Zamknity przez: maly 24-05-2015, 18:41 | |
| Autor | Wiadomo |
Informacje Doczy: 31 Lip 2007 Wiek: 35 Posty: 1698 (0,24/dzie) Piwa: 582 Skd: Sosnowiec  | Wysany: 25-04-2015, 15:47 | #121
|
| Mega dobra impreza. Klub po remoncie prezentuje się o niebo lepiej niż kiedyś. Nagłośnienie bajka. E-force rozjebał system, dawno się tak dobrze na hs'ach nie bawiłem. Widać, że mega pozytywny gość. Regain też dobry wariat, tam pod koniec seta to już jakoś hs'owo-crossbreed'owo było. ;d Największe zaskoczenie, to dla mnie Rafuss, fajny secik, troszkę staroci, troszkę melodyjnego grania, mnie się podobało, bo później już oprócz Driver'a sam Raw do porzygania. Dobrze było spotkać stare mordeczki, ale mimo, że pół forum przyjechało, to nikogo praktycznie nie znam z tych nowszych użytkowników. Następnym razem obowiązkowo koszulki z ksywami. ;d
Btw. Piwo w klubie w dobrej cenie! Szkoda, że byłem kierowcą. | |
| |
Podzikowali: | Barti |
|
Informacje Doczy: 04 Lut 2009 Wiek: 33 Posty: 1078 (0,17/dzie) Piwa: 119 Skd: Kędzierzyn-Koźle  | Wysany: 25-04-2015, 16:18 | #122
|
| Niestety pobyt za granicą nie pozwolił mi zaliczyć tej bibki. Po filmikach i zdjęciach widzę, że ominęło mnie jeszcze więcej niż przypuszczałem. Oby niebawem znów się pojawiło podobne wydarzenie tam. | _________________ DEFQON.1 | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 24 Sie 2014 Wiek: 32 Posty: 51 (0,01/dzie) Piwa: 15 Skd: Wadowice  | Wysany: 25-04-2015, 18:53 | #123
|
| Jak na pierwszy raz wizytę w tym klubie oceniam pozytywnie Nagłośnienie świetne,dużo rawu (to co lubię),miejsca do skakania wystarczyło dla wszystkich,chociaż gdyby ten klub był gdzieś na Śląsku,to pewnie zjawiło by się dużo więcej osób Fajnie było zobaczyć tyle znajomych mordeczek w jednym miejscu Dzięki maly dobry człowieku za transport Do następnego!
Obiło mi się,że następną gwiazdą w A4 ma być Crypsis. | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 31 Pa 2012 Wiek: 29 Posty: 246 (0,05/dzie) Piwa: 23 Skd: Bytom  | Wysany: 25-04-2015, 19:32 | #124
|
| | Gdzie można zobaczyć te zdjęcia i filmiki? Widziałem tylko te od Raw Invadera. | _________________ "I choose to rise, not fall! I choose to live, not die! And I know what's within me is also within you! That's why I ask you now... to join me..." | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 08 Lip 2010 Wiek: 33 Posty: 649 (0,11/dzie) Piwa: 218 Skd: Kraków  | Wysany: 25-04-2015, 20:00 | #125
|
| Dobrze bylo, brakowalo u nas imprezy tego kalibru E-Force dobry dzik, Paweu to samo | _________________ 30.07.2011 - Dominator 24.03.2012 - Masters of Hardcore 21.07.2012 - Dominator - Cast of Catastrophie 15.12.2012 - Thunderdome | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 10 Mar 2013 Posty: 1864 (0,38/dzie) Piwa: 942 Skd: Warszawa  | Wysany: 25-04-2015, 20:59 | #126
|
| Nie przypominam sobie żebym na jakiejkolwiek innej polskiej imprezie się tak wybawił. Ogólnie pierwszy raz byłem w A4 i całkiem fajny klub z dobrym nagłośnieniem. Najlepszy był klimat, bo wszędzie znajome twarze plus było czuć, że ludzie wiedzą po co tam przyszli. Muzycznie wszystko w porządku, spoko sety, chociaż zabrakło kilku utworów, których można się było spodziewać. Niezły wariat z tego E-Force'a, co tylko poprawiło odbiór jego seta, bo było widać, że sam też dobrze się bawi. Może jakiegoś ścisku nie było, ale z tego co inni mówili, jak na ten klub frekwencja dopisała. Mam nadzieję, że będzie to oznaczać więcej tego typu imprez w przyszłości. No i dzięki dla Drivera za organizacje.
Słyszałem, że w końcu osobiście spotkałem SchizeQa No cóż, następnym razem chyba będę bardziej rozmowny. Muszę popracować nad asertywnością. | _________________ HardTripy | |
| |
Podzikowali: | Kasz |
Informacje Doczy: 03 Lip 2011 Wiek: 34 Posty: 1095 (0,2/dzie) Piwa: 741 Skd: ChoRzów  | Wysany: 25-04-2015, 21:16 | #127
|
| Lambo ! Hahahahahhahahaha ! Jestes najlepszy za wczoraj | |
| |
Podzikowali: | Kasz |
Informacje Doczy: 16 Cze 2010 Wiek: 33 Posty: 2894 (0,49/dzie) Piwa: 485 Skd: Wrocław  | Wysany: 25-04-2015, 21:40 | #128
|
| Impreza na propsie ogromnym, my już byliśmy w klubie po 21 i muzycznie od samego początku zmiatało z parkietu, ludzi już sporo było. Co do nagłośnienia. Na ostatniej imprezie w A4, gdzie DJka była z drugiej strony, głośność mi przeszkadzała, wczoraj było idealnie, pełna perfekcja i stół dla sprzętu wyższy niż na Thilo Pierwszy raz widziałem od kilku lat tyle ludzi w tym klubie na Hardach (pomijam lata gdzie grali Donkey Rollers), aż miło było patrzeć.
Syto było spotkać ludzi z forum, nawet Schizu się pojawił, co dla mnie cud Dziewczyna się nie mogła nadziwić, że Schizu taki malutki jesteś
Co do E-Force'a, końcówka jego seta, przed Seven, troszkę mi nie siadła, jakoś się nie wkręciłem, ale wcześniej i później zacnie zagrał. Chłopak zasmakował polskiej gościnności i trochę go zgięło, ale to norma w naszym kraju: Organ Donors - zgon, Thilo - zgon, E-Force - zgon, i tak powinno być!
Driver się postarał, ciekaw jestem czy ostatecznie wyszła impreza na plus | _________________
 Everything you hear, is real... | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzie) Piwa: 3135 Skd: Katowice Tauzen  | Wysany: 26-04-2015, 07:28 | #129
|
| | lamborghini17 napisa/a: | | Słyszałem, że w końcu osobiście spotkałem SchizeQa No cóż, następnym razem chyba będę bardziej rozmowny. Muszę popracować nad asertywnością. |
Nie dogadaliśmy sie, ale nie chciałem budzic milo bylo poznac
| PietraZ napisa/a: | | nawet Schizu się pojawił |
mysle ze sa jeszcze tylko 2 aliasy które mnie wyciągną do klubu w pl na hardy: Thera i Titan. Wszystkich innych albo juz slyszalem albo mnie nie interesują. A po E-force i Regainie bylem pewny ze bedzie dobrze. | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 10 Gru 2011 Posty: 48 (0,01/dzie) Piwa: 38 Skd: Zabrze  | Wysany: 26-04-2015, 10:17 | #130
|
| Ta impreza to było jebane mistrzostwo !! nie dało się zejść z parkietu. Szkoda było nawet iść do baru. W każdym miejscu na parkiecie znajome twarze. Wszystkie sety zajebiste, ale to co zrobił E-force i Regain to była masakra Łydki mam tak rozjebane, że nie umiem po mieszkaniu się poruszać i nie zapowiada się żeby szybko było lepiej ale nie ma się co dziwić jak od wejścia na parkiecie na pełnych obrotach aż do końca i jeszcze się prosiliśmy o bis bo nam było mało. E-force z Regainem latający razem do Seven - coś pięknego https://www.youtube.com/watch?v=uLYh5pO581Q#t=51 Jedyne co bym zmienił to bym wypił trochę mniej JA CHCĘ JESZCZE RAZ !!!!!!
Czekam na relację Drivera i jak to wygląda ze strony ekonomicznej, czy klub wyszedł na + a jeżeli tak to prosimy o datę następnej imprezy Dzięki wszystkim i do zobaczenia !! | |
| |
Podzikowali: | Whitestyler, wolfen88 |
| |