Przesuniêty przez: Daron37 18-02-2012, 12:49 | |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³a: 31 Gru 2007 Wiek: 36 Posty: 765 (0,11/dzieñ) Piwa: 86 Sk±d: Ruda ÅšlÄ…ska  | Wys³any: 18-02-2012, 14:00 | #271
|
| | ResQ napisa³/a: | | ale tu chodzi o 16 letnie dzieci, co co 5 min krzyczaly HEAD HUNTERZ i nie wiedzialy nawet jak HHz wyglada |
żeby od godziny 20 średnio co 10 minut krzyczec HEAD HUNTERZ to juz lekka, a nawet powiedzialabym ogromna przesada
Najwiekszym minusem własnie te wszystkie dzieciaki i tłumy żeby gdziekolwiek sie dostać, trzeba bylo przebijać się przez stado małolatów, parkiet pełny, korytarze pełne, nawet na schodach pełno ludzi siedziało, że były trudnosc z przejsciem, kolejki do wc, masakra ;/ skoro nagle okazało się, że mamy tyle pseudo fanów hardów, to ja mam pytanie, gdzie sa Ci "fani" jak odbywaja sie imprezy w mega, czy jak odbywały się w wiatraku D
Towarzysko idealnie, na przyszłość trzeba pamietac, że jak brac loże to tylko te na balkonie koło baru, przynajmniej w miare swobodnie mozna było poskakac
Muzycznie, podobało mi się
Jeśli tak będę miały wyglądac imprezy w energy, to ja chyba zrezygnuje z nich, bo imprezowanie w takich warunkach średnio mnie kreci D
Dziewczynki, dziekujeeeee ;***** ! | |
| |
Podziêkowali: | wolfen88 |
|
Informacje Do³±czy³: 27 Maj 2008 Wiek: 35 Posty: 3268 (0,49/dzieñ) Piwa: 217 Sk±d: Ruda Åšlonsko  | Wys³any: 18-02-2012, 14:02 | #272
|
| | Esio napisa³/a: | jo tak widza że wiynkszość pisze że od 18+ wejÅ›cie za dużo bajtli ale niy kierzy z nos tyż zaczynali jeździć na hardy przed 18 i wtedy nom to niy przeszkadzaÅ‚o a teroz Ci co majÄ… 18+ to piszÄ… ze bajtle że gimnazjum itd
i tak poza tym to skÄ…d mocie info o Showtekach ? |
ale tu chodzi o 16 letnie dzieci, co co 5 min krzyczaly HEAD HUNTERZ i nie wiedzialy nawet jak HHz wyglada[/quote] jo tyż miołch 16 lot jak bołch 1 roz na hardach (Deepack i Luna) i tak samo niy wiedziołch jak wyglądają ino że niy ryczołch ale może jak te bajtle tyż pojadą na 2/3 roz tyż niy bydą ryczeć | _________________
 | |
| |
Informacje Do³±czy³: 21 Wrz 2008 Posty: 2664 (0,41/dzieñ) Piwa: 521 Sk±d: PoznaÅ„  | Wys³any: 18-02-2012, 14:05 | #273
|
| Na ResQ dobrze działa Wściekły Pies, a nie, czysta | _________________ Kibol! | |
| |
 | |
BD.Lukash Beat Destroyers

Informacje Do³±czy³: 23 Sie 2009 Wiek: 37 Posty: 3830 (0,62/dzieñ) Piwa: 1722 Sk±d: Gliwice  | Wys³any: 18-02-2012, 14:47 | #274
|
| Dobrze że mnie tam nie było bo bym uciekał po 10 minutach w takim razie nienawidzę dużego tłoku i jak ktoś się ociera o mnie przechodząc wtedy 100% wkurwienia się włącza | _________________ Nie jestem wrogo nastawiony do świata Ale nie zamierzam się tutaj ze wszystkimi bratać | |
| |
Podziêkowali: | netya |
Informacje Do³±czy³: 01 Mar 2011 Wiek: 34 Posty: 368 (0,07/dzieñ) Piwa: 104 Sk±d: MysÅ‚owice / WrocÅ‚aw  | Wys³any: 18-02-2012, 15:05 | #275
|
| Gorzej jak cię zaczną obmacywać Ludzie sobie używali nieźle na imprezie | _________________
 | |
| |
 | |

Informacje Do³±czy³: 23 Sie 2009 Wiek: 37 Posty: 3830 (0,62/dzieñ) Piwa: 1722 Sk±d: Gliwice  | Wys³any: 18-02-2012, 15:16 | #276
|
| Zależy kto Cie obmacuje | _________________ Nie jestem wrogo nastawiony do świata Ale nie zamierzam się tutaj ze wszystkimi bratać | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 02 Sty 2011 Wiek: 37 Posty: 592 (0,1/dzieñ) Piwa: 268 Sk±d: Tarnowskie Góry  | Wys³any: 18-02-2012, 15:47 | #277
|
| ehh impreza muzycznie nie byla najgorsza powiem szczerze ze z seta glownej gwiazdy pamietam nie wiele, bo większość przebawiłam się na malej sali przy klimatach retro tu podziękowania dla Remika i Bodzia
Towarzysko jak najbardziej na plus bo wiadomo ze ta "familią" nie da się nudzić
Agacia która co chwile pytała czy ją jeszcze kocham , tak Kocham Cie , Chemiczna która z niewidomego powodu oblała mnie piwem jak zwykle śpiący Bodzio, pogaduszka z Monika i Primeczką , i mój miSZcz imprezy KOKO , który bawił się do "coc jambo, makareny, i innych takich hicirów ....mozna by wymieniać bez końca sporo tego się tam wczoraj działo aa i śpiący Legolek na schodach który o 23 nie wieidizla co się dzieje
fakt nie miałam zbytnio humoru, przyjechałam bo mi Kycho zagroził
pozatym to za duzo ludzi, jak juz pisaąłm na fb 80 % nie wiedziało dlaczego tam jest, kim jest główny artysta wieczoru i dlaczego takjak iini co 10 minut krzycza "headhunterz"
zaprosiłabym tych nowych fanów na impreze do mega...podejrzewam ze by było to dla nich za ciężkie i w ogole nie mające nic wspolnego z hs-em
oczywiÅ›cie to jets moje zdanie i dozobaczenia w mega :* | _________________ SÄ… kobiety piÄ™kne i wkurwiajÄ…ce, Ja piÄ™kna nie jestem wiÄ™c wkurwiam podwójnie ] | | Ostatnio zmieniony przez RokuÅ› 18-02-2012, 15:49, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 29 Sty 2012 Posty: 416 (0,08/dzieñ) Piwa: 237 Sk±d: Kraków  | Wys³any: 18-02-2012, 15:49 | #278
|
| o godzinie 21 bylo tyle ludzi co na innych hardach w szczytowej godzinie. jak zaczal grac ten grajek to nie dalo sie przejsc, dramat, tyle ludzi to jeszcze nigdy w zyciu nie widzialem. gimbusy bawia sie. tak mozna okreslic ogolnie ta impreze. i nie mowie tu ze mlode zajawience korzystaja z okazji ze gwiazdka przyjezdza, tylko naprawde, bylo w chuj takich szczyli ze nawet nie wiem czy 14-15 lat mieli. zreszta galerie sa mozna poogladac. o 3 zaczela sie zabawa. bylo wybornie w kiblach wstyd i zazenowanie. syf rozjebane umywalki zatkane pisuary smrod i cyganska muzyka. zjebane sa te katowice i tyle powiem. zajebisci ludzie uratowali ta impreze - chlopaki ze slaska miazdza mozna mowic co sie chce, ale jednak przytkowice to przytkowice ) | _________________
This is your life, don't let it pass you by Enjoy each moment, before you die | |
| |
Informacje Do³±czy³a: 31 Gru 2007 Wiek: 36 Posty: 765 (0,11/dzieñ) Piwa: 86 Sk±d: Ruda ÅšlÄ…ska  | Wys³any: 18-02-2012, 16:01 | #279
|
| | West napisa³/a: | | o godzinie 21 bylo tyle ludzi co na innych hardach w szczytowej godzinie. |
w szczytowej godzinie ? tyle ludzi co było wczoraj o 21 w energy, to mega kumulujac pare imprez nie widziało u siebie ;] tylko pytanie po co bawic sie w klubie pełnym po szwak, z ludzmi którzy nie maja zadnego pojecia o tej muzyce sa tam z przypadku, jak mozna sie bawic w klubie z mniejsza iloscia osob, ale za to ogarnietych muzycznie no ale, jesli chcemy żeby coś sie ruszyło dalej w kierunku imprez, to trzeba miec jedynie nadzieje, że częśc tych przypadkowych wczorajszych odwiedzi mega, żeby odbywały sie kolejne edycje
przepraszam za offtop troszke odbiegłam od tematu | |
| |
Podziêkowali: | netya, wolfen88 |

Informacje Do³±czy³: 23 Sie 2009 Wiek: 37 Posty: 3830 (0,62/dzieñ) Piwa: 1722 Sk±d: Gliwice  | Wys³any: 18-02-2012, 16:07 | #280
|
| | primeczq napisa³/a: | | że częśc tych przypadkowych wczorajszych odwiedzi mega, żeby odbywaÅ‚y sie kolejne edycje | wÄ…tpie chyba że reklame na fp energy bedziemy robic a oni beda ja usuwac ciagle | _________________ Nie jestem wrogo nastawiony do Å›wiata Ale nie zamierzam siÄ™ tutaj ze wszystkimi bratać | |
| |
 | |
| |