Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ.
3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Og³oszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastêpny temat

Tagi tematu: 09, 11, 21, qlimax

Przesuniêty przez: ROoZi
22-11-2009, 20:21
21.11.09 - Qlimax
Autor Wiadomo¶æ
Daron37 
HARDróżnik

Informacje
Do³±czy³: 29 Mar 2007
Piwa: 2350
Sk±d: z Ukrainy

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 2)

Wys³any: 18-03-2010, 16:03    #241

bot49 napisa³/a:
@Daron37 Jak wskazuje rozowy czlonek kolo twojego nicku - ch*j wiesz o tej muzyce.

Gratuluje inteligencji. Jakbyś chciał zauważyć też go masz.

bot49 napisa³/a:
Nie byles na imprezie to nie oceniaj jej po DVD.

Będę sobie oceniać impreze choćby po samej okładce DVD jak mi sie tylko spodoba.

bot49 napisa³/a:
To jaka muzyka i efekty byly zaprezentowane na filmie ma sie nijak do tego jak wygladala cala impreza. Nie podoba sie? nie ogladaj, nie sluchaj, nie jezdzij na imprezy i najlepiej skasuj z dysku DVD z Qlimax 2009 bo zapewne nawet nie probowales tego kupić bo za te 120 zł wolisz sie schlać w megaclubie. Jak widac wszystko ci sie nie podoba i zapewne sam zrobil bys lepsza impreze.

To że zmarnowałeś kupe kasy na impreze i wmówiłeś sobie że było fajnie na tym gejparty to już nie jest mój problem. To co trzymam na dysku to też nie twój interes i nawet nie musiałeś tego sugerować, bo owszem poleciało to dysku w tempie natychmiastowym.
Pozatym po co mam wydawać 120zł na film o kupie gówna? Ty wydałeś? Ojej to smutne, bo pewnie jesteś ultras fan Qlimaxa skoro tak bronisz tej imprezy. Co do MegaClubu, pewnie żebym wolał sie schlać za te 120zł, myślisz że jestem takim jakimś idiotą który przepierdziela kase na taki szajs? :lol-sweat: Gdyby film był godny uwagi to kupił bym oryginał, ale to DVD przekonało mnie jedynie że zmarnowałem cenny transfer z rapida. A w przyszłości napewno już go nie ściągne bo nie warto :P . A jeździć na imprezy jeżdze, ale godnego poziomu, z godną muzyką a nie z jakimś Pedo-stylem. \

bot49 napisa³/a:
Poza tym "the prohecy" nie zremixowali NC tylko Deepack i z niesamowitego kawalka zrobili przecietny ktory popsuł troche nastroje ludzi, którzy myśleli, ze poleci to w oryginale. Pozdro.

Źle przeczytałeś, ale też i ja źle napisałem. Byłem pewny że to co leci na koniec występu NC to jest ich remix The Prophecy, teraz zajrzałem na trackliste i okazuje się że to jakaś Samara (Qlimax Edit). A remix Deepacków już oceniałem w innym temacie.

Ostatnio zmieniony przez Daron37 18-03-2010, 16:05, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

lukasz 

Informacje
Do³±czy³: 31 Pa¼ 2007
Piwa: 25
Sk±d: Katowice/Kraków

Wys³any: 18-03-2010, 16:09    #242

Daron37 napisa³/a:
Co do MegaClubu, pewnie żebym wolał sie schlać za te 120zł,

tez bym wolal pochalac w Mega za ta kase :D :D xD

co do DVD to obejrzalem na YT bo szkoda mi transferu bylo :D

bot49 

Informacje
Do³±czy³: 28 Gru 2009
Piwa: 0
Sk±d: poland

Wys³any: 18-03-2010, 17:43    #243

@Daron37 Wydalem kolo 1 tys. zł podobnie jak na inne imprezy w nl. i jakos nie żałuję ani grosza. Nie wmawiam sobie ze bylo "fajnie" bo wiem jak sie bawilem i jak sie bawili moi znajomi, a bawiłem sie swietnie. DVD owszem kupiłem bo byłem na tej imprezie i z tego tytułu fajnie mieć oryginał...i wcale nie jestem z tego powodu smutny. "Ultras fanem Qlimaxa" ? Stary sorry wiesniakiem obwieszajacym sie od gory do dolu frotkami, smyczami, bluzami i flagami q-dance nie jestem wiec i w przeciwienstwie do wielu nie uważam sie za jakiegos "hardmaniaka" (strasznie smieszne jest to okreslenie).
P.S.
Nazw własnych NIE ODMIENIAMY. Tak wiec piszac popularnie "Qlimaxa" popelniasz blad. To tak jakbys powiedzial "Ide do Central Stationa". :)

Roman 
Daniele Mondello !!!

Informacje
Do³±czy³: 21 Mar 2009
Piwa: 55
Sk±d: Zielona Góra

Wys³any: 18-03-2010, 18:10    #244

Wystarczy porównać DVD np. z Qlimax'a 2003 i 2009 , żeby mieć wyrobioną opinię na temat tej imprezy.
Teraz leci tam feelo-dance , gdyż to z Hardstyle , a nawet chyba Nustyle nie ma nic wspólnego.

http://www.youtube.com/watch?v=GB1gvJZ_65A :lol-above: :lol-above:

"Mało wiedzy oddala od Boga. Dużo wiedzy sprowadza do Niego z powrotem." Ludwik Pasteur
Ostatnio zmieniony przez Roman 18-03-2010, 18:15, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Daron37 
HARDróżnik

Informacje
Do³±czy³: 29 Mar 2007
Piwa: 2350
Sk±d: z Ukrainy

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 2)

Wys³any: 18-03-2010, 18:47    #245

bot49 napisa³/a:
@Daron37 Wydalem kolo 1 tys. zł podobnie jak na inne imprezy w nl. i jakos nie żałuję ani grosza. Nie wmawiam sobie ze bylo "fajnie" bo wiem jak sie bawilem i jak sie bawili moi znajomi, a bawiłem sie swietnie. DVD owszem kupiłem bo byłem na tej imprezie i z tego tytułu fajnie mieć oryginał...i wcale nie jestem z tego powodu smutny.

Byłeś, podobało Ci się, twoje klimaty, twoje gusta. Wielu tutaj lubi NuStyle i wielu tutaj też było na Q. Ja nie byłem i po DVD nie zamierzam. DVD powinno reklamować impreze i jak pisze że pooglądałem DVD to proste że oceniam z perspektywy DVD. A aktualna część? Zdecydowanie mnie zraziła. Zresztą tak jak
RomanHARDSTYLE napisa³/a:
Wystarczy porównać DVD np. z Qlimax'a 2003 i 2009

Ja bym w sumie dodał jeszcze 05, 06 i na siłe nawet 07 choć od tamtego roku dla mnie własnie zaczeła sie antyreklama. W tym roku widząc LU miałem nadzieje na poprawe a jestem zawiedziony. To jest moje zdanie i taki mam styl pisania. A to że napisałem że jesteś
"Ultras fanem Qlimaxa"

wyciągnąłem (i wierz mi nie tylko ja) z tego jak bardzo rzuciłeś na mojego posta. Ale skoro sam piszesz:
bot49 napisa³/a:
Stary sorry wiesniakiem obwieszajacym sie od gory do dolu frotkami, smyczami, bluzami i flagami q-dance nie jestem wiec i w przeciwienstwie do wielu nie uważam sie za jakiegos "hardmaniaka" (strasznie smieszne jest to okreslenie).

to Pjonteczka, bo tak samo mnie śmieszą osoby "Hardcore Madafaki" bujające do pseudo core'u Korsakoff : DD.

bot49 napisa³/a:
Nazw własnych NIE ODMIENIAMY. Tak wiec piszac popularnie "Qlimaxa" popelniasz blad. To tak jakbys powiedzial "Ide do Central Stationa".

Już chyba SchizeQ o tym wspominał. Macie gdzieś temacik o błędach językowych tam sobie podyskutujcie o tym ;d

MotyleeeQ 
Only 4 V.I.P

Informacje
Do³±czy³a: 04 Lip 2007
Piwa: 55
Sk±d: MysÅ‚owice

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 4) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 2)

Wys³any: 18-03-2010, 19:37    #246

Ale mi humor poprawiliście tą rozmową :] dobre dobre !!

netya 
zlosnica BUKA xD

Informacje
Do³±czy³a: 14 Lip 2007
Piwa: 781
Sk±d: Wroc?aw

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 18-03-2010, 19:43    #247

bot49, ja nie czaje wogole tej dyskusji ;p byles , podobalo ci sie i ok. Daron37 nie byl , napisal ze ocenia po dvd, napisal swoje zdanie , niepodobalo mu sie i tyle. on jak i ty macie prawo do wlasnej opinii.
po co tu sie napinac niewiaodmo o co w zasadzie skoro Daron37 nikogo swoim postem nie obrazil. tylko wyrazil swoje zdanie ,zreszta jak i ja.

pozdrro:):*

;DD ;DD ;DD
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<<

ROoZi 
Reverse Bass!

Informacje
Do³±czy³: 28 Mar 2007
Piwa: 2448
Sk±d: Chorzów Batory

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 18-03-2010, 22:22    #248

a wlasnie co to za MC byl z NC ? NC na live maja MC ?

!

[ Movies From Parties ]

jojo 

Informacje
Do³±czy³: 07 Maj 2009
Piwa: 119
Sk±d: Opole

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 4)

Wys³any: 18-03-2010, 23:03    #249

ROoZi napisa³/a:
a wlasnie co to za MC byl z NC ? NC na live maja MC ?

!

Tez sie zastanawiam. Ale nigdzie wzmianki o tym nie ma

Bogiel 
Hardstyle / Hardcore

Informacje
Do³±czy³: 05 Lut 2008
Piwa: 20
Sk±d: HardstyleLand

Wys³any: 19-03-2010, 00:55    #250

Zany chyba ; p

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wy¶wietleñ: 14776
Odpowiedzi: 256
Odwiedzin z google: 4801
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: