Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposb pokojowy.
2. Cierpliwo i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzie. Czasami trzeba poczeka.
3. Czytaj uwanie posty. Staraj sie nie zadawa pyta ktre byo zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako e nie kady regulamin jest perfekcyjnym ideaem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- moe ukara ostrzeeniem uytkownika, jeeli uzna to za suszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisa na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastpny temat

Tagi tematu: Brak tagw.

Przesunity przez: Rafir
20-02-2011, 11:25
19.02.2011 - Armin Only "Mirage" - Poznan
Autor Wiadomo
Pitbull 

Informacje
Doczy: 11 Lip 2009
Piwa: 15
Skd: M-Ce

Wysany: 17-11-2010, 02:17   19.02.2011 - Armin Only "Mirage" - Poznan #1

Utrecht, Kijów, Buenos Aires, Melbourne, Bejrut...i POZNAŃ!

Kiedy? 19 lutego 2011!

To nie iluzja... artysta, który jako jedyny został wybrany 4 lata z rzędu najlepszym DJ’em na świecie, powróci do Polski by zaprezentować swoją najnowszą płytę podczas ekskluzywnego koncertu. Najnowsze osiągnięcia techniczne połączone z magią muzyki oraz artystycznym spektaklem stworzą widowisko, na którym NIE MOŻE WAS ZABRAKNĄĆ!

To piękna rzeczywistość... realizacja fantazji, marzeń i oczekiwań tysięcy fanów Armina Van Buurena w Polsce! Jeśli świat ma się skończyć to tylko dzień po polskiej edycji ARMIN ONLY - MIRAGE w POZNANIU!

Od ostatniej (i zarazem pierwszej) edycji ARMIN ONLY w Polsce minęły już blisko 2 lata! Pomimo późniejszych występów Armina w naszym kraju to właśnie projekt ARMIN ONLY i ASOT450 uznane zostały za najwspanialsze i zorganizowane ze światowym rozmachem i profesjonalizmem muzyczne eventy z udziałem Księcia Trance’u. Polska edycja ARMIN ONLY wyczerpała w pełni oryginalny, holenderski scenariusz dzięki czemu MSM Events na jedną noc listopada 2008 zamieniła Poznań w Utrecht!

Wszystkim tym, którzy zwiastują rychły koniec muzyki trance Armin Van Buuren ma do powiedzenia tylko jedno zdanie, wypowiedziane podczas ASOT450 we Wrocławiu: „Trance is alive and kickin’, baby!”. Najlepszym tego dowodem są wypełnione po brzegi hale podczas wielkich eventów z jego udziałem! Tak jak w 2008 roku ARMIN ONLY miało miejsce w noc andrzejkową, tak tym razem będzie to noc następująca krótko po Walentynkach i właśnie dlatego najbardziej euforycznym i uskrzydlającym miejscem do okazania miłości i palącego żarem serca uczucia będzie:

ARMIN ONLY 2010 - MIRAGE, POZNAŃ 19.02.2010

ARMIN ONLY to jednak nie tylko indywidualny występ głównego aktora wieczoru. Arminowi towarzyszyć będą wokalistki i wokaliści, którzy użyczają swojego głosu na ostatnim albumie artysty ‘Mirage’ (która wkrótce w Polsce uzyska status ZŁOTEJ PŁYTY). Na koncercie nie może zabraknąć brata Armina - Ellera, który wraz z całym swoim zespołem ubarwi to wspaniałe wydarzenie grą na instrumentach (w tym m. in. na bębnach, gitarach, itp.).

Tegoroczny show to przede wszystkim nowatorski projekt sceny, stworzony specjalnie dla potrzeb światowej trasy ARMIN ONLY - MIRAGE, którego nie powstydziłyby się największe gwiazdy muzyki pop. Całości dopełnią: niesamowite wizualizacje, pokazy pirotechniczne oraz intrygujące występy taneczne. To wszystko w trance’owych bitach ARMIN ONLY 2011 - MIRAGE, na które zaprasza ARMIN VAN BUUREN!

ARMIN ONLY 2011 - MIRAGE wyprodukowane będzie przez MSM EVENTS, kolejny raz według pełnego, holenderskiego scenariusza, który zrealizowany został w Utrechcie 13 listopada 2010 podczas pierwszego eventu z nowej edycji.

MIEJSCE IMPREZY

ARMIN ONLY - MIRAGE, Poland będzie wielkim wydarzeniem na światową skalę i zostanie zaprezentowane na terenie Międzynarodowych Targów Poznańskich, w pawilonie numer 5!

Nowoczesna, ogromna, komfortowa, bezpieczna i klimatyzowana hala będzie doskonałym miejscem dla tysięcy fanów Armina, którzy z pewnością przybędą do Poznania z całego świata. Do złudzenia przypomina ona halę w Utrechcie, gdzie odbywa się holenderska edycja ARMIN ONLY.

Od wielu lat wśród klubowiczów mówiło się, że Międzynarodowe Targi Poznańskie to idealne miejsce na duży klubowy event. W przyszłym roku stanie się to faktem. Będzie to idealne miejsce na tak niesamowite przedsięwzięcie muzyczne.

Pawilon numer 5 znajduje się około 400 metrów od Dworca Głównego PKP, 5km od lotniska Ławica, w sąsiedztwie znajdują się pojemne parkingi dla zmotoryzowanych uczestników imprezy oraz postój taxi. Tereny targów położone są w samym centrum miasta Poznania, w niedalekiej odległości od wielu hoteli o różnym standardzie a środki komunikacji miejskiej pozwolą na szybkie i łatwe dotarcie na miejsce.

BILETY

Już 30 listopada o godzinie 20.00 ruszy sprzedaż pierwszej promocyjnej puli biletów STANDARD, GOLDEN i DELUXE. Dzień wcześniej, 29 listopada o godzinie 20.00 ruszy sprzedaż biletów FAN AREA.

Szczegółowy opis oraz ceny wszystkich rodzajów biletów pojawi się w osobnym newsie w przyszłym tygodniu.

Bilety dostępne będą na ftb.pl!

ftb.pl
Ostatnio zmieniony przez ROoZi 17-11-2010, 16:32, w caoci zmieniany 2 razy  

tiz 

Informacje
Doczy: 24 Maj 2010
Piwa: 169
Skd: west

$ wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 17-11-2010, 02:57    #2

właśnie myślałem o tym dzisiaj i chyba bym się przejechał :D jakieś hardkory by jechały ? ^^'

ps : radziłbym Ci skasować tekst , napisać streszczenie i umieścić link do tematu na FTB bo mogą się przyjebać do forum czyli do Rozia , nie wolno kopiować tekstu z tego wortalu , taka moja mała rada :puppyeyes:
Ostatnio zmieniony przez tiz 17-11-2010, 03:01, w caoci zmieniany 1 raz  

Pitbull 

Informacje
Doczy: 11 Lip 2009
Piwa: 15
Skd: M-Ce

Wysany: 17-11-2010, 12:23    #3

aa hehe niewidzialem :p to najwyzej skasuja no ;) wielkiej tragedi nie ebdzie :)

netya 
zlosnica BUKA xD

Informacje
Doczya: 14 Lip 2007
Piwa: 781
Skd: Wroc?aw

$ wspomagacz (Ilo: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 17-11-2010, 12:30    #4

dla wielbicieli zapewne obowiazkowa pozycja, dla nie-wielbicieli NE :P

;DD ;DD ;DD
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<<

Brumek 
_-^-_ 4ever

Informacje
Doczy: 28 Mar 2007
Piwa: 26
Skd: z dużego pokoju

$ wspomagacz (Ilo: 2)

Wysany: 17-11-2010, 12:49    #5

ja jako mały fan trancu, byłem na Arminie i zrobil na mnie gosc niesamowite wrazenie, a nie powiem że kusi mnie to a do tego bardzo blisko dworca PKP

"I know this will be something I remember in my head..." <3 _-^-_ <3

Legolek 
_-^-_ Piramida _-^-_

Informacje
Doczy: 12 Sie 2007
Piwa: 88
Skd: Chorzów

$ wspomagacz (Ilo: 3)

Wysany: 17-11-2010, 13:02    #6

Nie ma innej opcji po sobotniej relacji z Utrechtu którą oglądałem i słuchałem jestem pod wielkim wrażeniem tego show bo inaczej nie da się tego określić. Dla mnie pozycja obowiązkowa.

Stvo 

Informacje
Doczy: 15 Cze 2010
Piwa: 85
Skd: Wrocław | Wielbark

Wysany: 18-11-2010, 07:52    #7

tis, Ty jebany pokemonie! jeszcze mi kiedyś choć raz kwęknij, że nie jesteś tani i komercyjny to dupą wyśmieję.

SchizeQ 

Informacje
Doczy: 11 Lip 2007
Piwa: 3135
Skd: Katowice Tauzen

$ wspomagacz (Ilo: 1) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 18-11-2010, 08:30    #8

Pomysli sie jesli bilety nie beda kosztowac 3425389523746zł tylko dlatego ze to "ten armin"..

Legolek 
_-^-_ Piramida _-^-_

Informacje
Doczy: 12 Sie 2007
Piwa: 88
Skd: Chorzów

$ wspomagacz (Ilo: 3)

Wysany: 18-11-2010, 09:59    #9

SchizeQ, Bilety pewnie max 200 zł w ostatniej puli

tiz 

Informacje
Doczy: 24 Maj 2010
Piwa: 169
Skd: west

$ wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 18-11-2010, 12:07    #10

Stvo, tzn że z ciekawości nie wolno mi pojechać na komercyjny event ? chce zobaczyć jak wypadnie impreza w MTP a że bilety mają być tanie bo miejsca sporo więc dlaczego nie ?

w Kijowie podobno bilety po 22e więc nie jest drogo ,jakby mi się udało kupić za mniej niż 100 zł to mogę pojechać ;)

ps: nigdy nie powiedziałem że jestem mr Underground :hihi:

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 uytkownikw czyta ten temat (1 Goci i 0 Anonimowych uytkownikw)
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wywietle: 5062
Odpowiedzi: 58
Odwiedzin z google: 1862
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: