Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać.
3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogłoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: 27.04.2012, a4, daniele, discoplex, hardstyle, italian, mondello, night, pietna

Przesunięty przez: kych0
28-04-2012, 12:22
27.04.2012 - Italian Hardstyle Night DANIELE MONDELLO Discoplex A4 @ Pietna !!!
Autor Wiadomość
West 
whatever, but HARD

Informacje
Piwa: 237

$ wspomagacz (Ilość: 3) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 29-04-2012, 23:30    #271

to Alex Kidd tym razem :)

Driver, jest szansa na trackliste z twojego seta ?

This is your life, don't let it pass you by
Enjoy each moment, before you die

Driver 
HardStyle!

Informacje
Piwa: 349

Wysłany: 30-04-2012, 00:01    #272

Seta nagrywalem jak ochlone to wrzuce go na moj profilek FB ...Pozdro!

Podziękowali:menel22
wolfen88 
EHs NU&Raw Style

Informacje
Piwa: 608

Wysłany: 30-04-2012, 09:44    #273

Impreza zjebana jak dla mnie i chyba najgorsza na jakiej byłem w A4...
Co tu więcej pisać,nie takiej imprezy się spodziewałem:|
11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice.
Ostatnio zmieniony przez wolfen88 30-04-2012, 10:00, w całości zmieniany 1 raz  

marciaaa 
Gaduła nad Gadułami

Informacje
Piwa: 342

$ wspomagacz (Ilość: 2)

Wysłany: 30-04-2012, 12:08    #274

No cóż...impreza całkiem spoko set Daniella ogień... :lol:
Nie no,wkurwiłam się bo głównie jechałam na tego obiecanego seta od niego ;/
Set imprezy jak dla mnie Resq ;D Driver też calkiem zacnie zagrał :)
Impreza uratowana przez znajomych ;D Ludzi malutko,prawie sami przyjezdni i znajomi.
Byłam w ogóle pierwszy raz w A4 no i zbyt dobrego wrazenia klub na mnie nie wywarl. Tanie piwo to na plus:D
Ochrona bardzo nieuprzejma i chamska ;/ Moze jeszcze zawitam,moze nie.
Dzięki za transport, za towarzystwo i do zobaczenia najprawdopodobniej na Zatoxie :)

\o/

Rokuś 
Nie Draznij Lwa;]

Informacje
Piwa: 268

$ wspomagacz (Ilość: 4) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 30-04-2012, 15:20    #275

PRZED CHWILĄ DOSTAŁAM TAKA WIADOMOŚC NA FB :)

Daniele Mondello
Dear,

we were very bad for not arriving at their destination. Our trip 'was very long and terrible. we left at 7:00 am on April 27 from Catania (approximately 1.30am nst house in sicily), at the airport after checking in we arrived at the gate for boarding (10.40). To the microphone announced that the Rome-Catania flight was canceled. We have done everything possible to change the flight with another airline, but no flights before the plane would leave at 12.30 reconfirmed. We passed back the controls to get to the gate, the new flight was still delayed 20 minutes. We boarded at 14.10 arriving in Rome's Terminal 2. Running arrived at Terminal 1 for boarding the flight to Rome to Monaco. The flight had departed. We went to the Lufthansa Service Center to change the departure by paying a supplement of 120.00 euros. We made a new check-in and we boarded at 17:20 from Rome to Monaco. We arrived in Monaco to ore18.55 we went to the boarding gate for the Monaco-Wroclaw but boom operator Lufthansa has announced that it bring us to the service-center Because the flight was canceled. We ran the service-center, we got in the queue, all the passengers waiting for a new flight to your destination. The operator Lufthansa has announced that the flight at 19.45 to the Wroclaw was the last. We phoned the organizer to ask if we could change the flight to another destination in Poland (Krakow, Warsaw, Rzeszow, Gdansk, Katowice), but all flights were full. Poznan airport only solution was arrived at 11.30 but we wanted to 3 hours in the car to get to the club DiscoplexA4 so they canceled the booking. We will seek a solution to return to Poland with the organizer of the club, we were very unlucky, very angry for what happened. We would not have a confirmed booking in Poland without getting to play and work best for you. We can say that we can with our agency to find a solution for what it 'happened. We have with us always, new routes and the documents that confirm the technical checks of flights (Catania-Rome, Monaco-Wroclaw blackberries supplento tax rate schedule new flights after Rome-Monaco-Wroclaw) which we paid immediately at the airport.

