1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposb pokojowy. 2. Cierpliwo i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzie. Czasami trzeba poczeka. 3. Czytaj uwanie posty. Staraj sie nie zadawa pyta ktre byo zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako e nie kady regulamin jest perfekcyjnym ideaem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- moe ukara ostrzeeniem uytkownika, jeeli uzna to za suszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisa na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
Tylko zastanawiam się czy scena BLUE będzie reprezentować zmieszany hardstyle.W poprzednim roku ta scena reprezentowała raw hardstyle.a teraz...?
Troszke przesadzasz... Rzuć okiem na squad z zeszłego roku i była to własnie scena zmieszanego NU/RAW, to samo było na RED i PURPLE bo na UV było samo NU. Wydaje mi sie że w tym roku będzie tak samo tylko ze poprostu na blue i red z RAW będą pojawiac sie tylko te największe aliasy a na Indigo będzie cała reszta
Tylko zastanawiam się czy scena BLUE będzie reprezentować zmieszany hardstyle.W poprzednim roku ta scena reprezentowała raw hardstyle.a teraz...?
Troszke przesadzasz... Rzuć okiem na squad z zeszłego roku i była to własnie scena zmieszanego NU/RAW, to samo było na RED i PURPLE bo na UV było samo NU. Wydaje mi sie że w tym roku będzie tak samo tylko ze poprostu na blue i red z RAW będą pojawiac sie tylko te największe aliasy a na Indigo będzie cała reszta
.Czyli mamy już 2 sceny raw, bo na blue wystąpią ci artyści, którzy wystąpili w kilku edycjach, a na nowej ci którzy po raz drugi np. powiedzmy zagrają
raczej obstawiam frenchcore, moze z terrorem conieco. bo scena industrialowa chyba jest na d1 co roku. tak czy siak dla mnie zbedna ta scena na tym evencie jesli mieliby tam grac tc/sc.
btw. na mocniejszych eventach odchodzi sie od speedcore na rzecz disco frenczy wiec w druga strone? watpie
A czy ktoś z was korzystał z opcji domków lub z namiotem qdance? Jak to ogólnie.wygląda, bo to co wyczytałem, Średnio mi wyjaśniło. Rezerwacja przy kupnie biletu? Najbardziej chodzi mi o domek. Bo jeżeli 150e na dwie osoby, to dla mnie genialna opcja
Ostatnio zmieniony przez bumbaclass 11-03-2014, 19:49, w caoci zmieniany 3 razy
A czy ktoś z was korzystał z opcji domków lub z namiotem qdance? Jak to ogólnie.wygląda, bo to co wyczytałem, Średnio mi wyjaśniło. Rezerwacja przy kupnie biletu? Najbardziej chodzi mi o domek. Bo jeżeli 150e na dwie osoby, to dla mnie genialna opcja
150 euro to kaucja kolego za domek. Płacisz i jeżeli nic nie zniszczysz to ci oddadzą. Same domki są nie na naszą kieszeń zaufaj
Nie wiem czym sobie Coone zasłużył, ale niech będzie. Na razie brzmienie bez zaskoczenia. Właściwie to niech robi kto chce. Hymny Defqonu już od dawna mnie nie interesują, bo na szczęście nie dyktują one klimatu na mocniejszych scenach.