Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ.
3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Og³oszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastêpny temat

Tagi tematu: 17.02.2012, 2000, energy, headhunterz, katowice, koh

Przesuniêty przez: Daron37
18-02-2012, 12:49
17.02.2012 - KOH HEADHUNTERZ Energy 2000 Katowice
Autor Wiadomo¶æ
Dantey 
Człowiek Kupa

Informacje
Do³±czy³: 01 Mar 2011
Piwa: 104
Sk±d: MysÅ‚owice / WrocÅ‚aw

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 4)

Wys³any: 20-02-2012, 20:24    #331

kamcia napisa³/a:
ktoś uprawiał sporty ekstremalne :smiech2:

Pierdolłem :clap:
Zrozumiałbym, gdyby to jeszcze było w kiblu xd

netya 
zlosnica BUKA xD

Informacje
Do³±czy³a: 14 Lip 2007
Piwa: 781
Sk±d: Wroc?aw

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 20-02-2012, 20:24    #332

The Firsteffect, na stronie na fb energy katowice caly album jest.

;DD ;DD ;DD
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<<

Podziêkowali:The Firsteffect
vulcan 
Kolejarz FPL

Informacje
Do³±czy³: 13 Pa¼ 2008
Piwa: 526
Sk±d: Bydgoszcz/Warszawa

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 20-02-2012, 23:20    #333

Ricken napisa³/a:
Heziu taki uprzejmy usmiecha sie a ona wyjebka na amen nie wiem czy ona w ogole byla swiadoma gdzie jest co robi i jak wyglada.Bogini seksu kurwa :rotfl:

Widziałem to coś jak łaziła po antresoli bleee.

Nie mieliśmy własnie aparatu :wall: :lol:

To telefonem xD

noisyboy 

Informacje
Do³±czy³: 19 Kwi 2008
Piwa: 660
Sk±d: Bytom

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 3)

Wys³any: 21-02-2012, 09:34    #334

ha ha nie widziałem tego ;DD dobre warioty jakieś :lol:

kamcia 
EHs&NuHs&RaW

Informacje
Do³±czy³a: 25 Cze 2007
Piwa: 129
Sk±d: Chorzów

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 2) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 2)

Wys³any: 21-02-2012, 16:17    #335

To telefonem xD

Tez telefonu nie miałam:/

flahu 
Raw Beats !!!

Informacje
Do³±czy³: 19 Mar 2011
Piwa: 624
Sk±d: Knurów

Wys³any: 21-02-2012, 18:41    #336

Link

przykład dobrej klubówki z dobrym hardstylem bez dzieciarni i ścisku i bydła. :thumbup: :thumbup:

Podziêkowali:Ricken, BD.Lukash, vulcan, wolfen88
Malutka 

Informacje
Do³±czy³a: 03 Sty 2008
Piwa: 9
Sk±d: Gliwice

Wys³any: 21-02-2012, 20:54    #337

Wiekszosc imprezki przeklachalam :D ale ogolnie pozytywnie bylo :)
Minus to te tlumy malotalow - masakra. Dobrze, ze na balkonie mielismy "swoj kaci", nawet dalo sie tam tanczyc ;D

marciaaa 
Gaduła nad Gadułami

Informacje
Do³±czy³a: 22 Maj 2008
Piwa: 342
Sk±d: KatowicE

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 2)

Wys³any: 22-02-2012, 08:45    #338

Teraz kolej na mnie. Lepiej pozno niz wcale :D
Impreza jak dla mnie mocno średnia... Takie tłumy, ze w niektórych momentach się "śmiałam",ze będziemy miec w Kato drugie love parade,a wlasciwie tratowanie się ludzi jak tam ... Przejście gdziekolwiek graniczyło z cudem ;/ wszędzie pot,wzajemne macanie się,duchota i ogólnie mega dramat ;/
Muzycznie nie najlepiej... Dotarłam do klubu idealnie na set Hedzia i muszę powiedziec,ze według mnie lepiej zagrał w Przytkowicach. Nie rwało mnie do tańca,ani nic z tych rzeczy ;p No ale na pewno nie można mu odmówic odwalenia calkiem przyzwoitego szoł :) Na pewno się cieszył,bo ludzie mega się jarali xD Pełen szał macicy, pały i kisiel w majtach xD :lol:
Czekałam aż ktoś w końcu rzuci w niego gaciami bądź biustonoszem xD albo rzuci mu się do stóp i je wyliże ;DD hahaha!
w Przytkowicach tez klub był wypełniony po brzegi,ale jakoś bez problemu można było dostac się do wc,baru itede.
Moze zalezne to jest od rozkladu klubu.hmmm... W ogóle w Przytkowicach było o wiele lepiej,bez dwóch zdań.
Po Hedziu zagrał Eni i jego set mi się podobał,dla mnie na pewno lepiej zagrał niż gwiazda wieczoru :)
potem już się nie wsłuchiwałam,siedziałam i paplałam z ludźmi ;p
Największy plus imprezy,to znajomi których było naprawdę dużo i gdzie się nie ruszyłam to kogoś spotykałam :D
Miło było znów Was zobaczyc i zaliczyc z Wami party ;)
Miałam napisac pare słów,a się rozpisałam xd xd To chyba wszystko,jak cos sobie wspomne to dopiszę :D

\o/

wolfen88 
EHs NU&Raw Style

Informacje
Do³±czy³: 15 Gru 2009
Piwa: 608
Sk±d: Zabrze / Chorzów

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 3) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 23-02-2012, 20:19    #339

Jeżeli chodzi o mnie to z imprezy nie za bardzo jestem zadowolony i nie bardzo się udała :/ Czuję spoty niedosyt... :|

W Przytkowicach był straszny tłum na Headim i był problem z tańczeniem chociaż jakoś dało radę, ale tutaj to jakaś porażka totalna maxx byłaaa..Nawet się potupać nogą nie dało nie mówiąc już o tańczeniu...Na Headhunterzie jak już Kamcia wspomniała pobawiliśmy się ze znajomymi trochę na parkiecie,ale mieliśmy dość tej duchoty,ocierania się innych ludzi i deptania na dole...:/ Nie dało się w ogóle bawić więc,stwierdziłem,że mam wyjebane i później usnąłem na loży...

Jeżeli chodzi o efekty pirotechniczne,vizulane oraz nagłośnienie w klubie to wszystko na poziomie profesjonalnym...Faktycznie przy tym oświetleniu,laserkach i nagłośnieniu ma się wrażenie jakby się było na jakimś mniejszym evencie :)
Szkoda tylko,że jak są fest tłumy ludzi to z parkietu w ogóle nie ma się kontaktu wzrokowego z Djk"ą co jest dla mnie na wielki MINUS (-) :/ Przez to nawet Headiego nie szło w ogóle zobaczyć ani innych grajków... W Przytkowicach nie ma z tym problemów i o wiele bardziej podoba mi się widoczna Dj,ka..

Do toalet straszne kolejki - przede mną 20 a nawet może więcej osób,gdzie w tym samym czasie Kamcia bez najmniejszego problemu weszła i wyszła swobodnie z damskiego WC...

Nie mówię,że nie lubię gdy jest sporo ludzi na imprezach ale wolę jednak większe obiekty na taką ilość rzeszy fanów i kluby gdzie są o wiele bardziej kumaci ludzie co do Hardów... No i oczywiście jest tez więcej miejsca do poskakania i do popisu :)

Dobrze też,że mieliśmy u góry na balkonie 2 swoje loże zarezerwowane bo inaczej to już w ogóle nie byłoby gdzie się podziać i w spokoju napić się piwa...Rawness wielkie dzięki się należą za podjęcie się rezerwacji loży;)

Aha znowu musiałem czekać przy barze na Hamburgera z 20-25 minut zanim mi go przyniosą gdzie w tym samym czasie inne osoby które zamawiały po mnie dostawały wcześniej... Człowiek głodny - WK..wić się idzie!! :/ :/

Nie będę się więcej rozpisywał o małolatach jakich można było spotkać w Ene czy też o innych niedociągnięciach i kolejkach bo wszystko zostało już napisane.

Cieszę się tylko,że mogłem spotkać się ze sporą ilością znajomych z forum (bądź też nie) i ze wspólnej integracji procentowej %% :P

Po tej imprezie zastanawiam się nad obecnością na Technoboyu czy na Showtekach bo skoro ma być znowu taka ciasnota to ja podziękuję..Wolę zdecydowanie Mega... Prędzej wpadnę towarzysko.

[ Dodano: 23-02-2012, 20:26 ]
West napisa³/a:
o 3 zaczela sie zabawa. bylo wybornie :)
w kiblach wstyd i zazenowanie. syf rozjebane umywalki zatkane pisuary smrod i cyganska muzyka.

Nie no z tego to się aż popłakałem ze śmiechu jak to przeczytałem :lol-above:

Święta prawda ;D

[ Dodano: 23-02-2012, 20:31 ]
zaba1163 napisa³/a:
Ludzie często krzyczeli "Headhunterz" mimo że do jego występu pozostawało w cholere czasu (czasem to denerwowało)
koleś który stał za mną na imprezie krzyczał Fernadez....:D:D:D:D

Zagorzały fanatyk widać łahahaha_O- _O- _O- :fp2:
11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice.
Ostatnio zmieniony przez wolfen88 23-02-2012, 20:20, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Podziêkowali:flahu
euforiaHS 
RAW!

Informacje
Do³±czy³a: 23 Lut 2012
Piwa: 49
Sk±d: Sosnowiec

Wys³any: 23-02-2012, 20:39    #340

Podzielam zdanie większości, impreza średnio udana, ludu w cholerę i trochę.. Rozwaleni na tych schodach jak dziadoskie bicze xd i to skandowanie.. porażka.
Nie mniej jednak przy secie Enigmato bawiłam się świetnie :)

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wy¶wietleñ: 20812
Odpowiedzi: 339
Odwiedzin z google: 5023
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: