1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
Fakt jest jeden - LeD, Hayer, Netya i FRIZ to ekipa, ktĂłra wzajemnie siÄ wspiera w hejtach i stawia sobie piweczka za posty.
A ja nie dostaĹem piwa To sÄ bezpodstawne zarzuty! Nie muszÄ nikogo wspieraÄ w hejtach, po prostu Frizu ma troche racji, a nikt nie moze tego tutaj przelknac. Bezpodstawny w zasadzie ban, bo zabolaĹo kogoĹ trochÄ krytyki, weĹşcie mnie teĹź zbanujcie. Nic tu po mnie, Ĺźeby nie byĹo, Ĺźe naleĹźe do jakichĹ szajek czy coĹ. Postaw komuĹ piwa za post i juĹź jesteĹ najgorszy, najs
Ostatnio zmieniony przez LeD 08-05-2015, 15:59, w całości zmieniany 1 raz
Bezpodstawny w zasadzie ban, bo zabolaĹo kogoĹ trochÄ krytyki
Staram siÄ mimo wszystko nie udzielaÄ w Ĺźadnych kĹĂłtniach, w tej takĹźe ale kurde, stary, krytyka ze sĹĂłw FRIZa byĹa w prawie kaĹźdym poĹcie, byle siÄ kogoĹ przyczepiÄ i pokazaÄ jaki to Hardkor nie jest super (jest, przyznajÄ) i jaka to scena Hardstylowa jest do dupy. MoĹźe jest, moĹźe nie ale to nie powĂłd by cisnÄ Ä siÄ na wzajem przez fakt kto czego sĹucha. PĹytkie Poza tym kuĹşwa, mimo wszystko powinniĹmy byÄ "jednÄ rodzinÄ " wiÄc dla mnie albo chodzi tu o prywatne zatargi albo kurde ktoĹ ma nie rĂłwno pod sufitem szukajÄ c kaĹźdego tematu, w ktĂłrym moĹźna siÄ do kogoĹ postawiÄ.
LeD napisał/a:
A ja nie dostaĹem piwa To sÄ bezpodstawne zarzuty!
Fakt jest jeden - LeD, Hayer, Netya i FRIZ to ekipa, ktĂłra wzajemnie siÄ wspiera w hejtach i stawia sobie piweczka za posty. OczywiĹcie nic do nikogo personalnie nie mam ale widaÄ w was wielkÄ spinÄ albo do poszczegĂłlnych osĂłb albo do wszystkich tych, ktĂłrzy napiszÄ coĹ przeciwko armii hardkoru lub cokolwiek o Hardstajlach.
Po co? Dla sensacji? Skoro coĹ komuĹ na forum nie pasuje to nie widzÄ sensu odwiedzaÄ tego miejsca. Chyba, Ĺźe lubicie denerwowaÄ ludzi i macie dobrÄ zabawÄ w udowadnianiu tego, kto jest "gĹupszy" w danej dyskusji
bardzo dobrze to ujÄ ĹeĹ ! Nie odbanujÄ friza bo tak czy siak on ma gdzieĹ forum i uĹźytkownikĂłw, wchodziĹ na forum tylko po jedno, nie byĹo z jego strony Ĺźadnej aktywnoĹci na forum tylko hejty srejty na forum zostaĹo i tak juĹź parÄdziesiÄ t osĂłb i nie pozwolÄ Ĺźeby jakiĹ chwast psuĹ atmosferÄ swoimi przemyĹleniami na temat jakichĹ uĹźytkownikĂłw, ma jakiĹ problem niech sobie pisze na priv do tych osĂłb
Ej, ale co Wy chcecie od Netyi (tak to siÄ odmienia?) i LeDa? MoĹźe i piwka sobie stawiajÄ , ale nigdy nie zauwaĹźyĹem Ĺźeby pisali jakieĹ hejterskie posty.
