Przesunięty przez: ROoZi 16-12-2012, 18:04 | |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Dołączył: 05 Wrz 2007 Wiek: 37 Posty: 3268 (0,47/dzień) Piwa: 88 Skąd: Lohne  | Wysłany: 17-12-2012, 17:32 | #421
|
| | aaa najlepszy byl darkraver, ktory podczas swojego seta gral w stroju batmana :d hahaha | |
| |
Podziękowali: | ZIUTA, GABBERHEAD |
|
Informacje Dołączyła: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzień) Piwa: 781 Skąd: Wroc?aw  | Wysłany: 17-12-2012, 20:45 | #422
|
| filmik juz niedostepny ten od drokza;/
moglby ktos kto przywiozl wrzucic skan mapki z rozplanowaniem sal itp? bo ciekawa jestem jak to wygladalo na planie. | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | |
| |
 | |
hayer86 aka Latexowa Morda

Informacje Dołączył: 24 Sie 2009 Wiek: 39 Posty: 2047 (0,33/dzień) Piwa: 1318 Skąd: Katowice  | Wysłany: 17-12-2012, 21:04 | #423
|
| Nie wiem co jeszcze dodaÄ od siebie Chyba jedna z lepszych, jak nie najlepsza impreza w Ĺźyciu DuĹźo early, na kaĹźdej scenie coĹ ciekawego, takĹźe wszelkie plany poszĹy w pizdu i siÄ na spontana ĹaziĹo Szkoda tylko wĹaĹnie, Ĺźe maĹo takich szmaczkĂłw byĹo, jak tribute 3SA, ale klimat i tak byĹ zajebisty, ale niestety nie jak na TAKÄ imprezÄ. Nie czuĹo siÄ tej epickoĹci, Ĺźe to ostatni TD. Na gĹĂłwnej scenie kilka razy siÄ zgubiĹem, dokĹadniej nie umiaĹem znaleĹşÄ wyjĹcia a po reszcie obiektu bez mapki byĹo ciÄĹźko coĹ znaleĹźÄ Nie bÄdÄ wyznaczaĹ najlepszego seta, bo wszÄdzie byĹo zajebiĹcie ChciaĹoby siÄ powtĂłrzyÄ tÄ
imprezÄ i zaliczyÄ te sety, ktĂłrych siÄ nie daĹo | _________________
 | |
| |
Podziękowali: | netya |
Informacje Dołączył: 05 Lip 2010 Posty: 333 (0,06/dzień) Piwa: 158 Skąd: Rio de Ĺwiebodzin  | |
| |
Informacje Dołączył: 02 Maj 2010 Wiek: 35 Posty: 1021 (0,17/dzień) Piwa: 481 Skąd: M-ce  | Wysłany: 17-12-2012, 21:37 | #425
|
| | Ja tam po godzinie juĹź wszystko wiedziaĹem, co, jak i gdzie : P | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 10 Lip 2010 Wiek: 36 Posty: 204 (0,03/dzień) Piwa: 81 Skąd: MysĹowice  | Wysłany: 17-12-2012, 23:15 | #426
|
| | a fest scisk byĹ na scenach ? | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 05 Gru 2010 Wiek: 46 Posty: 1537 (0,27/dzień) Piwa: 826 Skąd: Oslo  | Wysłany: 17-12-2012, 23:21 | #427
|
| | kuber89 napisał/a: | | a fest scisk byĹ na scenach ? |
poza 'tunnel of terror' to moim zdaniem nie bylo scisku. ID&T nie pchaja na maxa ludzi z moich doswiadczen ... | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 08 Lip 2010 Wiek: 33 Posty: 649 (0,11/dzień) Piwa: 218 Skąd: KrakĂłw  | Wysłany: 17-12-2012, 23:45 | #428
|
| No to moze ja cos teraz dodam jesli to wszystko ogarne i poskladam do kupy. Ogolnie byl to moj pierwszy i jak wiadomo ostatni TD wiec porownania z innymi edycjami nie mam. Jako iz od ogloszenia tego eventu bylo o nim glosniej niz o koncu swiata to liczylem na cos konkretnego jak chyba wiekszosc i muzycznie to dostalem ale moim zdaniem nie postarali sie jakos dodac czegos co zapadnie w pamiec, czegos co by rozpierdolilo. Byl juz wczesniej wspominany fajny moment z Tribute to 3SA ale moim zdaniem to za malo, powinno tego byc o wiele, wiele wiecej! Tutaj czuje duzy niedosyt A muzycznie to na kazdej scenie bylem poza ThunderDogsami bo nawet nie wiedzialem jak sie tam dostac Na wejsciu zajebiscie zaskoczyli mnie N!CK & RED FACTION na Industrialach, nigdy o nich wczesniej nie slyszalem a zagrali idealnie w me gusta Pozniej byl SRB - jeden z moich najbardziej wyczekiwanych setow i mimo iz bylismy na nim tylko 30min bo pozniej trzeba bylo sie zbierac na maina bo bylo to cale Welcome To The Thunderdome to byly to chyba najlepsze minuty imprezy Jedyny wlasnie minus to scisk jak doslownie w konserwie pozniej zostalismy na Noize Suppressorze ktory oczywiscie zagral co - Early Z poczatku ok ale pozniej liczylem ze zagra cos nowszego, dla mnie najwiekszy zawod imprezy. Potem sie przypadkowo pogubilismy i nie pamietam co sie dzialo wiem ze mielismy isc na TOA z Producerem ale wyszlo tak ze nie poszlismy wogole Nastepnie Ophidian, jakos do polowy seta mnie nie zachwycil, pozniej sie zwinelismy wiec nie wiem jak bylo dalej Z setow ktore jeszcze pamietam to na pewno nakladajacy sie TSS z Partyraiserem, pierw poszedlem na Partyraisera ale ze zaczal grac znowu co ? Tak, Early To stwierdzilem ze ide na TSS i tu byl problem bo z przyzwyczajenia poszedlem na scene French i po 10min stania i rozkminiania czemu gra Speed Freak a nie TSS kapnalem sie ze oni graja na Industrialu hahaha akurat jak przyszedlem to grali Anthem, ich set byl po prostu obok SRB najlepszy Potem zawinelismy sie na Drokza z Day-Mar i bylo tak jak sie spodziewalem, lubie to bylismy tam do 6:50 bo chcielismy wyjsc wczesniej zeby sie dostac do szafek wiec nie wiem jak wygladala koncowka ale z tego co sie wogole dowiedzialem to impreza podobno sie przeciagnela i zamiast do 7 Drokz jebal terrorami do 8 Powrot byl najlepszym powrotem w moim zyciu, tego nie da sie opisac Tracid'owe opowiesci rozjebaly mi mozg kompletnie i motyw z tym ze jakos w DE kapnalem sie przy piciu kolejnego piwa ze wracam spod spodka autem wyrazilem tylko w jeden sposob, wielki FacePalm i o kurwa Dobrze ze nie w Kato sobie o tym przypomnialem Do tego w drodze na TD w polowie De kapnalem sie ze nie kupilem Euro hahahahaha Impreza udana ale lepiej bede wspominal podroz niz TD Pozdro dla wszystkich ktorzy byli i napierdalali razem ze mna Jak zawsze sie rozpisalem | _________________ 30.07.2011 - Dominator 24.03.2012 - Masters of Hardcore 21.07.2012 - Dominator - Cast of Catastrophie 15.12.2012 - Thunderdome | |
| |
Informacje Dołączyła: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzień) Piwa: 781 Skąd: Wroc?aw  | Wysłany: 18-12-2012, 01:28 | #429
|
| | Kitana napisał/a: | | bylismy tam do 6:50 bo chcielismy wyjsc wczesniej zeby sie dostac do szafek wiec nie wiem jak wygladala koncowka ale z tego co sie wogole dowiedzialem to impreza podobno sie przeciagnela i zamiast do 7 Drokz jebal terrorami do 8 |
o jezusie jakbym wyszla przed 7 (a zawsze zostaje do konca imprezy) i slyszala takie info to bym sie zaryczala chyba wspaniala koncowka tej TD rocznicy. <3 musialo byc masakrycznie. tak wlasnie powinien wygladac koniec!
z piwem i autem dobra beka xDDD | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | |
| |
Podziękowali: | Kitana |
hasder HARDCORE TO THE BONE

Informacje Dołączył: 10 Sty 2009 Wiek: 37 Posty: 1308 (0,2/dzień) Piwa: 105 Skąd: Ruda ĹlĹŻnsko  | Wysłany: 18-12-2012, 11:41 | #430
|
| | hayer86 napisał/a: | | a po reszcie obiektu bez mapki byĹo ciÄĹźko coĹ znaleĹźÄ |
jo miol ciezko nawet z mapka i nie ino jo... podlazla do mie jedna dziolszka i sie pyto czy mapka mom, dolch jej i sie mie po chwii pyto kaj jest terror... byl 40 metrow za jej plecami
| hayer86 napisał/a: | ChciaĹoby siÄ powtĂłrzyÄ tÄ
imprezÄ i zaliczyÄ te sety, ktĂłrych siÄ nie daĹo |
+1
| Kitana napisał/a: | | Tracid'owe opowiesci rozjebaly mi mozg kompletnie |
Tracid samym soba wszytsko rozpierdalol ... on i jego saĹÄ
tka
| Kitana napisał/a: | | lepiej bede wspominal podroz niz TD |
co do tej koncowki to moĹźe o to chodziĹo z tÄ
ich niespodziankÄ
co pisali o niej, bo nic innego mi tam nie podchodziĹo jako coĹ wyjÄ
tkowo specjalnego. | _________________ Born to Die, Hard to the Core, Born To Die For The HARDCORE!!! | |
| |
 | |
| |