Przesuniêty przez: ROoZi 22-11-2009, 20:21 | |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³: 24 Cze 2007 Wiek: 37 Posty: 123 (0,02/dzieñ) Piwa: 4 Sk±d: Kraków - Golkocity  | Wys³any: 26-10-2009, 15:58 | #111
|
| Jak dla mnie każdy LU byłby dobry bo miałem przyjemność słyszeć tylko kilku DJów ze sceny HS, więc nie narzekam
Co do hymnu to powiem tak: nie jest to jakiś hicior, który za pierwszym razem powalałby na kolana. Ale zapewniam was, że jak wam się trochę osłucha, przyzwyczaicie się, puści go jeden czy drugi deejay na imprezie to wam się będzie bardziej podobał. Osobiście jestem pewny, że jak usłyszę ten anthem na Q to będę miał ciary na plecach, w szczególności dzięki tym wstawkom operowym i wokalom.
BTW. Czy ten LU jest równoznaczny z TT? Jeśli nie to kiedy będzie znany TT? | _________________
 | |
| |
 | |
|
Informacje Do³±czy³: 15 Sie 2009 Wiek: 36 Posty: 403 (0,06/dzieñ) Piwa: 25 Sk±d: Szczecin  | Wys³any: 26-10-2009, 18:25 | #112
|
| Isaac<-------- go chciałbym usłyszeć A-Lusion <----- spoko Scantraxx można posłuchać Davide Sonar<------- znowu Scantraxx Brennan Heart<-------- Scantraxx Technoboy<----------- Scantraxx D-Block&S-te-fan<-------- Scantraxx hymn taki sobie Headhunterz<---------- Scantraxx Noisecontrollers<----- dają rade Deepack<-------- bardzo chętnie bym posłuchał Noize Suppressor<---- ciężko mi powiedzieć Hosted by Ruffian
Ogólnie cieszę się że nie jade dla mnie line up totalnie z dupy DBSTF grają słabo Davide Sonar nie trawie w ogóle Technoboy się przejadał, HHz ile można do ch*** ,NC hmm za słabo znam twórczość, Deepack oooo tak ich z miła chęcia , Issac oldschool wiec ok ogólnie nawet anthem wydaje mi się gorszy niż ten z 2008 kicha XD | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 08 Gru 2007 Wiek: 37 Posty: 1073 (0,16/dzieñ) Piwa: 12 Sk±d: Chorzów BatoRy  | Wys³any: 26-10-2009, 18:57 | #113
|
| | rage napisa³/a: | | Technoboy<----------- Scantraxx |
chyba saifam ... watpie by kawalki scantraxu zdominowaly jego set, napewno costam od nich zagra ale max 2-3 kawalki a glownie saifamowskie bedzie gral | _________________ >> http://www.myspace.com/racidproductions
 | |
| |
 | |
Forcebasser HaRdStYlE*BoY*

Informacje Do³±czy³: 01 Mar 2008 Wiek: 39 Posty: 93 (0,01/dzieñ) Piwa: 4 Sk±d: Zawiercie  | Wys³any: 27-10-2009, 14:25 | #114
|
| | Może zamiast nazwy Qlimax powinni ją zamienić na Scantraxx Party... hardstyle schodzi na dno... Scantraxx musi wypromować wszystkich swoich artystów żeby potem kasę na tym trzepać... a na tej imprezie mają taką okazję. NS , Deepack, Isaac, TB to tylko tak na boku grają żeby nie było że oni biorą wszystko... kontakty kasa i jeszcze raz to samo... | _________________ Top 3 : 1. Brennan Heart - Till U Believe It 2. Headhunterz - Psychedelic 3. Max B. Grant & Djanny - Arancia Meccanica <ooo> | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 25 Kwi 2007 Wiek: 46 Posty: 4622 (0,65/dzieñ) Piwa: 484 Sk±d: Zabrze  | Wys³any: 27-10-2009, 15:03 | #115
|
| | Wypromowac ? Kogo ty tu chcesz promowac. Tu nie ma zadnych debiutantow ani gwiazd grajacych od roku. DJ z tego LU sa bardzo dobrze znane i maja wyrobiona renome TAKA lub INNA... | _________________
  | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 20 Pa¼ 2009 Wiek: 40 Posty: 39 (0,01/dzieñ) Piwa: 0 Sk±d: District:Silesia  | Wys³any: 01-11-2009, 09:42 | #116
|
| | hayer86 napisa³/a: | | No ja jadÄ™ z sebeq01 z Elektrowni, busem Krk2 ... z tego co pamiÄ™tam to zbiórka jest o 19.30 koÅ‚o Spodka ... ale nic nie stoi na przeszkodzie żeby jakiÅ› B4-rek zrobić wczeÅ›niej ... |
<tak> jedziemy Cholera jedna wie o której te autobusy przyjadą.. Ja bym się zebrał już tam tak 18 - 18.30 Jakiś B4 jak najbardziej.... Mam jedno ale - czy ktos wie jak z monopolem w busie?? ;> Da się cos wtargac do niego czy raczej nie halo?? | _________________ We're not die!!! <Hc/Hs Industry> | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzieñ) Piwa: 3135 Sk±d: Katowice Tauzen  | Wys³any: 01-11-2009, 10:02 | #117
|
| | Frog napisa³/a: | | Wypromowac ? Kogo ty tu chcesz promowac. Tu nie ma zadnych debiutantow ani gwiazd grajacych od roku. DJ z tego LU sa bardzo dobrze znane i maja wyrobiona renome TAKA lub INNA... | Frogus tu chodzi o promocje w innym stylu
wiekszosc ludzi zaczynala od filmikow z Q, tak? Nie wazne z 2003 czy 2007 ale tak. Sadzac po poprzednich latach i w tym roku Qlimax rowniez zgarnie swoje zniwo - nowe osoby zobacza filmiki i beda podjarane. No a jesli polowa skladu to Scantraxx to automatycznie sciagaja 'nowych fanow' do siebie. Jesli komus sie spodoba HHz i wpisze w google to odnajdzie mu nazwe labela w ktorym dziala. Spodobaja mu sie d-klocki, wpisze w google i rowniez odnajdzie mu scantraxx. I wtedy tej osobie wlacza sie myslenie "kurde, ten scantraxx to rzadzi! Na qlimax to wszyscy od nich graja! " no i zaczyna kupowac gadzety, plyty, vinyle wlasnie od nich.. biznes panowie, biznes. | | Ostatnio zmieniony przez SchizeQ 01-11-2009, 10:02, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 20 Pa¼ 2009 Wiek: 40 Posty: 39 (0,01/dzieñ) Piwa: 0 Sk±d: District:Silesia  | Wys³any: 01-11-2009, 10:07 | #118
|
| | SchizeQ napisa³/a: | | Sadzac po poprzednich latach i w tym roku Qlimax rowniez zgarnie swoje zniwo - nowe osoby zobacza filmiki i beda podjarane. No a jesli polowa skladu to Scantraxx to automatycznie sciagaja 'nowych fanow' do siebie. Jesli komus sie spodoba HHz i wpisze w google to odnajdzie mu nazwe labela w ktorym dziala. Spodobaja mu sie d-klocki, wpisze w google i rowniez odnajdzie mu scantraxx. I wtedy tej osobie wlacza sie myslenie "kurde, ten scantraxx to rzadzi! Na qlimax to wszyscy od nich graja! |
OOOOOO TAAAAKKKKKK!!!!! Też zagłebianie się w tej muzyce zaczynałem od filmików, a najwięcej kogo na początku słuchałem to właśnie Hedzika... i nie obchodzi mnie to, że ktos nawija że to komercha etc.. wybili się, to grają.. dostali swoją życiową szansę i z niej skorzystali | _________________ We're not die!!! <Hc/Hs Industry> | |
| |
 | |
hayer86 aka Latexowa Morda

Informacje Do³±czy³: 24 Sie 2009 Wiek: 39 Posty: 2047 (0,33/dzieñ) Piwa: 1318 Sk±d: Katowice  | Wys³any: 07-11-2009, 13:05 | #119
|
| Mam takie pytanie do osób, które już kiedyś były na Q :
Można tam płacić kartą kredytową czy trza mieć przy sobie gotówkę?? | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 04 Lip 2007 Wiek: 38 Posty: 908 (0,13/dzieñ) Piwa: 55 Sk±d: MysÅ‚owice  | Wys³any: 07-11-2009, 13:41 | #120
|
| | hayer86 napisa³/a: | Mam takie pytanie do osób, które już kiedyÅ› byÅ‚y na Q :
Można tam płacić kartą kredytową czy trza mieć przy sobie gotówkę?? |
lepiej weź gotówkę bo z tego co mi wiadomo to niektóre karty tam po prostu nie działały może teraz się to zmieniło i jest lepiej.. Ja bym brała kasiorke | _________________ ...::: Żyj szybko, umieraj młodo :::... Dziwka w łóżku, dama na ulicy | |
| |
 | |
| |