1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
PozwoliĹem sobie wytropiÄ kilka profili mniej znanych mi osobistoĹci ze sceny HKV i przyznam szczerze, Ĺźe ciekawie siÄ zapowiada fakt, iĹź bÄdzie nieco ĹamaĹcĂłw, ktĂłre i mnie od jakiegoĹ czasu fascynujÄ . Z tych mniej mi znanych najbardziej wpadĹ mi w ucho niejaki "La Magra", ktĂłry jak sĹychaÄ gra juĹź adekwatnie do nazwy sceny
przyznam szczerze, Ĺźe ciekawie siÄ zapowiada fakt, iĹź bÄdzie nieco ĹamaĹcĂłw, ktĂłre i mnie od jakiegoĹ czasu fascynujÄ .
Rok temu Bryan Fury doyebaĹ wĹaĹnie takim poĹamanym seciorem OsobiĹcie rĂłwnieĹź liczÄ na dobry wystÄp Trippeda, ktĂłrego twĂłrczoĹÄ wrÄcz ubĂłstwiam Jak wspomniaĹeĹ jest duĹźo mniej znanych artystĂłw, lecz myĹle, Ĺźe nie jeden z nich nas zaskoczy (oby!) No i musze raz jeszcze przeĹźyÄ live'a POS'a ktĂłry w warunkach domowych mnie nie bardzo przekonuje ale po Domi kto wie
Zgadza siÄ, ale mi ĹamaĹce w krew weszĹy w krew dopiero jakiĹ czas temu, bo jak pamiÄtasz Bryan Fury mi nie spasowaĹ wĂłwczas
A na tych, ktĂłrych nie znam bardzo liczÄ, aczkolwiek nie moĹźna zapomnieÄ o znanych twarzach sceny takich jak Akira i Drokz, Bonehead, Mr. Courage czy Stinger, ktĂłrzy rĂłwnieĹź na pewno pojadÄ po grubej kurwa bandzie
OgĂłlnie zapowiada siÄ muzyczna uczta, ktĂłrÄ skonsumujemy ze wstrÄtem
widze ze wiesz co dobre u nas to znak zapytania o ktorej wyladujemy po dluzszym przystanku gdziekolwiek na ogarke Claudiucha ja pamietam ze jak rok temu szlam tam z buta bo po zlej stronie imprezy mnie wysadzili, to szlam jakies 40 min, (lacznie z biegiem haha) i wszyscy frajerzy zamiast sie zatrzymac to tylko trabili LOL takze wez duzy zapas alko na droge
Ja przyjezdam autem haha, takze mi to nie grozi W ogole jestem ciekawa, jak w tym rku ten Domi bd wygladal bo ekipa wieksza sie szykuje....
_________________ Die bass moet je niet horen, die moet je VOELEN!
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)