Zamknity przez: Rafir 03-05-2010, 12:37 | |
| Autor | Wiadomo |
Informacje Doczya: 11 Sie 2009 Wiek: 34 Posty: 390 (0,06/dzie) Piwa: 12 Skd: HC'alemba  | Wysany: 25-04-2010, 12:53 | #1281
|
| na moje oko było więcej ludu | |
| |
 | |
|
Informacje Doczy: 06 Lip 2009 Wiek: 27 Posty: 3062 (0,49/dzie) Piwa: 833 Skd: ---  | Wysany: 25-04-2010, 12:54 | #1282
|
| + Bania, bania, bania i jeszcze raz bania... + Towarzystwo + Niektóre sety
- 4 godziny nudy między Enigmato a Producerem, oczywiście na stojąca przez co później już siły brakło - Namiot piwny - PORAŻKA!! - Ciut za głośno - Bony za 2,60; może się czepiam ale zdecydowanie wygodniej byłoby mi dać 10zł i dostać 4 bony niż się pierdzielić z tymi końcówkami - Sauna na hali - Depozyt za 10zł (!!), który polegał na przylepieniu naklejki i jebnięcia plecak w kąt - Zimny hamburger - Pewnie kilka szczegółów by się znalazło jeszcze
Sety: ResQ - piękne klasyki, jak dla mnie świetny set Driver - dobre early, bardzo mało nu co mnie ucieszyło Skydriver - tak pamiętam piąte przez dziesiąte ale jak na niego to chyba nie najgorzej Enigmato - szał pyty ... nie wiem, nie słyszałem nic oprócz rozmów w namiocie Producer - set imprezy, zajebiste kawałki, świetne połączenie gatunków Endymion - po swojemu czyli bez szału D-Passion - bardzo fajny set z wieloma zajebistymi kawałkami AniMe - TL fajna ale dziwnie ułożona, grała tak na przemian mocne kawałki z lajtowszymi Stormtrooper - słyszałem 20min tylko ale dobrze się zapowiadało
Ogólnie nie żałuje że pojechałem bo pod względami że tak powiem pozaimprezowymi było spoko. Dobre towarzystwo, sporo nowych ludzi, dobra bania. Żałowałbym jakbym kupił bilet, skoro nie musiałem tego czynić to jestem zadowolony ale tak jak mówiłem, głównie z tego co wymieniłem wyżej. | _________________ Pozdrawiam | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 21 Gru 2009 Wiek: 27 Posty: 1135 (0,19/dzie) Piwa: 153 Skd: Sosnowiec  | Wysany: 25-04-2010, 13:00 | #1283
|
| | Kiedy sety będą ? | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 27 Kwi 2007 Wiek: 40 Posty: 874 (0,12/dzie) Piwa: 48 Skd: Bytom  | Wysany: 25-04-2010, 13:02 | #1284
|
| | Kristopa napisa/a: | | Kiedy sety będą ? |
pewnie nigdy. to Polska jest (przypominam!) | |
| |
 | |
Informacje Doczya: 11 Sie 2009 Wiek: 34 Posty: 390 (0,06/dzie) Piwa: 12 Skd: HC'alemba  | Wysany: 25-04-2010, 13:07 | #1285
|
| szczerze to sie ciesze że nie kupiłam biletu z własnej kasy tylko wygrałam .. strasznie bym żałowała. podpisuje sie pod większością wypowiedzi.
sauna na sali, 5 min potańczy sie i juz jakbym z pod prysznica wyszła ;| piwo żenadaaaaaaa! tylko 2 wypilam ale do tego 10 Breezerów i nic ;/ gdzie wódka wtf?! haaha bony tez mnie juz denerwowały namiot piwny, szło zamarznać ;/ syf i lodowisko na tym parkiecie
większość czasu to chyba przegadałam, przepiłam i przesiedziałam. no ale cóż! najlepsze z tego wszystkiego było towarzystwo! i pare nowo poznanych osóbek
dzięki wam | | Ostatnio zmieniony przez hardstyle_lady 25-04-2010, 13:09, w caoci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 13 Sie 2008 Wiek: 37 Posty: 363 (0,06/dzie) Piwa: 25 Skd: Katowice  | Wysany: 25-04-2010, 13:12 | #1286
|
| łooo jezusicku, co tam się działo Do godziny pierwszej niewiele się działo. Dobrze było posłuchać eHSu w wykonaniu Resq dał radę, reszty PL nie słuchałem już tak namiętni. Zagraniczny hs -> nustajle, czego komentować nie trzeba. Tylko set (bodajże) Markusa z HSM i się podobał, jego intro - 24hrs wymiotło
najlepsza część imprezy - oczywiście DJ Producer dark drumowy set w 100% trafił w mój gust . Nie pamiętam kiedy bawiłem się tak dobrze, całego seta bez przerwy, bez chwili odpoczynku Dobrze że gościu dowalił do pieca tak wcześnie, bo później pewnie nie iałbym siły bawić sięprze jego secie. Tyle było za przeproszeniem pie*****a że TT jest do kitu, a wydaje mi się że przy tak mocnym i odmulonym po hs'ach secie bawiło się najwięcej osób Endymion - nustylowa kupa - więcej nie trzeba mówić No i D-Passion też dał radę Pod koniec jego seta zdecydowałem że pora się zwijać, bo byłem już dosyć mocno zmęczony wariowaniem na parkiecie i łapały mnie już skurcze Intro Pani Anime utwierdziło mnie w przekonaniu, że na mnie już pora
organizacyjnie średnio, tak jak większość ludzi pisała, i sporo osób napewno to potwierdzi. Namiot piwny w sumie na minus, ilość ławek na minus, atmosfera jak w saunie - minus, 2.60 za bon - jakby nie można było opuścić o te 10gr dla wygody ogółu - na minus, burgery na plus (w sumie niebardzo najadliwe ale dobre)... Jak coś mi się jeszcze przypomni to dopiszę
Miło było poznać nowe twarze, i zobaczyć ponownie te dobrze znane Pozdro all =D | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 30 Lis 2008 Posty: 163 (0,03/dzie) Piwa: 0 Skd: Łódź  | Wysany: 25-04-2010, 13:14 | #1287
|
| | z tego co czytam to bez szału chyba...moze dobrze ze sie nie skusilem bo fundusze zaoszczedzilem;] | _________________ “One of God's own prototypes. Some kind of high powered mutant never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” | |
| |
 | |
ToWdi_HC HardCore...Neophyte

Informacje Doczy: 05 Lut 2009 Wiek: 36 Posty: 163 (0,03/dzie) Piwa: 26 Skd: HardCore Land  | Wysany: 25-04-2010, 13:23 | #1288
|
| | puchcio napisa/a: | | z tego co czytam to bez szału chyba...moze dobrze ze sie nie skusilem bo fundusze zaoszczedzilem;] | 100% Sie Zgadzam Wiec Ciesze Sie Ze Mnie Nie Bylo :) | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 30 Lis 2008 Posty: 163 (0,03/dzie) Piwa: 0 Skd: Łódź  | Wysany: 25-04-2010, 13:25 | #1289
|
| | jedyne czego zaluje to producera i d-passion'a bo ich najbardziej chcialem uslyszec,ale znow pol nocy czekac na hc jak na poprzedniej edycji juz bym chyba nie dygnął...no i ciekawe co dalej z toxicatorem... | _________________ “One of God's own prototypes. Some kind of high powered mutant never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” | | Ostatnio zmieniony przez puchcio 25-04-2010, 13:26, w caoci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 05 Wrz 2007 Wiek: 37 Posty: 3268 (0,47/dzie) Piwa: 88 Skd: Lohne  | Wysany: 25-04-2010, 13:29 | #1290
|
| | puchcio napisa/a: | | producera i d-passion'a |
oni rzeczywiscie dali rade swoimi setami ... brejki piekne w wykonaniu producera .. d-passion ... industraiele mmm :d tez skosil :d ale duzo ludzi pouciaeklo juz ...
ale tak jak rzeczywscie ktos pisal brawa dla organizatorym z poukladaniem TT ... industrail ... mainstream ... industral .. mainstream | |
| |
 | |
| |