Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposb pokojowy.
2. Cierpliwo i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzie. Czasami trzeba poczeka.
3. Czytaj uwanie posty. Staraj sie nie zadawa pyta ktre byo zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako e nie kady regulamin jest perfekcyjnym ideaem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- moe ukara ostrzeeniem uytkownika, jeeli uzna to za suszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisa na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastpny temat

Tagi tematu: 23.10.2010, bday, dj, driver, moh

Zamknity przez: Rafir
27-10-2010, 16:25
23.10.2010 - MOH: DJ DRIVER B-DAY !
Autor Wiadomo
maniaczka 

Informacje
Doczya: 30 Mar 2007
Piwa: 160
Skd: Bytom

$ wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 24-10-2010, 13:43    #491

qubik napisa/a:
Pierwszy raz słyszę żeby w mega było słabe (ciche) nagłośnienie.
chodziło mu tylko wyłącznie o małą sale nie o dużą.. a nie ukrywajmy mała sala to jest LELUM POLELUM :)
Ostatnio zmieniony przez maniaczka 24-10-2010, 13:43, w caoci zmieniany 1 raz  

KristoF 

Informacje
Doczy: 21 Gru 2009
Piwa: 153
Skd: Sosnowiec

$ wspomagacz (Ilo: 3) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 24-10-2010, 13:46    #492

No teraz parę zdań ode mnie :) Imprezka przekonkretna, muzycznie od samego początku mocno w klimatach early czyli to czego mogliśmy się spodziewać :) seciki Racida, Voytasa & Gregora P, Drivera, Enigmato nie do podjebania, potem Kayem na początku mocny włoski hardstyle potem wg mnie już trochę zmniejszył tempo, ale generalnie secik na + :)
Takie moje spostrzeżenie, na setach Drivera i Enigmato parkiet jakby się przerzedził a powinno być odwrotnie. Aczkolwiek za to było więcej miejsca żeby się pobawić :P

Na temat małej salki to powiem tyle: Niezłe z Was są wariaty muszę przyznać, porycie mózgowe x1000 no i widok osób obijających się o siebie jak na koncercie rockowym a w szczególności co niektórzy lądowali nawet na stoliku, wstawali i bawili się dalej mówi samo za siebie :hihi:

Oby więcej takich imprez i z jeszcze większą częstotliwością występowania :)
Podziękowania jeszcze dla Alyaza za towarzystwo :D no i miło było Cie poznać Sz-Cze-Pan :)

RokiCor 
DEFQON.1

Informacje
Doczy: 04 Lut 2009
Piwa: 119
Skd: Kędzierzyn-Koźle

Wysany: 24-10-2010, 13:50    #493

No i po bibie.
Zacznę od tego że na B4 mnie nie było ponieważ na autostradzie były utrudnienia w jeździe no i nie dojechało się na ten czas w jaki się planowało.
Co do imprezy to było godnie. Muzycznie było konkretnie no i co nieco się wypiło.
Tak po za tym to zapoznało się nieco bardziej z kilkoma użytkownikami forum.
Do następnej wyjebki ludzie. POZDRAWIAM.

Driver 
HardStyle!

Informacje
Doczy: 09 Pa 2007
Piwa: 349
Skd: Gliwice / Chorzów

Wysany: 24-10-2010, 14:11    #494

Łaaa wlasnie wstalem i jeszcze mam bombe ;)
Impreza cos pieknego dziekuje wszystkim za przybycie ;D
Stworzyliscie niesamowity klimat ktorego nie zapomne do konca zycie ;D

Pozdrawiam DJ DRIVER!

Qbek 
bydym i chuj! ;D

Informacje
Doczy: 27 Maj 2010
Piwa: 198
Skd: Wrocław

Wysany: 24-10-2010, 14:45    #495

Impreza super udana :D extra, ze w koncu zawinalem do Mega i mysle, ze bede tam o wiele czesciej teraz :D

Muzycznie: duza scena Driver, Kayem i ResQ rozjebawszy mnie kompletnie :) z malej sceny szacun dla Łosia za genialny set oraz dla Rafira za stworzenie klimatu chaosu i rozpierdolu, przy ktorym rozwaliwszy sobie ryj o didzejke xd

Ekipowo: extra bylo spotkac Was stare wariaty, ktorych juz poznalem (Hayer i Kuber, dzieki za odebranie z dworca) ;D super bylo poznac nowych ludzi z forum (RokiCor, Donix, Pelap m.in.) i nie tylko oraz nasze piekne panie Qzke, Motylka, Maniaczke, Agacie, Marciee :) xywki moga mi sie platac czasem, bo tyle osob poznalem, ze moj mozg nie wyrabial ze spamietywaniem :)

Asik, szkoda, ze wpadlas tylko na tak krotko :(

Podroz powrotna nie obyla sie bez przeszkod, gdyz pojebalismy z tizem pociagi i kazali nam wypieprzac z cugu w Kedzierzynie-Kozlu i musielismy czekac 2h na nastepny FML :P

Pozdro dla wszystkich co byli, jestescie niesamowici! Dzieki za stworzenie niesamowitej atmosfery :)
Ostatnio zmieniony przez Qbek 24-10-2010, 15:26, w caoci zmieniany 3 razy  

BD.Lukash 
Beat Destroyers

Informacje
Doczy: 23 Sie 2009
Piwa: 1722
Skd: Gliwice

$ wspomagacz (Ilo: 3) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 24-10-2010, 14:53    #496

maniaczka napisa/a:

qubik napisał/a:
Pierwszy raz słyszę żeby w mega było słabe (ciche) nagłośnienie.
chodziło mu tylko wyłącznie o małą sale nie o dużą.. a nie ukrywajmy mała sala to jest LELUM POLELUM
Łukaszek wezmie w obroty ta mala salke :) zobaczymy co z tego wyjdzie :)

i coś ode mnie obszerniej na temat imprezy:d

Jak to zawsze bywa musiał być error:D i to już na początku.. złamana końcówka chincha do playera i szukanie małego krzyżaka po klubie:D godzine zabawy w elektryka przez Łosia:D no i... lipa:D na szczęście jakiś ziomek Drivera miał swoje pionki więc kłopot się rozwiązał :D Generalnie wszystko było ok tylko zacinanie playerów doprowadzało nas do kurwicy serca .. ale chociaż teraz wiemy że to wszystko przez pseudo nagłośnienie na sali:D o które będę walczył z Mega:) Nie che mi sie pisać o setach itd .. Słuchałem seta Dooma i mogę powiedzieć że set bardzo dobry :) O naszym secie nie będę pisać ale myślę że sie wyskakliście , z mojej strony było by mocniej ale pare płyt mi poprostu nie chciało odpalić albo się zacinały... Potem latałem z dużej na małą i nie mogę się wypowiedzieć o innych setach :) Miło było poznać Kayem , Rawnesa , Asik'a i Froga któremu bardzo dziękuje:D jeśli o kimś zapomniałem to przepraszam bardzo:) Impreza na duży plus! oby taka frekwencja i wariaci byli zawsze na małej sali ! :) ) Do następnej :)
Ostatnio zmieniony przez BD.Lukash 24-10-2010, 15:29, w caoci zmieniany 1 raz  

Chemiczno 
chyba ty...

Informacje
Doczya: 31 Sty 2010
Piwa: 220
Skd: inny wymiar

$ wspomagacz (Ilo: 4)

Wysany: 24-10-2010, 15:23    #497

ja sie w sumie rozpisywac nie bede... impreza jedna z lepszych :) praktycznie cala bylam na malej... Łosiu za tego seta to :clap: :clap: _O_ _O_
Rafir... nie morduj w ten sposob towarzystwa xD nie wierzylam w to co tam ludzie robili xD

nie spodziewalam sie takiej ilosci osob na malej w ta noc ... wydaje mi sie ze na innych imprezach w mega nigdy ich tam tyla nie bylo...:) git :)

maly zgon mnie dopadl okolo polnocy ale na 30 min:) potem bylo pieknie (za duzo chemii :/ )

na duza jak juz trafilam po 4 chyba...to niewiem jak tam grali:) ale czytajac inne wypowiedzi widac ze zajebiscie :)

milo bylo poznac nowe osoby:) do nastepnej :)

vulcan 
Kolejarz FPL

Informacje
Doczy: 13 Pa 2008
Piwa: 526
Skd: Bydgoszcz/Warszawa

$ wspomagacz (Ilo: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 24-10-2010, 15:29    #498

a my są w domu <jupi> impreza kozak _O_

Więcej potem...

Donix 

Informacje
Doczy: 22 Pa 2007
Piwa: 7
Skd: Kalety

$ wspomagacz (Ilo: 2)

Wysany: 24-10-2010, 15:35    #499

impreza była po prostu piękna!!!!!!!!!!

dawno już takiej nie było, sety enigmato, drivera, kayema, super:)

miło było też poznać nowych ludzi:)

oby takich więcej!

Defkon 
Hardcore Hooligan

Informacje
Doczy: 31 Mar 2007
Piwa: 58
Skd: Berza, Ruda Śl

Wysany: 24-10-2010, 15:37    #500

kto ma moj telefon ??

Wywietl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez moliwoci zmiany postw lub pisania odpowiedzi
1 uytkownikw czyta ten temat (1 Goci i 0 Anonimowych uytkownikw)
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wywietle: 28450
Odpowiedzi: 614
Odwiedzin z google: 10483
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: