Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać.
3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogłoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: 06enigmato, 27, amp, clu, hardparty, moander, resq, szarotka

[27.06]ENIGMATO, Moander & ResQ HardParty @ Szarotka CLU
Autor Wiadomość
pelap 
Pusia

Informacje
Piwa: 88

$ wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 28-06-2008, 11:27    #161

Savior napisał/a:
DefQon.1 napisał/a:
po raz kolejny przekonalem sie ze HS mnie nie pociaga :( pfff
poczatek moander (fenkju wery macz ze nie zagrales moich nutek :( ) ale za ten uplifting... cos pieknego, szkoda ze sie sam na tym bawilem ;(

Eni ładny Early, ale tez mnie nie pociaga juz za bardzo ;/ :( (((no cóż

Pumba HC bylo widac, przetanialem cale pol godziny :) dzieki mega miazga

potem ze schizem pojechalismy sie dobic do WW ;)

Def, Ty sie chyba "starzejesz" :-P

ja niestety nie dotarłem do szaroty ... ze tez zachciało mi sie pić przed 17 ; D

trzeba czegos nowego sprobowac :P po WW sie przekonalem do schranzu :D :D

Savior 

Informacje
Piwa: 15

Wysłany: 28-06-2008, 11:31    #162

pelap, nie mowie ze ja tylko HS... ale przyznam, ze mam wielki sentyment, bo od tego sie przeciez zaczeło

tez lubie schranz i hc.. ale w niewielkich ilosciach, bo pozniej mi cos z uszu zaczyna wypływac :-D

SchizeQ 

Informacje
Piwa: 3135

$ wspomagacz (Ilość: 1) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 28-06-2008, 11:49    #163

kurde duzo pisania o tej imprezie by bylo wiec napisze cos po robocie bo teraz nie umiem skupic wszystkich mysli :mrgreen:

grzyb 
HS 4 Ever :)

Informacje
Piwa: 20

Wysłany: 28-06-2008, 12:33    #164

Thao napisał/a:
Tych paru ciuli co sapalo do eniego, moandera i resq :/ nosz k***a, bo oni chca inna muze... bo sa z kolegami...

pewnie kozaccy tubylcy xD tez mnie tacy ludzie rozpi******ja :-/ dobrze ze nie musialem tego ogladac a samej imprezy szkoda no ale coz...

racid 
DJ / Producer

Informacje
Piwa: 12

Wysłany: 28-06-2008, 14:58    #165

no to kolej na mnie
chociaz byla bardzo skromna ekipa, to i tak bylo zajebiscie.
muzycznie to wszyscy DJe spisali sie IMO na medal, moander trzezwy :o hehe
start imprezy troszke sie opoznil, ale za to byly klimatyczne rozmowy w toku :P
after rowniez troszke skromny, ale bardzo fajny, bo w ciekawym i rpzytulnym miejscu (ze stekajacymi zarowkami) xD
no i tak jak thao pisal, ci kolesie startujacy do naszych DJi ... moander przerwal seta z powodu tych frajerow, eni chyba tez... no ale nie dali sie i wrocili do gry ;] naladowany bylem nieziemsko przez nich i przez godzine ponad siedzialem, ale jak juz przeszlo to sie znowu bawilem. miejmy nadzieje, ze na nastepnej edycji sytuacja sie nie powtorzy, a jezeli tak to robimy interwencje z nimi.
udalo nam sie z enim przezyc imprezke bez % (ja po szczepienu, on na antybiotykach :mrgreen: ), pogadac, poznalem panią enigmato aka eweline - bardzo sympatyczna laska ;)
impreza na + ;) czekam na nastepna edycje

Over Freak 
OverFreak

Informacje
Piwa: 0

Wysłany: 28-06-2008, 15:04    #166

No i ta koncowka, znow porazka :| miala byc minimum godzinka hc, a i tak bylo cos kolo 30 minut...

Miałem puszczac Pumbę juz jakos 1:50 ale eni przyszedł ze szef powiedział HC Max 30 min:/

asik 

Informacje
Piwa: 254

$ wspomagacz (Ilość: 2)

Wysłany: 28-06-2008, 18:10    #167

Mi sie impreza bardzo podobala! Muzycznie zaje_biscie! :mrgreen: ekipa tez dala rade :P Ogromnie mi sie podobalo! :mrgreen: i czekam na nastepna taką :) ps1- dziekuje Miniol za sliczny prezent urodzinowy :* ps2- Tricky czemu ja Cie nie widzialam nigdzie?

Enigmato 
Deejay

Informacje
Piwa: 284

Wysłany: 28-06-2008, 18:28    #168

Dzięki ludzie, że dopisaliście choć w skromnej ekipie :) Incydent z tubylcami tylko chwilowy. Zagadałem z zastępczynią szefa, ponoć to jego kumple... Powiedziałem, że nie mamy innej muzy, to powiedziała, że mamy ich olać. Koleś się napinał bo ludzi nie było na parkiecie, no to dawaj za moandera na jeden kawałek, wpieprzyłem Dark by design - loops n things, na parkiecie zawrzało :P no i się już nie burzyli :D
Starałem się z Early, ale musicie mi wybaczyć odstępstwa typu One Blade czy FTS aby przyciągnąć więcej tubylców :) Potem mojego seta kończył Moander, ja sobie już siadłem przy stoliku i nagle zwolnienie... melodia... patrzę a tam Pumba... czekam, a tu jak nie pierd...ło :D Megaśnie Ci to stary wychodzi :) Już ci wczoraj powiedziałem, powinieneś się reklamować z graniem tej muzy!
Pozdro i do następnej!

ResQ 
Hardstyle / Hardcore

Informacje
Piwa: 634

$ wspomagacz (Ilość: 4)

Wysłany: 28-06-2008, 19:46    #169

Enigmato napisał/a:
Potem mojego seta kończył Moander, ja sobie już siadłem przy stoliku i nagle zwolnienie... melodia... patrzę a tam Pumba... czekam, a tu jak nie pierd...ło :D Megaśnie Ci to stary wychodzi :) Już ci wczoraj powiedziałem, powinieneś się reklamować z graniem tej muzy!
Pozdro i do następnej!

hahahah, dzieki dzieki :-D

Problem ze w zasadzie poza HF to ludzie przy HC sie nie bawia wiec troche ciezko reklamowac taka muzyke ;) ale ciesze sie ze spodobal ci moj "mocniejszy" set :P przez te 30min musialem od melodyjnego HC do totalnej sieki bardzo szybko przejsc wiec nie bylo najlepiej :D ale skoro HF sie tez podobalo to chyba nie ma na co narzekac ;)

Tez chcialem skromnej bo skromnej ale jednak ekpie podziekowac za fajna impreze, Eniemu i Moanderowi ze pozwolili mi znisczyc troche naglosnienie w Szarocie :D no i Miniolowi i jego dziewczynie za podwiezienie nas do Chorzowa - bo inaczej bylo by srogo wracac przez Katowice :shock:

Mam nadzieje ze kolejne edycje beda w lepszym terminie ;) no i ze wiekszosc HF zagosci

racid 
DJ / Producer

Informacje
Piwa: 12

Wysłany: 28-06-2008, 19:49    #170

ja rowniez miniolowi musze dziekowac za podwozke na chorzow ;)
@resq ja bym chcial zebys gral i hs i hc, bo hs w twoim wykonaniu rowniez piekny

Odpowiedz do tematu
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)