Przesuniêty przez: ROoZi 22-11-2009, 20:21 | |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³: 02 Pa¼ 2007 Wiek: 44 Posty: 52 (0,01/dzieñ) Piwa: 0 Sk±d: Rzeszów  | Wys³any: 23-11-2009, 10:34 | #201
|
| No wiec ja sie nie bede rozpisywal zbytnio ale opowiem najwazniejsze rzeczy i zmiany na podstawie lat 2007-2009 na ktorych bylismy.
Na poczatku sam dojazd ze stacji Arnhem Central Station : szybko i sprawnie. Autobusy jeden za drugim pod sama hale. Bilet w 2 strony 3 euro. Dojazd ok 5 min. Dodatkowe wejscia i mniejsze kolejki. Nie wiem ile ich dokladnie bylo bo nie okrazylismy calej hali ale np. wejscie przez namiot VIP zajelo nam ok.20 min. Od razu dostaje sie karteczke na szatnie i na kontrole osobista. Potem na gore i wymiana karteczki na kluczyk. Szafki w srodku na gorze super sprawa a nie na zewnatrz. Rok temu padal snieg. Token po 2.5 euro. Wszystko szybko i sprawnie. Scena i wystroj na pierwszy rzut oka super potem napisze minusy. Cala scena zaslonieta czyms w stylu przescieradla o calej szerokosci hali !! ze bylo widac z tylu tylko cienie. Wiec dosc ciekawie. Dodatkowe podesty. Usunieto czesc krzesel z przodu i zrobili takie "szeorokie schody" na trybunach do tanczenia co napewno rozladowalo czesciowo tlumy na dole. Naglosnienia konkretnie dolozyli. Dawalo rade i to niezle. Wisialy takie pakieciki pod sufitem i byly rozmieszczone praktycznie co nie wiem 10 m. Gralo to bardzo konkretnie nawet do polowy trybuby. Oswietlenie to myslalem ze to tylko moje dziwne odczucie ze bylo do dupy. Albo przez te drzewa albo moze nie chcieli przesadzic bo taki mial byc klimat imprezy ale w porownaniu z poprzednimi edycjami to bylo strasznie ubogo jak na taka skale imprezy. Zapowiedzi grajacych dji towarzyszace im animacje.. srednio im to wyszlo. Mc to ja nie wiem ale chyba kolesia nie bylo przez pol imprezy albo malo sie udzielal. ALE MUZYCZNIE zajebiscie. Na poczatku troche starych kawalkow...przypomnialy mi sie czasy piry hehe...i potem tak do 3...4 caly czas super kawalki mocny i energiczny hs jak na dobra impreze przystalo (nie to co rok temu ze mozna bylo momentami zasnac). Tak przed 4 juz sie zaczelo naprawde niezle... coraz mocniej . Od Noisecontrollers juz konkretnie. No i Noize Suppressor ajj rewelacja dolozyli na koniec do pieca!! szkoda ze tylko 30 min grali. Mozliwe ze przesadzili troche z iloscia ludzi bo na dole byl scisk straszny nie szlo sie ruszyc i sauna straszna. Na podestach na trybunach polowa sauny ale dalo rade zyc.
Tak wiec impreza bardzo udana w sumie bardziej pod wzgledem muzycznym bo o to chodzilo. Mozliwe ze wzieli poprawke na poprzednie lata bo od 2006 bylo coraz gorzej.
A i jeszcze napisze o akcji z policja zeby przestrzec innych. Poszedlem sobie na gore do kibla wysmarkac nos w papier z tego zaduchu:) nie bylo juz recznikow wiec wszedlem sobie do kabiny. Wychodze stoi sobie murzyn z ochrony jakby sprawdzal toalety czy cos i proponuje mi skorzystanie z tej umywalki bo tamte zajete. Myje rece wycieram zaczynam wychodzic a koles do mnie kontrola osobista i zebym sie zatrzymal. Kazal powyciagac wsio z kieszeni na blat i pyta sie czy to wszystko. Posprawdzal portfel aparat i mowi ze jak cos znajdzie u mnie a tego nie pokazalem bede mial duze problemy hehe. Oczywiscie nic nie znalazl bo nie mialem mozliwe ze przez to smarkanie pomyslal ze jakas koke dmucham czy cos hehe. Widocznie nie wiem moze maja mikrofon w srodku. Posprawdzal mi wszystko cos sie dalo..skarpetki, buty, kieszonki w spodniach, za paskiem itd. Podziekowal za wspolprace i wyszedlem Tak wiec osoby ktore czasem cos kombinuja ostrzegam zeby nie mialy niespodzianki na imprezie bo ja w sumie juz kilka imprez w zyciu zaliczylem ale takiej akcji na mnie sie nie spodziewalem | | Ostatnio zmieniony przez Budik 23-11-2009, 10:49, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
|
Informacje Do³±czy³: 24 Cze 2007 Wiek: 37 Posty: 123 (0,02/dzieñ) Piwa: 4 Sk±d: Kraków - Golkocity  | Wys³any: 23-11-2009, 15:13 | #202
|
| Postaram siÄ™ od samego poczÄ…tku to ogarnąć Podróż ok 300 km w czasie 3:50h - nice, szczególnie biorÄ…c pod uwagÄ™ 3 przesiadki. Koszt 45€ wiÄ™c też git. Transport kolejowy to majÄ… tutaj (be i nl) zajebisty. Z dworca Arnhem Central pod Gelredome autobus nr 7, czas podróży ok 5 minut, 6 przystanków, koszt 1.1€ w jednÄ… stronÄ™. ByÅ‚em na miejscu ok 17 wiÄ™c nie podstawiali jeszcze specjalnych autobusów.
Pod halÄ…: wejÅ›cia VIP, Q i E. Ja miaÅ‚em bilecik na E, akurat zaraz obok zaparkowaÅ‚y 3 electrobusy wiÄ™c byÅ‚o z kim zrobić befora (dziÄ™ki za polskÄ… wódkÄ™, tÄ™skniÅ‚em bardzo). OczywiÅ›cie najpierw zajÄ…Å‚em siÄ™ sprzedażą biletu (udaÅ‚o siÄ™ na szczęście od kopa) i szamkÄ… w McDonaldzie, w sumie aż tak tÅ‚oczno nie byÅ‚o. Ok 19:30 ustawiliÅ›my siÄ™ w kolejce do wejÅ›cia, prawie pole position. OczywiÅ›cie kontynuacja picia w trakcie oczekiwania na wpuszczenie. Przed 21 wpuÅ›cili nas do Å›rodka namiotu, na poczÄ…tek skanowanie biletu, potem szybko kupienie kluczyka do szafki (6€ + 5€ depozytu) oraz tokenów (jak już napisaÅ‚ Budik po 2,5€ za jeden). Dalej przejÅ›cie przez bramkÄ™. Wyjmujesz wszystko co masz na blat, jeden ochroniarz sprawdza twoje rzeczy bardzo dokÅ‚adnie (otwiera paczkÄ™ papierosów, zaglÄ…da do Å›rodka portfela) a drugi ciÄ™ obmacuje, również dokÅ‚adnie. Teraz kawaÅ‚ek trzeba przejść pod goÅ‚ym niebem (padaÅ‚o!) wiÄ™c przebiegliÅ›my. Widocznie to wyglÄ…daÅ‚o podejrzanie bo zaraz przy wejÅ›ciu na halÄ™ policjant kazaÅ‚ nam siÄ™ zatrzymać i pies nas obwÄ…chaÅ‚ Także nie polecam nikomu wnosić wspomagaczy bo można Å‚atwo wpaść, nawet jeÅ›li już jesteÅ› przekonany, że Ci siÄ™ udaÅ‚o (vide post Budik'a). Już w Å›rodku pierwsze kroki skierowaliÅ›my na stoisko Qdance'u i mimo, że byliÅ›my szybko to już nie zostaÅ‚o koszulek z biaÅ‚ym napisem. To obrazuje jak szybciorem schodzÄ… gadżety. No chuj, wziÄ…Å‚em z żółtym napisem (25€) i flagÄ™ (25€). I pojawia siÄ™ problem, o którym na szczęście wiedziaÅ‚em. Nie możesz siÄ™ wrócić do szafki żeby schować suweniry. Tutaj podziÄ™kowania jeszcze raz do Budika za przechowanie moich rzeczy Od razu potem wbiliÅ›my do baru. Cenowo wyglÄ…daÅ‚o to tak: soft drinki (cola fanta itd., maÅ‚a woda) po 1t, piwo 1t, eristoff ice 2t, go fast + wódka 3t, flugel 1t i jeszcze kilka rzeczy, których nie kosztowaÅ‚em. Do żarcia (stoiska na górze, wokół hali): hot dog 2€, hamburger 2€, pizza 1,5€ a reszta to nie wiem bo nie jadÅ‚em
Przejdźmy do wystroju hali: na początku wielka kurtyna wisząca przed sceną i tylko lekkie cienie na nią rzucane. Nie było widać Isaaca, tylko właśnie jego cień. Trochę tajemniczo no ale trzeba było mieć coś w zanadrzu na później Również od samego początku nie włączono wszystkich efektów więc czułem się trochę rozczarowany " Na szczęście później wszystko się rozkręciło.
Co do seta Isaaca, jak pewnie część z was już słyszała, to zajebiście wprowadził ludzi w imprezę prezentując bardziej lajtowego seta i sporo klasyków. House-Bee, Zombie Nation, Thriller i The Truth <3 Piękny początek, nogi same rwały się do tańca. Z początku staliśmy w środku hali żeby mieć dobrą perspektywę i ogarniać całą scenę i efekty. I powiem szczerze, że w tym miejscu dźwięk mnie nie powalił na kolana (może za duże oczekiwania). Ale jak powędrowaliśmy pod scenę (w sumie nie było tak tłoczno tam) to normalnie włosy mi skakały na głowie a bass dudnił w żołądku i płucach. KOCUR! Wielkie kolumny (tak ponad 2m) stojące w rządku pod sceną dawały radę, naprawdę. Reszta głośników (średnie i wysokie tony) podwieszona pod sufitem co kawałek, także dźwięk pięknie wypełniał halę. Wiele osób hasało ze stopperami w uszach ale w sumie nie wiem po co, przecież chodzi o to żeby słyszeć wszystko
Po godzinie secika Isaaca nastÄ…piÅ‚o oficjalne intro i opuszczenie kurtyny. Wtedy naszym oczom ukazaÅ‚o siÄ™ dobrze już mi znane wielkie, zbudowane z desek drzewo. Ale dodatkowo po bokach staÅ‚y po 2 mniejsze drzewa a na dole kilka zielonych pÄ…ków (wyglÄ…daÅ‚y jak tulipany). Sami zobaczcie na fotki CaÅ‚kiem z tyÅ‚u, jako tÅ‚o byÅ‚o mnóstwo maÅ‚ych Å›wiateÅ‚ek, które wyglÄ…daÅ‚y jak niebo. W każdym razie również z poczÄ…tku, mz, nie byÅ‚o szaÅ‚u. Ale jak siÄ™ później okazaÅ‚o wiÄ™kszość elementów sceny byÅ‚a ruchoma!! Tzn duże drzewo z djkÄ… staÅ‚o sobie bez zmian, ale maÅ‚e drzewka, a wÅ‚aÅ›ciwie ich nazwijmy to „konary” – wielkie biaÅ‚e pÅ‚achty porozciÄ…gane miÄ™dzy stalowymi gałęziami – rozciÄ…gaÅ‚y siÄ™ i zmniejszaÅ‚y, chodziÅ‚y w górÄ™ i w dół, po prostu caÅ‚y czas zmieniaÅ‚y ksztaÅ‚t. Również te kwiatki na dole siÄ™ ruszaÅ‚y. W dodatku gałęzie, które odchodziÅ‚y od głównego drzewa to byÅ‚y jakby osobne moduÅ‚y podwieszone na linach, również jeździÅ‚y góra-dół w dodatku jednoczeÅ›nie siÄ™ krÄ™cÄ…c dookoÅ‚a. BiorÄ…c pod uwagÄ™ te wszystkie niuanse to pod wzglÄ™dem technicznym jak i wizualnym scena byÅ‚a zajebiÅ›cie dobra.
Co do Å›wiateÅ‚: tak jak pisaÅ‚em, stopniowo coraz wiÄ™cej efektów siÄ™ włączaÅ‚o. ByÅ‚y zwykÅ‚e Å›wiatÅ‚a w różnych kolorach, lasery, ogieÅ„, iskry, dym, a w czasie hymnu nawet confetti WiÄ™kszość Å›wiateÅ‚ znajdowaÅ‚a siÄ™ na scenie, reszta podwieszona pod sufitem w pakietach, które co jakiÅ› czas zjeżdżaÅ‚y w górÄ™ i w dół. Część efektów zlokalizowana również na wieżach, stojÄ…cych na trybunach dookoÅ‚a stadionu. Ogólnie rzecz biorÄ…c byÅ‚o raczej jasno i efekty dobrze waliÅ‚y po oczach, ale niestety lasery przez wiÄ™kszość czasu nie dziaÅ‚aÅ‚y… Nie wiem dlaczego, może nie pasowaÅ‚o to do motywu imprezy, ale liczyÅ‚em na pokaz laserów no i tutaj niestety trochÄ™ siÄ™ zawiodÅ‚em. Trudno, nie można mieć wszystkiego PodsumowujÄ…c, efekty Å›wietlne dobre ale nie oszaÅ‚amiajÄ…ce.
Przejdźmy do seciorów: o Isaacu już pisaÅ‚em, wykonaÅ‚ swoje zadanie w 110%, także zrekompensowaÅ‚ brak w LU dj’a HT. TrochÄ™ gÅ‚upio, że Isaac musiaÅ‚ grać do kurtyny, bo z tego co czytaÅ‚em, to nie widziaÅ‚ publiki… NastÄ™pnie A-lusion. WiÄ™kszość seta to jego waÅ‚ki, wiÄ™kszoÅ›ci nie znaÅ‚em Nie wiem jak reszta ludzi, ale ja lepiej siÄ™ bawiÄ™ znajÄ…c kawaÅ‚ek czy np. vocal. Ogólnie set niezÅ‚y, ale mnie osobiÅ›cie nie zadziwiÅ‚. Davide Sonar – chyba sobie gdzieÅ› poszedÅ‚em w trakcie jego seta GraÅ‚ tylko 30 minut a ja akurat wtedy sobie zrobiÅ‚em przerwÄ™, bo po 2 godzinach na parkiecie musiaÅ‚em ochÅ‚onąć. Ale z tego co czytaÅ‚em nie zagraÅ‚ porywajÄ…co. Brennan Heart – w trakcie jego seta siedziaÅ‚em na trybunach naprzeciw sceny i podziwiaÅ‚em efekty specjalne. ZagraÅ‚ na poziomie chociaż nic specjalnego sobie nie przypominam z jego seta. Technoboy – jak dla mnie pierwszy najzajebistszy set tamtej nocy. ZagraÅ‚ mocno i energicznie, naprawdÄ™ podobaÅ‚ mi siÄ™ ten wystÄ™p, wiÄ™kszość spÄ™dziÅ‚em pod samÄ… scenÄ…, również po to, żeby być blisko kiedy zacznÄ… grać… D-block & S-te-fan – zaczÄ™li od hymnu przy spadajÄ…cym confetti, tÅ‚um szalaÅ‚. Zaraz potem Music Made Addict wiÄ™c to, co lubiÄ™ Grali przez 1,5 godz wiÄ™c do koÅ„ca nie dotrzymaÅ‚em ale podobnie jak BH, dla mnie set na poziomie ale bez szaleÅ„stw. Headhunterz – graÅ‚ godzinÄ™ a zmieÅ›ciÅ‚ 21 waÅ‚ków, najwiÄ™cej z wszystkich dj’ów. Ogólnie miaÅ‚em wrażenie, że caÅ‚y czas leciaÅ‚ ten sam bassline i tylko melodie siÄ™ nieco zmieniaÅ‚y. Plusik dla niego za Rate Reducer, Subsonic i I Will Growl. Noisecontrollers – szkoda, że tylko 0,5 godziny bo grali konkretnie. Powoli wprowadzali publikÄ™ na mocniejsze uderzenie, jakim byÅ‚ wystÄ™p… Deepacków – już samo ich intro mogÅ‚o przyprawić o ciarki na plecach. Potem jak zarzucili The Prophecy w nowym, sporo mocniejszym edicie to normalnie nie mogÅ‚o być lepiej. Nie spodziewaÅ‚em siÄ™ po nich tak mocnego grania wiÄ™c byÅ‚em bardzo pozytywnie zaskoczony. Bardzo, bardzo dobry i mocny set, polecam! Na koniec Noize Suppresor z Davidem Sonar’em – czekaÅ‚em na seta HC bo jak do tej pory nie miaÅ‚em wielu okazji usÅ‚yszeć HC na imprezach. ChÅ‚opaki mnie nie zawiedli – byÅ‚o grubo! Pod sam koniec Nothing Else Matters do Å›piewania, hymn Qlimaxu i koniec. See you next year! This was a Qdance event.
Co się działo na podłodze to nie do opisania Trzeba było sobie odgarnąć nogami śmieci na bok żeby mieć gdzie skakać. Poza tym już chyba wiem, czemu tak dużo ludzi chodzi bez koszulek. To nie jest kwestia vixy tylko po prostu jest kurewsko gorąco!! Szczególnie na parkiecie, na trybunach trochę mniej. Ochłonąć można jedynie wychodząc z hali tam gdzie są stoiska. Mogliby coś pokminić z klimą, np. otworzyć na chwilę dach hehe. Koniec imprezy, trzeba się było wydostać na zewnątrz. Z tym zero problemów (chociaż znowu padało a kawałek trzeba przejść po polu) ale gorzej z wyjściem z namiotu. Trochę przepychania żeby oddać kluczyk i trochę zmagań żeby ujrzeć światło dzienne. Następnie wbitka do podstawionego autobusu nr 999, oczywiście biletów nikt nie kupował a ścisk był maksymalny. Organizacja fachowa, wszystkim sterowali parkingowi a co chwileczkę nadjeżdżał następny autobus. Na dworcu jeszcze ostatnia szamka przed podróżą, o 7:55 pociąg. Trasa ta sama, ok. 12.30 z powrotem w domu. 27 godzin bez spania a potem 21 godzin ciągłego spania. Sporo kasy przejebane, buty upierdolone, wszystkie rzeczy przepocone i przesiąknięte dymem z papierosów (oficjalnie nie można palić w środku) a nogi zajebiście bolące. Ale mimo wszystko było warto! Pierwszym wielkim eventem miał być Qlimax i cel udało się zrealizować. Kto wie, czy jeszcze tam nie zawitam kiedyś bo naprawdę jest to magiczna impreza, ma swój charakter. Wieszam flagę na ścianę, wrzucam fotki i filmiki i niecierpliwie czekam na aftermovie oraz oficjalne DVD. Na koniec pozdro leci do Arka i Edyty, Norberta i ekipy z electrobusów!! | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 14 Wrz 2008 Wiek: 35 Posty: 933 (0,14/dzieñ) Piwa: 8 Sk±d: sandomierz/kraków  | Wys³any: 23-11-2009, 15:49 | #203
|
| jejciu kompletnie mi sie wystroj nie podoba ;/ z roku na rok coraz gorzej ;/ tutaj wiecej nie znaczy lepiej | _________________ nie każdy rozumie, że myśli; wielu myśli, że rozumie | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 21 Wrz 2008 Posty: 2664 (0,41/dzieñ) Piwa: 521 Sk±d: PoznaÅ„  | Wys³any: 23-11-2009, 16:23 | #204
|
| | DJ Vigo napisa³/a: | Niedawno wróciÅ‚em z Qlimax w Arnhem. ByÅ‚ to mój pierwszy zagraniczny event. Mimo obaw o mocnÄ… muzÄ™ daÅ‚em radÄ™, HS nie jest taki zÅ‚y.
Nagłośnienie super, oprawa wizualna niezwykła, klimat wspaniały, życzliwi ludzie, zajebista muza. Nie było za głośno czego się obawiałem, nie był te rzeźni. Trzepanie na bramkach trochę przesadzone moim zdaniem, a kolejki do wejścia za długie. Q -dance zadbało tez o super organizację, brak kolejek, sprawa wymiana gotówki na monety płatnicze. Kible czyste, jedzenie dobre, piwo do dupy, ceny jak dla polaków wysokie. Wkurzało mnie to, że jak kupiło się wode to dawali butelkę bez korka, żebyś musiał kupić potem następną... ale znalazłem na to sposób i uzupełniałem wodę w butelce korzystając z umywalki. Jedyne to jeszcze wydaje mi się na minus to to, że patrząc na poprzednie edycje (filmiki, zdjęcia) oprawa eventu była lepsza, ale to może tylko takie złudne wrażenie.
Polecam każdemu fanowi HS i nie tylko. Polecam też naszym agencjom, aby uczyli się organizacji od holendrów. |
od mojego kumpla recka
| Krulas napisa³/a: | | I pojawia siÄ™ problem, o którym na szczęście wiedziaÅ‚em. Nie możesz siÄ™ wrócić do szafki żeby schować suweniry. | a to chuje | _________________ Kibol! | | Ostatnio zmieniony przez Gife 23-11-2009, 16:25, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
hayer86 aka Latexowa Morda

Informacje Do³±czy³: 24 Sie 2009 Wiek: 39 Posty: 2047 (0,33/dzieñ) Piwa: 1318 Sk±d: Katowice  | Wys³any: 23-11-2009, 16:53 | #205
|
| | Krulas napisa³/a: | zaparkowaÅ‚y 3 electrobusy wiÄ™c byÅ‚o z kim zrobić befora (dziÄ™ki za polskÄ… wódkÄ™, tÄ™skniÅ‚em bardzo). |
A jak byś widział co się w nich działo w drodze DO i Z ... ja do teraz jeszcze dochodzę do siebie
O samej imprezie ... chyba wszystko już zostało powiedziane ... w 100% popieram wpisy wyżej
No chyba jedynie nie zgodzę się co do sceny ... dla mnie była zajebista ... cała ruchoma laserów, fakt mało było ... ale my większość imprezy spędzili dosłownie pod samą scena, więc i tak nie widzieliśmy ich za bardzo ... a największy szok był jak się kapliśmy, że te ''drzewo'' tak naprawdę tworzy ''twarz szamana''
Ja chcÄ™ jeszcze raaaaaaaz !! | _________________
 | | Ostatnio zmieniony przez hayer86 23-11-2009, 17:01, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 24 Cze 2007 Wiek: 37 Posty: 123 (0,02/dzieñ) Piwa: 4 Sk±d: Kraków - Golkocity  | Wys³any: 23-11-2009, 17:21 | #206
|
| | Gife napisa³/a: | | piwo do dupy, ceny jak dla polaków wysokie. | dokÅ‚adnie. piwko 0,2 l za 2,5€, nie da siÄ™ najebać w Å›rodku chyba że za 200€...
| hayer86 napisa³/a: | | A jak byÅ› widziaÅ‚ co siÄ™ w nich dziaÅ‚o w drodze DO i Z | sÅ‚yszaÅ‚em co siÄ™ dziaÅ‚o w drodze do grubo! | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 20 Pa¼ 2009 Wiek: 40 Posty: 39 (0,01/dzieñ) Piwa: 0 Sk±d: District:Silesia  | Wys³any: 23-11-2009, 17:48 | #207
|
| | hayer86 napisa³/a: | A jak byÅ› widziaÅ‚ co siÄ™ w nich dziaÅ‚o w drodze DO i Z ... ja do teraz jeszcze dochodzÄ™ do siebie
|
Wódki, wódki, wódki!!!! Było od groma Master reset w pół godziny?? Dla polaka niemożliwe staje się możliwym
Wrażenia?? Dla mnie suuuperrr Pierweszy raz, no ale dosłownie do tej pory nie ogarnaiam ogromu tej imprezy, tej ilości ludzi, tego co się działo...... no po porstu ogień na dachu ;]
Nic więcej nie ma co się rozpisywać, tylko potwierdzić Hayer'a......
JESZCZE RAZ!!!!!!!
Organizacja?? 5+
Pozdrawiam tych co uczestniczyli z Electrowni.... Krk2 rulez!!! | _________________ We're not die!!! <Hc/Hs Industry> | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 24 Cze 2007 Wiek: 37 Posty: 123 (0,02/dzieñ) Piwa: 4 Sk±d: Kraków - Golkocity  | Wys³any: 23-11-2009, 19:35 | #208
|
| | DariuszDK napisa³/a: | | OBRZYGALI MNIE | i | DariuszDK napisa³/a: | | za rok powtórka | ?? haha Joke, na pewno mieliÅ›cie tam grubÄ… podróż Ja siÄ™ polewaÅ‚em z Tiesto jak mi opowiedzieli przed wejÅ›ciem Ale z drugiej strony tyle czasu picia, a basen byÅ‚ zamkniÄ™ty.. no nie wiem, czy daÅ‚bym radÄ™ | _________________
 | |
| |
 | |
hayer86 aka Latexowa Morda

Informacje Do³±czy³: 24 Sie 2009 Wiek: 39 Posty: 2047 (0,33/dzieñ) Piwa: 1318 Sk±d: Katowice  | Wys³any: 23-11-2009, 19:46 | #209
|
| | Krulas napisa³/a: | | a basen byÅ‚ zamkniÄ™ty |
Ale daliśmy radę wszyscy naraz praktycznie ... w 2 zlewozmywakach ... aż do momentu jak nas stamtąd nie wywalili ... jedynie jeden kolega został z szamponem na głowie | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 06 Mar 2009 Wiek: 27 Posty: 6 (0/dzieñ) Piwa: 1 Sk±d: wola filipowska  | Wys³any: 23-11-2009, 20:03 | #210
|
| udało mi sie później go zmyć haha ale było przejebanie a latającego holendra zapamiętam do końca życia pzdr krk2 | |
| |
 | |
| |