Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposb pokojowy.
2. Cierpliwo i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzie. Czasami trzeba poczeka.
3. Czytaj uwanie posty. Staraj sie nie zadawa pyta ktre byo zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako e nie kady regulamin jest perfekcyjnym ideaem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- moe ukara ostrzeeniem uytkownika, jeeli uzna to za suszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisa na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastpny temat

Tagi tematu: 04, 2010, 24, chorzow, hala, kapelusz, toxicator

Zamknity przez: Rafir
03-05-2010, 12:37
24.04.2010 - TOXICATOR @ Hala Kapelusz, Chorzów
Autor Wiadomo
maniaczka 

Informacje
Doczya: 30 Mar 2007
Piwa: 160
Skd: Bytom

$ wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 25-04-2010, 14:27    #1301

jak dla mnie najlepszy set HS to enigmato... reszta oczywiscie tez spoczko ;)
co do HC podobało mi sie wszystko prucz endymionów.. śmiech na sali! (mogli grac pierwsi) moja babcia by lepiej TT ułożyła.. po takiej godzinnej rozpiździe endymiony wyskoczyli z HOW LONG! no ja jebie poszłam w chuj pospacerowac... reszta WRĘCZ rozpizd!!! :D .. anime mi nogi zniszczyla wsumie :D niewiem czy to z powodu porobienia czy rzeczywiscie dobrze zagrała ;p no mnie sie pododbało :P
wystrój rzadne szał ciał.. nie było źle.. piwo po pierwszym łyku sobie podziekowałam :D (lepsza woda z kranu)
hamburgerów nie jadłam to niewiem ;p (nawet ziarnka sezamku z bułki bym nie przekasiła xD z przyczyn oczywistych)
ogólnie sie pobawiłam.. :D tragedi nie było :) fajnie bylo .. mordy moje kochane zobaczylam.. :) i jestem happy :)
Dodam tylko że dobrze że bilet wygrałam :P

Esio 

Informacje
Doczy: 27 Maj 2008
Piwa: 217
Skd: Ruda Ślonsko

$ wspomagacz (Ilo: 3)

Wysany: 25-04-2010, 14:40    #1302

jo właśnie wróciołch z afteru xD w ogóle after my spyndzili z gościym z Anglii kiery specjalnie przyjechoł na impreza :D

co do imprezy to jedynymi minusami były chaźle :/ bo fes dugo się czekało i ogródek piwny w kierym niy było praktycznie miejsca żeby postoć :/ a tak ogólnie to impreza zaczyła się do mie od godziny 2 :D sety HC fes dobre moim zdaniym , co do HSu to się ogólnie niy wsłuchiwołch jedynie co to set Enigmato fes mi się podoboł od reszty poloków niy słyszołch bo za późno zech przyjechoł podsumowując to impreza cało była na + . No i w końcu poznołch Kidy i Jano :D

dziynki wszystkim za udano impreza i do nastympnego razu :) pozdro 4 all

kulson 

Informacje
Doczy: 15 Pa 2008
Piwa: 0
Skd: Zielona Góra

Wysany: 25-04-2010, 14:42    #1303

Wiec napisze tak , na impreze dotarliśmy równo o 18 ,set ResQ-totalny odlot,zreszta odrazu jadac na impreze jechaliśmy z nastawieniem na polskich artystów.Wszycy polscy DJ zagrali obłednie ,bawiłem śie nonstop przez cztery godziny,poczym opadłem z śił.Chwila odpoczynku w śmiesznym namiocie piwnym ,z piwem za 7 zł (paranoja),i powrót na seta Mystery.Set tego goscia zjadliwy ,powiedziałbym nawet ze jak na NUS nawet dobry.Potem Vortex do którego twórczości mam wielki szacun.Zagrał dobże mocno włosko.Activator dlamnie tolalne nieporozumienie,zreszta słyszac go juz pare razy nigdy jego styl mi niepasował.Hardstyle Mafia totalna kupa jak dlamnie.niestety potem niemiałem już nietyle co sił,co było mi tak duszno i niedobze że postanowiliśmy iść do auta.Co do organizacji ,totalna porażka,duchota,drogie piwo,beznadziejne nagłośnienie,zero efektów scena jak na koncercie disco-polo.Gdybym niewygrał wejsćiówek i wydał bym kase a jechaliśmy 500 KM,to była by moja ostatnia wizyta na toxicator.

eni 

Informacje
Doczya: 14 Wrz 2008
Piwa: 8
Skd: sandomierz/kraków

$ wspomagacz (Ilo: 2)

Wysany: 25-04-2010, 15:01    #1304

byłam, widziałam i czuję się zniesmaczona. za taką chałę to ja podziękuję. jedynie towarzysko jak zawsze pierwsza klasa ;)

gratulacje dla naszej polskiej reprezentacji za godne seciki ;D

toxi is dead !!

Driver 
HardStyle!

Informacje
Doczy: 09 Pa 2007
Piwa: 349
Skd: Gliwice / Chorzów

Wysany: 25-04-2010, 15:02    #1305

Dziekuje wszystkim za impreze ;)
Fajnie bylo ale sie skonczylo, szacuneczek dla tych co byli na moim secie od samego poczatku ;)
Dla tych co nie byli badz przyjechali troche pozniej ,bede mial mala niespodzianke w postaci seta z Toxicator 2010 ;)

Co do reszty nie bede sie wypowiadal ;D

Pozdrawiam Driver!

AgaciA 
Industrial <3

Informacje
Doczya: 05 Sty 2008
Piwa: 79
Skd: Ruda Śląska

Wysany: 25-04-2010, 15:06    #1306

A Mi sie nawet podobało :D
Muzycznie z HS'u mało co wiem bo przyszłam dopiero przed 21
i generalnie wszystkie sety przegadalam:P
Jedynie bawiłam sie na secie HS Mafi bo nie miałam jeszcze okazji słyszeć generlanie na plus :)

Co do setów z HC wszystkieeeeeeee pięknie zagrane! :D
Producer i D-Passion dwa cudeńka ! :sweet: zdecydowanie jak dla Mnie to były sety imprezy!

Minusy hmm własciwie wszystko juz zostalo napisane
Jedynie dodam jeszcze szatnie- 10 zł za oddanie torebki, lekka przesada :P

Plusy:
ZNAJOMI, ZNAJOMI, ZNAJOMI !!! :D :D:D
Miłoo było spotkac sie z niektorymi bo dłuzszym lub krótszym czasie:)
Dzięki za wspolne wygłupy, picie, gadanie itp.:D
To chyba był największy urok tej imprezy :) :D

do następnej ;**:*

pelap 
Pusia

Informacje
Doczy: 05 Wrz 2007
Piwa: 88
Skd: Lohne

$ wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 25-04-2010, 15:09    #1307

Stoormtrooper ... niezle hakkuhy wywija :D

Gife 
F B I

Informacje
Doczy: 21 Wrz 2008
Piwa: 521
Skd: Poznań

Wysany: 25-04-2010, 15:19    #1308

pelap napisa/a:
Stoormtrooper ... niezle hakkuhy wywija :D

Wy se poszliście a ja jeszcze z Heetem i AniMe hakkuhy robili :hihi:
Ostatnio zmieniony przez Gife 25-04-2010, 15:23, w caoci zmieniany 1 raz  

noisyboy 

Informacje
Doczy: 19 Kwi 2008
Piwa: 660
Skd: Bytom

Wysany: 25-04-2010, 15:24    #1309

Mimo to iż ja jakimś wielkim motherfucker hardcore nie jestem to powiem że gdyby nie set Dj Producera to dla mnie ta biba była by daremna. Nudna oprawa, jak na festynie u nie no padaka. Ja taki piwosz i nawet ani jednego bronka tam nie kupiłem. To smakowało jak by wygazowali całe piwo, dolali wody mineralnej gazowanej i heja sprzedaż za 7,80 :D Polskie seciki eleganckie, począwszy od Pumby, na Enigmato kończąc. Dzięki wszystkim za bibe, za balety i inne rozkminki :D Do następnej :)

Donix 

Informacje
Doczy: 22 Pa 2007
Piwa: 7
Skd: Kalety

$ wspomagacz (Ilo: 2)

Wysany: 25-04-2010, 15:34    #1310

dla mnie tez to tak srendio wszystko wypadlo
sety PL DJ rewelka xD a reszta to tak z przymrozneiem oka... tzn gusta, sily, itp

co do organizacji to juz wszystko chyba zostalo napisane, ja tylko dodam ze na samym poczatku jak dzwi zostaly owarte do hali, poszlismy do szatni a potem na piwo z kuprytem, i laska co nalewala z takim umiechem na twarzy powiedziala "smacznego" i juz wtedy bylo wszystko jasna:P

Wywietl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez moliwoci zmiany postw lub pisania odpowiedzi
1 uytkownikw czyta ten temat (1 Goci i 0 Anonimowych uytkownikw)
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wywietle: 64759
Odpowiedzi: 1454
Odwiedzin z google: 17728
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: