Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposb pokojowy.
2. Cierpliwo i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzie. Czasami trzeba poczeka.
3. Czytaj uwanie posty. Staraj sie nie zadawa pyta ktre byo zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako e nie kady regulamin jest perfekcyjnym ideaem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- moe ukara ostrzeeniem uytkownika, jeeli uzna to za suszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisa na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastpny temat

Tagi tematu: 24.04.2015, a4, discoplex, eforce, hardstyle, night, nl, pietna, special

Zamknity przez: maly
24-05-2015, 18:41
24.04.2015 - E-FORCE / NL - Special Hardstyle Night Discoplex A4 / Pietna
Autor Wiadomo
maly 
aka. m4h

Informacje
Doczy: 31 Lip 2007
Piwa: 582
Skd: Sosnowiec

$ wspomagacz (Ilo: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 25-04-2015, 15:47    #121

Mega dobra impreza. :) Klub po remoncie prezentuje się o niebo lepiej niż kiedyś. Nagłośnienie bajka. :D E-force rozjebał system, dawno się tak dobrze na hs'ach nie bawiłem. Widać, że mega pozytywny gość. Regain też dobry wariat, tam pod koniec seta to już jakoś hs'owo-crossbreed'owo było. ;d Największe zaskoczenie, to dla mnie Rafuss, fajny secik, troszkę staroci, troszkę melodyjnego grania, mnie się podobało, bo później już oprócz Driver'a sam Raw do porzygania. :P Dobrze było spotkać stare mordeczki, ale mimo, że pół forum przyjechało, to nikogo praktycznie nie znam z tych nowszych użytkowników. xD Następnym razem obowiązkowo koszulki z ksywami. ;d

Btw. Piwo w klubie w dobrej cenie! Szkoda, że byłem kierowcą. xD

Podzikowali:Barti
RokiCor 
DEFQON.1

Informacje
Doczy: 04 Lut 2009
Piwa: 119
Skd: Kędzierzyn-Koźle

Wysany: 25-04-2015, 16:18    #122

Niestety pobyt za granicą nie pozwolił mi zaliczyć tej bibki.
Po filmikach i zdjęciach widzę, że ominęło mnie jeszcze więcej niż przypuszczałem.
Oby niebawem znów się pojawiło podobne wydarzenie tam.

Barti 

Informacje
Doczy: 24 Sie 2014
Piwa: 15
Skd: Wadowice

Wysany: 25-04-2015, 18:53    #123

Jak na pierwszy raz wizytę w tym klubie oceniam pozytywnie :thumbup: Nagłośnienie świetne,dużo rawu (to co lubię),miejsca do skakania wystarczyło dla wszystkich,chociaż gdyby ten klub był gdzieś na Śląsku,to pewnie zjawiło by się dużo więcej osób :) Fajnie było zobaczyć tyle znajomych mordeczek w jednym miejscu ;) Dzięki maly dobry człowieku za transport :thumbup: Do następnego!

Obiło mi się,że następną gwiazdą w A4 ma być Crypsis.

Whitestyler 
Wodnik

Informacje
Doczy: 31 Pa 2012
Piwa: 23
Skd: Bytom

Wysany: 25-04-2015, 19:32    #124

Gdzie można zobaczyć te zdjęcia i filmiki? Widziałem tylko te od Raw Invadera.
That's why I ask you now... to join me..."

Kitana 
HC & Idustrial

Informacje
Doczy: 08 Lip 2010
Piwa: 218
Skd: Kraków

$ wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 25-04-2015, 20:00    #125

Dobrze bylo, brakowalo u nas imprezy tego kalibru ;) E-Force dobry dzik, Paweu to samo :D
15.12.2012 - Thunderdome

lamborghini17 

Informacje
Doczy: 10 Mar 2013
Piwa: 942
Skd: Warszawa

$ wspomagacz (Ilo: 2)

Wysany: 25-04-2015, 20:59    #126

Nie przypominam sobie żebym na jakiejkolwiek innej polskiej imprezie się tak wybawił. Ogólnie pierwszy raz byłem w A4 i całkiem fajny klub z dobrym nagłośnieniem. Najlepszy był klimat, bo wszędzie znajome twarze plus było czuć, że ludzie wiedzą po co tam przyszli. Muzycznie wszystko w porządku, spoko sety, chociaż zabrakło kilku utworów, których można się było spodziewać. Niezły wariat z tego E-Force'a, co tylko poprawiło odbiór jego seta, bo było widać, że sam też dobrze się bawi. Może jakiegoś ścisku nie było, ale z tego co inni mówili, jak na ten klub frekwencja dopisała. Mam nadzieję, że będzie to oznaczać więcej tego typu imprez w przyszłości. No i dzięki dla Drivera za organizacje.

