Zamknięty przez: Rafir 03-05-2010, 12:37 | |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Dołączył: 25 Kwi 2007 Wiek: 46 Posty: 4622 (0,65/dzień) Piwa: 484 Skąd: Zabrze  | Wysłany: 01-03-2010, 16:13 | #601
|
| | a ja proponuje lepiej zrobic konkurs kreatywny - jak ? zeby wyslac zdjecie w jaki sposob to WY promujecie toxicatora - czyli najbardziej oryginalne, spektakularne lub smieszne zdjecie na promocje toxica poprzez pokazanie jej nazwy w miejscu gdzie inni zobacza |
Dobry pomysl. Moze byc tak a moga byc pytaniana wiedze hardowa oba pomysly dobre... Co do zrzutek charytatywnych jak jest to cos konrketnego i konkretnie zrobione to zawsze chetny... | _________________
  | |
| |
 | |
|
Informacje Dołączył: 28 Mar 2007 Wiek: 41 Posty: 6563 (0,93/dzień) Piwa: 2448 Skąd: ChorzĂłw Batory  | Wysłany: 01-03-2010, 18:31 | #602
|
| tiaaa. i ja mam niby decydowac komu dac a komu nie ? nie da rady bedzie konkurs, jedno pytanie i pierwsze osoby co odpowiedza wygraja bilety tak ja to widze | _________________
 [ Movies From Parties ] | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 02 Cze 2007 Wiek: 37 Posty: 536 (0,08/dzień) Piwa: 2 Skąd: RzeszĂłw/Krakow  | Wysłany: 01-03-2010, 19:00 | #603
|
| | ResQ ma dobry pomysĹ z tÄ
promocjÄ
i w tym kierunku bym ruszyl. A wyboru ktĂłre zdjecie jest najlepsze mozemy wszyscy zadecydowac tutaj. | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 28 Mar 2007 Wiek: 41 Posty: 6563 (0,93/dzień) Piwa: 2448 Skąd: ChorzĂłw Batory  | Wysłany: 01-03-2010, 19:04 | #604
|
| narazie ciiii juz z tymi billetami bo narazie nie ma nic i czekam na info. bedzie odpowiedni temat jak beda | _________________
 [ Movies From Parties ] | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 31 Mar 2007 Wiek: 36 Posty: 2740 (0,39/dzień) Piwa: 58 Skąd: Berza, Ruda Ĺl  | Wysłany: 01-03-2010, 20:02 | #605
|
| | ResQ napisał/a: | | a ja proponuje lepiej zrobic konkurs kreatywny - jak ? zeby wyslac zdjecie... |
pt. POKA CYCKA
nie ma takiego oszukiwania, dziekuje, dobranoc | _________________
 | |
| |
 | |
ResQ Hardstyle / Hardcore

Informacje Dołączył: 11 Cze 2008 Wiek: 39 Posty: 2654 (0,4/dzień) Piwa: 634 Skąd: MyĹlenice  | Wysłany: 02-03-2010, 13:50 | #606
|
| | INTRODUCTION
Hardcore will never die?
Pod koniec lat 90-tych scena Hardcore stopniaĹa, jak Ĺnieg na sĹoĹcu - ale mocny rdzeĹ zachowaĹ siÄ, w oczekiwaniu na coĹ naprawdÄ wielkiego.
DziesiÄÄ lat później nad ĹlÄ
sk nadciÄ
gajÄ
ciemne chmury. Na ChorzĂłw spada nowy styl ciÄĹźkich imprez: TOXICATOR. Czysty Hardcore i Hardstyle . Jest bardziej bezlitosny niĹź wszystko, co byĹo do tej pory.
Z poczÄ
tkiem nowego wieku wielcy mistrzowie dĹşwiÄku zaostrzyli formuĹÄ Techno i Schranz, aĹź w koĹcu staĹo siÄ ... : Hardtechno wymknÄĹo siÄ z laboratoriĂłw i wĹźarĹo siÄ jak kwas do uszu wszystkich tych, ktĂłrzy lubiÄ
sĹuchaÄ czegoĹ mocniejszego.
W tym samym czasie w Holandii mĹode postaci Hardcore'u, odizolowaĹy element prÄdkoĹci i zmiksowali go w probĂłwce z melodiami Trance. PowstaĹ Hardstyle - ĹwieĹźy jak z wirĂłwki. Klasyczny Hardcore odnalazĹ swych rewolucjonistĂłw.
Jak pierwiastki chemiczne, Hardstyle i Hardcore przemieszczaĹy siÄ w kierunku ciÄĹźkiego Techno. PowstaĹa mieszanina, ktĂłra skruszyĹa wszystkie akustyczne granice. KaĹźdy, kto to przeĹźyĹ, mĂłwi na to: TOXICATOR !.
Kto siÄ z tym zetknÄ
Ĺ, nie jest juĹź tÄ
samÄ
osobÄ
. Pierwsze symptomy infekcji, takie jak zamiĹowanie do ciÄĹźkich basĂłw i sfaĹszowanych dĹşwiÄkĂłw, to tylko stadium poczÄ
tkowe ... to TOXICATOR!.
UWAGA, UWAGA!!!!!!!!
