Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać.
3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogłoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: 2000, 24.04.2015, alpha2, energy, hardstyle, katowice, kings, of

Zamknięty przez: ROoZi
12-05-2015, 15:44
24.04.2015 - Alpha2 - Kings Of Hardstyle @ Energy 2000 Katowice
Autor Wiadomość
hayer86 
aka Latexowa Morda

Informacje
Piwa: 1318

$ wspomagacz (Ilość: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 08-05-2015, 15:49    #81

Retal, teraz jeszcze Ty xd

Podziękowali:Dziadzia, netya
LeD 
Retal

Informacje
Piwa: 481

$ wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 08-05-2015, 15:53    #82

Regain napisał/a:
Fakt jest jeden - LeD, Hayer, Netya i FRIZ to ekipa, która wzajemnie się wspiera w hejtach i stawia sobie piweczka za posty.

A ja nie dostałem piwa :( To są bezpodstawne zarzuty!
Nie muszę nikogo wspierać w hejtach, po prostu Frizu ma troche racji, a nikt nie moze tego tutaj przelknac. Bezpodstawny w zasadzie ban, bo zabolało kogoś trochę krytyki, weźcie mnie też zbanujcie. Nic tu po mnie, żeby nie było, że należe do jakichś szajek czy coś. Postaw komuś piwa za post i już jesteś najgorszy, najs xD
Ostatnio zmieniony przez LeD 08-05-2015, 15:59, w całości zmieniany 1 raz  

Podziękowali:Regain, ROoZi, netya, CiachO, Dziadzia, vulcan
Regain 

Informacje
Piwa: 1013

HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 08-05-2015, 16:18    #83

LeD napisał/a:
Bezpodstawny w zasadzie ban, bo zabolało kogoś trochę krytyki

Staram się mimo wszystko nie udzielać w żadnych kłótniach, w tej także ale kurde, stary, krytyka ze słów FRIZa była w prawie każdym poście, byle się kogoś przyczepić i pokazać jaki to Hardkor nie jest super (jest, przyznaję) i jaka to scena Hardstylowa jest do dupy. Może jest, może nie ale to nie powód by cisnąć się na wzajem przez fakt kto czego słucha. Płytkie :/
Poza tym kuźwa, mimo wszystko powinniśmy być "jedną rodziną" więc dla mnie albo chodzi tu o prywatne zatargi albo kurde ktoś ma nie równo pod sufitem szukając każdego tematu, w którym można się do kogoś postawić.

LeD napisał/a:
A ja nie dostałem piwa :( To są bezpodstawne zarzuty!

Już dostałeś xD
Ostatnio zmieniony przez Regain 08-05-2015, 16:19, w całości zmieniany 1 raz  

Podziękowali:wolfen88, Artiks, Whitestyler
ROoZi 
Reverse Bass!

Informacje
Piwa: 2448

$ wspomagacz (Ilość: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 08-05-2015, 16:32    #84

Regain napisał/a:
Fakt jest jeden - LeD, Hayer, Netya i FRIZ to ekipa, która wzajemnie się wspiera w hejtach i stawia sobie piweczka za posty. Oczywiście nic do nikogo personalnie nie mam ale widać w was wielką spinę albo do poszczególnych osób albo do wszystkich tych, którzy napiszą coś przeciwko armii hardkoru lub cokolwiek o Hardstajlach.

Po co? Dla sensacji? Skoro coś komuś na forum nie pasuje to nie widzę sensu odwiedzać tego miejsca. Chyba, że lubicie denerwować ludzi i macie dobrą zabawę w udowadnianiu tego, kto jest "głupszy" w danej dyskusji :P

bardzo dobrze to ująłeś ! Nie odbanuję friza bo tak czy siak on ma gdzieś forum i użytkowników, wchodził na forum tylko po jedno, nie było z jego strony żadnej aktywności na forum tylko hejty srejty :fp3: na forum zostało i tak już parędziesiąt osób i nie pozwolę żeby jakiś chwast psuł atmosferę swoimi przemyśleniami na temat jakichś użytkowników, ma jakiś problem niech sobie pisze na priv do tych osób

[ Movies From Parties ]

Podziękowali:wolfen88, kamcia, Whitestyler
lamborghini17 

Informacje
Piwa: 942

$ wspomagacz (Ilość: 2)

Wysłany: 08-05-2015, 17:56    #85

Ej, ale co Wy chcecie od Netyi (tak to się odmienia?) i LeDa? Może i piwka sobie stawiają, ale nigdy nie zauważyłem żeby pisali jakieś hejterskie posty.

Podziękowali:netya, LeD
Ricken 

Informacje
Piwa: 741

$ wspomagacz (Ilość: 2)

Wysłany: 08-05-2015, 20:48    #86

Dodam cos od siebie.Sa podzialy owszem kazdy cisnie na drgiego ale zauwazylem pewna rzecz ktora dotyczy takze mnie.Jak jade sobie na impreze hs to sie bawie i nie zawracam sobie dupy co ludzie hardcorow robia itd itp.Za to ludzie hardcorow jak sa na swojej imprezie bacznie sie przygladaja i komentuja ludzi hs.Ponoc jestem pozerem bo czasem sobie uzywam tanca potocznie zwanego hakke do gatunku jakims jest Hardstyle.O to jest niewatpliwie najgoreszty temat na impreze hc dodam ze zostala zbluzgana na pewnej imprezie tez druga osoba ale nie bede macil dodatkowo.Ludzie hardcoru wiecie o czym mowie.Chuj was to obchodzi to co robie i jak sie bawie.Wiec dla mnie ban w sumie spoko bo ja sie nie znizam do pewnego poziomu na jakim funkcjonuja niektore osoby i zachowuje pewne komentarze i nie obnosze sie na imprezach wsrod swoich jacy to hardcorowcy nie sa.Tyle chuliganstwa w internecie !

Podziękowali:wolfen88, Whitestyler
Dziadzia 
Keep Kalafa

Informacje
Piwa: 158

Wysłany: 08-05-2015, 23:49    #87

To i ja się wpierdolę na trzeciego chociaż i tak to się kończy na pocisku nie wypale ale co tam...

Z tego co widzę to zamiast dyskutować ogólnie o muzyce, czy o gatunkach to każde archiwum imprez przekształca się w prywatne pobudki typu HC > HS, HS > HC, i tak do zajebania. Pytam się po co? Na fejsie tez widuje od czasu do czasu hejty na HS. Szczególnie, że NU i melodie i gówno. To, że kiedyś HS, HC był lepszy to każdy wiem. Co poradzimy, raczej nic. Można by tak do znudzenia się hejtować, ale to i tak nie ma celu. Zawsze CHĘTNIE wchodze archiwum imprez (HS, HC) i czytam recenzje, jak było, co się działo, pobieram zdjęcia. Czasami nawet mnie to nie obchodzi, ale pobieram zdjęcia i sobie oglądam. Kto był, może jakiś znajomy ryj albo cós? Chyba o to chodzi. Wiadomo, każdy ma PRAWO DO WYRAŻANIA własnego zdania, ale niektórzy robią trolling pod publike. Może specjlanie, może nie. Wyjebanix mam na to.

A na zakonczenie jebne wideo na rozluznienie co bym wam się ciśnienie nie podniosło

Link

http://www.youtube.com/user/Dziadziabest

Podziękowali:LeD, Regain, Daron37
maly 
aka. m4h

Informacje
Piwa: 582

$ wspomagacz (Ilość: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 09-05-2015, 01:07    #88

Jeszcze ja!
Wczoraj widząc tego bana miałem takie samo zdanie co Daron i reszta, która "jest za" Fizem. Ogólnie nie znam Friza i nie czytałem każdego jego postu, ale widzę, że pisał całkiem z sensem i się w pewnych kwestiach z nim nawet zgadzam. To jest forum i każdy ma prawo do wyrażania swojego zdania, a jak ktoś się z czyimś zdaniem nie zgadza i ma z tego powodu ból dupy, to kurwa, jest maść, a przede wszystkim jest taki przycisk jak Dodaj użytkownika do listy ignorowanych i po problemie. Wtedy nie było by całej tej gównoburzy z której i tak z tego co widzę większość użytkowników (w tym ja xD ) nie wie o co chodzi, bo większości nie czytała i miała to w dupie.

Dobra, chuj tam, nie chce mi się więcej rozpisywać. xD

Jako moderator wnoszę o przestrzeganie regulaminu i nie mieszanie spraw prywatnych w życie forum!

Podziękowali:LeD, SchizeQ, CiachO, hayer86, netya, Daron37, vulcan
BEBE 
a.k.a Basstard/Jaxon

Informacje
Piwa: 416

Wysłany: 09-05-2015, 03:14    #89

jaka jazda :D co tu się wyrabia na forum
przeĹźywacie wszystko za bardzo

mĂłj saundklaud
Ostatnio zmieniony przez BEBE 09-05-2015, 03:16, w całości zmieniany 1 raz  

Podziękowali:netya
Gife 
F B I

Informacje
Piwa: 521

Wysłany: 09-05-2015, 19:42    #90

Kiedyś ekipa, która słuchała różnych gatunków i się wspierała by przetrwały, dziś prywatne wojenki i rozłam na hs i hc :D
Śmieszne jest to, że wszyscy dorośli, a skaczą sobie do gardeł o nic nie znaczącą muzykę.
Trzymam zdanie Friza oczywiście, tylko znając to forum, nie wchodzę w potyczki słowne z hsowcami.
Inni mają więcej czasu i energii na to więc sobie to uskuteczniają. Forum żyje !

Podziękowali:netya, BEBE, CiachO, Daron37
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)