1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposb pokojowy. 2. Cierpliwo i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzie. Czasami trzeba poczeka. 3. Czytaj uwanie posty. Staraj sie nie zadawa pyta ktre byo zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako e nie kady regulamin jest perfekcyjnym ideaem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- moe ukara ostrzeeniem uytkownika, jeeli uzna to za suszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisa na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
Jak dla mnie end show wspaniałee ! mówcie co uważaciee , na mnie zrobiło ogromne wrażenie scena początkiem mnie nie przekonała ale teraz naprawdę robi wrażenie wizualnie świetnie oświetlenie i fajerwerki cos wspaniałegoo , troszke słabo muzycznie
[ Dodano: 24-06-2013, 20:44 ] Tyle bawiących się ludziii , magia !
Nie no,powiem szczerze jestem pod wrażeniem tegorocznego Defqona. Super oprawa. Scena wydawała się taka prosta i mała a tutaj takie zaskoczenie. Ładnie te maski tych tubylców oświetlili.Połączenie; Vizualizacja we współpracy z muzyką + fajerwerki rewelacja naprawdę! Uważam,że endshow porządnie wykonane. Tak właśnie powinno wyglądać,bo w zeszłym roku to jakaś porażka straszna była przecież Kawałki w Endshow średnie jak dla mnie,ale na pewno lepsze niż w endshow z zeszłego roku.Bynajmniej klimat wakacyjny czuć i to się liczy. Zauważyłem też,że nawet trochę dubstepów się znalazło w END.
Ostatnie dobre Endshow to było w 2011 jak Noisecontrollers robili hymn.
Gunz For Hire z tego co widziałem na filmiku to zrobili rozp....dol totalny! Mam nadzieję,że podobnie zniszczą Energy za 2 tygodnie
Co mogę więcej powiedzieć - żałuję,że mnie w tym roku nie było w Biddinghuizen
_________________ A.K.a Hard-FatHeR Wolfen http://nk.pl/#profile/6871998 11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice.
Ostatnio zmieniony przez wolfen88 24-06-2013, 22:52, w caoci zmieniany 1 raz
Mimo tego, że pogoda niezbyt dopisała (chociaż mogło być zawsze gorzej) to i tak jestem zadowolony jak zawsze Fajnie było spotkać starych znajomych oraz poznać nowych. Na campingu nie było raczej bardziej pojebanej ekipy od Polskiej Dzięki wielkie ludki Do następnej edycji
Mimo tego, że pogoda niezbyt dopisała (chociaż mogło być zawsze gorzej) to i tak jestem zadowolony jak zawsze Fajnie było spotkać starych znajomych oraz poznać nowych. Na campingu nie było raczej bardziej pojebanej ekipy od Polskiej Dzięki wielkie ludki Do następnej edycji
Racja na dzwięk dzwoneczka nawołującego do picia śmiali sie wszyscy, nawet Niemcy
Racja na dzwięk dzwoneczka nawołującego do picia śmiali sie wszyscy, nawet Niemcy