1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
Moim zdaniem utwĂłr kapitalny. Niezbyt lubiÄ klasyczny hardstyle, natomiast taki hard'lift jak wĹaĹnie "Unite" czy caĹÄ twĂłrczoĹÄ Noisecontrollers uwielbiam
_________________ Main Best Top 3 in 2011: 1. Nomad - Crunch [IHDS] 2. Gary O’Connor - Can’t Stop The Feeling [Toolbox Recordings] 3. Robbie Muir & Phil Reedy - Saturday [Mojo Music]
A mi zaĹ Anthem bardzo siÄ podoba i nie tylko sam mainpart,ale rĂłwnieĹź poczÄ tek z intrem wĹÄ cznie Track super wprowadza w klimat...Taki typowy Defqonowy letni klimat na otwartym powietrzu,bo tak wĹaĹnie sobie to wyobraĹźam heh:P Tylko zamiast tego lekkiego uderzenia NC mogli postaraÄ siÄ o lepszy kick drum i byĹoby git..No ale zawsze to coĹ innego i nowego..Zobaczymy jak pĂłjdzie na liniĂłwce na D1,wtedy siÄ oceni:) Hymn zdecydowanie o wiele wiele lepszy niĹź zeszĹoroczny od Wildstyleza,bo u niego podobaĹ mi siÄ tylko sam poczÄ tek a melodia gĹĂłwna juĹź wcale:| Tutaj zaĹ jest odwrotnie i podoba mi siÄ caĹy kawaĹeczek. DoskonaĹa robota dueciku NOISECONTROLLERS - wyszĹo im!
P.S. Hayer powiedz od razu,Ĺźe nie lubisz NU i wszystko bÄdzie jasne. Ostatnio co od Ciebie sĹyszÄ, to nic Ci siÄ nie podoba z HSu..Bez urazy,ale dawno juĹź nie sĹyszaĹem,Ĺźeby cokolwiek z tego stylu Ci siÄ podobaĹo:) Ale oki. rozumiem,kaĹźdy lubi co innego..Ty masz cory,ja mam HS;) A na D1 zapewne i tak na Main bÄdziemy siÄ razem bawiÄ:D Pzdr;)
_________________ A.K.a Hard-FatHeR Wolfen http://nk.pl/#profile/6871998 11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice.
Ostatnio zmieniony przez wolfen88 03-06-2011, 17:21, w całości zmieniany 1 raz
P.S. Hayer powiedz od razu,Ĺźe nie lubisz NU i wszystko bÄdzie jasne. Ostatnio co od Ciebie sĹyszÄ, to nic Ci siÄ nie podoba z HSu..Bez urazy,ale dawno juĹź nie sĹyszaĹem,Ĺźeby cokolwiek z tego stylu Ci siÄ podobaĹo:) Ale oki. rozumiem,kaĹźdy lubi co innego..Ty masz cory,ja mam HS;) A na D1 zapewne i tak na Main bÄdziemy siÄ razem bawiÄ:D Pzdr;)
ĹťebyĹ siÄ nie zdziwiĹ
A co do HS'u to nie chce mi siÄ prowadziÄ bezsensownej gadki, pa
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)