1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposb pokojowy. 2. Cierpliwo i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzie. Czasami trzeba poczeka. 3. Czytaj uwanie posty. Staraj sie nie zadawa pyta ktre byo zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako e nie kady regulamin jest perfekcyjnym ideaem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- moe ukara ostrzeeniem uytkownika, jeeli uzna to za suszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisa na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
tak się właśnie zastanawiam dlaczego Driver nie przyszedł na balkon ? a może przyszedł tylko to przegapiłem ? a tak bardzo chciałem sobie z nim zdjęcie zrobić
to i moze w koncu ja sie wypowiem na temat imprezy
oj było grubo, zreszta jak zawsze na urodzinach Drivera Muzycznie, towarzysko idealnie Jak miło było zobaczyc Wasze mordki hah Miło było poznac rowniez niektore osoby, nie bede wymieniac, zeby przypadkiem nie pominac kogos
Łasicy dziekuje za podwózke, i jeszcze raz wszystkiego najlepszego zycze Solenizantom ;*
Kurde nie pamietam czy bylem na balkonie Ale nawet jak nie bylem to mase ludzi mnie zlapalo na dole Akurat z toba musialem sie minac ... no coz napewno bedzie jeszcze okazja strzelic gdzies fote