Słyszałem, że w końcu osobiście spotkałem SchizeQa :lol: No cóż, następnym razem chyba będę bardziej rozmowny. Muszę popracować nad asertywnością.

Podzikowali:Kasz
Ricken 

Informacje
Doczy: 03 Lip 2011
Piwa: 741
Skd: ChoRzów

$ wspomagacz (Ilo: 2)

Wysany: 25-04-2015, 21:16    #127

Lambo ! Hahahahahhahahaha ! Jestes najlepszy za wczoraj ;DD

Podzikowali:Kasz
PietraZ 
Oh God Why

Informacje
Doczy: 16 Cze 2010
Piwa: 485
Skd: Wrocław

$ wspomagacz (Ilo: 3) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 25-04-2015, 21:40    #128

Impreza na propsie ogromnym, my już byliśmy w klubie po 21 i muzycznie od samego początku zmiatało z parkietu, ludzi już sporo było. Co do nagłośnienia. Na ostatniej imprezie w A4, gdzie DJka była z drugiej strony, głośność mi przeszkadzała, wczoraj było idealnie, pełna perfekcja i stół dla sprzętu wyższy niż na Thilo :D
Pierwszy raz widziałem od kilku lat tyle ludzi w tym klubie na Hardach (pomijam lata gdzie grali Donkey Rollers), aż miło było patrzeć.

Syto było spotkać ludzi z forum, nawet Schizu się pojawił, co dla mnie cud :D Dziewczyna się nie mogła nadziwić, że Schizu taki malutki jesteś :kiss:

Co do E-Force'a, końcówka jego seta, przed Seven, troszkę mi nie siadła, jakoś się nie wkręciłem, ale wcześniej i później zacnie zagrał. Chłopak zasmakował polskiej gościnności i trochę go zgięło, ale to norma w naszym kraju: Organ Donors - zgon, Thilo - zgon, E-Force - zgon, i tak powinno być!

Driver się postarał, ciekaw jestem czy ostatecznie wyszła impreza na plus :)

Everything you hear, is real...

SchizeQ 

Informacje
Doczy: 11 Lip 2007
Piwa: 3135
Skd: Katowice Tauzen

$ wspomagacz (Ilo: 1) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 26-04-2015, 07:28    #129

lamborghini17 napisa/a:
Słyszałem, że w końcu osobiście spotkałem SchizeQa No cóż, następnym razem chyba będę bardziej rozmowny. Muszę popracować nad asertywnością.

Nie dogadaliśmy sie, ale nie chciałem budzic ;DD milo bylo poznac xD

PietraZ napisa/a:
nawet Schizu się pojawił

mysle ze sa jeszcze tylko 2 aliasy które mnie wyciągną do klubu w pl na hardy: Thera i Titan. Wszystkich innych albo juz slyszalem albo mnie nie interesują. A po E-force i Regainie bylem pewny ze bedzie dobrze. ^^

NiemieC 

Informacje
Doczy: 10 Gru 2011
Piwa: 38
Skd: Zabrze

$ wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 26-04-2015, 10:17    #130

Ta impreza to było jebane mistrzostwo !! ;D nie dało się zejść z parkietu. Szkoda było nawet iść do baru. W każdym miejscu na parkiecie znajome twarze.
Wszystkie sety zajebiste, ale to co zrobił E-force i Regain to była masakra :respekt:
Łydki mam tak rozjebane, że nie umiem po mieszkaniu się poruszać i nie zapowiada się żeby szybko było lepiej ^^' ale nie ma się co dziwić jak od wejścia na parkiecie na pełnych obrotach aż do końca i jeszcze się prosiliśmy o bis bo nam było mało.
E-force z Regainem latający razem do Seven - coś pięknego :hump:
https://www.youtube.com/watch?v=uLYh5pO581Q#t=51
Jedyne co bym zmienił to bym wypił trochę mniej :D
JA CHCĘ JESZCZE RAZ !!!!!!

Czekam na relację Drivera i jak to wygląda ze strony ekonomicznej, czy klub wyszedł na + a jeżeli tak to prosimy o datę następnej imprezy :)

Dzięki wszystkim i do zobaczenia !!

Podzikowali:Whitestyler, wolfen88
Wywietl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez moliwoci zmiany postw lub pisania odpowiedzi
1 uytkownikw czyta ten temat (1 Goci i 0 Anonimowych uytkownikw)
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wywietle: 9985
Odpowiedzi: 168
Odwiedzin z google: 420
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: