Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposb pokojowy.
2. Cierpliwo i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzie. Czasami trzeba poczeka.
3. Czytaj uwanie posty. Staraj sie nie zadawa pyta ktre byo zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako e nie kady regulamin jest perfekcyjnym ideaem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- moe ukara ostrzeeniem uytkownika, jeeli uzna to za suszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisa na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastpny temat

Tagi tematu: 04, 2010, 24, chorzow, hala, kapelusz, toxicator

Zamknity przez: Rafir
03-05-2010, 12:37
24.04.2010 - TOXICATOR @ Hala Kapelusz, Chorzów
Autor Wiadomo
exxclusive 

Informacje
Doczy: 29 Mar 2007
Piwa: 5
Skd: gliwice

Wysany: 27-04-2010, 17:57    #1421

I ja tez bym chcial bardzo podziekowac tym, ktorzy przybyli i dobrze przyjeli mojego seta :)

P.S. - czytajac Wasze wypowiedzi moi drodzy, dochodze do wniosku ze wiekszosc z Was zatrzymala sie w epoce kamienia lupanego, jestescie wręcz w dupie jesli chodzi o postep w muzyce (kieruje to do zwolennikow hardstyle, a nie ciezszych i szybszych brzmien - bo sam sie na nich nie znam) :/ Owa wypowiedz jest reakcją co do oceny nawet nie mojego seta na tym forum, a wszystkich setow zagranicznych dj`i na tej imrpezie grajacych hs ( i mowie tylko o opiniach na forum - bo widzialem ze na zywo przyjecie melodyjnego seta zlozonego w 3/4 z nowych numerow bylo bardzo pozytywne)
Ja nie wiem czy Ci co tu sie wypowiadaja odwiedzaja czasem imrpezy z innymi klimatami...mam wrazenie ze nie... ludzie otworzcie oczy- muzyka ewoluuje, zmieniaja sie trendy, a za nimi gusta ludzi... a Wy nadal jestescie na etapie poczatkow hs w Polsce albo jeszcze wczesniej, czy nie sciagacie i nie sluchacie w ogole nowych numerow? nie znacie ich? zatrzymaliscie sie na roku 2006/7? ... bo ja juz nie wiem o co tu chodzi
Na innych imprezach w PL na ktorych dominuja klimaty trance/house ,zapraszani dj`e graja najnowsze produkcje i wszyscy zadowoleni, a wam- jak zaproszeni Dj`e zagraja to co jest dzis grane na imrpezach w innych krajach - wszystko nie pasuje...

Zeby sie nie rozpisywac, widze ze nie warto wybierac w nowych perelkach gdy sie dla was gra,wystarczy tylko siegnac po stare wykapiory i wszyscy ujarani bedą, ... i nadal bedziemy krajem ktory w swiecie hardstylu nigdy nie istnial i nie zaistnieje - a czemu, bo sie zatrzymaliscie w prehistorii i nie idziecie z postepem, to co gdzie indziej na topie - dla was wciaz jest jakas fikcją z przyszlosci...

oczywiscie nie kieruje tego do ogolu ,kazdy ma swoje zdanie- ja mam wlasnie takie

Pozdro , Sky

rage 

Informacje
Doczy: 15 Sie 2009
Piwa: 25
Skd: Szczecin

$ wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 27-04-2010, 18:25    #1422

a ja mam takie że mi się bardziej podobało to jak grał

ResQ, Enigmato i Driver niż Mystery Vortex HSM zagrał bardzo fajnie

i nie chodzi tu o postęp ale o to że mimo iż z hsem mam do czynienia od jakiś 5 lat to i tak wolę stare wałki bo nowe to jakieś takie kur** danceowe są .

SBD 
Ik Wil Hakke!

Informacje
Doczy: 14 Wrz 2008
Piwa: 46
Skd: Sosnowiec

Wysany: 27-04-2010, 20:08    #1423

exxclusive napisa/a:
ludzie otworzcie oczy- muzyka ewoluuje, zmieniaja sie trendy, a za nimi gusta ludzi... a Wy nadal jestescie na etapie poczatkow hs w Polsce albo jeszcze wczesniej, czy nie sciagacie i nie sluchacie w ogole nowych numerow? nie znacie ich? zatrzymaliscie sie na roku 2006/7? ...

Hardstyle ewoluuje ale na gorsze i to duzo gorsze. To juz jest praktycznie inny styl, kiczowaty i komercyjny. Coraz mniej ma to wspolnego z pojeciem "hard".

exxclusive napisa/a:
Na innych imprezach w PL na ktorych dominuja klimaty trance/house ,zapraszani dj`e graja najnowsze produkcje i wszyscy zadowoleni, a wam- jak zaproszeni Dj`e zagraja to co jest dzis grane na imrpezach w innych krajach - wszystko nie pasuje...

Bo to jest muzyka dla mas i w ogole... Szkoda sie rozpisywac bo nie ma co porownywac Hardstyle'u do jakis komercyjnych House'ow czy innych pasci.

exxclusive napisa/a:
Zeby sie nie rozpisywac, widze ze nie warto wybierac w nowych perelkach gdy sie dla was gra,wystarczy tylko siegnac po stare wykapiory i wszyscy ujarani bedą, ... i nadal bedziemy krajem ktory w swiecie hardstylu nigdy nie istnial i nie zaistnieje - a czemu, bo sie zatrzymaliscie w prehistorii i nie idziecie z postepem, to co gdzie indziej na topie - dla was wciaz jest jakas fikcją z przyszlosci...

Te nowe "perelki" zazwyczaj maja guzik wspolnego z HS'em a niektorzy maja wyjebane na komercyjne zakapiory, wola posluchac starego, dobrego early ^_^

maly 
aka. m4h

Informacje
Doczy: 31 Lip 2007
Piwa: 582
Skd: Sosnowiec

$ wspomagacz (Ilo: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 27-04-2010, 20:13    #1424

Spodziewam się teraz mega offtopu w związku z postem Sky'a, dlatego od razu przekierowywuje do tego temat: http://hardforum.com.pl/v...=3327&start=135 tam sobie piszcie. :) Chociaż tam już zapewne jest wszystko napisane. ;p

kulson 

Informacje
Doczy: 15 Pa 2008
Piwa: 0
Skd: Zielona Góra

Wysany: 27-04-2010, 20:31    #1425

SKY a moze poprostu jestesmy koneserami tego co dobre ,NUS niejest zły sam lubie posłuchać w domu lub aucie.

ADEN 

Informacje
Doczy: 11 Lis 2008
Piwa: 616
Skd: Chrzanów

$ wspomagacz (Ilo: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 27-04-2010, 20:37    #1426

exxclusive,

Czyli załóżmy że twojego seta na toxi słuchało 200 osób. Twierdzisz że ludziom się podobało. Na forum czytasz około powiedzmy 20 nie pochwalnych opinii. Z prostego rachunku wynika że większości się podoba. Wiec ja nie rozumiem dlaczego atakujesz ludzi którym się nie podobał. Przecież to ich prawo. Jednym się podoba drugim nie. Mają takie samo prawo do słów krytyki co do pochwał.
Ty w swoim wywodzie twierdzisz: "muzyka ewoluuje, ta muzyka musi się wam podobać BO TAKIE SĄ TRENDY i nie macie wyboru" tylko widzisz MY słuchacze nie jesteśmy robotami które można przeprogramować i zmienić gust muzyczny. Zapraszam do lektury w temacie który podał maly.
pozdrawiam :)

edit
i prędzej szczezne niż pozwolę by tamten HS odszedł w zapomnienie! Całe szczęście są jeszcze ludzie którzy ten HS kochają.
Ostatnio zmieniony przez ADEN 27-04-2010, 20:42, w caoci zmieniany 2 razy  

Daron37 
HARDróżnik

Informacje
Piwa: 2350
Skd: z Ukrainy

$ wspomagacz (Ilo: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 2)

Wysany: 27-04-2010, 20:45    #1427

maly napisa/a:
Spodziewam się teraz mega offtopu w związku z postem Sky'a, dlatego od razu przekierowywuje do tego temat: http://hardforum.com.pl/v...=3327&start=135 tam sobie piszcie. :) Chociaż tam już zapewne jest wszystko napisane. ;p

Dalsze ciągniecie tematu o rozwoju HS'u w tym temacie = WARN!

exxclusive 

Informacje
Piwa: 5
Skd: gliwice

Wysany: 27-04-2010, 21:56    #1428

@ SBD - zgadzam sie z Toba ze stary hs byl duzo lepszy, ale jasne jest ze zapraszajac gwiazdy z zachodu by jakos 'ledwo bo ledwo' ta muzyka w PL funkcjonowala, trzeba sie liczyc z tym ze zagraja nustyle a nie early... i co znow wiekszosc powie ze dupiato zagrali... wiec po co je zapraszac?

@ Aden - uwierz stary ze nie chodzi o krytyke mojego seta, tylko o same podejscie wiekszosci tu obecnych do tego co obecnie jest na swiecie grane - my tego nie zmienimy mowiac "ze wolimy starsze" bo PL w tym swiecie praktycznie nie istnieje, takim sposobem to tylko sie dobijemy , jesli ludzie zaczna rezygnowac z hardstylowych imprez na ktorych gra sie lzej niz kiedys, to te imprezy calkiem wymrą...sami zobaczcie ze wszystkie kluby ktore jakis czas temu robily "HS NIGHTY" zaczynaja z nich rezygnowac... co bedzie dalej chyba kazdy sie domysla

Ale nie ma co plakac, mysle ze kazdy pomarudzi a kolejna edycja bedzie i publika dopisze jeszcze wieksza... ;p Pocieszam sie tym ze na forum wielu zrzędzi , a jednak obecni na Toxi bawili sie dobrze na kazdym secie do 1ej w nocy(bo potem zniklem) i oby tak bylo dalej, ode mnie tyle ;p Pozdro
Ostatnio zmieniony przez exxclusive 27-04-2010, 21:58, w caoci zmieniany 1 raz  

Driver 
HardStyle!

Informacje
Doczy: 09 Pa 2007
Piwa: 349
Skd: Gliwice / Chorzów

Wysany: 27-04-2010, 22:09    #1429

Goraco sie zrobilo widze w tym temacie ...secik juz na forum jezeli ktos ma ochote posluchac to Zapraszam ;)

http://www.hardforum.com....p=152558#152558

Pozdrawiam Driver!

ADEN 

Informacje
Doczy: 11 Lis 2008
Piwa: 616
Skd: Chrzanów

$ wspomagacz (Ilo: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 27-04-2010, 22:37    #1430

Uważam że nikt Ci Sky nie bronił grac EHS'u skoro mówisz że go lubisz ale podjąłeś taką a nie inną decyzje. Więc powinieneś liczyć się z taką reakcją ludzi. Tutaj nie bardzo set przypadł do gustu ale na innych forach może inaczej go odebrano :)

Wywietl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez moliwoci zmiany postw lub pisania odpowiedzi
1 uytkownikw czyta ten temat (1 Goci i 0 Anonimowych uytkownikw)
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wywietle: 64795
Odpowiedzi: 1454
Odwiedzin z google: 17728
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: