Przesunity przez: ROoZi 01-02-2015, 10:30 | |
| Autor | Wiadomo |
BD.Lukash Beat Destroyers

Informacje Doczy: 23 Sie 2009 Wiek: 37 Posty: 3830 (0,62/dzie) Piwa: 1722 Skd: Gliwice  | Wysany: 31-01-2015, 21:14 | #31
|
| nawet ja się pojawiłem i stwierdzam że nic się nie zmieniło , w a4 dalej jest marnie i nie wiem czy w ogóle ( i czemu )się opłaca właścicielom robić takie imprezy. Może sobota była by lepszym dniem no i jakiś alias . Jedno wiem , nie pojawię się tam znowu przez 2 lata ( jeśli w ogóle) | _________________ Nie jestem wrogo nastawiony do świata Ale nie zamierzam się tutaj ze wszystkimi bratać | |
| |
 | |
|
Informacje Doczy: 03 Lip 2011 Wiek: 34 Posty: 1095 (0,2/dzie) Piwa: 741 Skd: ChoRzów  | Wysany: 31-01-2015, 21:27 | #32
|
| | BD.Lukash napisa/a: | nawet ja się pojawiłem i stwierdzam że nic się nie zmieniło , w a4 dalej jest marnie i nie wiem czy w ogóle ( i czemu )się opłaca właścicielom robić takie imprezy. Może sobota była by lepszym dniem no i jakiś alias . Jedno wiem , nie pojawię się tam znowu przez 2 lata ( jeśli w ogóle) |
| |
| |
 | |
Informacje Doczy: 09 Lip 2009 Wiek: 37 Posty: 1077 (0,17/dzie) Piwa: 532 Skd: Zabrze  | Wysany: 31-01-2015, 22:51 | #33
|
| | BD.Lukash napisa/a: | nawet ja się pojawiłem i stwierdzam że nic się nie zmieniło , w a4 dalej jest marnie i nie wiem czy w ogóle ( i czemu )się opłaca właścicielom robić takie imprezy. Może sobota była by lepszym dniem no i jakiś alias . Jedno wiem , nie pojawię się tam znowu przez 2 lata ( jeśli w ogóle) |
lol
A mi się podobało | _________________ http://www.facebook.com/BeatDestroyers | |
| |
 | |
BD.Lukash Beat Destroyers

Informacje Doczy: 23 Sie 2009 Wiek: 37 Posty: 3830 (0,62/dzie) Piwa: 1722 Skd: Gliwice  | Wysany: 31-01-2015, 22:53 | #34
|
| Nie no nie przesadzajmy , imprezy hs umarły bądżmy szczerzy nie mówię tutaj o e2k bo wiadomo tam jest marketing który działa i kasa . | _________________ Nie jestem wrogo nastawiony do świata Ale nie zamierzam się tutaj ze wszystkimi bratać | |
| |
 | |
wolfen88 EHs NU&Raw Style

Informacje Doczy: 15 Gru 2009 Wiek: 37 Posty: 2065 (0,34/dzie) Piwa: 608 Skd: Zabrze / Chorzów  | Wysany: 01-02-2015, 01:16 | #35
|
| BD.Lukash napisa/a: | Nie no nie przesadzajmy , imprezy hs umarły bądżmy szczerzy nie mówię tutaj o e2k bo wiadomo tam jest marketing który działa i kasa . |
Bla bla bla było wpaść w listopadzie na Drivera urodziny jak był Thilo! Od razu więcej ludzi się pojawiło! Myślę,że gdyby jakąś gwiazdeczke ściągnęli to sporo ludzi by przyjechało,listopad był tego przykładem - też się wtedy zdziwiłem bo spodziewałem się małej ilości ludzi. A co się teraz stało że nagle postanowiłeś przyjechać ?
[ Dodano: 01-02-2015, 01:20 ]
| PietraZ napisa/a: | Niestety trafił się jakiś napakowany ochroniarz debil, co się rzucał. Pierwszy raz się z tym spotkałem w tym miejscu, bo zawsze miałem opinię, że w A4 ochrona jest spoko. No ale może to jednostkowy przypadek |
Też się dziwie jak to czytam,bo wyjątkowo ochronę w Discoplexie w porównaniu do innych klubów uważałem za kulturalną i wporządku | _________________ A.K.a Hard-FatHeR Wolfen http://nk.pl/#profile/6871998 11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice. | | Ostatnio zmieniony przez wolfen88 01-02-2015, 01:22, w caoci zmieniany 2 razy | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 19 Mar 2011 Wiek: 33 Posty: 1403 (0,25/dzie) Piwa: 624 Skd: Knurów  | Wysany: 01-02-2015, 09:27 | #36
|
| | wolfen88 napisa/a: | | Bla bla bla było wpaść w listopadzie na Drivera urodziny jak był Thilo! Od razu więcej ludzi się pojawiło! |
rzadko sie juz tutaj wypowiadam ale badzmy powazni w a4 nigdy nie bylo tlumow i nie bedzie , pierwsze lepsze zdjecie z listopadowych urodzin Drivera , zdjecie nie robione o 22 bo podczas setu Drivera a na parkiecie w porywach 40-50 osob . I tak jak Łukasz pisał , na prawde zastanawiam sie czy te imprezy w ogole oplacaja sie organizator , nie zdziwilbym sie gdyby jeszcze doplacali do nich

gdzie powinno wygladac to tak

wiem ze zaraz znajda sie obroncy gdzie ja tam porownoje a4 do holandii | | Ostatnio zmieniony przez flahu 01-02-2015, 09:27, w caoci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 26 Gru 2011 Wiek: 32 Posty: 1194 (0,22/dzie) Piwa: 1013 Skd: Wrocław  | Wysany: 01-02-2015, 13:58 | #37
|
| | flahu napisa/a: | wiem ze zaraz znajda sie obroncy gdzie ja tam porownoje a4 do holandii |
Właśnie.
Cieszmy się, że w ogóle cokolwiek, gdziekolwiek cyklicznie się pojawia bo z jednej strony sranie, że nie ma imprez w Polsce a z drugiej hejty, że w ogóle ktoś je organizuje | _________________ https://www.facebook.com/Regainmusic | |
| |
Podzikowali: | wolfen88, SoTeS, BEBE, UbeX, PietraZ |
Informacje Doczy: 09 Pa 2011 Wiek: 32 Posty: 71 (0,01/dzie) Piwa: 35 Skd: Opole  | Wysany: 01-02-2015, 14:03 | #38
|
| Ja tam narzekać nie mam na co, bo jak zwykle dobrze się bawiłem w A4 Przyzwyczaiłem się do tego że tłumów tam nie ma i pewnie nie będzie, ale nie przyjeżdżam na hardy żeby się wybawić, a nie liczyć ile osób przyjechało. Wolę dobrze poimprezować w A4 niż na Headhunterzach w e2k gdzie się ruszyć nie da. Na szczęście mam w miarę blisko to też dla mnie na plus. Muzycznie super. Set Regaina = INSANE! To samo można powiedzieć o Raw Invader Resq co tu dużo gadać, profeska bez dobrego intro się nie obyło. Na głównej sali się nie podoba? Jest disco dance i black and white Nawet Sotes się dobrze bawił przy disco o 3:30 Do następnej! | _________________ 100% HARDSTYLE and nothing else.
 | |
| |
Podzikowali: | SoTeS |
Informacje Doczy: 15 Wrz 2011 Wiek: 33 Posty: 58 (0,01/dzie) Piwa: 35 Skd: Rybnik !  | Wysany: 01-02-2015, 15:08 | #39
|
| Jak dla mnie impreza zdecydowanie na plus, szczególnie towarzystwo było wyborne muzycznie impreza na bardzo dobrym poziomie, wszystkie sety zasługują na pochwałę
Jedynym bólem jest ta frekwencja, o której każdy no ale niestety tak to już jest z tymi hardami w klubie innym niż energy 2000... i raczej nic na to nikt nie poradzi.. może reklama miesiąc/dwa by zwiększyła frekwencję ale nie sądzę, że jakoś znacznie.. Gwiazda owszem ale to też jest ryzyko według mnie bo mogą ludzie przyjść a mogą olać - pewnie więcej by było tylko czy wtedy gwiazda się spłaci ? a w energy ludzie są zawsze chociażby nie wiadomo co tam leciało
A i bym zapomniał dziękuję za pozytywne opinie na temat mojego secika - mam nadzieję, że jeszcze będę miał okazję zagrać dla was na hardach w Discoplexie ! | _________________ https://www.facebook.com/Mateusz.RawInvader | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 20 Sty 2010 Posty: 647 (0,11/dzie) Piwa: 132 Skd: Opo  | Wysany: 01-02-2015, 15:56 | #40
|
| | flahu napisa/a: | | a4 nigdy nie bylo tlumow i nie bedzie |
Tutaj się mylisz, że nie było wystarczyło być kilka lat temu tam na showtekach, frontlinerze, donkey rollers etc. Pozdro nie wypowiadaj się jak nie masz konkretnych info, jeśli będą sprowadzane gwiazdy również nie wykluczam tego, że znowu pojawią się ludzi w A4 | _________________ GUNZ FOR HIRE | |
| |
Podzikowali: | wolfen88 |
| |