Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać.
3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogłoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: 15.12.2012, amsterdam, exam, final, nl, rai, the, thunderdome

Przesunięty przez: ROoZi
16-12-2012, 18:04
15.12.2012 - Thunderdome - The Final Exam, Amsterdam RAI , NL
Autor Wiadomość
pelap 
Pusia

Informacje
Piwa: 88

$ wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 17-12-2012, 17:32    #421

aaa najlepszy byl darkraver, ktory podczas swojego seta gral w stroju batmana :d hahaha

Podziękowali:ZIUTA, GABBERHEAD
netya 
zlosnica BUKA xD

Informacje
Piwa: 781

$ wspomagacz (Ilość: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 17-12-2012, 20:45    #422

filmik juz niedostepny ten od drokza;/

moglby ktos kto przywiozl wrzucic skan mapki z rozplanowaniem sal itp? bo ciekawa jestem jak to wygladalo na planie.

;DD ;DD ;DD
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<<

hayer86 
aka Latexowa Morda

Informacje
Piwa: 1318

Wysłany: 17-12-2012, 21:04    #423

Nie wiem co jeszcze dodać od siebie :P Chyba jedna z lepszych, jak nie najlepsza impreza w życiu :D Dużo early, na każdej scenie coś ciekawego, także wszelkie plany poszły w pizdu i się na spontana łaziło xd Szkoda tylko właśnie, że mało takich szmaczków było, jak tribute 3SA, ale klimat i tak był zajebisty, ale niestety nie jak na TAKĄ imprezę. Nie czuło się tej epickości, że to ostatni TD. Na głównej scenie kilka razy się zgubiłem, dokładniej nie umiałem znaleźć wyjścia xd a po reszcie obiektu bez mapki było ciężko coś znależć :D Nie będę wyznaczał najlepszego seta, bo wszędzie było zajebiście :D Chciałoby się powtórzyć tą imprezę i zaliczyć te sety, których się nie dało :D

Podziękowali:netya
Dziadzia 
Keep Kalafa

Informacje
Piwa: 158

Wysłany: 17-12-2012, 21:33    #424

Link

LeD 
Retal

Informacje
Piwa: 481

Wysłany: 17-12-2012, 21:37    #425

Ja tam po godzinie już wszystko wiedziałem, co, jak i gdzie : P

kuber89 

Informacje
Piwa: 81

$ wspomagacz (Ilość: 1) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 17-12-2012, 23:15    #426

a fest scisk był na scenach ?

armyofhardcore 

Informacje
Piwa: 826

$ wspomagacz (Ilość: 4) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 17-12-2012, 23:21    #427

kuber89 napisał/a:
a fest scisk był na scenach ?

poza 'tunnel of terror' to moim zdaniem nie bylo scisku. ID&T nie pchaja na maxa ludzi z moich doswiadczen ...

Kitana 
HC & Idustrial

Informacje
Piwa: 218

Wysłany: 17-12-2012, 23:45    #428

No to moze ja cos teraz dodam jesli to wszystko ogarne i poskladam do kupy. Ogolnie byl to moj pierwszy i jak wiadomo ostatni TD wiec porownania z innymi edycjami nie mam. Jako iz od ogloszenia tego eventu bylo o nim glosniej niz o koncu swiata to liczylem na cos konkretnego jak chyba wiekszosc i muzycznie to dostalem ale moim zdaniem nie postarali sie jakos dodac czegos co zapadnie w pamiec, czegos co by rozpierdolilo. Byl juz wczesniej wspominany fajny moment z Tribute to 3SA ale moim zdaniem to za malo, powinno tego byc o wiele, wiele wiecej! Tutaj czuje duzy niedosyt :) A muzycznie to na kazdej scenie bylem poza ThunderDogsami bo nawet nie wiedzialem jak sie tam dostac xD Na wejsciu zajebiscie zaskoczyli mnie N!CK & RED FACTION na Industrialach, nigdy o nich wczesniej nie slyszalem a zagrali idealnie w me gusta ;) Pozniej byl SRB - jeden z moich najbardziej wyczekiwanych setow i mimo iz bylismy na nim tylko 30min bo pozniej trzeba bylo sie zbierac na maina bo bylo to cale Welcome To The Thunderdome to byly to chyba najlepsze minuty imprezy :D Jedyny wlasnie minus to scisk jak doslownie w konserwie xD pozniej zostalismy na Noize Suppressorze ktory oczywiscie zagral co - Early :D Z poczatku ok ale pozniej liczylem ze zagra cos nowszego, dla mnie najwiekszy zawod imprezy. Potem sie przypadkowo pogubilismy i nie pamietam co sie dzialo xD wiem ze mielismy isc na TOA z Producerem ale wyszlo tak ze nie poszlismy wogole ^^' Nastepnie Ophidian, jakos do polowy seta mnie nie zachwycil, pozniej sie zwinelismy wiec nie wiem jak bylo dalej ;) Z setow ktore jeszcze pamietam to na pewno nakladajacy sie TSS z Partyraiserem, pierw poszedlem na Partyraisera ale ze zaczal grac znowu co ? Tak, Early ;D To stwierdzilem ze ide na TSS i tu byl problem bo z przyzwyczajenia poszedlem na scene French i po 10min stania i rozkminiania czemu gra Speed Freak a nie TSS kapnalem sie ze oni graja na Industrialu hahaha xD akurat jak przyszedlem to grali Anthem, ich set byl po prostu obok SRB najlepszy ;) Potem zawinelismy sie na Drokza z Day-Mar i bylo tak jak sie spodziewalem, lubie to ;D bylismy tam do 6:50 bo chcielismy wyjsc wczesniej zeby sie dostac do szafek wiec nie wiem jak wygladala koncowka ale z tego co sie wogole dowiedzialem to impreza podobno sie przeciagnela i zamiast do 7 Drokz jebal terrorami do 8 :D Powrot byl najlepszym powrotem w moim zyciu, tego nie da sie opisac xD Tracid'owe opowiesci rozjebaly mi mozg kompletnie :] i motyw z tym ze jakos w DE kapnalem sie przy piciu kolejnego piwa ze wracam spod spodka autem wyrazilem tylko w jeden sposob, wielki FacePalm i o kurwa :D Dobrze ze nie w Kato sobie o tym przypomnialem ^^' Do tego w drodze na TD w polowie De kapnalem sie ze nie kupilem Euro hahahahaha :D Impreza udana ale lepiej bede wspominal podroz niz TD xD Pozdro dla wszystkich ktorzy byli i napierdalali razem ze mna ;D Jak zawsze sie rozpisalem
15.12.2012 - Thunderdome

netya 
zlosnica BUKA xD

Informacje
Piwa: 781

Wysłany: 18-12-2012, 01:28    #429

Kitana napisał/a:
bylismy tam do 6:50 bo chcielismy wyjsc wczesniej zeby sie dostac do szafek wiec nie wiem jak wygladala koncowka ale z tego co sie wogole dowiedzialem to impreza podobno sie przeciagnela i zamiast do 7 Drokz jebal terrorami do 8

o jezusie xD jakbym wyszla przed 7 (a zawsze zostaje do konca imprezy) i slyszala takie info to bym sie zaryczala chyba xd wspaniala koncowka tej TD rocznicy. <3 musialo byc masakrycznie. tak wlasnie powinien wygladac koniec!

z piwem i autem dobra beka xDDD

;DD ;DD ;DD
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<<

Podziękowali:Kitana
hasder 
HARDCORE TO THE BONE

Informacje
Piwa: 105

$ wspomagacz (Ilość: 2) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 2)

Wysłany: 18-12-2012, 11:41    #430

hayer86 napisał/a:
a po reszcie obiektu bez mapki było ciężko coś znależć

jo miol ciezko nawet z mapka :D i nie ino jo... podlazla do mie jedna dziolszka i sie pyto czy mapka mom, dolch jej i sie mie po chwii pyto kaj jest terror... byl 40 metrow za jej plecami :D
hayer86 napisał/a:
Chciałoby się powtórzyć tą imprezę i zaliczyć te sety, których się nie dało :D

+1
Kitana napisał/a:
Tracid'owe opowiesci rozjebaly mi mozg kompletnie

Tracid samym soba wszytsko rozpierdalol :lol-above: ... on i jego sałątka :D
Kitana napisał/a:
lepiej bede wspominal podroz niz TD

:kiss:
co do tej koncowki to może o to chodziło z tą ich niespodzianką co pisali o niej, bo nic innego mi tam nie podchodziło jako coś wyjątkowo specjalnego.

Odpowiedz do tematu
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)