Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposb pokojowy.
2. Cierpliwo i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzie. Czasami trzeba poczeka.
3. Czytaj uwanie posty. Staraj sie nie zadawa pyta ktre byo zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako e nie kady regulamin jest perfekcyjnym ideaem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- moe ukara ostrzeeniem uytkownika, jeeli uzna to za suszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisa na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastpny temat

Tagi tematu: 23.10.2010, bday, dj, driver, moh

Zamknity przez: Rafir
27-10-2010, 16:25
23.10.2010 - MOH: DJ DRIVER B-DAY !
Autor Wiadomo
rasiol 
ZATOX for life!!!

Informacje
Doczy: 10 Mar 2008
Piwa: 0
Skd: Świętochłowice

$ wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 24-10-2010, 17:18    #521

no i tera ja moge coś wiecej napisać, nie pamietam kiedy słyszałem w mega ostatnio tyle dobrego HSu. wpadłem dopiero gdzieś na wpóldo 1 z innym solenizantem i reszta ziomków i myslalem ze mnie rozj*bie ze szczescia. jak sie dzis okazuje (bo wczoraj znalem TT) za sprawa koncowki seta Drivera(dlatego ze za pozno sie pojawilem) seta enigmato i kayema oraz tez troche (bylo juz znacznie wiecej nustylu) tego tam ostatniego HSowca nie pamietam bo nie znam go. no i potem hadcore bylo by mmmmmmmm jakby nie zajebiste przejscia pana dj jacka. grzechem jest ze gral razem z Pumba moim mistrzem Mainow. powinni zdecydowanie grac osobno i przy okjazji zeby wiecej HC bylo na duzej, czyli tak z dwie godziny od 3. ale wytanczylem sie wysmienicie :D

dzieki Driver za tak zaje*ista impreze, bez kitu chyba najlepsza w mega z tych na ktorych bylem :D czekam na kolejny B-Day......i jeszcze raz sto lat panie Rafale!!!!!!

foxy123 

Informacje
Doczya: 12 Lip 2010
Piwa: 202
Skd: Bielsko-Biała

$ wspomagacz (Ilo: 3)

Wysany: 24-10-2010, 17:20    #522

Dziękuję wszystkim za imprezę, milo było poznać nowych ludzi jak i spotkać starych znajomych w końcu :D
sety świetne, ciężko było wybrać między małą, a dużą salą momentami :D
co do "zabaw" na małej to cóż... raz uratował mnie Hayer przed upadkiem, dostałam z łokcia, a jakiś śmieszny typ próbował mnie na siłę wepchnąć w sam środek tego czegoś... ;/

eni 

Informacje
Doczya: 14 Wrz 2008
Piwa: 8
Skd: sandomierz/kraków

$ wspomagacz (Ilo: 2)

Wysany: 24-10-2010, 17:27    #523

impreza rzeczywiscie przednia, nie powiem ;D
ludzi na b4 w ciul, w srodku jeszcze wiecej znajomych rykow :) dzieki za wszelakie pogaduchy, te powazniejsze i te glupawe :D
muzycznie byl ogien, zarowno na duzej te piekne, stare utworki <3 do ktorych az chcialo sie skakac, jak i na malej gdzie chlopaki zrobil taki rozpizd ze hej :D szczegolnie podobal mi sie set Doom'a i Rafira, ktorego sluchalam z saliki obok a i tak miazdzyl mi mogz :D
dawno sie tak nie wybawilam, mam nadzieje ze bedzie wiecej takich imprez ;)
jak tak co roku wygladaja urodziny drivera, to chce byc juz na kazdej edycji ;D

Noisy kurde martwilismy sie o was noo :( trzeba bylo dac znac ze lecicie :)

Łosiu 
THE PROTOTYPES

Informacje
Doczy: 14 Lip 2007
Piwa: 392
Skd: Ruda Śląska /Ruda 1

$ wspomagacz (Ilo: 4)

Wysany: 24-10-2010, 17:30    #524

dla mnie MoH roku 2010 ! setow Drivera i Eniego nie posluchalem , bo w tym czasie walczylem z ludzmi na malej ! no ale nie ma co zalowac , jest mi bardzo miło ze Freche sie podobaly ! chodz nie przesadzajmy gdzie tam JA a TSS xd xd xd ale dziekuje za miłe komentarze ! na glownej sali ciezko mi ocenic sety bo tam po 2 3 kawlki slyszalem a glownie spacerowalem sobie po Mega
do domu zmylem sie kolo 5 bo sie dowiedzialem od Drivera ze Hellboya nie bedzie

troche dziwne podejscie ze strony Hellboya :-/ sporo ludzi sie zawiodlo , ale solenizant najabrdziej !!

apropo malej sali ! zauwazylem poprawe naglosnienia , a to ze nam tnie tracki to wina Dj-ki bo sa drganie i tracki staja albo play sie samo odpala xd !!! ale ja to rozkminilem i sobie od kogos case na plyty podlozylem pod player i bylo dobrze :-)

nastepnym razem prosimy o jakies podkladki pod playery :-)
Ostatnio zmieniony przez Łosiu 24-10-2010, 17:34, w caoci zmieniany 1 raz  

jojo 

Informacje
Doczy: 07 Maj 2009
Piwa: 119
Skd: Opole

$ wspomagacz (Ilo: 4)

Wysany: 24-10-2010, 17:38    #525

Łosiu napisa/a:
troche dziwne podejscie ze strony Hellboya :-/ sporo ludzi sie zawiodlo , ale solenizant najabrdziej !!

Tu się muszę zgodzić z tym.

Impreza konkret. Driver dzięki za wszystko.

Pomału będą się wrzucały filmiki z imprezy

Pozdro dla wszystkich których spotkałem i z którymi można było się pośmiać

noisyboy 

Informacje
Doczy: 19 Kwi 2008
Piwa: 660
Skd: Bytom

$ wspomagacz (Ilo: 3)

Wysany: 24-10-2010, 17:41    #526

Eni przepraszam, ale nagle tak wyszło. Znaczy sie zbierało sie na to przez chyba godzine, ale cały czas starałem sie temu zapobiec. Ale nagle bach no a Mariana samego do domu nie puszczę przecież co nie :) Jeszcze raz przepraszam za to ze nie daliśmy znać.

wolfen88 
EHs NU&Raw Style

Informacje
Doczy: 15 Gru 2009
Piwa: 608
Skd: Zabrze / Chorzów

$ wspomagacz (Ilo: 3) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 24-10-2010, 17:45    #527

Po prostu ogień!!! Bardzo mi się podobała impreza. Pełno znajomych-dawno tylu nie widziałem w jednym miejscu od imprezy jak był The Pitcher w Mega.Gdzie się nie poszło to co chwilę się kogoś znajomego spotykało:) Muzycznie miazgaa!!Nie ogarniam aż do teraz! A na małej sali to nawet nie wspomnę.Byłem tam kilka razy,i masakra co się tam działo.Trochę za gorąco,i tłoczno tam było więc większość czasu spędziłem z ekipą na dużej sali.
Trochę z alkiem przesadziłem,i zdycham aż do teraz:( Ale nie ma się co dziwić,tylu znajomych i co chwilę każdy chciał się napić:P Imprezę zaliczam do jednej z najlepszych w tym roku i oby więcej takich było. Pozdrawiam wszystkich którzy byli,i do zobaczenia;)
11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice.

marciaaa 
Gaduła nad Gadułami

Informacje
Doczya: 22 Maj 2008
Piwa: 342
Skd: KatowicE

$ wspomagacz (Ilo: 2)

Wysany: 24-10-2010, 17:50    #528

No to teraz ja :)
ŁoooooooŁ! Wiecej takich imprez! _o_
Było megasuperwykurwiście :D :D
Począwszy od B4 skończywszy na afterze u Gumy xd hahaha! Super było zobaczyc tyle znajomych mordek,jaaaa :D
Naprawde,wyklachałam się za wszystkie czasy ;D Muzycznie, super,super,super! :D Set Drivera i Kayema- miód! :D
Na małej to nie wiem bo zrezygnowałam z przebywania tam ;/ jak już było wspomniane, niektórzy powinni troche bardzoej pomyslec o innych... i okey spoko,ze sobie robiliscie pogo,młyny czy chuy wie co tam jeszcze ale np osoby trzecie były poszkodowane.. nie wiem teraz kto ale ktos na chamca mnie wciągnął w ten tłok a ktoś inny strasznie zajebal mi pod okiem z łokcia czy nie wiem czym ;/ na szczescie nie mam pizdy pod okiem,bo bym zabila! Ale doobra, zostawie to juz tak jak jest,mam nadzieje ze niektórzy na nastepnej imprezie bardziej dadzą na luz ;D
Kuuurde jakbym miała wymieniac wszystkich z którymi sie zajebiscie bawilam,gadalam,czy glupialam to dnia mi by nie starczylo :D of course, dziekuje Motylowi,Agaci i Primce... Wy wiecie :D :*
Krakoff,super było pogadac o wszystkim i o niczym ;) Qzka,dzieki za gorzoł i tany pod sceną :D Miło było poznac - Tizu i Qbku ^^' nie nooo moge pisac i pisac,a nie mam juz mocy,nadal total error i K.O. w głowie :d takze jak cos mi sie wspomni to dopisze, haaa! :puppyeyes:

\o/

Driver 
HardStyle!

Informacje
Doczy: 09 Pa 2007
Piwa: 349
Skd: Gliwice / Chorzów

Wysany: 24-10-2010, 18:08    #529

Dziekuje Wszystkim jeszcze raz ;D
Wielkie podziekowania sie naleza przede wszystkim MEGA CLUB-owi za realizacje ;)
To wszystko bedziecie mogli zobaczyc na Profesjonalnym Aftermovie ktory szykuje dla was RECVISION :)

Pozdrawiam Driver!

miniol 
www.melbshuffle.pl

Informacje
Doczy: 25 Cze 2007
Piwa: 288
Skd: Siemianowice Śl.

Wysany: 24-10-2010, 18:16    #530

Imprezka bomba! I ja miałem też po alko niezłą bombę ;p

Ludzi było masa i to jest dobry znak ;]

Wywietl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez moliwoci zmiany postw lub pisania odpowiedzi
1 uytkownikw czyta ten temat (1 Goci i 0 Anonimowych uytkownikw)
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wywietle: 28456
Odpowiedzi: 614
Odwiedzin z google: 10483
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: