1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
jesuuuuu bylo pisane od poczatku ze JEST TO IMPREZA NASTAWIONA GLOWNIE NA HS. co za tym idzie na tym sie skupiac trzeba a to ze dodatkowo ResQ i tam Endymion bedzie grac hc to dobrze. w wiekszosci eventow zagranicznych hardstyle pojawia sie choc na moment hc na zakonczenie i ok.
WidzÄ , Ĺźe co niektĂłrym siÄ nudzi i znaleĹşli sobie powĂłd do sporĂłw w zwiÄ zku z imprezÄ .... Impra bÄdzie muzycznie podobna do eventĂłw za granicÄ gdzie przewaĹźa HS , a HC jest na dokĹadkÄ i przestaĹcie pisaÄ bo tego jest za duĹźo , a tego za maĹo!! KomuĹ siÄ nie podoba to niech siedzi w domu i niech nie wkurza tych co siÄ wybierajÄ na impre. Tak w ogĂłle zaczekajmy na wiÄcej info...
_________________ ***HARDTRANCE***HARDSTYLE***HARDCORE*** ....................The Power Of Hardstyle Life...............
Tak se myslalem dzisiaj ze WROCLAW blisko i dla NIEMCOW i dla PEPIKOW. W sumie NIemcy jeszcze jak Niemcy ale Pepiki nie maja w swojej okolicy takich HARD EVENTOW . Mysle ze moze sciagnac troche wiary z poludnia i zachodu... TEchnoboy i HHz moga przyciagnac.... JAbym napewno przyjechal jka bym byl pepikiem or niemcem ze wschodniej czesci...
Hardstajlu!!!11 Bo taki Hhz czy Technoboy to ostatnimi czasy odpierdalaja maniany i tyle. Nie wiem kto to Dozer i nie chce wiedziec, tak samo jak ta miss cos tam... Masowa i tyle. Ludzie wietrza w tym kase i interes to z pewnoscia nie pierwsza i nie ostatnia taka impreza, masowa i tyle...
Lol nie wiem po co siÄ wypowiadacie jak nie jedziecie na tÄ imprezÄ... Trzeba siÄ cieszyÄ Ĺźe w ogĂłle coĹ w Polsce jest... wystarczy popatrzyÄ ile w Polsce na weekend przypada imprez hs/hs...... a HH i TB to jest Ĺźadna komercja - jeszcze w Ĺźadnym radiu ich nie sĹyszaĹem w PL .
_________________ Top 3 : 1. Brennan Heart - Till U Believe It 2. Headhunterz - Psychedelic 3. Max B. Grant & Djanny - Arancia Meccanica <ooo>
Ostatnio zmieniony przez Forcebasser 29-05-2010, 08:55, w całości zmieniany 1 raz
Masowa i tyle. Ludzie wietrza w tym kase i interes to z pewnoscia...
jak impreza nie jest organizowana przez Caritas Polska to nie wiem jaka w tym sensacja, chyba nie zrobiÄ pierwszej imprezy na jakiej bÄdzie jakiĹ underground...
jest w Polsce peĹno osĂłb, ktĂłre chcÄ usĹyszeÄ dj'i, ktĂłrzy wg poĹowy HF odwalajÄ manianÄ, np. HHz, NC czy Technoboya. Ja naleĹźÄ do tych osĂłb, nigdy nie sĹyszaĹem i chce siÄ sam przekonaÄ co zagrajÄ a nie sĹuchaÄ miliona opinii jacy sÄ w dupÄ
_________________ Zany @ Energy 2000 Katowice 09.12.2011 Toxicator @ Mega Club 10.12.2011 ?
Hardstajlu!!!11 Bo taki Hhz czy Technoboy to ostatnimi czasy odpierdalaja maniany i tyle. Nie wiem kto to Dozer i nie chce wiedziec, tak samo jak ta miss cos tam... Masowa i tyle. Ludzie wietrza w tym kase i interes to z pewnoscia nie pierwsza i nie ostatnia taka impreza, masowa i tyle...
Ludzie wypowiadaja sie bo interesuje ich ta muzyka i to co w okol niej sie dzieje. Niektorzy z byle gowna nie potrafia sie cieszyc
No wlasnie. Widac ze sam nie do konca interesujesz sie ta muzyka jak nie wiesz kto to Dozer i nie potrafisz sie cieszyc z byle gowna ze jest taka impreza.Powiedz mi kto wedlug ciebie nie odpierdziela "maniany" ? Albo dobra nie mow bo mniejsza o twoje gusta, moze ci sie lu nie podobac i impreza.... Probwalem dwa razy zmienic temat a wy znow wracacie do przekomarzania sie... Co najwazniejsze BEZKONSTRUKTYWNIE...
@remik09 ja mam nadzieje i mysle ze bedzie cos w ten desen :
No ten pokaz mody moga sobie odpuscic Ale muzcznie TAAAAAAAAAAAAAAAK !!! I beda LOTOĹ !!
Ostatnio zmieniony przez Frog 29-05-2010, 14:23, w całości zmieniany 2 razy
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)