1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
_________________ kiedyĹ usĹyszaĹem bardzo mÄ dra rzecz, Ĺźe na Ĺwiecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych tylko sÄ ci po zamykani w zakĹadach i ci ktĂłrzy nie zostali przebadani hahah
Ja regenerowaĹem wtedy siĹy na koĹcĂłwkÄ sq7ro wiÄc co nieco sĹyszaĹem i byĹo git, czasami tylko przejĹcie nie pykĹo
PrzejĹcie nie pykĹo? Nie chcÄ siÄ wywyĹźszaÄ, ale pokaĹź mi kolesia w Polsce, ktĂłry lepiej zgrywa artcore a z chÄciÄ sie z nim zmierzÄ. Zerknij raz jeszcze na filmik i policz proszÄ ile SEKUND potrzebujÄ, by dwa placki leciaĹy razem To taka autoreklama... Pozdro i do nastepnej bibki
Ja regenerowaĹem wtedy siĹy na koĹcĂłwkÄ sq7ro wiÄc co nieco sĹyszaĹem i byĹo git, czasami tylko przejĹcie nie pykĹo
PrzejĹcie nie pykĹo? Nie chcÄ siÄ wywyĹźszaÄ, ale pokaĹź mi kolesia w Polsce, ktĂłry lepiej zgrywa artcore a z chÄciÄ sie z nim zmierzÄ. Zerknij raz jeszcze na filmik i policz proszÄ ile SEKUND potrzebujÄ, by dwa placki leciaĹy razem To taka autoreklama... Pozdro i do nastepnej bibki
Nie podwaĹźam twojego skilla Po prostu pamiÄtam Ĺźe podczas seta (ale to chyba kolega wtedy graĹ), coĹ mu nie wyszĹo i wkradĹ siÄ chaos
Ja pierdole..Tam nikt na trzeĹşwo nie gra ( ), a i tak wiara nie wytyka nikomu poziomu setĂłw..Tam jest zawsze zajebista impreza i klimat, a muzyka jest dodatkiem
_________________ Kibol!
Ostatnio zmieniony przez Gife 22-09-2011, 22:39, w całości zmieniany 1 raz
Tam jest zawsze zajebista impreza i klimat, a muzyka jest dodatkiem
Muzyka odgrywa pierwsze skrzypce, a klimat jest (przyjemnym, bo przyjemnym), ale jednak tylko dodatkiem, przynajmniej wĹrĂłd ludzi, ktĂłrych poznaĹem, a ktĂłrzy na te imprezy jeĹźdĹźÄ . Widocznie mam szczÄĹcie.
W LU klimat nie jest zapewniony, dlatego nie musi byÄ argumentem, ale Ci, co byli, pewnie wiedzÄ , Ĺźe jest tam zajebiĹcie, a LU tylko tÄ zajebistoĹÄ potÄguje
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)