Hope to meet soon, with affection and Viviana Daniele Mondello.

Podziękowali:West, netya, menel22, AgaciA, miniol
djxxx 
*HT*HS*HC*

Informacje
Piwa: 13

$ wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 30-04-2012, 20:26    #276

marciaaa napisał/a:
...
Ochrona bardzo nieuprzejma i chamska ;/ Moze jeszcze zawitam,moze nie.
D...

Widzę , że zdecydowanie więcej osób tego doświadczyło i zobaczyło. Można być grubym popaprańcem , któremu wydaje się , że siedzi na krzesełku przy wejściu to może wszystko... Gdyby nie drugi bramkarz-kasjer to pewnie bym w ogóle nie wszedł na imprezę bo jak usłyszałem głupie dopierniczanie i popisywanie się owego tłuściocha tuż przy wejściu a w dodatku jego "selekcje" ( nie chodzi o ubiór itp ) to od razu miałem ochotę jemu czymś przypierd.... no ale "dziadek" kazał się "koledze" z pracy uspokoić... ; Ogólnie nie miałem problemów z ochroną w A4 ale znam kilka osób , którzy czasami bywają/bywali na "normalnych/zwykłych" imprezach w A4 i w często jest jeszcze gorzej ale nie zawsze. Na HS/HC imprezach w A4 na których byłem widziałem może 2 razy niezbyt przyjemną sytuację z bramką ale tak naprawdę w większości klubów znajdziemy wśród ochrony jakiegoś "debila"... Nie ważne. Tylko szkoda , że Ktoś jest "duży" to od razu musi nadawać się na bramkę...
Mam nadzieję , że jeszcze w A4 usłyszymy nuty HS/HC i tym razem będzie jak bez przykrości :)

Podziękowali:Broda, menel22
Malutka 

Informacje
Piwa: 9

Wysłany: 02-05-2012, 10:22    #277

Jak dla mnie imprezka kiepska... cio do Pana Mondello to po raz trzeci udowodnil, ze ma Nas Polakow w dupie.. bo nie wierze w takie zbiegi okolicznosci. Generalnie gdyby nie towarzystwo to bylaby porazka :/ :D

BD.Lukash 
Beat Destroyers

Informacje
Piwa: 1722

Wysłany: 02-05-2012, 13:20    #278

djxxx napisał/a:
Tylko szkoda , że Ktoś jest "duży" to od razu musi nadawać się na bramkę...
no i tu właśnie jest problem , każdy manager i właściciel klubu myśli że wielkość zaprowadzi porządek.Wiadomo żę bramka musi się prezentować ale powinni mieć wiecęj IQ od termosu a nawet od dzielnicowych koksików. Bramka musi umieć się zachować i umieć inteligentnie przeprowadzać rozmowę. Ogólnie tutaj powinno się mieć inne umiejętności niż tylko walka wręcz. Ludzie powinni czuć się bezpiecznie w klubie a nie uważać żeby krzywo nie spojrzeć na bramkarza i nie dostać przypadkiem w ryj.

Podziękowali:SchizeQ, menel22, wolfen88, netya, miniol, Esio, UbeX, remik09, jojo
wolfen88 
EHs NU&Raw Style

Informacje
Piwa: 608

Wysłany: 02-05-2012, 13:42    #279

Jeżeli chodzi o mnie to ja tam akurat nigdy nie miałem żadnych nieprzyjemnych akcji z ochroną w Discoplex A4..Zawsze wchodziłem/wychodziłem z tego klubu bez żadnych problemów na bramce...
Bywałem w wielu innych klubach gdzie były na serio poważne nieprzyjemności,chamstwo,zaczepki i brak kultury ze strony ochroniarzy na bramce i w klubie jak np. w takim Spiżu w Katoo ;> Wielu moich znajomych uważa podobnie i tak samo by to potwierdziło! Tam to dopiero była zjebana ochrona maxx!
Albo w takiej Pomarańczy gdzie ochrona zabiła kolesia :crazy:
11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice.
Ostatnio zmieniony przez wolfen88 02-05-2012, 13:46, w całości zmieniany 3 razy  

Łosiu 
THE PROTOTYPES

Informacje
Piwa: 392

$ wspomagacz (Ilość: 4)

Wysłany: 02-05-2012, 13:49    #280

panowie --- http://hardforum.eu/ochro...nusy-vt4474.htm
Ostatnio zmieniony przez Łosiu 02-05-2012, 13:50, w całości zmieniany 2 razy  

Odpowiedz do tematu
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)