Dodam cos od siebie.Sa podzialy owszem kazdy cisnie na drgiego ale zauwazylem pewna rzecz ktora dotyczy takze mnie.Jak jade sobie na impreze hs to sie bawie i nie zawracam sobie dupy co ludzie hardcorow robia itd itp.Za to ludzie hardcorow jak sa na swojej imprezie bacznie sie przygladaja i komentuja ludzi hs.Ponoc jestem pozerem bo czasem sobie uzywam tanca potocznie zwanego hakke do gatunku jakims jest Hardstyle.O to jest niewatpliwie najgoreszty temat na impreze hc dodam ze zostala zbluzgana na pewnej imprezie tez druga osoba ale nie bede macil dodatkowo.Ludzie hardcoru wiecie o czym mowie.Chuj was to obchodzi to co robie i jak sie bawie.Wiec dla mnie ban w sumie spoko bo ja sie nie znizam do pewnego poziomu na jakim funkcjonuja niektore osoby i zachowuje pewne komentarze i nie obnosze sie na imprezach wsrod swoich jacy to hardcorowcy nie sa.Tyle chuliganstwa w internecie !
To i ja siÄ wpierdolÄ na trzeciego chociaĹź i tak to siÄ koĹczy na pocisku nie wypale ale co tam...
Z tego co widzÄ to zamiast dyskutowaÄ ogĂłlnie o muzyce, czy o gatunkach to kaĹźde archiwum imprez przeksztaĹca siÄ w prywatne pobudki typu HC > HS, HS > HC, i tak do zajebania. Pytam siÄ po co? Na fejsie tez widuje od czasu do czasu hejty na HS. SzczegĂłlnie, Ĺźe NU i melodie i gĂłwno. To, Ĺźe kiedyĹ HS, HC byĹ lepszy to kaĹźdy wiem. Co poradzimy, raczej nic. MoĹźna by tak do znudzenia siÄ hejtowaÄ, ale to i tak nie ma celu. Zawsze CHÄTNIE wchodze archiwum imprez (HS, HC) i czytam recenzje, jak byĹo, co siÄ dziaĹo, pobieram zdjÄcia. Czasami nawet mnie to nie obchodzi, ale pobieram zdjÄcia i sobie oglÄ dam. Kto byĹ, moĹźe jakiĹ znajomy ryj albo cĂłs? Chyba o to chodzi. Wiadomo, kaĹźdy ma PRAWO DO WYRAĹťANIA wĹasnego zdania, ale niektĂłrzy robiÄ trolling pod publike. MoĹźe specjlanie, moĹźe nie. Wyjebanix mam na to.
A na zakonczenie jebne wideo na rozluznienie co bym wam siÄ ciĹnienie nie podniosĹo
Jeszcze ja! Wczoraj widzÄ c tego bana miaĹem takie samo zdanie co Daron i reszta, ktĂłra "jest za" Fizem. OgĂłlnie nie znam Friza i nie czytaĹem kaĹźdego jego postu, ale widzÄ, Ĺźe pisaĹ caĹkiem z sensem i siÄ w pewnych kwestiach z nim nawet zgadzam. To jest forum i kaĹźdy ma prawo do wyraĹźania swojego zdania, a jak ktoĹ siÄ z czyimĹ zdaniem nie zgadza i ma z tego powodu bĂłl dupy, to kurwa, jest maĹÄ, a przede wszystkim jest taki przycisk jak Dodaj uĹźytkownika do listy ignorowanych i po problemie. Wtedy nie byĹo by caĹej tej gĂłwnoburzy z ktĂłrej i tak z tego co widzÄ wiÄkszoĹÄ uĹźytkownikĂłw (w tym ja ) nie wie o co chodzi, bo wiÄkszoĹci nie czytaĹa i miaĹa to w dupie.
Dobra, chuj tam, nie chce mi siÄ wiÄcej rozpisywaÄ.
Jako moderator wnoszÄ o przestrzeganie regulaminu i nie mieszanie spraw prywatnych w Ĺźycie forum!
KiedyĹ ekipa, ktĂłra sĹuchaĹa róşnych gatunkĂłw i siÄ wspieraĹa by przetrwaĹy, dziĹ prywatne wojenki i rozĹam na hs i hc Ĺmieszne jest to, Ĺźe wszyscy doroĹli, a skaczÄ sobie do gardeĹ o nic nie znaczÄ cÄ muzykÄ. Trzymam zdanie Friza oczywiĹcie, tylko znajÄ c to forum, nie wchodzÄ w potyczki sĹowne z hsowcami. Inni majÄ wiÄcej czasu i energii na to wiÄc sobie to uskuteczniajÄ . Forum Ĺźyje !
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)