Zamknity przez: ROoZi 12-05-2015, 15:44 | |
| Autor | Wiadomo |
hayer86 aka Latexowa Morda

Informacje Doczy: 24 Sie 2009 Wiek: 39 Posty: 2047 (0,33/dzie) Piwa: 1318 Skd: Katowice  | Wysany: 09-05-2015, 20:19 | #91
|
| | Gife napisa/a: | | Forum żyje ! |
Chociaż tyle Kiedyś taka akcja co tydzień była | _________________
 | |
| |
Podzikowali: | netya, BEBE |
|
Informacje Doczy: 21 Wrz 2008 Posty: 2664 (0,41/dzie) Piwa: 521 Skd: Poznań  | Wysany: 10-05-2015, 01:22 | #92
|
| | hayer86 napisa/a: | | Gife napisa/a: | | Forum żyje ! |
Chociaż tyle Kiedyś taka akcja co tydzień była |
Kiedyś to może były argumenty, dziś bardziej idą prywatne spory co moim zdaniem, nie powinno ujrzeć światła dziennego | _________________ Kibol! | |
| |
Podzikowali: | SchizeQ, Regain, netya |
Informacje Doczy: 08 Lip 2010 Wiek: 33 Posty: 649 (0,11/dzie) Piwa: 218 Skd: Kraków  | Wysany: 11-05-2015, 01:25 | #93
|
| Po co te klotnie i podzialy? Jestesmy na tym forum glownie dla muzyki i calego podgatunku hard a nie zeby sie klocic i dzielic na grupy. Mimo iz na forum nie jestem od poczatku to jeszcze jakis czas temu nikt nie zwracal uwagi na to czy ktos slucha HS czy HC. Byla impreza, kazdy przybil pione, wypil piwo i pogadal a teraz zaczyna to wygladac na zasadzie: ooo, ty ostatnio byles w enerdzi to sie z Toba nie przywitam. No kurwa... Nie ukrywam ze zaczyna sie to robic wkurwiajace bo coraz bardziej widac ten chory podzial -.- sam kilka razy 'oberwalem' tekstami typu: wolisz jechac na hardstajle, co z Ciebie za gabber i w druga strone. To ze preferuje glownie mocniejsze klimaty nie znaczy ze mam nie jechac do Przytkowic czy ktoregokolwiek innego klubu na HSy. Friz z jednej strony dobrze prawil, forum sluzy do wyrazania swojej opinii ale tez nie ma co robic nagonki na innych uzytkownikow. Sam ponarzekalem na energy a i tak tam wroce zapewne nie raz ale to nie powod do hejtow czekam na powrot czasow w ktorych siedzac na forum bede mogl poczytac i podyskutowac o muzyce i imprezach a nie napinki i krytyki roznych podgatunkow, peace & love | _________________ 30.07.2011 - Dominator 24.03.2012 - Masters of Hardcore 21.07.2012 - Dominator - Cast of Catastrophie 15.12.2012 - Thunderdome | |
| |
Podzikowali: | Koksu, RokuĹ, UbeX, Daniel021, vulcan |
Informacje Doczy: 29 Mar 2007 Wiek: 38 Posty: 6259 (0,88/dzie) Piwa: 2350 Skd: z Ukrainy  | Wysany: 12-05-2015, 10:03 | #94
|
| | wolfen88 napisa/a: | | I o dziwo nikt inny z tego forum do mnie nie ma zadnych wontow tylko za kazdym razem ciagle te same osoby kieruja obelgi pod moim adresem - poplecznicy i banda trojga: Ty,Hayer i Friz!!! |
Banda Trojga, no to żeś dojebał teraz na grubo. Układów z nimi żadnych nie mam poza tym, że Hayerowi wisze piwo o czym zapomniał, a FRIZ mi wybaczył, że nie pamiętam jak go poznałem.
Ja Ci jade dlatego, bo jakbym tego nie robił, to byś po krótkim czasie pierdolił, że w Energy2000 pracują reptilianie, Aras to illuminati, żyd i komunista, a hardstajl puszczony z laptopa w domku nad jeziorem dla 5 osób to dowód na to, że hardy w Polsce wciąż żyją.
Dążę do tego, że z każdym Twoim postem, Twoje teorie są coraz barwniejsze, więc staram się to jakoś hamować. Przyłączenie mnie do "bandy Trojga" jest tego najlepszym dowodem.
Ale Ty i tak zaprzeczysz i przekształcisz to na swoje dalsze teorie. Kiedyś w którymś temacie już Ci to tłumaczyłem i też zinterpretowałeś to po swojemu. 2-3 razy jak blondynce tłumaczyć nie będę.
Może i FRIZ się nie udzielał w innych tematach. Może i hejtował. Ale czy psuł atmosferę? Dla mnie ją podgrzewał, bo przynajmniej były jakieś konkretne posty, rodziła się dyskusja, mocniejsza, ale jednak dyskusja, a nie tylko
| | "Takiego info sie nie spodziewałem" |
| | "Piękny początek tygodnia" |
| | "Znowu Brenan Heart? Bez kitu." |
| | "Przylatuj pedale, nie pierdol!" |
Każdy ten cytat to prawdziwy CAŁY post i każdy został przekopiowany z różnych tematów. Bez wycinania, pisownia oryginalna. To wg. Ciebie ROoZi jest ciepła i miła atmosfera? Forum służy do wymiany zdań, tych pozytywnych i negatywnych. Z tych długich postów FRIZa czytałem może 2-3 (nie w tym temacie), potem dalej je omijałem, bo mnie po prostu nie interesowały. Ani nie kosztowało mnie to większego wysiłku, ani mnie to nie bolało. Da się. Nie próbuj ROoZi wciskać nam na siłę, że FRIZ złamał regulamin i psuł atmosferę, bo to nie prawda. Wszyscy wiemy, że to Twoja personalna zagrywka i nic więcej . Daj se na luz
Peace Yo! | _________________ Uwaga! Powyzszy post -jakkolwiek brzmi- jest niesmieszny.
 | |
| |
Podzikowali: | Dziadzia, hayer86, lamborghini17, CiachO, maly, netya, vulcan |
Informacje Doczy: 28 Mar 2007 Wiek: 41 Posty: 6563 (0,93/dzie) Piwa: 2448 Skd: Chorzów Batory  | Wysany: 12-05-2015, 15:43 | #95
|
| | Daron37 napisa/a: | | Z tych długich postów FRIZa czytałem może 2-3 |
no to naprawdę dużo przeczytałeś i piszesz że to niby moja personalna zagrywka? Daron jakby tak było to bym go zbanował już dawno więc zleksza coś sobie ubzdurałeś. Napiszę jeszcze raz, nie pasuje forum/użytkownicy frizowi to się nie wchodzi i ma wyjebane ale on wchodził tylko po to żeby trolować użytkowników, jeśli ten post Ci nie wystarcza ( http://hardforum.eu/24042...0,60.htm#309711 ) to sobie myśl co chcesz. Koniec dyskusji na ten temat, jak ktoś ma wątpliwości zapraszam na priv do mnie a na koniec końców powiem że jeśli jeszcze ktoś ma ochotę na trolowanie i ośmieszanie użytkowników tutaj to też zaliczy bana bo nie będę się bawił w jakieś ostrzeżenia. | _________________
 [ Movies From Parties ] | |
| |
Podzikowali: | Whitestyler, wolfen88, Regain, kamcia |
| |