Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposb pokojowy.
2. Cierpliwo i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzie. Czasami trzeba poczeka.
3. Czytaj uwanie posty. Staraj sie nie zadawa pyta ktre byo zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako e nie kady regulamin jest perfekcyjnym ideaem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- moe ukara ostrzeeniem uytkownika, jeeli uzna to za suszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisa na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastpny temat

Tagi tematu: 2000, 24.04.2015, alpha2, energy, hardstyle, katowice, kings, of

Zamknity przez: ROoZi
12-05-2015, 15:44
24.04.2015 - Alpha2 - Kings Of Hardstyle @ Energy 2000 Katowice
Autor Wiadomo
hayer86 
aka Latexowa Morda

Informacje
Doczy: 24 Sie 2009
Piwa: 1318
Skd: Katowice

$ wspomagacz (Ilo: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 09-05-2015, 20:19    #91

Gife napisa/a:
Forum żyje !

Chociaż tyle :P Kiedyś taka akcja co tydzień była :P

Podzikowali:netya, BEBE
Gife 
F B I

Informacje
Doczy: 21 Wrz 2008
Piwa: 521
Skd: Poznań

Wysany: 10-05-2015, 01:22    #92

hayer86 napisa/a:
Gife napisa/a:
Forum żyje !

Chociaż tyle :P Kiedyś taka akcja co tydzień była :P

Kiedyś to może były argumenty, dziś bardziej idą prywatne spory co moim zdaniem, nie powinno ujrzeć światła dziennego :hihi:

Podzikowali:SchizeQ, Regain, netya
Kitana 
HC & Idustrial

Informacje
Doczy: 08 Lip 2010
Piwa: 218
Skd: Kraków

$ wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 11-05-2015, 01:25    #93

Po co te klotnie i podzialy? Jestesmy na tym forum glownie dla muzyki i calego podgatunku hard a nie zeby sie klocic i dzielic na grupy. Mimo iz na forum nie jestem od poczatku to jeszcze jakis czas temu nikt nie zwracal uwagi na to czy ktos slucha HS czy HC. Byla impreza, kazdy przybil pione, wypil piwo i pogadal a teraz zaczyna to wygladac na zasadzie: ooo, ty ostatnio byles w enerdzi to sie z Toba nie przywitam. No kurwa... Nie ukrywam ze zaczyna sie to robic wkurwiajace bo coraz bardziej widac ten chory podzial -.- sam kilka razy 'oberwalem' tekstami typu: wolisz jechac na hardstajle, co z Ciebie za gabber i w druga strone. To ze preferuje glownie mocniejsze klimaty nie znaczy ze mam nie jechac do Przytkowic czy ktoregokolwiek innego klubu na HSy. Friz z jednej strony dobrze prawil, forum sluzy do wyrazania swojej opinii ale tez nie ma co robic nagonki na innych uzytkownikow. Sam ponarzekalem na energy a i tak tam wroce zapewne nie raz ale to nie powod do hejtow ;) czekam na powrot czasow w ktorych siedzac na forum bede mogl poczytac i podyskutowac o muzyce i imprezach a nie napinki i krytyki roznych podgatunkow, peace & love ;D
15.12.2012 - Thunderdome

Podzikowali:Koksu, Rokuś, UbeX, Daniel021, vulcan
Daron37 
HARDróżnik

Informacje
Doczy: 29 Mar 2007
Piwa: 2350
Skd: z Ukrainy

$ wspomagacz (Ilo: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 2)

Wysany: 12-05-2015, 10:03    #94

wolfen88 napisa/a:
I o dziwo nikt inny z tego forum do mnie nie ma zadnych wontow tylko za kazdym razem ciagle te same osoby kieruja obelgi pod moim adresem - poplecznicy i banda trojga: Ty,Hayer i Friz!!!

Banda Trojga, no to żeś dojebał teraz na grubo. Układów z nimi żadnych nie mam poza tym, że Hayerowi wisze piwo o czym zapomniał, a FRIZ mi wybaczył, że nie pamiętam jak go poznałem.

Ja Ci jade dlatego, bo jakbym tego nie robił, to byś po krótkim czasie pierdolił, że w Energy2000 pracują reptilianie, Aras to illuminati, żyd i komunista, a hardstajl puszczony z laptopa w domku nad jeziorem dla 5 osób to dowód na to, że hardy w Polsce wciąż żyją.

Dążę do tego, że z każdym Twoim postem, Twoje teorie są coraz barwniejsze, więc staram się to jakoś hamować. Przyłączenie mnie do "bandy Trojga" jest tego najlepszym dowodem.

Ale Ty i tak zaprzeczysz i przekształcisz to na swoje dalsze teorie. Kiedyś w którymś temacie już Ci to tłumaczyłem i też zinterpretowałeś to po swojemu. 2-3 razy jak blondynce tłumaczyć nie będę.

Może i FRIZ się nie udzielał w innych tematach. Może i hejtował. Ale czy psuł atmosferę? Dla mnie ją podgrzewał, bo przynajmniej były jakieś konkretne posty, rodziła się dyskusja, mocniejsza, ale jednak dyskusja, a nie tylko
"JADE"

"OBECNY na 100%"

"Będę tam."

"Takiego info sie nie spodziewałem"

"Piękny początek tygodnia"

"Fajny opis"

"Znowu Brenan Heart? Bez kitu."

"Żal."

"Pojebało?"

"bao bao"

"Będziem"

"Data nie pasi"

"Przylatuj pedale, nie pierdol!"

"a wpadne se"

Każdy ten cytat to prawdziwy CAŁY post i każdy został przekopiowany z różnych tematów. Bez wycinania, pisownia oryginalna.
To wg. Ciebie ROoZi jest ciepła i miła atmosfera? Forum służy do wymiany zdań, tych pozytywnych i negatywnych.
Z tych długich postów FRIZa czytałem może 2-3 (nie w tym temacie), potem dalej je omijałem, bo mnie po prostu nie interesowały. Ani nie kosztowało mnie to większego wysiłku, ani mnie to nie bolało. Da się.
Nie próbuj ROoZi wciskać nam na siłę, że FRIZ złamał regulamin i psuł atmosferę, bo to nie prawda. Wszyscy wiemy, że to Twoja personalna zagrywka i nic więcej ;DD . Daj se na luz ;DD

Peace Yo!

Podzikowali:Dziadzia, hayer86, lamborghini17, CiachO, maly, netya, vulcan
ROoZi 
Reverse Bass!

Informacje
Doczy: 28 Mar 2007
Piwa: 2448
Skd: Chorzów Batory

$ wspomagacz (Ilo: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 12-05-2015, 15:43    #95

Daron37 napisa/a:
Z tych długich postów FRIZa czytałem może 2-3

no to naprawdę dużo przeczytałeś i piszesz że to niby moja personalna zagrywka? Daron jakby tak było to bym go zbanował już dawno więc zleksza coś sobie ubzdurałeś. Napiszę jeszcze raz, nie pasuje forum/użytkownicy frizowi to się nie wchodzi i ma wyjebane ale on wchodził tylko po to żeby trolować użytkowników, jeśli ten post Ci nie wystarcza ( http://hardforum.eu/24042...0,60.htm#309711 ) to sobie myśl co chcesz. Koniec dyskusji na ten temat, jak ktoś ma wątpliwości zapraszam na priv do mnie a na koniec końców powiem że jeśli jeszcze ktoś ma ochotę na trolowanie i ośmieszanie użytkowników tutaj to też zaliczy bana bo nie będę się bawił w jakieś ostrzeżenia.

[ Movies From Parties ]

Podzikowali:Whitestyler, wolfen88, Regain, kamcia
Wywietl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez moliwoci zmiany postw lub pisania odpowiedzi
1 uytkownikw czyta ten temat (1 Goci i 0 Anonimowych uytkownikw)
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wywietle: 6892
Odpowiedzi: 94
Odwiedzin z google: 431
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: