Przesuniêty przez: ROoZi 25-11-2012, 15:53 | |
| Autor | Wiadomo¶æ |
hayer86 aka Latexowa Morda

Informacje Do³±czy³: 24 Sie 2009 Wiek: 39 Posty: 2047 (0,33/dzieñ) Piwa: 1318 Sk±d: Katowice  | Wys³any: 27-11-2012, 21:14 | #401
|
| | _-^-_sNeJk_-^-_ napisa³/a: | | to jest watek o tych co byli a nie co sluchali moim zdaniem.... |
To jest wątek o imprezie i każdy może wyrazić swoje zdanie, obojętnie czy był czy nie | |
| |
 | |
|
Informacje Do³±czy³: 29 Sty 2012 Posty: 416 (0,08/dzieñ) Piwa: 237 Sk±d: Kraków  | Wys³any: 27-11-2012, 21:25 | #402
|
| pozatym, wiadomo jak sie dobrze bawisz, to i na secie coona w energy bedzie żur na parkiecie. ale, wypowiadamy sie o poziomie muzycznym. i moze sie wypowiedziec kazdy. bo po to jest forum.
nikt nie mowi, ze byla pizda impreza itd. napewno bylo zajebiscie, atmosfere tworza ludzie i to jest wazne, jak sie bawisz na miejscu. a my biedaczki jebane siedzac przed monitorem krytykujemy poziom muzyczny niektorych 'artystow'. takze nie wiem, po co to sranie oO | _________________
This is your life, don't let it pass you by Enjoy each moment, before you die | |
| |
 | |
Sz-Cze-Pan Would you kindly ???

Informacje Do³±czy³: 22 Gru 2009 Wiek: 41 Posty: 291 (0,05/dzieñ) Piwa: 90 Sk±d: Sosnowiec  | Wys³any: 27-11-2012, 22:02 | #403
|
| Dobrze mi się wydawało że słyszałem anthem Freaqshow Wydaje mi się że nawet bardziej podchodzi niż anthem QL.
Co do samej imprezy było naprawdę dobrze. Tak skomplikowanej sceny Q-Dance nie zbudowało chyba nigdy dotąd. Najlepiej jak dla mnie zagrał ASYS. Było to chyba najlepsze rozpoczęcie tej imprezy jakie dane mi było słyszeć. Niestety później było już nieco gorzej... Na wielki plus B-Front i Adaro.
Obiektywnie patrząc w roku 2012 - bardziej mi się podobało na Q niż HB. | _________________ No Vodka No Glory ... | |
| |
 | |
Pidziu Hardcore Till I Die!

Informacje Do³±czy³: 13 Cze 2010 Wiek: 35 Posty: 209 (0,04/dzieñ) Piwa: 55 Sk±d: SÅ‚ubice  | Wys³any: 27-11-2012, 22:02 | #404
|
| No ja powiem tak że ja wiem jak jest na Qlimaxie byłem w 2010r i też był szał wielkie wow itp. ale jak wróciłem do domu i na spokojnie przesłuchałem sety to one nie wydawały się być tak fajne jak tam dlatego ludzie którzy mogli posłuchać tych steów na spokojnie w domu od razu stwierdzili pod względem muzycznym że jest dno...Wild zagrał straszną kaszane reszta audycji live nie była nam pisana z przyczyn technicznych z tego co widziałem po zdjęciach postarali się fest ze sceną czekam na after by zobaczyć jak to wszystko mniej więcej wyglądało jakieś szoł czy coś a i pewnie z czasem do DVD przysiądę | _________________

http://www.lastfm.pl/user/Pidziu | |
| |
 | |
Sz-Cze-Pan Would you kindly ???

Informacje Do³±czy³: 22 Gru 2009 Wiek: 41 Posty: 291 (0,05/dzieñ) Piwa: 90 Sk±d: Sosnowiec  | Wys³any: 27-11-2012, 22:18 | #405
|
| | Wildstylez zagrał najgorszego seta w historii tej imprezy. | _________________ No Vodka No Glory ... | |
| |
Podziêkowali: | flahu, DJ Mike, Rawness, wolfen88 |
Informacje Do³±czy³a: 04 Lis 2007 Wiek: 35 Posty: 93 (0,01/dzieñ) Piwa: 31 Sk±d: Chorzów/sNeJkoLaNdiA  | Wys³any: 27-11-2012, 23:37 | #406
|
| Dobra teraz ja pierdolne esej
To był mój pierwszy wyjazd na Q i ogólnie impreza bardzo mi się podobała, chociaż muzycznie nie do końca. Najpierw od strony muzycznej, Issac, Zatox, B-front, bardzo fajnie zagrali. Benek i Psyko punkz tak średnio, zdarzała sie fajna nuta ale dypy nie urwało. Za to na Adaro i Evil Activitis już mi sie fest podobało mogło by być jeszcze większe pierdolnięcie ale na tle całej imprezy naprawde fajnie. Cała jeszta to shit był... jakieś wiejskie przyśpiewki w kółku różańcowym kurwa...
Co do strony technicznej caÅ‚ej imprezy... Scena zajebista fest!!! Tak rozbudowanej nie byÅ‚o jeszcze! Co chwile cos innego! CaÅ‚e efekty, coÅ› piÄ™knego! Zajebisty motyw przewodni. Super pomysÅ‚ z kartami tarota (jak sie pokazaÅ‚ gÅ‚upiec to sraÅ‚am pod siebie), jak na koÅ„cu zobaczyÅ‚am pentagram LaVey’a to byÅ‚ najlepszy moment caÅ‚ej imprezy . GÅ‚oÅ›no tak że oczywiÅ›cie mój mózg nie ogarnÄ…Å‚ i musiaÅ‚am sie udać do punktu pomocy po tabletke Jedyne co mnie fest wkurwiaÅ‚o i psuÅ‚o mi całą impreze to ludzie -.- Pchali siÄ™ jak bydÅ‚o, tratowali mnie i nawet sorry nie mogli powiedzieć. Åšmieci tyle że pÅ‚ywać szÅ‚o. A najgorsi byli rozebrani faceci.. Nie wiem czemu oni pozwalajÄ… na to by facet zdjÄ…Å‚ koszulke! Chodzi to mokre cielsko koÅ‚o ciebie, pcha siÄ™ i trzeba spierdalać żeby tylko sie nie otarÅ‚, co Å‚atwe nie jest bo na 10 osób koÅ‚o mnie byÅ‚o 7 rozebranych facetów!!! Jeszcze jedna rzecz na która nie miaÅ‚am wpÅ‚ywu ale byÅ‚a irytujÄ…ca.... SKÄ„D SIE BIORÄ„ TACY WIELCY FACECI??? 3/4 z nich miaÅ‚o przynajmniej 2 metry!!!!! dookoÅ‚a mnie siÄ™ staneli i nic nie widziaÅ‚am
po wszystkim byłam styrana fest. 9h snu na 3 dni i obolały tyłek z autokaru ale było warto | _________________ Hardcore!
| |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 19 Mar 2011 Wiek: 33 Posty: 1403 (0,25/dzieñ) Piwa: 624 Sk±d: Knurów  | Wys³any: 28-11-2012, 08:15 | #407
|
| | KaLi napisa³/a: | Jedyne co mnie fest wkurwiaÅ‚o i psuÅ‚o mi całą impreze to ludzie -.- Pchali siÄ™ jak bydÅ‚o, tratowali mnie i nawet sorry nie mogli powiedzieć. Åšmieci tyle że pÅ‚ywać szÅ‚o. A najgorsi byli rozebrani faceci.. Nie wiem czemu oni pozwalajÄ… na to by facet zdjÄ…Å‚ koszulke! Chodzi to mokre cielsko koÅ‚o ciebie, pcha siÄ™ i trzeba spierdalać żeby tylko sie nie otarÅ‚, co Å‚atwe nie jest bo na 10 osób koÅ‚o mnie byÅ‚o 7 rozebranych facetów!!! Jeszcze jedna rzecz na która nie miaÅ‚am wpÅ‚ywu ale byÅ‚a irytujÄ…ca.... SKÄ„D SIE BIORÄ„ TACY WIELCY FACECI??? 3/4 z nich miaÅ‚o przynajmniej 2 metry!!!!! dookoÅ‚a mnie siÄ™ staneli i nic nie widziaÅ‚am |
toć to standard na eventach w Holandii , nikt nic na to nie poradzi | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 04 Lis 2007 Wiek: 35 Posty: 93 (0,01/dzieñ) Piwa: 31 Sk±d: Chorzów/sNeJkoLaNdiA  | Wys³any: 28-11-2012, 11:26 | #408
|
| ehhhh no ale ponarzekać można | _________________ Hardcore!
| |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 29 Sty 2012 Posty: 416 (0,08/dzieñ) Piwa: 237 Sk±d: Kraków  | Wys³any: 28-11-2012, 12:23 | #409
|
| no, ale nie wiem w czym jest problem ? jak zauważyłas zapewne, jest w takim tłumie stosunkowo ciepło myślę, że tobie też by było chłodniej, jakbyś zdjęła bluzkę i bawiła sie bez | _________________
This is your life, don't let it pass you by Enjoy each moment, before you die | |
| |
Podziêkowali: | UbeX |
Informacje Do³±czy³: 15 Cze 2010 Wiek: 33 Posty: 111 (0,02/dzieñ) Piwa: 19 Sk±d: Bytom  | Wys³any: 28-11-2012, 13:10 | #410
|
| Szczerze ja bardziej wole NU i setu Fronta,wilda, brana, issaca, evila, w huj mi sie podobaly psycho, b front, srednio a co do zatoxa, technoboya,adaro, nie przepadam. Anthem zajebiscie spasowal do calosci i scena cud rozbudowana w huj a te kolory takie zywe lasery tez fajnie dawaly . A co do ludzisk bez koszulek, powini tego zabronic ociera sie o cb pedal bez koszulki dwu metrowy, scene zaslania a jak go popchniesz lekko ma to w dupie a jak z kumpelm wkurwilismy sie i zaczelismy nakurwiac na adaro [choc nie lubie skurwiela] to wonty i krzywe mordy jakby mial zersrac sie pod siebie ale po 10 minutach juz mialem 2m2 [w metry kwadratowe ] Swoje
Pozdro bylo zajebiscie | _________________ https://www.facebook.com/...41342794?ref=hl | |
| |
 | |
| |