Zamknity przez: Rafir 03-05-2010, 12:37 | |
| Autor | Wiadomo |
Informacje Doczya: 30 Mar 2007 Wiek: 37 Posty: 1703 (0,24/dzie) Piwa: 160 Skd: Bytom  | Wysany: 25-04-2010, 14:27 | #1301
|
| jak dla mnie najlepszy set HS to enigmato... reszta oczywiscie tez spoczko co do HC podobało mi sie wszystko prucz endymionów.. śmiech na sali! (mogli grac pierwsi) moja babcia by lepiej TT ułożyła.. po takiej godzinnej rozpiździe endymiony wyskoczyli z HOW LONG! no ja jebie poszłam w chuj pospacerowac... reszta WRĘCZ rozpizd!!! .. anime mi nogi zniszczyla wsumie niewiem czy to z powodu porobienia czy rzeczywiscie dobrze zagrała no mnie sie pododbało wystrój rzadne szał ciał.. nie było źle.. piwo po pierwszym łyku sobie podziekowałam (lepsza woda z kranu) hamburgerów nie jadłam to niewiem (nawet ziarnka sezamku z bułki bym nie przekasiła z przyczyn oczywistych) ogólnie sie pobawiłam.. tragedi nie było fajnie bylo .. mordy moje kochane zobaczylam.. i jestem happy Dodam tylko że dobrze że bilet wygrałam | _________________ ]:-> | |
| |
 | |
|
Informacje Doczy: 27 Maj 2008 Wiek: 35 Posty: 3268 (0,49/dzie) Piwa: 217 Skd: Ruda Ślonsko  | Wysany: 25-04-2010, 14:40 | #1302
|
| jo właśnie wróciołch z afteru w ogóle after my spyndzili z gościym z Anglii kiery specjalnie przyjechoł na impreza
co do imprezy to jedynymi minusami były chaźle bo fes dugo się czekało i ogródek piwny w kierym niy było praktycznie miejsca żeby postoć a tak ogólnie to impreza zaczyła się do mie od godziny 2 sety HC fes dobre moim zdaniym , co do HSu to się ogólnie niy wsłuchiwołch jedynie co to set Enigmato fes mi się podoboł od reszty poloków niy słyszołch bo za późno zech przyjechoł podsumowując to impreza cało była na + . No i w końcu poznołch Kidy i Jano
dziynki wszystkim za udano impreza i do nastympnego razu pozdro 4 all | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 15 Pa 2008 Wiek: 45 Posty: 50 (0,01/dzie) Piwa: 0 Skd: Zielona Góra  | Wysany: 25-04-2010, 14:42 | #1303
|
| | Wiec napisze tak , na impreze dotarliśmy równo o 18 ,set ResQ-totalny odlot,zreszta odrazu jadac na impreze jechaliśmy z nastawieniem na polskich artystów.Wszycy polscy DJ zagrali obłednie ,bawiłem śie nonstop przez cztery godziny,poczym opadłem z śił.Chwila odpoczynku w śmiesznym namiocie piwnym ,z piwem za 7 zł (paranoja),i powrót na seta Mystery.Set tego goscia zjadliwy ,powiedziałbym nawet ze jak na NUS nawet dobry.Potem Vortex do którego twórczości mam wielki szacun.Zagrał dobże mocno włosko.Activator dlamnie tolalne nieporozumienie,zreszta słyszac go juz pare razy nigdy jego styl mi niepasował.Hardstyle Mafia totalna kupa jak dlamnie.niestety potem niemiałem już nietyle co sił,co było mi tak duszno i niedobze że postanowiliśmy iść do auta.Co do organizacji ,totalna porażka,duchota,drogie piwo,beznadziejne nagłośnienie,zero efektów scena jak na koncercie disco-polo.Gdybym niewygrał wejsćiówek i wydał bym kase a jechaliśmy 500 KM,to była by moja ostatnia wizyta na toxicator. | _________________ EHS-tylko to w żyćiu sie liczy | |
| |
 | |
Informacje Doczya: 14 Wrz 2008 Wiek: 35 Posty: 933 (0,14/dzie) Piwa: 8 Skd: sandomierz/kraków  | Wysany: 25-04-2010, 15:01 | #1304
|
| byłam, widziałam i czuję się zniesmaczona. za taką chałę to ja podziękuję. jedynie towarzysko jak zawsze pierwsza klasa
gratulacje dla naszej polskiej reprezentacji za godne seciki
toxi is dead !! | _________________ nie każdy rozumie, że myśli; wielu myśli, że rozumie | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 09 Pa 2007 Wiek: 49 Posty: 1043 (0,15/dzie) Piwa: 349 Skd: Gliwice / Chorzów  | |
| |
 | |
Informacje Doczya: 05 Sty 2008 Wiek: 37 Posty: 607 (0,09/dzie) Piwa: 79 Skd: Ruda Śląska  | Wysany: 25-04-2010, 15:06 | #1306
|
| A Mi sie nawet podobało Muzycznie z HS'u mało co wiem bo przyszłam dopiero przed 21 i generalnie wszystkie sety przegadalam:P Jedynie bawiłam sie na secie HS Mafi bo nie miałam jeszcze okazji słyszeć generlanie na plus
Co do setów z HC wszystkieeeeeeee pięknie zagrane! Producer i D-Passion dwa cudeńka ! zdecydowanie jak dla Mnie to były sety imprezy!
Minusy hmm własciwie wszystko juz zostalo napisane Jedynie dodam jeszcze szatnie- 10 zł za oddanie torebki, lekka przesada
Plusy: ZNAJOMI, ZNAJOMI, ZNAJOMI !!! :D:D Miłoo było spotkac sie z niektorymi bo dłuzszym lub krótszym czasie:) Dzięki za wspolne wygłupy, picie, gadanie itp.:D To chyba był największy urok tej imprezy :D
do następnej ;**:* | _________________ Because we are the HARDCORE HOOLIGANS !!!! | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 05 Wrz 2007 Wiek: 37 Posty: 3268 (0,47/dzie) Piwa: 88 Skd: Lohne  | Wysany: 25-04-2010, 15:09 | #1307
|
| Stoormtrooper ... niezle hakkuhy wywija | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 21 Wrz 2008 Posty: 2664 (0,41/dzie) Piwa: 521 Skd: Poznań  | Wysany: 25-04-2010, 15:19 | #1308
|
| | pelap napisa/a: | Stoormtrooper ... niezle hakkuhy wywija |
Wy se poszliście a ja jeszcze z Heetem i AniMe hakkuhy robili | _________________ Kibol! | | Ostatnio zmieniony przez Gife 25-04-2010, 15:23, w caoci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 19 Kwi 2008 Wiek: 42 Posty: 1352 (0,2/dzie) Piwa: 660 Skd: Bytom  | Wysany: 25-04-2010, 15:24 | #1309
|
| Mimo to iż ja jakimś wielkim motherfucker hardcore nie jestem to powiem że gdyby nie set Dj Producera to dla mnie ta biba była by daremna. Nudna oprawa, jak na festynie u nie no padaka. Ja taki piwosz i nawet ani jednego bronka tam nie kupiłem. To smakowało jak by wygazowali całe piwo, dolali wody mineralnej gazowanej i heja sprzedaż za 7,80 Polskie seciki eleganckie, począwszy od Pumby, na Enigmato kończąc. Dzięki wszystkim za bibe, za balety i inne rozkminki Do następnej | _________________ www.myspace.com/noisyboypl | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 22 Pa 2007 Wiek: 38 Posty: 326 (0,05/dzie) Piwa: 7 Skd: Kalety  | Wysany: 25-04-2010, 15:34 | #1310
|
| dla mnie tez to tak srendio wszystko wypadlo sety PL DJ rewelka a reszta to tak z przymrozneiem oka... tzn gusta, sily, itp
co do organizacji to juz wszystko chyba zostalo napisane, ja tylko dodam ze na samym poczatku jak dzwi zostaly owarte do hali, poszlismy do szatni a potem na piwo z kuprytem, i laska co nalewala z takim umiechem na twarzy powiedziala "smacznego" i juz wtedy bylo wszystko jasna:P | |
| |
 | |
| |