1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposb pokojowy. 2. Cierpliwo i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzie. Czasami trzeba poczeka. 3. Czytaj uwanie posty. Staraj sie nie zadawa pyta ktre byo zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako e nie kady regulamin jest perfekcyjnym ideaem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- moe ukara ostrzeeniem uytkownika, jeeli uzna to za suszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisa na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
Nie gra hs/hc gdzie Stvo jest zamkniety tylko na te produkcje.
Bo niestety tak wychodzi z twego pieprzenia stvo
cienka jest ta psychoanaliza, ale tłumaczyć Ci tego nie będę
wiedziałem że tutaj jak już czegoś bronić to tego. obrońcy vivy też się znajdą nie ma o czym rozmawiać, skoro tylu ludzi nie próbuje zrozumieć.
_________________ Ironia - sposób wypowiadania się oparty na niezgodności, często przeciwieństwie dosłownego i ukrytego sensu wypowiedzi. Łączy się ją z zawoalowaną kpiną, złośliwością, wyśmiewaniem, dystansem.
wiedziałem że tutaj jak już czegoś bronić to tego. obrońcy vivy też się znajdą
czyli cos co poleciało na vivie od razu jest złe? Mam 100% pewnosci ze SHM - One poleci, w radiu leci, na vivie nie wiem ale czy to jest zly kawalek? Jest zajebisty, tylko ograny. Po za tym ile kawalkow z vivy moze poleciec przez cala noc? 10?
To przede wszystkim jak ktos wczesniej wspomnial wielkie show, a tutaj dowód:
Moze i bedzie grał duzo vocal trance, ale to dalej jest TRANCE
Wiara, to jest komercja pełną gębą i nastawienie na kasę przy odrobinie klasy Armina.. To nie temat na dywagacje, że ktoś słucha hs/hc i jedzie słuchać gównianej muzy. To są gusta muzyczne, które nie podlegają dyskusji.
wiedziałem że tutaj jak już czegoś bronić to tego. obrońcy vivy też się znajdą nie ma o czym rozmawiać, skoro tylu ludzi nie próbuje zrozumieć.
to juz wiem kto bronil krzyza w warszawie tak zaciecie
[ Dodano: 19-11-2010, 12:27 ]
Gife napisa/a:
Wiara, to jest komercja pełną gębą i nastawienie na kasę przy odrobinie klasy Armina..
tak jak Qlimax... jedzie sie glownie dla show a muzyka jest przy okazji ;-) to jest tak jak z filmami w kinie - duze hity wiekszosc oglada bo ogladajac na ekranie kinowym oczy wypadaja na ziemie z ilosci efektow itd - i nie ma tego samego jebniecia co w domu na TV ;-) to samo tyczy sie imprez... nie koniecznie ktos musi byc fanem armina / trance by jechac na ta impreze
Po prostu lepiej można by było spożytkować i to miejsce, i termin, i potencjał tej biby. no ale będzie Armin ;] na tym forum jeśli nie ma gadki o hs/hc to tylko gaga, shazza, armin i takie tam. Rzadko kiedy inne elektroniczne gatunki a co dopiero inne rodzaje muzyki ja kocham cała elektronikę i dziwi mnie, że wielu ludzi zatrzymało się pod drzwiami do elektronicznego świata z transikiem, zamiast wejść do niego z kopa do innych i być może ciekawszych gatunków. Polecam otworzyć umysły i ten kto życiu niemal nic nie słyszał nie pojmie tego i nie mam pretensji. też kiedyś byłem ślepym miłośniekiem jednego-dwóch gatunków a reszty nie znałem i nie kumałem, teraz jest inaczej i nie podobają mi się właśnie tacy ludzie. dla mnie eot, niech się nikt nie czuje urażony, bo w niczyją stronę nie było ataku pozdro
_________________ Ironia - sposób wypowiadania się oparty na niezgodności, często przeciwieństwie dosłownego i ukrytego sensu wypowiedzi. Łączy się ją z zawoalowaną kpiną, złośliwością, wyśmiewaniem, dystansem.
Po prostu lepiej można by było spożytkować i to miejsce, i termin, i potencjał tej biby. no ale będzie Armin ;] na tym forum jeśli nie ma gadki o hs/hc to tylko gaga, shazza, armin i takie tam. Rzadko kiedy inne elektroniczne gatunki a co dopiero inne rodzaje muzyki ja kocham cała elektronikę i dziwi mnie, że wielu ludzi zatrzymało się pod drzwiami do elektronicznego świata z transikiem, zamiast wejść do niego z kopa do innych i być może ciekawszych gatunków. Polecam otworzyć umysły i ten kto życiu niemal nic nie słyszał nie pojmie tego i nie mam pretensji. też kiedyś byłem ślepym miłośniekiem jednego-dwóch gatunków a reszty nie znałem i nie kumałem, teraz jest inaczej i nie podobają mi się właśnie tacy ludzie. dla mnie eot, niech się nikt nie czuje urażony, bo w niczyją stronę nie było ataku pozdro
na forum jest sporo ludzi ktorzy sluchaja od HHC i hard house po breakcore, metalcore, grindcore, concrete i duzo innych... i watpie by artysci pokroju Huoratron byli "popularni" ;-) i tak jedni lubia tylko sex z kobietami, tak inni moga lubiec z facetami, tranwestytami i starymi babami - bo kazdy lubi co innego ;-)