśli będą sprowadzane gwiazdy również nie wykluczam tego, że znowu pojawią się ludzi w A4 :)

Podzikowali:wolfen88
Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 uytkownikw czyta ten temat (1 Goci i 0 Anonimowych uytkownikw)
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wywietle: 3349
Odpowiedzi: 50
Odwiedzin z google: 226
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: