Zamknity przez: Rafir 03-05-2010, 12:37 | |
| Autor | Wiadomo |
Informacje Doczy: 29 Mar 2007 Posty: 87 (0,01/dzie) Piwa: 5 Skd: gliwice  | Wysany: 27-04-2010, 17:57 | #1421
|
| I ja tez bym chcial bardzo podziekowac tym, ktorzy przybyli i dobrze przyjeli mojego seta
P.S. - czytajac Wasze wypowiedzi moi drodzy, dochodze do wniosku ze wiekszosc z Was zatrzymala sie w epoce kamienia lupanego, jestescie wręcz w dupie jesli chodzi o postep w muzyce (kieruje to do zwolennikow hardstyle, a nie ciezszych i szybszych brzmien - bo sam sie na nich nie znam) Owa wypowiedz jest reakcją co do oceny nawet nie mojego seta na tym forum, a wszystkich setow zagranicznych dj`i na tej imrpezie grajacych hs ( i mowie tylko o opiniach na forum - bo widzialem ze na zywo przyjecie melodyjnego seta zlozonego w 3/4 z nowych numerow bylo bardzo pozytywne) Ja nie wiem czy Ci co tu sie wypowiadaja odwiedzaja czasem imrpezy z innymi klimatami...mam wrazenie ze nie... ludzie otworzcie oczy- muzyka ewoluuje, zmieniaja sie trendy, a za nimi gusta ludzi... a Wy nadal jestescie na etapie poczatkow hs w Polsce albo jeszcze wczesniej, czy nie sciagacie i nie sluchacie w ogole nowych numerow? nie znacie ich? zatrzymaliscie sie na roku 2006/7? ... bo ja juz nie wiem o co tu chodzi Na innych imprezach w PL na ktorych dominuja klimaty trance/house ,zapraszani dj`e graja najnowsze produkcje i wszyscy zadowoleni, a wam- jak zaproszeni Dj`e zagraja to co jest dzis grane na imrpezach w innych krajach - wszystko nie pasuje...
Zeby sie nie rozpisywac, widze ze nie warto wybierac w nowych perelkach gdy sie dla was gra,wystarczy tylko siegnac po stare wykapiory i wszyscy ujarani bedą, ... i nadal bedziemy krajem ktory w swiecie hardstylu nigdy nie istnial i nie zaistnieje - a czemu, bo sie zatrzymaliscie w prehistorii i nie idziecie z postepem, to co gdzie indziej na topie - dla was wciaz jest jakas fikcją z przyszlosci...
oczywiscie nie kieruje tego do ogolu ,kazdy ma swoje zdanie- ja mam wlasnie takie
Pozdro , Sky | |
| |
 | |
|
Informacje Doczy: 15 Sie 2009 Wiek: 36 Posty: 403 (0,06/dzie) Piwa: 25 Skd: Szczecin  | Wysany: 27-04-2010, 18:25 | #1422
|
| a ja mam takie że mi się bardziej podobało to jak grał
ResQ, Enigmato i Driver niż Mystery Vortex HSM zagrał bardzo fajnie
i nie chodzi tu o postęp ale o to że mimo iż z hsem mam do czynienia od jakiś 5 lat to i tak wolę stare wałki bo nowe to jakieś takie kur** danceowe są . | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 14 Wrz 2008 Wiek: 36 Posty: 500 (0,08/dzie) Piwa: 46 Skd: Sosnowiec  | Wysany: 27-04-2010, 20:08 | #1423
|
| | exxclusive napisa/a: | | ludzie otworzcie oczy- muzyka ewoluuje, zmieniaja sie trendy, a za nimi gusta ludzi... a Wy nadal jestescie na etapie poczatkow hs w Polsce albo jeszcze wczesniej, czy nie sciagacie i nie sluchacie w ogole nowych numerow? nie znacie ich? zatrzymaliscie sie na roku 2006/7? ... |
Hardstyle ewoluuje ale na gorsze i to duzo gorsze. To juz jest praktycznie inny styl, kiczowaty i komercyjny. Coraz mniej ma to wspolnego z pojeciem "hard".
| exxclusive napisa/a: | | Na innych imprezach w PL na ktorych dominuja klimaty trance/house ,zapraszani dj`e graja najnowsze produkcje i wszyscy zadowoleni, a wam- jak zaproszeni Dj`e zagraja to co jest dzis grane na imrpezach w innych krajach - wszystko nie pasuje... |
Bo to jest muzyka dla mas i w ogole... Szkoda sie rozpisywac bo nie ma co porownywac Hardstyle'u do jakis komercyjnych House'ow czy innych pasci.
| exxclusive napisa/a: | | Zeby sie nie rozpisywac, widze ze nie warto wybierac w nowych perelkach gdy sie dla was gra,wystarczy tylko siegnac po stare wykapiory i wszyscy ujarani bedą, ... i nadal bedziemy krajem ktory w swiecie hardstylu nigdy nie istnial i nie zaistnieje - a czemu, bo sie zatrzymaliscie w prehistorii i nie idziecie z postepem, to co gdzie indziej na topie - dla was wciaz jest jakas fikcją z przyszlosci... |
Te nowe "perelki" zazwyczaj maja guzik wspolnego z HS'em a niektorzy maja wyjebane na komercyjne zakapiory, wola posluchac starego, dobrego early | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 31 Lip 2007 Wiek: 35 Posty: 1698 (0,24/dzie) Piwa: 582 Skd: Sosnowiec  | Wysany: 27-04-2010, 20:13 | #1424
|
| Spodziewam się teraz mega offtopu w związku z postem Sky'a, dlatego od razu przekierowywuje do tego temat: http://hardforum.com.pl/v...=3327&start=135 tam sobie piszcie. Chociaż tam już zapewne jest wszystko napisane. | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 15 Pa 2008 Wiek: 45 Posty: 50 (0,01/dzie) Piwa: 0 Skd: Zielona Góra  | Wysany: 27-04-2010, 20:31 | #1425
|
| Zeby sie nie rozpisywac, widze ze nie warto wybierac w nowych perelkach gdy sie dla was gra,wystarczy tylko siegnac po stare wykapiory i wszyscy ujarani bedą, ... i nadal bedziemy krajem ktory w swiecie hardstylu nigdy nie istnial i nie zaistnieje - a czemu, bo sie zatrzymaliscie w prehistorii i nie idziecie z postepem, to co gdzie indziej na topie - dla was wciaz jest jakas fikcją z przyszlosci...
SKY a moze poprostu jestesmy koneserami tego co dobre ,NUS niejest zły sam lubie posłuchać w domu lub aucie. | _________________ EHS-tylko to w żyćiu sie liczy | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 11 Lis 2008 Wiek: 38 Posty: 988 (0,15/dzie) Piwa: 616 Skd: Chrzanów  | Wysany: 27-04-2010, 20:37 | #1426
|
| exxclusive,
Czyli załóżmy że twojego seta na toxi słuchało 200 osób. Twierdzisz że ludziom się podobało. Na forum czytasz około powiedzmy 20 nie pochwalnych opinii. Z prostego rachunku wynika że większości się podoba. Wiec ja nie rozumiem dlaczego atakujesz ludzi którym się nie podobał. Przecież to ich prawo. Jednym się podoba drugim nie. Mają takie samo prawo do słów krytyki co do pochwał. Ty w swoim wywodzie twierdzisz: "muzyka ewoluuje, ta muzyka musi się wam podobać BO TAKIE SĄ TRENDY i nie macie wyboru" tylko widzisz MY słuchacze nie jesteśmy robotami które można przeprogramować i zmienić gust muzyczny. Zapraszam do lektury w temacie który podał maly. pozdrawiam
edit i prędzej szczezne niż pozwolę by tamten HS odszedł w zapomnienie! Całe szczęście są jeszcze ludzie którzy ten HS kochają. | | Ostatnio zmieniony przez ADEN 27-04-2010, 20:42, w caoci zmieniany 2 razy | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 29 Mar 2007 Wiek: 38 Posty: 6259 (0,88/dzie) Piwa: 2350 Skd: z Ukrainy  | Wysany: 27-04-2010, 20:45 | #1427
|
| | maly napisa/a: | Spodziewam się teraz mega offtopu w związku z postem Sky'a, dlatego od razu przekierowywuje do tego temat: http://hardforum.com.pl/v...=3327&start=135 tam sobie piszcie. Chociaż tam już zapewne jest wszystko napisane. |
Dalsze ciągniecie tematu o rozwoju HS'u w tym temacie = WARN! | _________________ Uwaga! Powyzszy post -jakkolwiek brzmi- jest niesmieszny.
 | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 29 Mar 2007 Posty: 87 (0,01/dzie) Piwa: 5 Skd: gliwice  | Wysany: 27-04-2010, 21:56 | #1428
|
| @ SBD - zgadzam sie z Toba ze stary hs byl duzo lepszy, ale jasne jest ze zapraszajac gwiazdy z zachodu by jakos 'ledwo bo ledwo' ta muzyka w PL funkcjonowala, trzeba sie liczyc z tym ze zagraja nustyle a nie early... i co znow wiekszosc powie ze dupiato zagrali... wiec po co je zapraszac?
@ Aden - uwierz stary ze nie chodzi o krytyke mojego seta, tylko o same podejscie wiekszosci tu obecnych do tego co obecnie jest na swiecie grane - my tego nie zmienimy mowiac "ze wolimy starsze" bo PL w tym swiecie praktycznie nie istnieje, takim sposobem to tylko sie dobijemy , jesli ludzie zaczna rezygnowac z hardstylowych imprez na ktorych gra sie lzej niz kiedys, to te imprezy calkiem wymrą...sami zobaczcie ze wszystkie kluby ktore jakis czas temu robily "HS NIGHTY" zaczynaja z nich rezygnowac... co bedzie dalej chyba kazdy sie domysla
Ale nie ma co plakac, mysle ze kazdy pomarudzi a kolejna edycja bedzie i publika dopisze jeszcze wieksza... Pocieszam sie tym ze na forum wielu zrzędzi , a jednak obecni na Toxi bawili sie dobrze na kazdym secie do 1ej w nocy(bo potem zniklem) i oby tak bylo dalej, ode mnie tyle Pozdro | | Ostatnio zmieniony przez exxclusive 27-04-2010, 21:58, w caoci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 09 Pa 2007 Wiek: 49 Posty: 1043 (0,15/dzie) Piwa: 349 Skd: Gliwice / Chorzów  | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 11 Lis 2008 Wiek: 38 Posty: 988 (0,15/dzie) Piwa: 616 Skd: Chrzanów  | Wysany: 27-04-2010, 22:37 | #1430
|
| Uważam że nikt Ci Sky nie bronił grac EHS'u skoro mówisz że go lubisz ale podjąłeś taką a nie inną decyzje. Więc powinieneś liczyć się z taką reakcją ludzi. Tutaj nie bardzo set przypadł do gustu ale na innych forach może inaczej go odebrano | |
| |
 | |
| |