Do dnia dzisiejszego nie odkryto antidotum na TOXICATOR!. |
nie zeby cos - ale rozsmieszyl mnie tekst "mocny rdzen" - prawie jak twardy rdzien od Torpexa no i "ĹwieĹźy jak z wirĂłwki"
ale swoja droga - pozmieniac lekko i koncepcja ciekawa | _________________ ResQ (HS): www.djresq.pl | https://www.facebook.com/ResQDJ
Outworld (HC): http://www.facebook.com/outworldhardcore | | Ostatnio zmieniony przez ResQ 02-03-2010, 13:52, w całości zmieniany 2 razy | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 11 Lip 2007 Posty: 2788 (0,4/dzień) Piwa: 215 Skąd: ChoRzĂłw  | Wysłany: 02-03-2010, 13:53 | #607
|
| | ResQ napisał/a: | | INTRODUCTION
Hardcore will never die?
Pod koniec lat 90-tych scena Hardcore stopniaĹa, jak Ĺnieg na sĹoĹcu - ale mocny rdzeĹ zachowaĹ siÄ, w oczekiwaniu na coĹ naprawdÄ wielkiego.
DziesiÄÄ lat później nad ĹlÄ
sk nadciÄ
gajÄ
ciemne chmury. Na ChorzĂłw spada nowy styl ciÄĹźkich imprez: TOXICATOR. Czysty Hardcore i Hardstyle . Jest bardziej bezlitosny niĹź wszystko, co byĹo do tej pory.
Z poczÄ
tkiem nowego wieku wielcy mistrzowie dĹşwiÄku zaostrzyli formuĹÄ Techno i Schranz, aĹź w koĹcu staĹo siÄ ... : Hardtechno wymknÄĹo siÄ z laboratoriĂłw i wĹźarĹo siÄ jak kwas do uszu wszystkich tych, ktĂłrzy lubiÄ
sĹuchaÄ czegoĹ mocniejszego.
W tym samym czasie w Holandii mĹode postaci Hardcore'u, odizolowaĹy element prÄdkoĹci i zmiksowali go w probĂłwce z melodiami Trance. PowstaĹ Hardstyle - ĹwieĹźy jak z wirĂłwki. Klasyczny Hardcore odnalazĹ swych rewolucjonistĂłw.
Jak pierwiastki chemiczne, Hardstyle i Hardcore przemieszczaĹy siÄ w kierunku ciÄĹźkiego Techno. PowstaĹa mieszanina, ktĂłra skruszyĹa wszystkie akustyczne granice. KaĹźdy, kto to przeĹźyĹ, mĂłwi na to: TOXICATOR !.
Kto siÄ z tym zetknÄ
Ĺ, nie jest juĹź tÄ
samÄ
osobÄ
. Pierwsze symptomy infekcji, takie jak zamiĹowanie do ciÄĹźkich basĂłw i sfaĹszowanych dĹşwiÄkĂłw, to tylko stadium poczÄ
tkowe ... to TOXICATOR!.
UWAGA, UWAGA!!!!!!!!
Do dnia dzisiejszego nie odkryto antidotum na TOXICATOR!. |
nie zeby cos - ale rozsmieszyl mnie tekst "mocny rdzen" - prawie jak twardy rdzien od Torpexa no i "ĹwieĹźy jak z wirĂłwki"
ale swoja droga - pozmieniac lekko i koncepcja ciekawa | Kto to ku*wa napisal?! XD POLEGLEM! | _________________ Thao aka TaĹo aka Taho aka TarĹo aka Tato aka Tako aka Tao Tao
| | [Dzisiaj 22] maly: jak to kiedyĹ Rozi na hardwindzie napisaĹ: Always mam, a to byĹa nazwa tracka |
| |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 29 Cze 2007 Wiek: 41 Posty: 3302 (0,47/dzień) Piwa: 471 Skąd: DÄ
browa GĂłrnicza  | Wysłany: 02-03-2010, 13:57 | #608
|
| | HaRdLoLa** napisał/a: | | Rafir napisał/a: | | A ja proponuje daÄ wejĹciĂłwki ludziom, ktĂłrzy nie pracujÄ
|
JA NIE PRACUJE!!!!!! |
bo wolisz sie opierdalaÄ Ty nic nie dostaniesz | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 31 Sty 2010 Wiek: 35 Posty: 1546 (0,26/dzień) Piwa: 220 Skąd: inny wymiar  | Wysłany: 02-03-2010, 13:58 | #609
|
| | Rafir napisał/a: | | HaRdLoLa** napisał/a: | | Rafir napisał/a: | | A ja proponuje daÄ wejĹciĂłwki ludziom, ktĂłrzy nie pracujÄ
|
JA NIE PRACUJE!!!!!! |
bo wolisz sie opierdalaÄ Ty nic nie dostaniesz |
no to ja dostane za Janette:D | _________________
| |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 11 Lip 2007 Posty: 2788 (0,4/dzień) Piwa: 215 Skąd: ChoRzĂłw  | Wysłany: 02-03-2010, 14:02 | #610
|
| | Nie przeginacie troche? | _________________ Thao aka TaĹo aka Taho aka TarĹo aka Tato aka Tako aka Tao Tao
| | [Dzisiaj 22] maly: jak to kiedyĹ Rozi na hardwindzie napisaĹ: Always mam, a to byĹa nazwa tracka |
| |
| |
 | |
| |