Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposb pokojowy.
2. Cierpliwo i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzie. Czasami trzeba poczeka.
3. Czytaj uwanie posty. Staraj sie nie zadawa pyta ktre byo zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako e nie kady regulamin jest perfekcyjnym ideaem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- moe ukara ostrzeeniem uytkownika, jeeli uzna to za suszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisa na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastpny temat

Tagi tematu: 18.12.2010, barriers, breaking, jaarbeurs, thunderdome, utrecht

Otwarty przez: Rafir
24-12-2010, 15:39
18.12.2010 - Thunderdome - Breaking Barriers Jaarbeurs Utrecht
Autor Wiadomo
miniol 
www.melbshuffle.pl

Informacje
Doczy: 25 Cze 2007
Piwa: 288
Skd: Siemianowice Śl.

Wysany: 19-12-2010, 23:18    #321

Ja jebie, że ja wcześniej nie wlazłem na forum. Może bym się załapał na takiego spontana.

hayer86 
aka Latexowa Morda

Informacje
Doczy: 24 Sie 2009
Piwa: 1318
Skd: Katowice

$ wspomagacz (Ilo: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 20-12-2010, 06:12    #322

Jak dla mnie było grubo. Więcej napiszę jak się w końcu porządnie wyśpię ... na razie powiem tylko tyle, że ładną niespodziankę odjebali :D Dobranoc

abdul 

Informacje
Doczy: 25 Pa 2007
Piwa: 3
Skd: Vlaardingen NL

Wysany: 20-12-2010, 09:46    #323

Impreza była godna :D chwała organizatorom za ta niespodzianke co zrobili haha nie dziwie sie czemu nie podawali TT do ostaniego momentu nawet przy wejsci rozdawali TT ale nie pełne wiecej info pozniej bo dopiero teraz wrocilem do PL

lord_maciek 
gabber maniac

Informacje
Doczy: 17 Lis 2007
Piwa: 16
Skd: Goole UK

$ wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 20-12-2010, 11:37    #324

Ale odjebali z TT i podziałem na sceny (4 hahah i każda do 1 w nocy tylko !!!!)

*WHAT THE F*CK*
HAPPENS AT ONE O'CLOCK

To była makabra najpierw 4 sceny, później już tylko jedna na środku i do tego obracająca się. Wyśmienity set Negativ A, Predator i live act MOC'y, mc też dawał radę chociaż momentami mnie wku****ł. Jednak Pod względem muzycznym temu THUNDER'owi brakowało do zeszłorocznego, i to sporo.

+ negative a negative a negative a negative a i jeszcze raz NEGATIVE A
+ predator
+ MOC
+ the outside agency
+ mega niespodzianka o 1 w nocy
+ piwko
+ frytki
+ bass pod sceną mieszał żołądek i przyśpieszał puls do aktualnego BPM'u (Hlland Hardest, mało że mocny w oryginale to tu dojebany jeszcze mocniej)
+ miłe zaskoczenie na main, początek eventu a tu na dzień dobry Satronica - Kill It ( http://www.youtube.com/watch?v=v_I_BUWTyj8 ) pierwszy kawałek jaki usłyszałem, dalej już mogło być jeszcze lepiej
+ ci Holędrzy to naprawdę pomocny naród

- promo (w zeszłym roku też lipa)
- ślisko w pyte, nie problem było zaliczyć glebe
- nagłośnienie tylko przy scenie
- niestety, mimo efektownego przejścia z 4 scen na 1 było się zmuszonym do słuchania tego co leciało, nie można było iśc na inna scenę bo jej nie było

Pozdrowienia dla lokatorów z 407 (hayer, zdebik), dla jezusów z 407 (tybek i dziadzia) i dla parki z 225 (foxy, kuber) dla sprzątaczek które maja zamiar wysprzątać nasz pokój a to nie będzie łatwe, szczególnie podłoga i dla całej reszty która tankował w 407, a także ludzi podążającej za głosem serca do Jaarbeurs.

więcej później.

Ostatnio zmieniony przez lord_maciek 20-12-2010, 14:46, w caoci zmieniany 6 razy  

Dziadzia 
Keep Kalafa

Informacje
Doczy: 05 Lip 2010
Piwa: 158
Skd: Rio de Świebodzin

Wysany: 20-12-2010, 13:20    #325

Cóż mogę powiedzieć jako, że byłem pierwszy raz.

Zacznę od tego, ze ta hala Jaarbeurs jest rozjeb*na po całości, żeby ją obejść na imprezie, trzeba było spokojnie z 10 minut.
Impreza po prostu mnie pogromiła, nie tylko samym klimatem,ale także ludzmi jakimi tam przychodzą. Po prostu to widać ,ze Ci ludzie są "Hardcore 4 Life".

Największym minusem była jednak ta jedna scena. Powinny być minumum te dwie, zeby jak komuś będzie się nudzić na Main ,poszedł sobie na Industrial czy tam Terror.

Jeżeli chodzi o sety ( po godzinie pierwszej)

+Negative-A ( Trzymał dobre tempo, nie zwalniał, nie zamulał)
+Predator (Bardzo podobnie do Negative)
+Masters of Ceremony( Tego chyba nie musze tłumaczyć. "Adrenaline", "Holland Hardest " w wersji 2xx bpm wywaliło mnie na orbite Ziemską :] )
+ Pózniej to juz nie pamiętam kto grał ,ale tez fajnie :D

Duży plus za wczesniejsze otworzenie bram i brak kolejek przy zakupie pamiątek!

To teraz troche ponarzekam:
-Mogłem wziąć łyżwy po godzinie pierwszej ^^
-Cennik troche zabijał

Reasumująć moja ocena to 9/10 jako całość. Nie będe sie rozdrabniał ,bo za dużo tego by było

Sidelnikov 

Informacje
Doczy: 28 Wrz 2010
Piwa: 202
Skd: Ostrowiec

Wysany: 20-12-2010, 13:24    #326

A jak zagrał Ophidian ??

Dreecor 
Hyde Green

Informacje
Doczy: 08 Lis 2010
Piwa: 37
Skd: Wrocław

Wysany: 20-12-2010, 13:54    #327

dobra ja sie wypowiem
wiec na samym początku denerwującym faktem było to ze nie można było sobie wrócić do szafki ale kij w to
osobiście byłem na
1) Meagashira -> set konkret pozytywnie wplątujący w nocny rytm porządnego grania
2)Radium -> bosko fajnie łepetyne kosiło ciągle mam w głowie (This is underground party!)
3) TOA - > pomimo tego że grali przed wielkim przeistoczeniem w jedną scenę ich set był dla mnie najlepszy! czysta rozukurwoza
dalej było przełamanie barier i z 4 scen zrobiła sie jedna obracająca się na której grali
1) Outblast vs EA dla mnie to złe połączenie ale sie bawiłem
2)Negative A - Pełna Profeska
3)Promo - +/- jak dla mnie mógł to lepiej zagrać
4)Predator - nie chciałem go w ogóle
5)MoC- nie przepadam za nimi, więcej gadania niż grania
6)Enzyme X (Nosferatu vs Miss Twilight - ogólnie średnie połączenie, ale set mi się podobał, fajnie grali i ryło baniaka)
7)Ophidian Live - po 15leciu moha sądziłem, że zgubił jaja, a na TD pokazał taką klasę że przehoho 2gi set wieczoru!

muzycznie było w porządku każdy z każdej strony słyszał niezależnie gdzie stał
oświetlenie i lasery troche ubogo, za to strobo nawalały po oczach jak kapitan bomba
picie żarcie nie wiem bo nie jadłem a wodę popijałem spontanicznie
ogólnie dzięx Sylwii, Łosiowi, Hayerowi, 2 Nieznajomym osobom, i ekipie z Poznania, a i jeszcze Pisarek jak mógłbym zapomnieć!

See you Motherfuckers next time! ;D

pelap 
Pusia

Informacje
Doczy: 05 Wrz 2007
Piwa: 88
Skd: Lohne

$ wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 20-12-2010, 15:43    #328

ciekawie wymysleli z 4 scen 1 :) , ale z 2 strony troche hujowo, ze jedna scena na tkim evencie ... kazdy musial sluchac to co lecialo,

kuber89 

Informacje
Doczy: 10 Lip 2010
Piwa: 81
Skd: Mysłowice

$ wspomagacz (Ilo: 1) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 20-12-2010, 17:00    #329

Bylo zajebiscie to co odjebali to zaskoczylo pewnie wszystkich wiecej potem bo nieogar xd

Wenus84 
HC TERRORist

Informacje
Doczya: 09 Pa 2007
Piwa: 8
Skd: NL/ P-ń

Wysany: 20-12-2010, 21:02    #330

Ale zachwalanie samo :P wg mnie porazka. A przynajmniej nic specjalnego, liczylam na duzo wiecej. Edycje 2009 i 2008 o wiele lepsze.
Od poczatku sie spodziewalam ze bedzie potem jedna scena, szkoda wielka , ze od 1szej godziny nie dawali zadnej alternatywy muzycznej, trzeba bylo wysluchiwac jakis smetnych vocali , na przemian z nawet ok kawalkami :/ To naglosnienie , co podkrecili moc szczegolnie przy Masters of Ceromony to masakra, chwilami myslalam ze sie udusze od bassu :P przegiecie, bo ciezko sie bylo bawic (biedne uszy i skaczace flaki :D )
Ogolnie co do oprawy to sie nie postarali. Zero jakiejs pirotechniki, jakiegos ciekawego show i mocy o 1szej - brakowalo tego. Odsloniecie kurtyn to mala atrakcja :P Obrotowa scena to tez jakos nie powalalo - dziwnie wg mnie. Jedyny plus ze byla na srodku i ludzie sie az tak nie cisneli tam z przodu ;)
Promo rules i tyle na temat grania po 1szej =)
bo do 1szej mialam nerwa ze nie moge nic oddac do szafki :/ i raczej zabawy tez nie bylo przez to do tego czasu.
Aha i jeszcze do tego wszystkiego - ubogie sklepiki jesli chodzi o gadzety ciekawsze.

Najlepsza to byla ekipa wyjazdowa hehe :D
No i fajnie bylo spotkac spora ekipe na miejscu ;)

Pozdro 4 all i do nastepnego ;)

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 uytkownikw czyta ten temat (1 Goci i 0 Anonimowych uytkownikw)
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wywietle: 20206
Odpowiedzi: 380
Odwiedzin z google: 7370
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: