1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposb pokojowy. 2. Cierpliwo i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzie. Czasami trzeba poczeka. 3. Czytaj uwanie posty. Staraj sie nie zadawa pyta ktre byo zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako e nie kady regulamin jest perfekcyjnym ideaem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- moe ukara ostrzeeniem uytkownika, jeeli uzna to za suszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisa na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
a moze MPT nie zalatwia tych dji tylo ta oragnizacja z ktora wspołpracuje ( nie wiem jak ona sie zwala ) jakby nie patrzec na ich imprezach w De graja te same nazwiska i ta pani ANAGENETIC tez
D.O.A nie będzie bo Nick Marchetti nie żyje od kilku lat (od 1997 roku). Dj Skinhead to Chesler aka Horrorist, i ma stawkę z kosmosu więc na to nie licz.. Stickhead aka Miro mógł być rok temu ale się wykręcał bo marudził że gra teraz swoje elektro-house'y i nie chce mieć nic wspólnego z HC. Ponoć w tym roku mu się poodkręcało ale dziękujemy już temu Panu. Nordcore.. hmm Rod Bolts tylko by się nadawał z tej ekipy. Ogólnie piszesz o rzeźnikach jakby nikogo po nich nie było
a moze MPT nie zalatwia tych dji tylo ta oragnizacja z ktora wspołpracuje ( nie wiem jak ona sie zwala ) jakby nie patrzec na ich imprezach w De graja te same nazwiska i ta pani ANAGENETIC tez
w DE jest jako Hs to dlaczego u nas ma pizgać HC? niech dadzą ten sam skład co z De w całości i gatara..
Ale MPT daje dupy..dać ją na HS, zaprosić AniMe na HC, a nie pierdolić się z laską od hs'u..
albo Miss Zelde nie jest piekna bo to nie konkurs pieknosci ale zagrac to ptrafi ... cudownie i jak swietnie czuje muzyke jak gra najlpesza specjalista puci pieknej od early terror i gabber w Nl
D.O.A nie będzie bo Nick Marchetti nie żyje od kilku lat (od 1997 roku). Dj Skinhead to Chesler aka Horrorist, i ma stawkę z kosmosu więc na to nie licz.. Stickhead aka Miro mógł być rok temu ale się wykręcał bo marudził że gra teraz swoje elektro-house'y i nie chce mieć nic wspólnego z HC. Ponoć w tym roku mu się poodkręcało ale
tyle to i ja wiem ze nie sa aktywni na scenie ale chcialbym zeby takie nuty goscily n Toxicu bo nie trawie wiekszosci nowej generacji hc i to samo Terror .Ale to tylko moje zdanie i gusta he he a D.O.A to nie tylko Nick Marchetti cala ekipa Sal Mineo, Carl Carinci New York City .pozdr