| |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Dołączył: 05 Wrz 2007 Wiek: 37 Posty: 3268 (0,47/dzień) Piwa: 88 Skąd: Lohne  | Wysłany: 28-06-2008, 11:27 | #161
|
| | Savior napisał/a: | | DefQon.1 napisał/a: | po raz kolejny przekonalem sie ze HS mnie nie pociaga pfff poczatek moander (fenkju wery macz ze nie zagrales moich nutek ) ale za ten uplifting... cos pieknego, szkoda ze sie sam na tym bawilem
Eni Ĺadny Early, ale tez mnie nie pociaga juz za bardzo ;/ (((no cóş
Pumba HC bylo widac, przetanialem cale pol godziny dzieki mega miazga
potem ze schizem pojechalismy sie dobic do WW |
Def, Ty sie chyba "starzejesz" :-P
ja niestety nie dotarĹem do szaroty ... ze tez zachciaĹo mi sie piÄ przed 17 ; D |
trzeba czegos nowego sprobowac po WW sie przekonalem do schranzu :D | |
| |
 | |
|
Informacje Dołączył: 25 Cze 2007 Wiek: 36 Posty: 111 (0,02/dzień) Piwa: 15 Skąd: Siemianowice ĹlÄ
skie  | Wysłany: 28-06-2008, 11:31 | #162
|
| pelap, nie mowie ze ja tylko HS... ale przyznam, ze mam wielki sentyment, bo od tego sie przeciez zaczeĹo
tez lubie schranz i hc.. ale w niewielkich ilosciach, bo pozniej mi cos z uszu zaczyna wypĹywac :-D | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzień) Piwa: 3135 Skąd: Katowice Tauzen  | Wysłany: 28-06-2008, 11:49 | #163
|
| | kurde duzo pisania o tej imprezie by bylo wiec napisze cos po robocie bo teraz nie umiem skupic wszystkich mysli :mrgreen: | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 28 Mar 2007 Wiek: 40 Posty: 619 (0,09/dzień) Piwa: 20 Skąd: MysĹowice  | Wysłany: 28-06-2008, 12:33 | #164
|
| | Thao napisał/a: | Tych paru ciuli co sapalo do eniego, moandera i resq nosz k***a, bo oni chca inna muze... bo sa z kolegami... |
pewnie kozaccy tubylcy tez mnie tacy ludzie rozpi******ja :-/ dobrze ze nie musialem tego ogladac a samej imprezy szkoda no ale coz... | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 08 Gru 2007 Wiek: 37 Posty: 1073 (0,16/dzień) Piwa: 12 Skąd: ChorzĂłw BatoRy  | Wysłany: 28-06-2008, 14:58 | #165
|
| no to kolej na mnie chociaz byla bardzo skromna ekipa, to i tak bylo zajebiscie. muzycznie to wszyscy DJe spisali sie IMO na medal, moander trzezwy hehe start imprezy troszke sie opoznil, ale za to byly klimatyczne rozmowy w toku after rowniez troszke skromny, ale bardzo fajny, bo w ciekawym i rpzytulnym miejscu (ze stekajacymi zarowkami) no i tak jak thao pisal, ci kolesie startujacy do naszych DJi ... moander przerwal seta z powodu tych frajerow, eni chyba tez... no ale nie dali sie i wrocili do gry ;] naladowany bylem nieziemsko przez nich i przez godzine ponad siedzialem, ale jak juz przeszlo to sie znowu bawilem. miejmy nadzieje, ze na nastepnej edycji sytuacja sie nie powtorzy, a jezeli tak to robimy interwencje z nimi. udalo nam sie z enim przezyc imprezke bez % (ja po szczepienu, on na antybiotykach :mrgreen: ), pogadac, poznalem paniÄ
enigmato aka eweline - bardzo sympatyczna laska impreza na + czekam na nastepna edycje | _________________ >> http://www.myspace.com/racidproductions
 | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 15 Wrz 2007 Wiek: 38 Posty: 122 (0,02/dzień) Piwa: 0 Skąd: Tychy  | Wysłany: 28-06-2008, 15:04 | #166
|
| No i ta koncowka, znow porazka miala byc minimum godzinka hc, a i tak bylo cos kolo 30 minut...
MiaĹem puszczac PumbÄ juz jakos 1:50 ale eni przyszedĹ ze szef powiedziaĹ HC Max 30 min:/ | _________________ OVER FREAK aka. MOANDER WWW.MYSPACE.COM/OVERFREAK | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 15 Paź 2007 Wiek: 39 Posty: 2708 (0,39/dzień) Piwa: 254 Skąd: SR  | Wysłany: 28-06-2008, 18:10 | #167
|
| Mi sie impreza bardzo podobala! Muzycznie zaje_biscie! :mrgreen: ekipa tez dala rade Ogromnie mi sie podobalo! :mrgreen: i czekam na nastepna takÄ
ps1- dziekuje Miniol za sliczny prezent urodzinowy ps2- Tricky czemu ja Cie nie widzialam nigdzie? | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 233 (0,03/dzień) Piwa: 284 Skąd: Katowice  | Wysłany: 28-06-2008, 18:28 | #168
|
| DziÄki ludzie, Ĺźe dopisaliĹcie choÄ w skromnej ekipie Incydent z tubylcami tylko chwilowy. ZagadaĹem z zastÄpczyniÄ
szefa, ponoÄ to jego kumple... PowiedziaĹem, Ĺźe nie mamy innej muzy, to powiedziaĹa, Ĺźe mamy ich olaÄ. KoleĹ siÄ napinaĹ bo ludzi nie byĹo na parkiecie, no to dawaj za moandera na jeden kawaĹek, wpieprzyĹem Dark by design - loops n things, na parkiecie zawrzaĹo no i siÄ juĹź nie burzyli StaraĹem siÄ z Early, ale musicie mi wybaczyÄ odstÄpstwa typu One Blade czy FTS aby przyciÄ
gnÄ
Ä wiÄcej tubylcĂłw Potem mojego seta koĹczyĹ Moander, ja sobie juĹź siadĹem przy stoliku i nagle zwolnienie... melodia... patrzÄ a tam Pumba... czekam, a tu jak nie pierd...Ĺo MegaĹnie Ci to stary wychodzi JuĹź ci wczoraj powiedziaĹem, powinieneĹ siÄ reklamowaÄ z graniem tej muzy! Pozdro i do nastÄpnej! | |
| |
 | |
ResQ Hardstyle / Hardcore

Informacje Dołączył: 11 Cze 2008 Wiek: 39 Posty: 2654 (0,4/dzień) Piwa: 634 Skąd: MyĹlenice  | Wysłany: 28-06-2008, 19:46 | #169
|
| | Enigmato napisał/a: | Potem mojego seta koĹczyĹ Moander, ja sobie juĹź siadĹem przy stoliku i nagle zwolnienie... melodia... patrzÄ a tam Pumba... czekam, a tu jak nie pierd...Ĺo MegaĹnie Ci to stary wychodzi JuĹź ci wczoraj powiedziaĹem, powinieneĹ siÄ reklamowaÄ z graniem tej muzy! Pozdro i do nastÄpnej! |
hahahah, dzieki dzieki :-D
Problem ze w zasadzie poza HF to ludzie przy HC sie nie bawia wiec troche ciezko reklamowac taka muzyke ale ciesze sie ze spodobal ci moj "mocniejszy" set przez te 30min musialem od melodyjnego HC do totalnej sieki bardzo szybko przejsc wiec nie bylo najlepiej ale skoro HF sie tez podobalo to chyba nie ma na co narzekac
Tez chcialem skromnej bo skromnej ale jednak ekpie podziekowac za fajna impreze, Eniemu i Moanderowi ze pozwolili mi znisczyc troche naglosnienie w Szarocie no i Miniolowi i jego dziewczynie za podwiezienie nas do Chorzowa - bo inaczej bylo by srogo wracac przez Katowice
Mam nadzieje ze kolejne edycje beda w lepszym terminie no i ze wiekszosc HF zagosci | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 08 Gru 2007 Wiek: 37 Posty: 1073 (0,16/dzień) Piwa: 12 Skąd: ChorzĂłw BatoRy  | Wysłany: 28-06-2008, 19:49 | #170
|
| ja rowniez miniolowi musze dziekowac za podwozke na chorzow @resq ja bym chcial zebys gral i hs i hc, bo hs w twoim wykonaniu rowniez piekny | _________________ >> http://www.myspace.com/racidproductions
 | |
| |
 | |
| |