Zamknity przez: Rafir 27-10-2010, 16:25 | |
| Autor | Wiadomo |
Informacje Doczya: 30 Mar 2007 Wiek: 37 Posty: 1703 (0,24/dzie) Piwa: 160 Skd: Bytom  | Wysany: 24-10-2010, 13:43 | #491
|
| | qubik napisa/a: | | Pierwszy raz słyszę żeby w mega było słabe (ciche) nagłośnienie. | chodziło mu tylko wyłącznie o małą sale nie o dużą.. a nie ukrywajmy mała sala to jest LELUM POLELUM | _________________ ]:-> | | Ostatnio zmieniony przez maniaczka 24-10-2010, 13:43, w caoci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
|
Informacje Doczy: 21 Gru 2009 Wiek: 27 Posty: 1135 (0,19/dzie) Piwa: 153 Skd: Sosnowiec  | Wysany: 24-10-2010, 13:46 | #492
|
| No teraz parę zdań ode mnie Imprezka przekonkretna, muzycznie od samego początku mocno w klimatach early czyli to czego mogliśmy się spodziewać seciki Racida, Voytasa & Gregora P, Drivera, Enigmato nie do podjebania, potem Kayem na początku mocny włoski hardstyle potem wg mnie już trochę zmniejszył tempo, ale generalnie secik na + Takie moje spostrzeżenie, na setach Drivera i Enigmato parkiet jakby się przerzedził a powinno być odwrotnie. Aczkolwiek za to było więcej miejsca żeby się pobawić
Na temat małej salki to powiem tyle: Niezłe z Was są wariaty muszę przyznać, porycie mózgowe x1000 no i widok osób obijających się o siebie jak na koncercie rockowym a w szczególności co niektórzy lądowali nawet na stoliku, wstawali i bawili się dalej mówi samo za siebie
Oby więcej takich imprez i z jeszcze większą częstotliwością występowania Podziękowania jeszcze dla Alyaza za towarzystwo no i miło było Cie poznać Sz-Cze-Pan | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 04 Lut 2009 Wiek: 33 Posty: 1078 (0,17/dzie) Piwa: 119 Skd: Kędzierzyn-Koźle  | Wysany: 24-10-2010, 13:50 | #493
|
| No i po bibie. Zacznę od tego że na B4 mnie nie było ponieważ na autostradzie były utrudnienia w jeździe no i nie dojechało się na ten czas w jaki się planowało. Co do imprezy to było godnie. Muzycznie było konkretnie no i co nieco się wypiło. Tak po za tym to zapoznało się nieco bardziej z kilkoma użytkownikami forum. Do następnej wyjebki ludzie. POZDRAWIAM. | _________________ DEFQON.1 | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 09 Pa 2007 Wiek: 49 Posty: 1043 (0,15/dzie) Piwa: 349 Skd: Gliwice / Chorzów  | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 27 Maj 2010 Wiek: 42 Posty: 1469 (0,25/dzie) Piwa: 198 Skd: Wrocław  | Wysany: 24-10-2010, 14:45 | #495
|
| Impreza super udana extra, ze w koncu zawinalem do Mega i mysle, ze bede tam o wiele czesciej teraz
Muzycznie: duza scena Driver, Kayem i ResQ rozjebawszy mnie kompletnie z malej sceny szacun dla Łosia za genialny set oraz dla Rafira za stworzenie klimatu chaosu i rozpierdolu, przy ktorym rozwaliwszy sobie ryj o didzejke
Ekipowo: extra bylo spotkac Was stare wariaty, ktorych juz poznalem (Hayer i Kuber, dzieki za odebranie z dworca) super bylo poznac nowych ludzi z forum (RokiCor, Donix, Pelap m.in.) i nie tylko oraz nasze piekne panie Qzke, Motylka, Maniaczke, Agacie, Marciee xywki moga mi sie platac czasem, bo tyle osob poznalem, ze moj mozg nie wyrabial ze spamietywaniem
Asik, szkoda, ze wpadlas tylko na tak krotko
Podroz powrotna nie obyla sie bez przeszkod, gdyz pojebalismy z tizem pociagi i kazali nam wypieprzac z cugu w Kedzierzynie-Kozlu i musielismy czekac 2h na nastepny FML
Pozdro dla wszystkich co byli, jestescie niesamowici! Dzieki za stworzenie niesamowitej atmosfery | _________________ 09.12.2011 - KOH: Zany @ E2K, Katowice 10.12.2011 - Toxicator @ MegaClub, Katowice | | Ostatnio zmieniony przez Qbek 24-10-2010, 15:26, w caoci zmieniany 3 razy | |
| |
 | |
BD.Lukash Beat Destroyers

Informacje Doczy: 23 Sie 2009 Wiek: 37 Posty: 3830 (0,62/dzie) Piwa: 1722 Skd: Gliwice  | Wysany: 24-10-2010, 14:53 | #496
|
| | maniaczka napisa/a: | qubik napisał/a: Pierwszy raz słyszę żeby w mega było słabe (ciche) nagłośnienie. chodziło mu tylko wyłącznie o małą sale nie o dużą.. a nie ukrywajmy mała sala to jest LELUM POLELUM | Łukaszek wezmie w obroty ta mala salke zobaczymy co z tego wyjdzie
i coś ode mnie obszerniej na temat imprezy:d
Jak to zawsze bywa musiał być error:D i to już na początku.. złamana końcówka chincha do playera i szukanie małego krzyżaka po klubie:D godzine zabawy w elektryka przez Łosia:D no i... lipa:D na szczęście jakiś ziomek Drivera miał swoje pionki więc kłopot się rozwiązał Generalnie wszystko było ok tylko zacinanie playerów doprowadzało nas do kurwicy serca .. ale chociaż teraz wiemy że to wszystko przez pseudo nagłośnienie na sali:D o które będę walczył z Mega:) Nie che mi sie pisać o setach itd .. Słuchałem seta Dooma i mogę powiedzieć że set bardzo dobry O naszym secie nie będę pisać ale myślę że sie wyskakliście , z mojej strony było by mocniej ale pare płyt mi poprostu nie chciało odpalić albo się zacinały... Potem latałem z dużej na małą i nie mogę się wypowiedzieć o innych setach Miło było poznać Kayem , Rawnesa , Asik'a i Froga któremu bardzo dziękuje:D jeśli o kimś zapomniałem to przepraszam bardzo:) Impreza na duży plus! oby taka frekwencja i wariaci byli zawsze na małej sali ! ) Do następnej | _________________ Nie jestem wrogo nastawiony do świata Ale nie zamierzam się tutaj ze wszystkimi bratać | | Ostatnio zmieniony przez BD.Lukash 24-10-2010, 15:29, w caoci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Doczya: 31 Sty 2010 Wiek: 35 Posty: 1546 (0,26/dzie) Piwa: 220 Skd: inny wymiar  | Wysany: 24-10-2010, 15:23 | #497
|
| ja sie w sumie rozpisywac nie bede... impreza jedna z lepszych praktycznie cala bylam na malej... Łosiu za tego seta to Rafir... nie morduj w ten sposob towarzystwa nie wierzylam w to co tam ludzie robili
nie spodziewalam sie takiej ilosci osob na malej w ta noc ... wydaje mi sie ze na innych imprezach w mega nigdy ich tam tyla nie bylo...:) git
maly zgon mnie dopadl okolo polnocy ale na 30 min:) potem bylo pieknie (za duzo chemii )
na duza jak juz trafilam po 4 chyba...to niewiem jak tam grali:) ale czytajac inne wypowiedzi widac ze zajebiscie
milo bylo poznac nowe osoby:) do nastepnej | _________________
| |
| |
 | |
Informacje Doczy: 13 Pa 2008 Wiek: 41 Posty: 1783 (0,27/dzie) Piwa: 526 Skd: Bydgoszcz/Warszawa  | Wysany: 24-10-2010, 15:29 | #498
|
| a my są w domu <jupi> impreza kozak
Więcej potem... | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 22 Pa 2007 Wiek: 38 Posty: 326 (0,05/dzie) Piwa: 7 Skd: Kalety  | Wysany: 24-10-2010, 15:35 | #499
|
| impreza była po prostu piękna!!!!!!!!!!
dawno już takiej nie było, sety enigmato, drivera, kayema, super:)
miło było też poznać nowych ludzi:)
oby takich więcej! | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 31 Mar 2007 Wiek: 36 Posty: 2740 (0,39/dzie) Piwa: 58 Skd: Berza, Ruda Śl  | Wysany: 24-10-2010, 15:37 | #500
|
| | kto ma moj telefon ?? | _________________
 | |
| |
 | |
| |