Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposb pokojowy.
2. Cierpliwo i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzie. Czasami trzeba poczeka.
3. Czytaj uwanie posty. Staraj sie nie zadawa pyta ktre byo zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako e nie kady regulamin jest perfekcyjnym ideaem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- moe ukara ostrzeeniem uytkownika, jeeli uzna to za suszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisa na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastpny temat

Tagi tematu: 15.12.2012, amsterdam, exam, final, nl, rai, the, thunderdome

Przesunity przez: ROoZi
16-12-2012, 18:04
15.12.2012 - Thunderdome - The Final Exam, Amsterdam RAI , NL
Autor Wiadomo
PeeM 

Informacje
Doczya: 30 Lis 2010
Piwa: 0
Skd: Poznań

Wysany: 16-12-2012, 21:36    #411

To wejście było przepiękne!! stałam niedaleko sceny i jak grzmoty były, to takiej gęsiej skórki dostałam... Mam nagrane, ale jakość tego nagrania pozostawia wiele do życzenia :D

Dziadzia 
Keep Kalafa

Informacje
Doczy: 05 Lip 2010
Piwa: 158
Skd: Rio de Świebodzin

Wysany: 16-12-2012, 23:19    #412

Memol van Dorsz! Drugi bus bedzie wiedział o co chodz! :D

Jutro opisze reszte bo na razie nie moge sie poskładac. Wrzucam dla smaku koncówke Partyraisera. :sweet: Ogien w szopie!

Link

Podzikowali:LeD, netya
LeD 
Retal

Informacje
Doczy: 02 Maj 2010
Piwa: 481
Skd: M-ce

$ wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 16-12-2012, 23:26    #413

Pener van Dorsz! : DDD

Ja mam filmik z Unexist vs Negative-A, tylko nie chce mi się już dzisiaj wrzucać ; p

Podzikowali:Dziadzia, netya
Kitana 
HC & Idustrial

Informacje
Doczy: 08 Lip 2010
Piwa: 218
Skd: Kraków

Wysany: 16-12-2012, 23:52    #414

No i w koncu dom ;) ogolnie muzycznie to nawet na mainie lecialo early, ja juz w pewnym momencie mialem dosc xD moim zdaniem jak na XX i ostatni TD to bez rewelacji, nie chodzi mi oczywiscie o sety bo to inna sprawa :D powinno byc wiecej smaczkow w stylu Tribute to 3SA itd itp ale nie bylo najgorzej ;D wiecej jak odespie w koncu ^^
15.12.2012 - Thunderdome

Podzikowali:netya
hasder 
HARDCORE TO THE BONE

Informacje
Doczy: 10 Sty 2009
Piwa: 105
Skd: Ruda Ślůnsko

$ wspomagacz (Ilo: 2) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 2)

Wysany: 17-12-2012, 10:12    #415

netya napisa/a:
ciekawe, czy bardzo roznila sie nuta na tej ostatniej od tej bo widze dopiske only classics

po mojemu to scena THUNDERGODS wymiekała bez niczego przy GLOBALU :D praktycznie cało impreza na GLOBAL i 2 czy 3 razy poszołch na THUNDERDOME poszukać kogoś znajomego i na sama końcówka już na Drokza i Day-Mar.

Ogólnie ... tak jak Kitana, pisoł Early było przez cało impreza chyba na wszystkich scenach przewałkowane ... i bardzo dobrze :D Early, Early i jeszcze roz Early :D to co zrobił LENNY DEE rozwaliło system na maksa, były rozkminy na temat co dziadek swoim wnukom opowiado jak wraco z imprezy hahahha :D chciołbych mieć w jego wieku jego zdrowie i porycie :D
hasło drogi busikiem do NL to hasło od Hayera po 3 godzinnyj jeździe jak ise przebudził "kurwa!!! eracomy sie po mój plecak na dworzec, jo musza iść do szafki" :D :D ...a plecak spokojnie w bagazniku leżoł.
Motyw drogi powrotnyj to karuzela na granicy DE/PL :D kierowca sie potracił z drogą i wjechali my na rondo, zrobili 3 kółka i i tak sie kierowca pierdolnął z drogą hahahaa :D
Tracidowi trzeba wmontować GPS - to stwierdzom po powrocie :D
na razie to chyba tyle, jak mi sie coś więcej wspomni to dopisza :D

Podzikowali:netya, Ricken, Kitana, GABBERHEAD
armyofhardcore 

Informacje
Doczy: 05 Gru 2010
Piwa: 826
Skd: Oslo

$ wspomagacz (Ilo: 4) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 17-12-2012, 14:52    #416

Tutaj zgodze sie troche z Kitana i mnie rowniez 'czegos' brakowalo jak na ostatnia edycje TD. Niewatpliwie byla to jednak najlepsza edycja ostatnich lat. ID&T staneli na wysokosci zadania i pokazali jak powinnien wygladac dobry hardcore event. Z mojej strony zadnych zastrzezen od strony organizacyjnej i muzycznej, bylo elegancko.

Kazda scena odwiedzona wiec wszystkiego po trochu. Z rzeczy zaplanowanych, zaliczonych i najbardziej zapamietanych to SRB, TOA vs Producer, Mr. Courage :heart: , Drokz podwojnie i Partyraiser. Szkoda tylko, ze czesciowo jednak sie nakladali ...

Ogromny plus to B4 i towarzystwo. Milo bylo spotkac znajome twarze oraz poznac nowych ludzi, dzieki Wam wszystkim za te chwile! Zaluje tylko jednej rzeczy teraz, ze nie moge napisac 'do zobaczenia na kolejnej edycji THUNDERDOME' :(

As long as the will be hardcore, there will be Thunderdome. In our hearts, in our minds, in our blood.

Dziadzia 
Keep Kalafa

Informacje
Doczy: 05 Lip 2010
Piwa: 158
Skd: Rio de Świebodzin

Wysany: 17-12-2012, 15:05    #417

Dobram, ogarnąlem się to pora cos ulepić.

Podróz standardowo pod znakiem alkoholizacji. Dodatkowo poznałem kilka nowych osób. LeD, Yeti aka Czesław „Yemen” :D , Patt. Miło wspominam wyjazd i nowe znajomości.

Co do imprezy i organizacj… Nie będę się rozpisywał na temat cen, gastronomii i smaku piwa bo każdy wie jak to wygląda.

Sama hala RAI to jest k*ewsko duża. Musiałem poświęcic sporo czasu na ogarnięcie co jest co i gdzie. Z resztą po ludziach tez było widac ,ze się gubią bo co chwila ktos się o coś pytał. Nie dosć ,ze impreza kosi po głowie to jeszcze zachcialo im się zabaw z zapamiętywaniem :P

Muzycznie…

Z racji tego ,że nie sposób było ogarnąc to wszystko ,zdecydowałem się ogarniac tylko to co mnie interesuje czyli scena Industrial , Terror i Main.

Sety z Ind to Dither, TOA, Tieum. Dithera słyszalem po raz pierwszy i w zasadzie sie nie zawiodłem. Obecnie wałkuje jego tracki i wersji live sprawdzają się smakowicie.
TOA mówią sami za siebie. Stara i sprawdzona firma ,która dobrze prosperuje. Początkowo troszczeke jakby słabo ale pózniej poleciały kosy ( TOA- Backpack wisdom! ).

Kolejno wybrałem się na Tieum…Kolejny dobry act. Stylowo gra podobnie jak Partyraiser wiec zdecydowałem się zostac i nie pożałowałem :D Dobre tempo i doborowe tracki.

Scena main to w zasadzie set Partyrasiera. Co tu duzo mówic. Ja pierdole ale kosiara :D
True Partyrasier Style! Kazdy kto był to dobrze wie jakie gnioty leciały ^^' :heart:

Scena Terror…eh , eh , eh. Nie wiem co odbiło organizatorom ,żeby scene Terror ustawić przed Main ,która ZAGŁUSZAŁA wszystko. Koniecznoscią było podejście POD samą scene ,żeby cos usłyszec! Sic!

Planowalem pojsc na DROKZ ,ale z racji tego ,ze scena była baaardzo mala i było bardzo cicho wiec podarowałem sobie przeciskanie się miedzy ludzmi.

Dopiero na secie Akiry dowalili tak nagłośnienie ,ze wiało po spodniach…Szkoda ,ze dopiero w połowie imprezy -_-'' Trudno…ale koniec konców poszedłem na Noisekicka i dojebalem ile się dalo :]

Co do nagłośnienia. Na scenie main odczuwałem jakby za dużo wysokich tonów. Cięzko było doszukac się „konkretnego” basu. W zasadzie można było swobodnie rozmawiac.
Scena Ind dowalała konkretnie z nagłośnieniem. Można było poczuć drgania na mosznie. :)

Ostatecznie impreze uważam za udaną..Czy godne zakończenie legendy? Wg mnie nie do konca. Jakby brakowało tej boskiej cząstki,ale jeszcze nie udalo mi się tego rozkminic. :p Odczuwam cos na zasadzie ,ze można by było wycisnąc więcej. Nie wiem czy za sprawą muzyki czy ilości scen. Chyba każdy musi sam sobie na to odpowiedziec.

Pozdrawiam Ekipe z busa nr 2.
Umarłego Blaziego
Sebastiana
Patrycje
Yeti aka „ Yemen”
Tomka
I organizatora krzywej rozkminy Memola van Penera aka Pener Dorsz!

foxy123 

Informacje
Doczya: 12 Lip 2010
Piwa: 202
Skd: Bielsko-Biała

$ wspomagacz (Ilo: 3)

Wysany: 17-12-2012, 15:14    #418

osz..... ale rozjebało xD Impreza świetnie rozganizowana, ogólnie meeeeeeega, jedyny minus - czemu scena terror byla taka malenka? nie moge tego przezyc!!! dotarlam tam tylko na SRB io boze co ten koles zrobil mi w glowie, mistrz :P bylam prawie wszedzie i nie bylo tak zebym byla niezadowolona. LEnny dee.... jak on w takim stanie zagral seta?? ten to mial banie xD droga powrotna nawet byla zajebista haha xD

Podzikowali:netya, Kitana
LeD 
Retal

Informacje
Doczy: 02 Maj 2010
Piwa: 481
Skd: M-ce

Wysany: 17-12-2012, 16:02    #419

Nie wiem co napisać...

Ekipa w busie zajebista, z takimi to mogę na koniec świata jechać : DDD

Lowroller, TOA vs Producer, Noize Supressor, Unexist vs Negative-A, SRB, Thrasher vs Limewax, Partyraiser... No kopara do ziemii : DDD Za grubo jak na pierwszy wyjazd : DDD

armyofhardcore 

Informacje
Doczy: 05 Gru 2010
Piwa: 826
Skd: Oslo

$ wspomagacz (Ilo: 4) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 17-12-2012, 16:57    #420

Private aftermovie od wujka Drokz'a :thumbup:

Link

Podzikowali:LeD, netya
Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 uytkownikw czyta ten temat (1 Goci i 0 Anonimowych uytkownikw)
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wywietle: 18778
Odpowiedzi: 482
Odwiedzin z google: 2980
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: