1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
rage, no wiesz niektorzy moze nie zwracaja uwagi na to ze to kwestia tez kosztow bo np. kase maja i dla nich zaden problem inna sprawa ze jak jest event raz czy 2x na rok,. wiekszy , zapowiedziany z duzym wyprzedzeniem , to mozna ta kase odlozyc i pojechac choc ten 1 w roku co innego jesli chodzi o taka impreze mniejsza jak tutaj a wiaodmo ze mniejszych imprez jest w tym momencie w ciula.
bilet podróşnika 69 zĹ na caĹy weekend, poza tym sÄ zniĹźki uczniowskie/studenckie/ lub oferta max 26 wiÄc idzie pokombinowaÄ coĹ z biletami, my na drogÄ kanapki zabieramy z domu a potem w Silesii idzie siÄ na jakiĹ szybki obiad. Dla mniej wymagajÄ cych sÄ jakieĹ kebaby czy inne psy z budÄ . SĹuchajcie, to prawda, ze taki wyjazd to koszty, ale jak netya, napisaĹa moĹźna odĹoĹźyÄ jeĹli siÄ wie wczeĹniej, wiÄc ci narzekajÄ cy na brak funduszy niech zacznÄ odkĹadaÄ juĹź teraz na wiÄkszÄ imprezÄ. Poza tym moĹźna sobie odpuĹciÄ cotygodniowe wyjĹcia na piwo./ zakup nowych ciuchĂłw / ograniczyÄ palenie czy na co kto tam wydaje i tÄ kasÄ przeznaczyÄ na konkretny wyjazd. Poza tym od 16 roku Ĺźycia moĹźna sobie jakkolwiek dorabiaÄ. ChoÄby w weekendy czy popoĹudniami.
emcusia, no jasne.masz racje. z tym ze jesli mowimy o wiekszej imprezie typu zlot, event to jest czas na odlozenie tej kasy. gorzej z takimi imprezami w klubach ktorych jest obecnie multum roznorakich bo mega, i inne na slasku i nie tylko, i tutaj juz wywalic ponad100zl na taka bibe , gdzie za chwile znwo mamy mega itp itdx to juz jest problem dla osoby ktora niepracuje np. dla mnie. takze mimo checi niejednokrotnie na rozne imprezy to niestety sama chec niewystarczy bo gotowki sie nieurodzi i trza wybierac.
rage napisal ze daleko na toxi - no spoko, tylko ze takie toxi jest zapowiedziane z conajmniej 3 miesiecznym wyprzedzeniem. to osoba ktora niepracuje nawet jest w stanie te 100-150zl odlozyc przez ten czas. niemowie o pracujacych , tak samo jesli idzie o kwestie zalatwienia wolnego wiedzac o tym tyle czasu przed. a gadka ze daleko jak event raz czy dwa razy do roku to dla mnie troche smiszne:P
Ostatnio zmieniony przez netya 28-03-2011, 14:00, w całości zmieniany 1 raz
netya wiesz powiedziaĹem Ĺźe daleko ale pojechaĹem bo stwierdziĹem Ĺźe jednak warto i siÄ nie zawiodĹem
problem obecnie z tymi imprezami polega na tym Ĺźe jest ich duĹźo (co jest jak najbardziej pozytywne!!) ale jednak grajÄ lokalni ewentualnie ktoĹ dalszej czÄĹci kraju zdarza siÄ Dj z zagranicy ale zazwyczaj nie jest to jakaĹ mega gwiazda wiÄc po prostu jak gwiazdy nie grajÄ ludziom nie chcÄ siÄ przejeĹźdĹźaÄ caĹego kraju ale to o tym moĹźna pisaÄ w nieskoĹczonoĹÄ ale po co robic OT??
Emcusia Tobie to siÄ fajnie gada bo z Vulcanem macie bilety do nas na ĹlÄ sk za 2zĹ sam bym tak chciaĹ
Ile razy ja mam jeszcze dementowaÄ tego typu, plotki? Powtarzam jeszcze raz nie mamy Ĺźadnej zniĹźki niby z jakiej racji ?? Tylko pracownicy PKP majÄ zniĹźki i to jeszcze nie wszyscy na tych samych zasadach. Jak ktoĹ przychodzi do jakiejkolwiek spĂłĹki PKP do pracy nie dostaje Ĺźadnych zniĹźek, ewentualnie po jakimĹ czasie teraz obecnie chyba po roku. Ja pracuje u prywatnego przewoĹşnika i co najwyĹźej takie zniĹźki mĂłgĹbym mieÄ u siebie gdybyĹmy prowadzili pociÄ gi pasaĹźerskie. Na ostatni wyjazd do Mega pĹaciliĹmy po 69 zeta od Ĺebka, a miesiÄcznych kosztĂłw za bilety (nie biletĂłw miesiÄcznych !) wynosi ok 300 zeta, a i mi to jeszcze siÄ opĹaca chociaĹź nie wiem jak dĹugo. Co do imprezy kto wie w kwietniu mam wszystkie weekendy wolne tylko piÄ tki nie pasujÄ wiÄc kto wie..
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)