1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
Do kaĹźdego bookowango artysty z "wiÄkszej" agencji bookingowej, z reguĹy dorzucane sÄ tzw. "PRESSPACKI" wiÄc niedokoĹca chce mi siÄ wierzyÄ w caĹe zamieszanie z przemyĹlanym plagiatem .
_________________ Check the Gangsta !
Ostatnio zmieniony przez Crackman 22-11-2011, 20:03, w całości zmieniany 1 raz
W sumie ja coĹ moge naskrobaÄ no to tak na poczÄ tek Enigmato. Niestety zaczynaĹ wiÄc graĹ bardzo lajtowo, jakby nie on. Dopiero ostatnie 15 minut bardzo dobre i mocne NastÄpnie Soundfighterz ( a w zasadzie Crackman). Secik fajny, przyjemny czyli taki jak zawsze publika sie rozruszaĹa Ĺadnie i wtedy przybyĹ Prophet. OczywiĹcie szaĹ paĹ, Maximo itp itd... no ogĂłlnie set z poczÄ tku dobry, ale bez szaĹu. Dopiero koĹcĂłwka (dluuuga koĹcĂłwka dodam) jego seta to pogrom. Tyle hc to jeszcze chyba w Ene nie byĹo. Powiem, Ĺźe dojebanie mi sie bawiĹo, choÄ byĹa to czynnoĹÄ bardzo mÄczÄ ca nie chce mi sie dokladnie patrzec na seta, ale mysle ze 20-30 minut hardcoru byĹo. PamiÄ tkowe zdjecia i autografy byĹy dostepne do ostatniego chÄtnego. Nastepnie wbiĹ Driver. Elegancki secisz, jak dla mnie set imprezy. Mocno, bez zbednego pierdzielenia, czyli to na co czekalem i mysle nie tylko ja Na koniec zostaĹ juĹź tradycyjnie Over i rĂłwnieĹź bardzo dobry, mocny set. Na dobicie jeden hardcore. Publika dopisaĹa, sporo ludzi przybyĹo, choÄ baĹem siÄ, Ĺźe bÄdzie gorzej bo w koĹcu andrzejki ogĂłlnie impreza udana, duĹźo dobrego grania, tylko szkoda, Ĺźe po raz kolejny wĹaĹciciele nie wykazali siÄ posyĹajÄ c Eniego na poczÄ tek. Wg mnie na poczÄ tek powinni iĹÄ panowie z SF bo to jakby naturalna kolejnoĹÄ mocy i stylu grania, a nie, Ĺźe ktoĹ musi specjalnie zmieniaÄ styl i graÄ coĹ co mu nie bardzo pasuje (przynajmniej wg mnie). Chyba, Ĺźe Przemkowi sie spodobaĹo takie granie na poczatek to przepraszam za moje wywody
Fakt, zagraĹem na poczÄ tku i doĹÄ lekko (Ĺmiesznych melodyjek moĹźe nie byĹo, ale jednak raw pod publikÄ), na koniec seta pozwoliĹem sobie na trochÄ tego co lubiÄ - Spoontechy i mĂłj nowy kawaĹek Insane MTFKs. Natomiast chciaĹem sprostowaÄ, Ĺźe nie byĹa to decyzja organizatorĂłw o moim graniu na poczÄ tku, tylko moja proĹba do nich, gdyĹź nie za dobrze siÄ czuĹem z powodu grypy
A dla mnie set Eniego wypas!!! Bardzo mi przypadĹ do gustu!!! Set Propheta teĹź bardzo fajny i duzo HC ! Crackman jak dla mnie bez szaĹu chodĹş miĹo usĹyszeÄ ScopeDj - Lockdown Drivera set sĹuchaĹem tylko z poczÄ tku wiÄc sie nie wypowiadam. OgĂłlnie spoko edycja:) ludzi nawet nawet
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)