1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
ja stawiam na Wildstylez'a bo dbstf nie ma w tamtym kolku rozancowym, zgromadzeniu wzajemnej adoracji(Prophet, hhz itd). Swoja droga jak powiedzial o szamanie to wyobrazilem sobie jak beda ubrani w tym roku.. headhunterz w stroju tarzana, prophet z maczugÄ , a gostosa bedzie odpierdalac taniec deszczu dookoĹa kociolka D
A ja mam pytanko nt biletĂłw, bo sprzedaĹź rusza juĹź za tydzieĹ: ile kosztowaĹ bilecik na Q08 (normalny i VIP) oraz jak siÄ kupuje bilety przez ticketonline.nl?(czy trzeba mieÄ tam konto, jak siÄ pĹaci itd)
---edit dobra, juĹź wiem, Ĺźe trzeba zaĹoĹźyÄ sobie konto @ticketonline ale reszta pytaĹ aktualna. A co do hymnu to bym stawiaĹ na P1 albo Wildstylez
Ostatnio zmieniony przez Krulas 19-09-2009, 12:31, w całości zmieniany 2 razy
Kurde po obejrzeniu TRAILERA smutno ze juz tam raczej nie zawitam Co by nie bylo to KOLEBKA HSu (( Ehh pozostaje czekac na jaknajszybsze DVD....
@krulas co do kupna biletow na ticketonline to normalnie podajesz dane z karty kredytowej i juz. Przysylaja ci na maila pdf do wydrukowania. Tylko pilnuj startu sprzedazy bo na QLIMAX to tak jak na DEFQON. FIK MYK i nie ma biletow.
P.S. Ma ktos moze fotke z 1 posta w wiekszej rozdzialce min. 1024x768 ???
Ostatnio zmieniony przez Frog 19-09-2009, 13:47, w całości zmieniany 1 raz
dziÄki Frog, w takim razie bÄdÄ musiaĹ za tydzieĹ o 13 czatowaÄ przy kompie A zna ktoĹ ceny bilecikĂłw? Bo nie wiem ile przelaÄ sobie na konto walutowe...
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)