Zamknity przez: Rafir 27-10-2010, 16:25 | |
| Autor | Wiadomo |
Informacje Doczy: 10 Mar 2008 Wiek: 39 Posty: 116 (0,02/dzie) Piwa: 0 Skd: Świętochłowice  | Wysany: 24-10-2010, 17:18 | #521
|
| no i tera ja moge coś wiecej napisać, nie pamietam kiedy słyszałem w mega ostatnio tyle dobrego HSu. wpadłem dopiero gdzieś na wpóldo 1 z innym solenizantem i reszta ziomków i myslalem ze mnie rozj*bie ze szczescia. jak sie dzis okazuje (bo wczoraj znalem TT) za sprawa koncowki seta Drivera(dlatego ze za pozno sie pojawilem) seta enigmato i kayema oraz tez troche (bylo juz znacznie wiecej nustylu) tego tam ostatniego HSowca nie pamietam bo nie znam go. no i potem hadcore bylo by mmmmmmmm jakby nie zajebiste przejscia pana dj jacka. grzechem jest ze gral razem z Pumba moim mistrzem Mainow. powinni zdecydowanie grac osobno i przy okjazji zeby wiecej HC bylo na duzej, czyli tak z dwie godziny od 3. ale wytanczylem sie wysmienicie
dzieki Driver za tak zaje*ista impreze, bez kitu chyba najlepsza w mega z tych na ktorych bylem czekam na kolejny B-Day......i jeszcze raz sto lat panie Rafale!!!!!! | _________________ 02.09.10 r Syndicate@Dortmund :D:D <-pierwszy event zagraniczny :D:D | |
| |
 | |
|
Informacje Doczya: 12 Lip 2010 Wiek: 35 Posty: 501 (0,09/dzie) Piwa: 202 Skd: Bielsko-Biała  | Wysany: 24-10-2010, 17:20 | #522
|
| Dziękuję wszystkim za imprezę, milo było poznać nowych ludzi jak i spotkać starych znajomych w końcu sety świetne, ciężko było wybrać między małą, a dużą salą momentami co do "zabaw" na małej to cóż... raz uratował mnie Hayer przed upadkiem, dostałam z łokcia, a jakiś śmieszny typ próbował mnie na siłę wepchnąć w sam środek tego czegoś... ;/ | |
| |
 | |
Informacje Doczya: 14 Wrz 2008 Wiek: 35 Posty: 933 (0,14/dzie) Piwa: 8 Skd: sandomierz/kraków  | Wysany: 24-10-2010, 17:27 | #523
|
| impreza rzeczywiscie przednia, nie powiem ludzi na b4 w ciul, w srodku jeszcze wiecej znajomych rykow dzieki za wszelakie pogaduchy, te powazniejsze i te glupawe muzycznie byl ogien, zarowno na duzej te piekne, stare utworki <3 do ktorych az chcialo sie skakac, jak i na malej gdzie chlopaki zrobil taki rozpizd ze hej szczegolnie podobal mi sie set Doom'a i Rafira, ktorego sluchalam z saliki obok a i tak miazdzyl mi mogz dawno sie tak nie wybawilam, mam nadzieje ze bedzie wiecej takich imprez jak tak co roku wygladaja urodziny drivera, to chce byc juz na kazdej edycji
Noisy kurde martwilismy sie o was noo trzeba bylo dac znac ze lecicie | _________________ nie każdy rozumie, że myśli; wielu myśli, że rozumie | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 14 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 2769 (0,4/dzie) Piwa: 392 Skd: Ruda Śląska /Ruda 1  | Wysany: 24-10-2010, 17:30 | #524
|
| dla mnie MoH roku 2010 ! setow Drivera i Eniego nie posluchalem , bo w tym czasie walczylem z ludzmi na malej ! no ale nie ma co zalowac , jest mi bardzo miło ze Freche sie podobaly ! chodz nie przesadzajmy gdzie tam JA a TSS ale dziekuje za miłe komentarze ! na glownej sali ciezko mi ocenic sety bo tam po 2 3 kawlki slyszalem a glownie spacerowalem sobie po Mega do domu zmylem sie kolo 5 bo sie dowiedzialem od Drivera ze Hellboya nie bedzie
troche dziwne podejscie ze strony Hellboya :-/ sporo ludzi sie zawiodlo , ale solenizant najabrdziej !!
apropo malej sali ! zauwazylem poprawe naglosnienia , a to ze nam tnie tracki to wina Dj-ki bo sa drganie i tracki staja albo play sie samo odpala !!! ale ja to rozkminilem i sobie od kogos case na plyty podlozylem pod player i bylo dobrze :-)
nastepnym razem prosimy o jakies podkladki pod playery :-) | _________________
 | | Ostatnio zmieniony przez Łosiu 24-10-2010, 17:34, w caoci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 07 Maj 2009 Wiek: 38 Posty: 1860 (0,29/dzie) Piwa: 119 Skd: Opole  | Wysany: 24-10-2010, 17:38 | #525
|
| | Łosiu napisa/a: | | troche dziwne podejscie ze strony Hellboya :-/ sporo ludzi sie zawiodlo , ale solenizant najabrdziej !! |
Tu się muszę zgodzić z tym.
Impreza konkret. Driver dzięki za wszystko.
Pomału będą się wrzucały filmiki z imprezy
Pozdro dla wszystkich których spotkałem i z którymi można było się pośmiać | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 19 Kwi 2008 Wiek: 42 Posty: 1352 (0,2/dzie) Piwa: 660 Skd: Bytom  | Wysany: 24-10-2010, 17:41 | #526
|
| Eni przepraszam, ale nagle tak wyszło. Znaczy sie zbierało sie na to przez chyba godzine, ale cały czas starałem sie temu zapobiec. Ale nagle bach no a Mariana samego do domu nie puszczę przecież co nie Jeszcze raz przepraszam za to ze nie daliśmy znać. | _________________ www.myspace.com/noisyboypl | |
| |
 | |
wolfen88 EHs NU&Raw Style

Informacje Doczy: 15 Gru 2009 Wiek: 37 Posty: 2065 (0,34/dzie) Piwa: 608 Skd: Zabrze / Chorzów  | Wysany: 24-10-2010, 17:45 | #527
|
| Po prostu ogień!!! Bardzo mi się podobała impreza. Pełno znajomych-dawno tylu nie widziałem w jednym miejscu od imprezy jak był The Pitcher w Mega.Gdzie się nie poszło to co chwilę się kogoś znajomego spotykało:) Muzycznie miazgaa!!Nie ogarniam aż do teraz! A na małej sali to nawet nie wspomnę.Byłem tam kilka razy,i masakra co się tam działo.Trochę za gorąco,i tłoczno tam było więc większość czasu spędziłem z ekipą na dużej sali. Trochę z alkiem przesadziłem,i zdycham aż do teraz:( Ale nie ma się co dziwić,tylu znajomych i co chwilę każdy chciał się napić:P Imprezę zaliczam do jednej z najlepszych w tym roku i oby więcej takich było. Pozdrawiam wszystkich którzy byli,i do zobaczenia;) | _________________ A.K.a Hard-FatHeR Wolfen http://nk.pl/#profile/6871998 11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice. | |
| |
 | |
marciaaa Gaduła nad Gadułami

Informacje Doczya: 22 Maj 2008 Wiek: 37 Posty: 1743 (0,26/dzie) Piwa: 342 Skd: KatowicE  | Wysany: 24-10-2010, 17:50 | #528
|
| No to teraz ja ŁoooooooŁ! Wiecej takich imprez! Było megasuperwykurwiście Począwszy od B4 skończywszy na afterze u Gumy hahaha! Super było zobaczyc tyle znajomych mordek,jaaaa Naprawde,wyklachałam się za wszystkie czasy Muzycznie, super,super,super! Set Drivera i Kayema- miód! Na małej to nie wiem bo zrezygnowałam z przebywania tam ;/ jak już było wspomniane, niektórzy powinni troche bardzoej pomyslec o innych... i okey spoko,ze sobie robiliscie pogo,młyny czy chuy wie co tam jeszcze ale np osoby trzecie były poszkodowane.. nie wiem teraz kto ale ktos na chamca mnie wciągnął w ten tłok a ktoś inny strasznie zajebal mi pod okiem z łokcia czy nie wiem czym ;/ na szczescie nie mam pizdy pod okiem,bo bym zabila! Ale doobra, zostawie to juz tak jak jest,mam nadzieje ze niektórzy na nastepnej imprezie bardziej dadzą na luz Kuuurde jakbym miała wymieniac wszystkich z którymi sie zajebiscie bawilam,gadalam,czy glupialam to dnia mi by nie starczylo of course, dziekuje Motylowi,Agaci i Primce... Wy wiecie Krakoff,super było pogadac o wszystkim i o niczym Qzka,dzieki za gorzoł i tany pod sceną Miło było poznac - Tizu i Qbku nie nooo moge pisac i pisac,a nie mam juz mocy,nadal total error i K.O. w głowie :d takze jak cos mi sie wspomni to dopisze, haaa! | _________________ Party Lover! \o/ | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 09 Pa 2007 Wiek: 49 Posty: 1043 (0,15/dzie) Piwa: 349 Skd: Gliwice / Chorzów  | |
| |
 | |
miniol www.melbshuffle.pl

Informacje Doczy: 25 Cze 2007 Wiek: 38 Posty: 1935 (0,28/dzie) Piwa: 288 Skd: Siemianowice Śl.  | Wysany: 24-10-2010, 18:16 | #530
|
| Imprezka bomba! I ja miałem też po alko niezłą bombę
Ludzi było masa i to jest dobry znak ;] | _________________ Jestem traktorem! Robię w holiłudzie!! | |
| |
 | |
| |