Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposb pokojowy.
2. Cierpliwo i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzie. Czasami trzeba poczeka.
3. Czytaj uwanie posty. Staraj sie nie zadawa pyta ktre byo zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako e nie kady regulamin jest perfekcyjnym ideaem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- moe ukara ostrzeeniem uytkownika, jeeli uzna to za suszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisa na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastpny temat

Tagi tematu: 26.05.2012, berza, berzacore6, crackoff, invasionadk, ruda, slaska

Przesunity przez: ROoZi
27-05-2012, 11:34
26.05.2012 - Berza-core#6 Crack-off Invasion@ADK Berza, Ruda Śląska
Autor Wiadomo
Q-DC__ 
SRC

Informacje
Doczy: 21 Lut 2009
Piwa: 746
Skd: Oslo

$ wspomagacz (Ilo: 3)

Wysany: 08-05-2012, 12:05   26.05.2012 - Berza-core#6 Crack-off Invasion@ADK Berza, Ruda Śląska #1

Kolektyw ADK BERZA zaprasza na ostatnie elektroniczne bity przed okresem plenerowym. Jak zawsze mieszanka: dnb, darkstep, techstep, hardtekk, hardcore, acid techno, ter ror, breakcore, tekno, tribe itd.

Zagrają:

Drumtekk [złotekAVsystem] – Krakow/Katowice
http://soundcloud.com/​drumtek

Harpax [FuriousCrew] – Kraków
http://www.facebook.com/&...03;130139147116
http://soundcloud.com/​harpax

Dill [FuriousCrew]- Kraków
http://www.facebook.com/&...03;130139147116

CO [Nu:Gen] Kraków
www.soundcloud.com/codnb

Karto Puszer [złotekAVsystem] – Katowice
www.myspace.com/​zlotekavsystem

Vervain & Mehallski – Bytom/Gliwice

Mass Miguello – Zabrze
www.massmiguello.pl

Gdzie: ADK Berza, Ruda Śląskie - Chebzie
Kiedy: 26.05.2012(sobota)
Start: 21:00 Koniec 06:00
Wlot: 12zł do 22:00, pozniej 15zł ( bez wyjątkow )

BIO:
Karto Puszer - członek ślunskiej ekipy Zło-Tek. Zajawkowicz z natury. Entuzjasta ekstremalnego tempa i zielonej propagandy. Uwielbia decybele, lumeny i sporo dymu. Lubi też przymelanżować do 15 dnia następnego. Sklejai sety z czarnulek.

Mike Podkanski a.k.a. Mass Miguello – urodzony 1 września 1990r w Zabrzu.
Związek z muzyką - odkąd poznał Tatusia (czyt. od urodzenia). To dzięki niemu zagłębił się w mrocznej otchłani elektronicznych dźwięków, wspólne słuchanie zespołów typu: Tangerine Dream, Kraftwerk, Pet Shop Boys etc. wykreowało z niego rasowego maniaka muzyki elektronicznej. Z biegiem czasu zainteresowanie przeniosło się w kierunku Hard Techno, Schranz, Hardcore. Był również wielkim miłośnikiem imprez typu Mayday, Love Parade, I Love Techno, Trance Energy oraz Tomorrowland. Dorastając poznał wielu ciekawych artystów i oczywiście ich muzykę. Przygoda z graniem rozpoczęła się niedługo po nowym tysiącleciu, kiedy to zaczął się zastanawiać "jak ci wszyscy DJe to robią", skrupulatnie wsłuchując się w sety i każde przejście oraz dobór kawałków, zrozumiał na czym to polega i spróbował własnych sił. Na równi z tym wydarzeniem rozpoczęły się próby własnych produkcji, które do dziś przyniosły kilkanaście udanych kawałków i remiksów, zarówno wydanych jak i nie. Z biegiem czasu gusta muzyczne ulegały zmianom m.in. produkcja deep house i minimal, garb doświadczenia monstrualnie się powiększył, chociaż wcale nie jest uciążliwy. Obecnie Mike skupia się na cięższych drumowych klimatach takich jak technoid i techstep oraz neurofunk. Stara miłość do hard techno i progresywnych dźwięków również przetrwała i nie raz można go usłyszeć w ciężkim wydaniu. Ma na swoim koncie liczne imprezy w Polsce i za granicą, festiwale i nielegale. Oprócz tego lubi małe kotki i ładne dziewczyny

CO - to miłośnik kulinariów i czarnego humoru. Miksuje od 2001 roku - zaczęło się od house, zaraz potem techno. Z czasem tempo 140bpm stało się dla niego jednak zbyt wolne...
W 2004 wraz z innym mieleckim djem - Szybistym - stworzył projekt DrumEXP, mający na celu promowanie dnb na ziemi mieleckiej.
W 2009 po 4-letniej emigracji poza granicami Polski osiadł w Krakowie, i tutaj kontynuuje swą przygodę z szeroko pojętą muzyką elektroniczną. Obecnie sety CO to dnb (techstep, neuro, tehnoid, darkstep), hardtek, nuskool breaks oraz psytrance, a niezależnie od wykonywanego repertuaru są one naładowane potężną energią..

Drumtek Tekkcore - znany również jako Drumtekk Dubeater Dj i producent przez wiele lat związany z kultowym krakowskim klubem Roentgen, współzałożyciel kolektywu producenckiego Blotklaat Rave, wielbiciel oldskooli oraz happy hardcorów i ragga jungli obecnie zorientowany na hardcore tekno po kilkuletniej niedyspozycji powrócił pod banderą Śląskiego soundsystemu AV - ZŁOTEK
Ostatnio zmieniony przez Q-DC__ 14-05-2012, 23:06, w caoci zmieniany 1 raz  

netya 
zlosnica BUKA xD

Informacje
Doczya: 14 Lip 2007
Piwa: 781
Skd: Wroc?aw

$ wspomagacz (Ilo: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 08-05-2012, 13:24    #2

widzialam zapowiedz, ciekawie sie zapowiada bo czaje co graja panowie z Krk ale z racji wiaodmej sytuacji pewnie sie nikt wybieral niebedzie wiec i my tez nie.

;DD ;DD ;DD
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<<

Q-DC__ 
SRC

Informacje

Wysany: 08-05-2012, 14:11    #3

netya napisa/a:
ale z racji wiaodmej sytuacji pewnie sie nikt wybieral

możliwe,ale i tak zamieściłem tutaj info,bo może ktoś być chętny. :)

Chemiczno 
chyba ty...

Informacje
Doczya: 31 Sty 2010
Piwa: 220
Skd: inny wymiar

$ wspomagacz (Ilo: 4)

Wysany: 10-05-2012, 11:00    #4

oO Defkon nie zamiescil tematu tutaj a Ty z tym wyskakujesz...

Q-DC__ 
SRC

Informacje

Wysany: 10-05-2012, 11:09    #5

Chemical_girl, ostatnie 2 imprezy na berzy tez ja dodałem :)

Chemical_girl napisa/a:
a Ty z tym wyskakujesz...

nie rozumiem o co cho, rzadko kiedy paweł dodawał tutaj temat o imprezie bo zazwyczaj zapraszał ją na nas na facebooku.
Traktujecie to jak coś zakazanego,troche mnie to śmieszy.Jak ktoś nie chce to nie jedzie. i żeby było nie jasności,to te zamieściłem tutaj ten temat to nie znaczy,że też bede na berzie.

koko123 

Informacje
Doczy: 05 Wrz 2007
Piwa: 894
Skd: Gliwice

$ wspomagacz (Ilo: 2)

Wysany: 10-05-2012, 11:53    #6

Q-DC__ napisa/a:
Traktujecie to jak coś zakazanego,troche mnie to śmieszy.

Trudno udawać, że nic się nie stało, skoro koleżka z forum dostał tam wpierdol za polską flagę na kurtce. Jedni się z tym bardziej solidaryzują i tym samym bojkotują, inni mniej, ale śmiesznego tu nic nie widzę.

Ps. Osobiście się nie wybieram i co więcej, zachęcam, żeby tam nie chodzić. Po więcej informacji zapraszam do relacji z poprzedniej imprezy, czytać od strony 5.

http://hardforum.eu/08042...highlight=berza
Ostatnio zmieniony przez koko123 10-05-2012, 11:55, w caoci zmieniany 1 raz  

Q-DC__ 
SRC

Informacje

Wysany: 10-05-2012, 12:01    #7

koko123 napisa/a:
ale śmiesznego tu nic nie widzę.

ja dobrze o tym wiem,ale chodziło mi bardziej o to, że np. chemiczna napisała to tak,jak by miała do mnie pretensje za całą sytuacje ( :DD ) i o to,że wiadomo jaka była sytuacja,w poprzednim temacie wszystko zostało wyjaśnione. Nie chodzi o to, po prostu nie chce żeby sytuacja się powtarzała, dodałem temat tylko po to żeby rozmawiać o berza #6 a nie o tym co było na berza #5, wiem że praktycznie nikt z naszych kręgów tam nie pojdzie,ale po co to na nowo zaczynać.Ja uważam temat za zamknięty, ja sie trzymam swojej wersji że tam póki co sie nie wybieram. Tyle odemnie, myśle mniej wiecej że wytłumaczyłem o co chodzi i każda inna gadka na temat berza #5 jest tu zbedna,o takich teamtach możemy pogdać choćby na shoutboxie. :)

EDIT:

właśnie o to kokz mi chodziło, nie robić syfu,wszystko zostało już powiedziane! :)

Dokładnie. Wszystko zostało wyjaśnione w poprzednim temacie (post wyżej koko dał linka). Stało co się stało. Tutaj tego nie oceniamy. Temat wrzucony, co jest na +, a gadanie o tym co było na poprzednim jest na minus i będzie traktowany dalej jako offtop. Kto chce iść ten pójdzie, kto nie ten nie pójdzie, jak z każdą imprezą. Pozdrawiam - D37 :)
Ostatnio zmieniony przez Daron37 10-05-2012, 12:35, w caoci zmieniany 2 razy  

Chemiczno 
chyba ty...

Informacje
Doczya: 31 Sty 2010
Piwa: 220
Skd: inny wymiar

$ wspomagacz (Ilo: 4)

Wysany: 10-05-2012, 21:06    #8

Q-DC__ napisa/a:
gadanie o tym co było na poprzednim jest na minus

ja nic nie napisalam o poprzedniej bibie!!

Q-DC__ napisa/a:
chemiczna napisała to tak,jak by miała do mnie pretensje za całą sytuacje ( :DD ) i o to,że wiadomo jaka była sytuacja,

no dokaldnie tak jest...neinawidze cie !! :DD

kuber89 

Informacje
Doczy: 10 Lip 2010
Piwa: 81
Skd: Mysłowice

$ wspomagacz (Ilo: 1) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 13-05-2012, 23:25    #9

Kolega tylko info o imprezie wciepnol to niema co sie spinac ludziska :) kto bd chcial isc to pojdzie kto nie to nie :)

Defkon 
Hardcore Hooligan

Informacje
Doczy: 31 Mar 2007
Piwa: 58
Skd: Berza, Ruda Śl

Wysany: 14-05-2012, 01:04    #10

info nie wrzucalem, bo nie mam kiedy tego zrobic, nie ma mnie non stop w domu. ale od jutra lece z promo
kto chce to zapraszam i tyle

thx Qdc
pozdro

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 uytkownikw czyta ten temat (1 Goci i 0 Anonimowych uytkownikw)
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wywietle: 2173
Odpowiedzi: 13
Odwiedzin z google: 301
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: