1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
Kurcze, trochÄ zeszĹo ze mnie ciĹnienie z imprezowania. W ogĂłle jestem jakiĹ nieobecny jeĹli o nie chodzi. Mam zamiar jednak jechaÄ, bo dalej w takiej cenie jest bus, ale gĹĂłwnie liczÄ na towarzystwo, no i muzycznie na drugim planie o dziwo. : / (hetujcie mnie, ale praca robi swoje : | )
Przy okazji jakieĹ koszuleczki miaĹy byÄ. JuĹź wiadomo jakieĹ rozmiarĂłwczeki, jak to wyglÄ da itd?
40zĹ, zainteresowani proszeni sÄ o kontakt z Damage'm albo Groan-er'm. RozmiarĂłwka jest nieco zawyĹźona wzglÄdem standardĂłw H&M'owych - dla osĂłb o pokaĹşniejszych gabarytach polecamy L-ki, XL-ki tylko dla Hardcore'owych KoksĂłw. Damska rozmiarĂłwka nie odbiega od powszechnych standardĂłw.
To wbijajcie z nami wczeĹniej na jakiegoĹ befora
niemoga wbic na befora bo nas odbieraja z polskiego busa o 21:30 bo sami pewnie nieogarnelibysmy D chyba ze wpadna zanim nas odbiora i potem po nas D my moze cos pod fono zdazymy wypic a jak nie to i tak w busie
armyofhardcore, mialam ci wlasnie mowic zebys z gronkiem pogadal
maly, dajesz z nami ! 16:45!:D
Ostatnio zmieniony przez netya 17-06-2012, 14:20, w całości zmieniany 1 raz
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)